Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Fehér Holló

11518

• Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 481
    A fentebb általam írtak értelmezését megkönnyítendő, írnék ide TsabaGamertől még egy idézetet:
    'A tegnapesti incidens, melyben az Arma szövi Non várától hódított a Rendellenes egy erődöt, amit az akkor még nálunk levő Bakka80 várából kiütöttek.
    Beléptek hozzá'.
    Ki lépett be hozzá, ha abban mindvégig Baka volt?
    Baka?
    A szövetség vezetője?
    vagy az Armageddon egy játékosa?
    Esetleg maga Non?
    És akkor most ki felelős azért, hogy a Hun-foglalás és a Rendellenes között kitört egy háború?

• kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 208

Nem tudom követni a történéseket,most akkor 3v1 van?

• TsabaGamer (HU2)TsabaGamer (HU2) HU2 Bejegyzések: 61
    milyen szép nyelv a magyar, lehetőséget ad arra, hogy ha olvasol  vagy hallasz vmit, akkor azt úgy értelmezd ahogy akarod még akár sértőnek is vagy erős csúsztatásokkal a magad hasznára fordíthatod.
  • levi úr (HU2)levi úr (HU2) HU2 Bejegyzések: 67
    szerkesztette ezt: 06.06.2020
    mi van csabika érzed a veszted ? :) legalább el mondhatod te voltál a veszte a rendellenek . egyszer minden szövi össze esik ti idötök most járt le . fodrász elődöd  is el tűnt de ö legalább férfi ként viselte nem rinyált mint te itt 
    Kicsihuszár, rinyálni te szoktál. Látták sokan a videóidat, ott mindenki számára kiderült, hogy kapanyél lóg ki a szádból és káromkodsz összevissza és hisztizel :)

Érzem a vesztem :)))) Kicsi vagy te ahhoz, hogy beszólogass. Neked már szövetséged sincs, odaköltözötten nyavalyogsz.

Tudod mi a poén, hogy nagyon csendbe voltál te is mindaddig, ameddig nem történt csalással egy komplett szövetség eltüntetése.

Mindenki, aki ezután jelenik meg, a tipikus rágcsáló, vagy hiéna. Nem érzitek? :) Most komolyan? Most keménykedtek, amikor csalással azt hiszitek, hogy előrébb kerültetek?

Neked is azt mondom playerke, Álmodj királylány.:) Menny inkább csinálj videót és tiltsd le a kommenteket, ahogy teszed, hogy csak a te hangodat halld :) Magadat még győzködheted. Egyébként te egy porszem vagy ebben az egész történetben. És tudod a Bors valóban a nagy eszednek köszönheti a vesztét. A Bors valóban nincs sehol. Hát ez a valóság, a többi az álomvilágod. Királylány :))

(egyébként az elmondhatod egybe van.) :))
    Már ne haragudj meg, de jössz itt azzal, hogy mindenki azután jött elő, hogy ez megtörtént. Előtte minek jött volna ide akárki is? Most se irkálna itt ennyi ember ha nem hordanál össze ennyi baromságot, nem vádaskodnál és hazudoznál. A bors pedig még mindig a te "korrektségednek" köszönheti a "vesztét". Amit te bemutattál az elmúlt egy évben ez annak az eredménye. Folyamatos provokálás, közeliek ütögetése piros nélkül, éjszakai ütögetés stb. Na de hát ezért ezt így még sem írhatod le, nem igaz? Most majd jön az, hogy fordítva ülök a lovon, homályt beszélek, belfegor így-úgy stb. A szokásos :)
  • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
    mi van csabika érzed a veszted ? :) legalább el mondhatod te voltál a veszte a rendellenek . egyszer minden szövi össze esik ti idötök most járt le . fodrász elődöd  is el tűnt de ö legalább férfi ként viselte nem rinyált mint te itt 
    Kicsihuszár, rinyálni te szoktál. Látták sokan a videóidat, ott mindenki számára kiderült, hogy kapanyél lóg ki a szádból és káromkodsz összevissza és hisztizel :)

Érzem a vesztem :)))) Kicsi vagy te ahhoz, hogy beszólogass. Neked már szövetséged sincs, odaköltözötten nyavalyogsz.

Tudod mi a poén, hogy nagyon csendbe voltál te is mindaddig, ameddig nem történt csalással egy komplett szövetség eltüntetése.

Mindenki, aki ezután jelenik meg, a tipikus rágcsáló, vagy hiéna. Nem érzitek? :) Most komolyan? Most keménykedtek, amikor csalással azt hiszitek, hogy előrébb kerültetek?

Neked is azt mondom playerke, Álmodj királylány.:) Menny inkább csinálj videót és tiltsd le a kommenteket, ahogy teszed, hogy csak a te hangodat halld :) Magadat még győzködheted. Egyébként te egy porszem vagy ebben az egész történetben. És tudod a Bors valóban a nagy eszednek köszönheti a vesztét. A Bors valóban nincs sehol. Hát ez a valóság, a többi az álomvilágod. Királylány :))

Már ne haragudj meg, de jössz itt azzal, hogy mindenki azután jött elő, hogy ez megtörtént. Előtte minek jött volna ide akárki is? Most se irkálna itt ennyi ember ha nem hordanál össze ennyi baromságot, nem vádaskodnál és hazudoznál. A bors pedig még mindig a te "korrektségednek" köszönheti a "vesztét". Amit te bemutattál az elmúlt egy évben ez annak az eredménye. Folyamatos provokálás, közeliek ütögetése piros nélkül, éjszakai ütögetés stb. Na de hát ezért ezt így még sem írhatod le, nem igaz? Most majd jön az, hogy fordítva ülök a lovon, homályt beszélek, belfegor így-úgy stb. A szokásos :)
    Előtte semelyik forumra sem jött, gyengébbek kedvéért.

Milyen baromságot hordok össze? Azt, hogy én törtem fel a saját paktumosomat? :) Maradj inkább csendben, akkor okosabbnak fogsz tünni. Játszod itt az eszed a semmire. Levi úr :))))
    Még mindig jobb, mint te, aki akkor nagyszájúskodik, amikor a másiknak feltörik a kastját és kifosztják. Van képed ilyenkor zsarolni, hogy menjen kuncsorogni békéért.

[...] Persze miért is ne, nem azért törtétek fel, hogy aztán nagyvonalúskodjatok, jogos.

Csak van egy kis bibi. Senki nem fog senkinek talpat nyalni, mert az csalt. Erővel, taktikával nem ment, gondolod csalásal bármit is el tudtok érni?

Maradjatok csak kullancsok, mások mellé költözve, elanyátlanodva, szerencsétlenkedve, annyira még futja. 

Komolyan mondom mint egy agymosott brigád. Mindegyikőtök ugyanazt a regimentet fújja: Elgondolkoztató, hogy saját magatokat törtétek fel :)))))))

Skandáljátok, legalább önhipnózisba el is hiszitek. Nyomjad igen, mi magunk tettük magunkat tönkre, annyira rosszul álltunk, hogy most is az első helyen vagyunk, de nagyon kellett a menekülés :))))
    Post edited by BM Rot on
    Mellesleg a zsarolással teljes mértékben nem értek egyet és mondjuk én is innen tudtam meg. Szerencsére már úgy, hogy elnézést is kért és megbánta.

A bűncselekményt meg hagyjuk, amiket már ti megtettetek, Nettit feljelenteni, szövetséget feltörni, sorolhatnám.

Bűncselekmény :) A rendőrség nevet azon, ha valaki ebből a játékból rendőrséghez fordul. Néha ez sajnos, mert elég gáz dolgokat tesznek itt meg sokan, de hát ahogy szokták mondani, ez csak egy játék és játék miatt a rendőrség a füle botját sem fogja megmozdítani. Ez van.

Milyen baromságot hordok össze? Azt, hogy én törtem fel a saját paktumosomat? :) Maradj inkább csendben, akkor okosabbnak fogsz tünni. Játszod itt az eszed a semmire. Levi úr :))))
    Juj, ezt megkaptam. :D Megyek elmélkedek kicsit ez élet értelmén inkább. :D
    Egyébként meg még mindig az látszik a legvalószínűbbnek, hogy belsős csinálta, nem is értem mi a problémád...

"Előtte semelyik forumra sem jött, gyengébbek kedvéért."
    Itt most gondolom belfegorra gondolsz. De viszont látom akkor a szövegértés sem megy. Gyengébbek kedvéért akkor kicsit jobban leírom, hogy mindenki tudja értelmezni. Csaba ..... azt sérelmezi, hogy most mennyien írtak ehhez a témához. Nem véletlen, hogy így történt azok után amit itt leművelt és amennyit összehazudozott, vádaskodott. Illetve nem is belfegorról írt külön előtte. "Mindenki, aki ezután jelenik meg, a tipikus rágcsáló, vagy hiéna." Én erre reagálva írtam, hogy miért szólnak hozzá most többen ehhez a témához. De látom ezt nehéz néhol felfogni...

Ja és érdekes arra nem reagáltál, hogy a borssal milyen "korrekt" voltál. ÉS akkor megint ideírom mi jön erre válaszként: belfegor, belfegor ja és belfegor illetve belfegor. De az nem volt baj, hogy ők provokáltak minket, piros nélkül éjszaka és közeliket támadtak. Az teljesen normális. És még mielőtt jön, hogy az már csak válasz volt tőlük. Hát nem, tőlünk volt válasz 1-2 hasonlóan "korrekt" megmozdulás, amire rögtön jött a piros. Érdekes akkor nem írta vele tele a fórumot...
    Post edited by BM Rot on

Egyébként meg még mindig az látszik a legvalószínűbbnek, hogy belsős csinálta, nem is értem mi a problémád...

Itt most gondolom belfegorra gondolsz. De viszont látom akkor a szövegértés sem megy. Gyengébbek kedvéért akkor kicsit jobban leírom, hogy mindenki tudja értelmezni. Csaba hoki azt sérelmezi, hogy most mennyien írtak ehhez a témához. Nem véletlen, hogy így történt azok után amit itt leművelt és amennyit összehazudozott, vádaskodott. Illetve nem is belfegorról írt külön előtte. "Mindenki, aki ezután jelenik meg, a tipikus rágcsáló, vagy hiéna." Én erre reagálva írtam, hogy miért szólnak hozzá most többen ehhez a témához. De látom ezt nehéz néhol felfogni...

Ja és érdekes arra nem reagáltál, hogy a borssal milyen "korrekt" voltál. ÉS akkor megint ideírom mi jön erre válaszként: belfegor, belfegor ja és belfegor illetve belfegor. De az nem volt baj, hogy ők provokáltak minket, piros nélkül éjszaka és közeliket támadtak. Az teljesen normális. És még mielőtt jön, hogy az már csak válasz volt tőlük. Hát nem, tőlünk volt válasz 1-2 hasonlóan "korrekt" megmozdulás, amire rögtön jött a piros. Érdekes akkor nem írta vele tele a fórumot...
    menj inkább elmélkedni. Nyugi, hamarosan találozunk, mert meghálálom majd, hogy ilyenkor nagy a szád :)

Összevissza zagyválsz, ezért értelmetlen neked válaszolni konkrétumokkal. Maradj meg az agyamnet elképzeléseddel, hogy mi trötük fel magunkat és abba is csak nyugtasd magad, hogy a Borsot nem ti verettétek szét.

Kb full hidegen hagynak a képzelgéseid. Minden mondatod homály. Ezért bele sem kezdek az elmagyarzásába. Korábban leírtunk mindent, sőt még az akkori társaitok is látták, hogy mit műveltek. Azért mert fel lett törve egy szövetség, ettől még ugyanazok [...] maradtatok. Rajtatok már az sem segítene, ha minket is feltörne valami nagy okos. Attól ti még a vesztetekbe rohantatok, mert annyi eszetek nem volt, hogy leállítsátok az észkombájnotokat :))) Az álarcos hőst, a videókirályt, az influenszert (így írtam, hogy ő is el tudja olvasni) :)
    Tudom, hogy téged és sokakat nálatok nagyon zavarnak a tények. Sajnos ebben nem tudok segíteni.

