Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Fehér Holló

1818

Hozzászólások

 • Matezz (HU2)Matezz (HU2) HU2 Bejegyzések: 32
  szerkesztette ezt: 03.06.2020
  Nem nyalok Gladnak, egyáltalán nem.
  Nem a Derest meg az Armageddont imádom hanem a másik kettő nem csipázom :)
  Nem ugyan az [...] :open_mouth:
 • Glad1414 (HU2)Glad1414 (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  Ennyi volt Doki:) Azt hittem okosabb vagy...:)  Sok sikert a háborúhoz , további jó játékot:)  Részemről ennyi a fórum..:)
 • Matezz (HU2)Matezz (HU2) HU2 Bejegyzések: 32
  Kívüálló= nem veszek részt a háborúban csak amennyire lehet követem
  Esetleg valami deffiníciót vagy valami linkeljek?
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
  szerkesztette ezt: 03.06.2020
  Matezz (HU2) Bejegyzések: 29
  Sziasztok srácok illetve lányok
  Így kívül állóként szólnék hozzá...

  Annyira kívülálló vagy [...] :))
  Post edited by BM Rot on
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • aranyliliom (HU2)aranyliliom (HU2) HU2 Bejegyzések: 66
  Azért tegyük tisztába a dolgokat, az itt most írogató emberek egy része(nagyobbik része) olyan dolgokhoz asszisztált vagy olyan dolgokat vitt végbe a játéka során ami gyomorforgató volt, most mikor velük történik hasonló azért játszák az áldozatot, amikor multivárakból foglaltak erődöt és tönkretették más játékát nem ment a fórumon a "jajj de szemetek vagyunk" dolog, úgy hogy lehet sajnálkozni a történteken, de nézzük reálisan meg azt hogy mi van a mérleg két serpenyőjébe... De legalább mehet tovább a "mindenki más a hibás mi meg a szentek vagyunk" szöveg. A hollósok miért nem akkor írogattak ennyire mikor az arany birodalom tönkretételéhez köthető ünnepmen nevű multivár bekerült a rendellenbe?? Jah igaz az teljesen rendbe volt... Lehet sajnálnom kéne a baller-torda-lucifer meg mit tudom ki csoportot de nem megy... És ezzel sokan így vannak még ha nem is írják le, a sors igazságos és most úgymond kiegyenlítette azt a bizonyos számlát...

  aranyliliom @ hu 2
  Arany birodalom
  diplomata
 • aranyliliom (HU2)aranyliliom (HU2) HU2 Bejegyzések: 66
  Már elnézést most látom hogy belelettünk keverve.azért beletellett egy kis időbe amíg értelmezni tudtam a mondatot.miféle tönkretétel? ünnepmen abbahagyta odaadta vkinek mindegy ki volt azóta nem is hallottunk róla.semmit nem tett és az hogy hányan vagyunk nehogymár erre legyen fogva. ez belső ügyünk amihez semmi köze se egy várnak se egy szövetségnek.
  ebből is látszik miféle nevetséges pletykák képesek terjengeni a szerveren.
  aranyliliom @ hu 2
  Arany birodalom
  diplomata
 • gomes111 (HU2)gomes111 (HU2) HU2 Bejegyzések: 138
  Sajnálattal közöljük a mi  szövetségünkben is 'fel törtek' 1 várat idézőjelbe is tettem a fel tört szót!

  Pihenőnkbe raktunk 1 várat aki valamiért már nem jött fel játszani!
  A mai napon írt a vezetőnknek hogy mi történt!

  Sajnos mi se figyeltük a pihenőnkben levő várakat minden nap!
  A szituáció ugyanaz el adtak mindent sőt erődjeit is fel adták és ki ment a szöviből is!
  A support-nak mi is fogunk írni!

  Bár gyanítom itt is mi tehetünk a dologról!
  Vagy a kód meg volt valamelyik kastiban vagy meg adásról lesz szó! :(

  1 kérdésem lenne itt mindenkihez a gmail-s excel táblázat mennyire megbízható? Mennyire lehetséges az hogy azt fel törjék?
   
  gomes111_Hu2
  Hun-Foglalás szövetség
  Marsall
 • Matezz (HU2)Matezz (HU2) HU2 Bejegyzések: 32
  Matezz (HU2) mondta:
  Kívüálló= nem veszek részt a háborúban csak amennyire lehet követem
  Esetleg valami deffiníciót vagy valami linkeljek?
  Érdekes amúgy hogy azzal jössz hogy ennyi galambos a Hollóban meg annyi galambos a hollóban... Armára is rá lehet nézni. Ott is 20 felett volt a galambosok száma még 1 hete (azóta gondolom változott, de nem néztem mostanában). Éjszakára meg mentek a katonáik a galambos kastélyba. Ez mindig így van, a háborúban először a kisebb szövetségeket csapkodják, hátha feladják. Így volt ez most is, Arma le lett ütve 90 millió hatalompontra, ki a top 10-ből, mi le lettünk ütve 115 millióra. Ezen nincs mit szégyellni. Szerintem nem lepek meg senkit ha azt mondom hogy a Deres egy nálunk erősebb szövetség: nagyobb létszámú, erősebb kastélyokkal. A dolog szépsége hogy habár igen, égtünk néhol, mégse adtuk fel. Nemet mondtunk a megkeresésre hogy szúrjuk hátba a szövetségesünket - a Rendellenest - és szálljunk ki a háborúból/álljunk át a másik oldalra. Ekkor jött a "B" terv, amit vagy ők követtek el, vagy nem (bízom benne mihamarabb kiderül)...

   Én nem kezdem el mondogatni hogy "ez és ez" volt a tettes, remélhetőleg ki fog derülni az IP alapján, és aki elkövette ezeket, méltó büntetést és megvetést kap. Matezz, igen, valószínűleg 15 évesen kellő tapasztalattal rendelkezel a játékról, bizonyára egyedül is szétverted volna a Hollót. Sőt, az meg a pláne hogy nem csak a tagság felénél, de összevetve a Hollónál és a Rendellenesnél is érettebb/értelmesebb vagy (ahogyan te fogalmaztál - remélem azért érezhető az irónia) :) 

  De mivel te mindent tudsz, így gondolom akkor ez is biztos infó amit írtál hogy a Deres "szövetségese" az Ellenállás, holott ők ezt bőszen tagadták. Most akkor ki hazudik? Te vagy a Deres? Lehet nem is tudsz te mindent olyan jól? Lehet bármit bekajálsz amit mondanak neked? hallasz innen-onnan dolgokat, és azt egyből el is hiszed ha épp a Holló vagy a Rendellenes van feltüntetve rossz fényben, egyéb esetekben elfordítod a fejed? És mi lenne ha azt hallanád hogy zöld az ég? Jönnél fórumra bizonygatni hogy "én bizony úgy hallottam hogy az ég zöld, ráadásul a Hollóban már 80 galambos kastély is van". Kedves Matezz, iylenkor szokták mondani hogy bizony jobb lett volna ha csendben maradsz, mert magadat járatod le. Majd egyszer hátha neked is nullázzák az évekig épített kastélyodat, és akkor írogathatjuk fórumra hogy "jaj de jó, a Matezz megérdemelte". Biztos nagyon jól fog esni neked.

  Elég vicces hogy egyesek úgy gondolják hogy mi tettük, hogy ilyen módon "szabaduljunk meg a háborútól". Kérdem én: van olyan játékos aki szívesen törölné ki több éves, drága pénzért felépített munkáját, csak hogy utána visszavegyen mindent és menjen eventezni? Kicsit szomorú hogy egyáltalán felmerül hogy BÁRKI is közülünk ilyet tenne. Minden segítséget megadok a károsultaknak. Tudok felsőfokon németül és angolul is, természetesen 2 nyelven is elküldtem külön-külön levélben a történetet a supportnak. Remélhetőleg kivételesen tesznek valamit az ügyben. Ha a Deres-Armageddon nem sáros, szerintem nekik is ez az érdekük hogy ezáltal kiköszörüljék a megítélésükön esetlegesen kialakult csorbát. Bár én a szerény véleményem szerint nem hiszem hogy a Deresből vagy az Armageddonból lenne a tettes, más elképzeléseim vannak. Egy biztos: Hollós vagy Rendelleneses ilyet nem tenne a barátaival. A károsultaknak meg fel a fejjel, kitartást. Segítünk visszaállítani a kastélyt ahogy csak tudunk. Egyik háborúnak sem szabadna így végződnie!

  Kedves Kristófia
  Ahogy elmondtad videóidban addig nem lesz vége a háborúnak amíg a Deres fel nem oszlik... Ez frodíított írányban kezdett el haladni
  Viszont erre a galambos várakra vissza térve hozzá tettem h az Arma nem sok vízet zavart és zavar csak h a holló még annyit sem :D
 • Matezz (HU2)Matezz (HU2) HU2 Bejegyzések: 32
  Kedves hollósok és rendellenesesek

  Miért kémkedtétek le az erődeimet? :D 
  Kiakartátok ütni a támadóimat még alszok? :D
  Ekkora próblémát kozna nektek egy magam fajta senki a szerveren? Vagy miért pocsékolnátok rám ídőt? Nem a Deressel kéne foglalkozni?
 • lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 98
  "Kedves" Matezz, nagyon örülök, hogy írsz a fórumra, így mindenkinek világos, hogy milyen jellem vagy. Szerintem, aki más kárának, egy szövetség ilyen módon történő szétverésének így tud örülni, az szánalmas és visszataszító.  Ítélkezel olyan emberekről, olyan szövetségekről, akiket nem is ismersz, de ehhez nagyon értesz.

  Más: a Fehér - Holló,  - már ha lehet ilyet írni, mert mindenki tudja, hogy az a szövetség már megszűnt a szerveren - fegyverszünetet kér mindenkitől, akivel háborúban állt, amíg a szövetségünk és a feltört kastélyaink jövője ki nem derül. Nem kérünk békét, nem megyünk sehova békéért könyörögni, ha nem adjátok meg a fegyver szünetet, amit kérünk elfogadjuk.

  Tisztelettel:
  Lucifer1
 • kántorka (HU2)kántorka (HU2) HU2 Bejegyzések: 208
  szerkesztette ezt: 03.06.2020

  Döntésképtelen vagyok hogy vagy egy naív 13-4 éves van a monitor mögött,vagy egy dereses akit már jól ismerünk:)

  Említetted az elején hogy külsőszemlélő vagy,és nem pártolsz senkit. Aztán a végén oda lyukadunk ki hogy a deres győzelmêt ünnepled:D

  Arra játszol hátha bevesznek robotolni nomádon?:DD


  Viszont ha egy deresessel állok szembe akkor,van egy kérdésem...ennyi időtök van galamb alatt?

  Azt is említetted hogy a holló nem sok vizet zavar.erre azt tudom írni hogy honnan tudod?Gladi privátba írta meg nekem őszintén hogy az arma már jelentéktelen.

  Ha nem buggoltatnák az erőpontjukat kb . 80-85m erőponton lennének.

  Senkinek nincs joga beleszólni hogy hány galambos kast van a szöviben.és hogy hány nemtúl aktív vár van.

  Mivel az arma már elesett,a deres nem akart 2v1-be menni,és fájt nekik hogy a hollós tagok aktivitás hiányában 2x akkorát ütöttek vissza.

  A 4 kifosztott acc esete nagyon hasonlít Tom730605 ügyéhez,valamilyen módon megszerezték a jelszavát a deresesek vagy armások(ez biztos hogy ők voltak mert akkor nem jöttek volna ki fórumra sírni) eladták mindenét,feldobták az erődöket stb.. majd belépet egy olyan szövibe amiben volt egy hogyan kis kast minek neve 'hazugcsabadoki' volt,véletlen lenne?:)

  És gondolom az eredeti tulaj nem tette volna ezt,mint ahogy a hollós vezetők se.ezeket a dolgokat mérlegelve gondolkodjatok hogy ki/kik voltak a tettesek.

 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  ÍÍÍ elég szépen lecsúszott a rendellenes ): Deres lett a top 1 a szerveren! ): ): ): ): D: 
 • Noxus Félvére (HU2)Noxus Félvére (HU2) HU2 Bejegyzések: 8


  Hát ez elég érdekes mert főmben volt vagy 30k+ védő de az erődökből minden galambka alatt volt mert számítottam rátok:)
  Matezz, te meg ne ásd magad alá a sírod, néha a hallgatás a legjobb megoldás, tudd a határaid, és kérj elnézést (ha megkérhetlek rá). Kérlek szépen.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt