Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Egyébként meg ti költöztetek, utána sírtok az erődelvételért?
Szánalom továbbra is. Egyétek meg a békekérést.
Kifosztottak egy szövetséget és azt akarjátok, hogy menjenek át békét kérni????
Te hogyan nézel tükörbe [...]?
Ne légy morcos!
Verasztó nem tudna egy normális exe-t összerakni nem hogy feltörni a ti karaktereiteket :)
Nem, gyertek át és kérjetek békét
Atyaisten. Van bőr az arcon.
Édesanyám büszke lesz megint rám...ilyen hirnevet szerezni ...:) pedig biztosan szidjátok őt eleget...:) Ritkán találkozom vele , sajnos a távolság miatt , de napi szinten kapcsolatban vagyok vele
Irhat mindenki X-et , vagy Y-ot vagy Z-t.... Egyik szemem sir , másik örül...
Először is ... sajnálom és együtt érzek azokkal a játékosokkal , akiket veszteség ért. Tudom jól milyen csalódott lennék , ha ez velem történne meg és nem azért , mert elvesztettem pixel kupacokból álló játék elemeket , mégcsak nem is a játékban eltöltött időt ill. befektetett energiát sajnálnám , hanem magát a "büszkeséget". Idézőjelbe tettem ezt az utolsó szót.. mindenkinek lehet saját elgondolása e téren...
A német nyelvtudásom majdnem perfekt , ragozásban nem maxos ... , mivel nincs magyar support , szivesen segitek megfogalmazni , megirni egy levelet a német support felé , amennyiben van rá igény.
Én is irok egyet a support-nak , hiszen annyi rágalmazás ért itt a fórumon , levelekben , igy jogom van tudni ill . szeretném én is tudni ki volt az:))
Nekem biztosan nem és bátran kimerem jelenteni hogy a Deres szövetségnek semmi köze nincs a történtekhez!!
Lesz még e téren csalódás !!
A másik szemem örül...?
A Fehér Holló szövetség a Deres ellen a háborút már aznap elvesztette , amikor a Baller Zoltán háborút üzent...!!
Lett belőle 2vs2 Rendellenes + Fehér Hollók vs Deres + Armageddon.
A helyzeten nincs mit szépiteni... Armageddon sok jó játékosból álló szövetség , de gyenge szövetség.
Az hogy mi , hogyan történt az elmúlt 8 hétben , nem fogom részletezni , "értelmetlen" , mert mindenki a saját javára próbálná forditani a dolgot , az elkövetkezendő 10 újabb hozzászólásban:)
Számomra és a kicsit is gondolkodó egyéneknek nyilvánvalóvá vállt , a Rendellenes a Fehér Hollót "pajzsfalként" használja...
Részt kell ebben vennetek ? Ti ezt szeretnétek? Jó nektek az , hogy 22 galambos vár van a szöviben , tele pakoljátok hulla várak-al , hogy legyen valami elfogadható szövetségi erőpont ? Mert az ténleg gáz ha nevezzük ugy Top szövi 10 Kereskedelmi központ-al nem üti meg a 110 millió erőpontot.
Csaba Doki... két évig nem játszottam , ez idő alatt , saját véleményem ... de szerintem teljesen bele zavarodott a játékba...
Erre is jönni fog legalább 10 hozzászólás a részéről:))
Nem kell feltétlen követni egy "diktátor" -t , ez a Rendellenes szövetség értelmesebb tagjai-nak is szól...
Nem szeretnék én lenni a következő , ill a Deres szövetség sem azért harcol , mert megakarja szüntetni mások játékot , én hiszem azt , tudunk egy normális , elfogadható játékot játszani itt mindannyian.
Két éve Kathleen és jó pár játékost folyamatosan támadtam , a Holló ban voltak ... most a Deres-ben együtt játszunk...))
U.i. Darkjozsó....Ha "rossz" a helyzet , mindig a Mézga Aladár fiad-al , ill. a Ceglédi biróság-al fenyegetőzöl... inkább rablóznod kellene , mert ez a folyamatos heti 3-10 millió zsákmány , nem jó sem neked , sem nekem...
Nemsokára lejár a galambod.... Te nem tudsz miből védőt toborozni...én meg nem tudok kin lufizni...:)
Amennyiben gondolod , küldd el a jelszavad , szivesen rablózok nálad , nem kell féltened a kastélyodat....téged nem lehet leamortizálni...:))
Köszönöm További Szép estét !
Glad1414
Azt hittem, hogy az egészet te provokáltad ki. Glad mi történt veled? Elment a memória odakint?
Tudom, te csak 6 napon át el akartad támadni a támadóidat
Nem vagytok semmik. Ennyi hazug embert egy rakáson régen láttunk. Kit akartok ezekkel a dumákkal megetetni.
Mi akartunk háborúzni igaz? Ti szegények, egyszercsak a semmiből kaptatok pirosat.
A háború nem lett elveszítve, hanem kinulláztak egy szövetséget azzal, hogy feltörték a kastokat. Gondolom ez azért kellett, mert annyira jól álltatok megint, mint a múltkor
Csak szólok, hátha megérted a különbséget.
Ha azt mondod zavartnak tűnök, akkor azt gondolod, hogy mások így fogják gondolni. Nem is vagy naív. Holnaptól ezt fogják mondani: Csaba doki zavart lett
De látom sokkal értelmesebb dolgok nem mennek. De örülök, hogy értelmes játékot szerettél volna csak játszani és ezért jöttél vissza 2 év után, amit egyébként nem tudom hogyan számoltál ki