Post edited by BM Rot on
  • verasztó (HU2)verasztó (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
    zsarolni? irtuk jöjjön át és beszéljük meg ha ez zsarolás akor nagyon nagy fogalomzavarban élsz, tilosé meg tény a többi feltörés az meg feltételezés és vádaskodás és neked van nagy szád doki a mulkori keringöre se mertél kilyöni ugyhogy hadjuk .amugy meg tudtomal régebb otta vagyunk veletek meg a holloval pirosba mint a deresel,armával vagytok ha velünk nem birtatok el akor minnek keménykedtettek a deresel meg az armával most meg jössz iten milyen gerinctelenek vagyunk,nem kell sirni te generáltad a helyzetett nem én , és mi nem sirunk az erődeinkért mert bármikor felhuzom ujra őket , és hagyuk már ezt hogy kifosztották a szövit o szegények mi a nullárol keztük több nagyszövi pirosával .és mondhatod hogy mi senkik vagyunk de a számok minket igazolnak .

Itt most gondolom belfegorra gondolsz. De viszont látom akkor a szövegértés sem megy. Gyengébbek kedvéért akkor kicsit jobban leírom, hogy mindenki tudja értelmezni. Csaba hoki azt sérelmezi, hogy most mennyien írtak ehhez a témához. Nem véletlen, hogy így történt azok után amit itt leművelt és amennyit összehazudozott, vádaskodott. Illetve nem is belfegorról írt külön előtte. "Mindenki, aki ezután jelenik meg, a tipikus rágcsáló, vagy hiéna." Én erre reagálva írtam, hogy miért szólnak hozzá most többen ehhez a témához. De látom ezt nehéz néhol felfogni...

menj inkább elmélkedni. Nyugi, hamarosan találozunk, mert meghálálom majd, hogy ilyenkor nagy a szád :)

Összevissza zagyválsz, ezért értelmetlen neked válaszolni konkrétumokkal. Maradj meg az agyamnet elképzeléseddel, hogy mi trötük fel magunkat és abba is csak nyugtasd magad, hogy a Borsot nem ti verettétek szét.

Kb full hidegen hagynak a képzelgéseid. Minden mondatod homály. Ezért bele sem kezdek az elmagyarzásába. Korábban leírtunk mindent, sőt még az akkori társaitok is látták, hogy mit műveltek. Azért mert fel lett törve egy szövetség, ettől még ugyanazok a lúzerek maradtatok. Rajtatok már az sem segítene, ha minket is feltörne valami nagy okos. Attól ti még a vesztetekbe rohantatok, mert annyi eszetek nem volt, hogy leállítsátok az észkombájnotokat :))) Az álarcos hőst, a videókirályt, az influenszert (így írtam, hogy ő is el tudja olvasni) :)
    Tudom, hogy téged és sokakat nálatok nagyon zavarnak a tények. Sajnos ebben nem tudok segíteni.

Állítsál már magadon, nem vagy te itt senki, hogy a magas lóról beszélj lenézve a másikat. Tanulj meg szépen beszélni.
    Ha én össze-vissza zagyválok akkor te meg kukorékolsz. :D Amit te itt leművelsz néha. Ír valaki valamit te meg gyorsan írsz 10 hozzászólást egymás után, megbeszéled magaddal az ügyet. :D Leírod mennyire homály, fordítva ül a lovon és személyeskedsz. Nem is értem miért nem lettél még kitiltva a fórumról, negyed ennyi feszültség nem lenne itt. Ja és a szókincsedet is bővíthetnéd egy kicsit, mert már unalmas, hogy mindig ugyanazt írod...

Na mindegy megyek felkeresek egy pszichodokit, mert ezt nem fogom tudni kiheverni, hogy vagy huszadjára fenyegetsz meg. :D
    Post edited by BM Rot on
    Nem érted miért nem vagyok kitiltva? Látod, sok mindent nem értesz :)
    zsarolni? irtuk jöjjön át és beszéljük meg ha ez zsarolás akor nagyon nagy fogalomzavarban élsz, tilosé meg tény a többi feltörés az meg feltételezés és vádaskodás és neked van nagy szád doki a mulkori keringöre se mertél kilyöni ugyhogy hadjuk .amugy meg tudtomal régebb otta vagyunk veletek meg a holloval pirosba mint a deresel,armával vagytok ha velünk nem birtatok el akor minnek keménykedtettek a deresel meg az armával most meg jössz iten milyen gerinctelenek vagyunk,nem kell sirni te generáltad a helyzetett nem én , és mi nem sirunk az erődeinkért mert bármikor felhuzom ujra őket , és hagyuk már ezt hogy kifosztották a szövit o szegények mi a nullárol keztük több nagyszövi pirosával .és mondhatod hogy mi senkik vagyunk de a számok minket igazolnak .
    Melyik számok igazolnak titeket? :))) Jesszusom. A stilusotok miatt vagytok senkik. Azért, mert akkor akartok tárgyalni, amikor a másik szövetséget kinullázták.Amikor a saját békekéréseteket kellett volna megbeszélni, akkor sehol nem voltatok. Ami tisztességes háborúban veszett el.

Én átmentem Rathoz 20 szor is, pedig minket aztán keményen aláztak, mi senkit nem aláztunk meg békekérésnél. Ti meg most kezdtétek a Hollósoknak, hogy menjenek át, ha békét akarnak a kifosztott várak?

Mit köszönhetünk magunknak? Ezt magyarázd már el, azt, hogy valaki csalt? Te tényleg ennyire ferde világban élsz?

[...] Nézzél már egy kicsit körbe, hogy miről beszélsz.

Azt magunknak köszönhetjük, hogy veletek már nem voltunk paktumban, mert átálltatok az ellenfélhez bátran, miután nem mertetek segítséget nyújtani a paktumosotoknak.

Ezt magunknak köszönhetjük, nem tudunk mindent lenyelni nektek. Soha nem fogom bánni. A gerincet nem osztogatják, azért meg kell dolgozni és az úgy nem megy, hogy a társamat nem védem meg, aztán meg átrohanok a korábbi ellensghez, mert ez a többi szövetségesnek nem tetszett.

Ezzel a kifosztással gondoltátok, hogy igazolni tudjátok a korábbi gyáva lépéseiteket? Ugyanmár Verasztó. Nagyon félreismertelek. A nagy szerverháborúban még egy korrekt embert ismertem meg benned. Most az sem tudom ki vagy.
    Post edited by BM Rot on
    "zsarolni? irtuk jöjjön át és beszéljük meg ha ez zsarolás akor nagyon nagy fogalomzavarban élsz, tilosé meg tény a többi feltörés az meg feltételezés és vádaskodás és neked van nagy szád doki a mulkori keringöre se mertél kilyöni ugyhogy hadjuk .amugy meg tudtomal régebb otta vagyunk veletek meg a holloval pirosba mint a deresel,armával vagytok ha velünk nem birtatok el akor minnek keménykedtettek a deresel meg az armával most meg jössz iten milyen gerinctelenek vagyunk,nem kell sirni te generáltad a helyzetett nem én , és mi nem sirunk az erődeinkért mert bármikor felhuzom ujra őket , és hagyuk már ezt hogy kifosztották a szövit o szegények mi a nullárol keztük több nagyszövi pirosával .és mondhatod hogy mi senkik vagyunk de a számok minket igazolnak ."

Ja és az sem zsarolás, hogy Belfegor azt írta feltételnek, hogy kamuzza a Holló a fórumra, hogy minden korábbi tettről én tehetek és elismerik, hogy az én hibám :) Akkor adtok békét egy feltört, kisemmizett szövetségnek. :) Ez sem zsarolás igaz? :)

Ezekért vagytok ilyenek, meg azért, mert bár provokáltátok a háborúkat, majd még ti költöztetek. Ezekért. Semmi másért.
    Post edited by BM Rot on
  • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
    Annyi a különbség, hogy Tilos kiírta ide, hogy hirtelen mondott valamit, elismerte, és elnézést kért.
    Értitek ?????????Értik a szerver játékosai???
    [...]
    Post edited by BM Rot on

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt