Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Fehér Holló

1518

• lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 98
  • lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 98
    Ezt inkább nem kommentálom, mindenki döntse el mi a véleménye erről... talán csak annyit jegyeznék meg, hogy ebből a szövetségből folyamatosan jönnek a támadások a lenullázott kastélyokra...

Lucifer
  • verasztó (HU2)verasztó (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
    igen eldöntheti pontosan azt a protokolt követjük amit ti követeltetek a multkor.
  • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
    Töröljétek ki! Ez a véleményem.

Egyébként meg ti költöztetek, utána sírtok az erődelvételért?

Szánalom továbbra is. Egyétek meg a békekérést.
    doki, nem a te szövetségedről van szó tudtomal lucifer a vezetö ott nem te ,majd ő eldönti mitt szeretne mi a legjobb a szövijének
    szerkesztette ezt: 02.06.2020
    Bízd ide, hogy mit mondok. [...]
    Kifosztottak egy szövetséget és azt akarjátok, hogy menjenek át békét kérni????

Te hogyan nézel tükörbe [...]?
    Post edited by BM Rot on
  • Deathwing17 (HU2)Deathwing17 (HU2) HU2 Bejegyzések: 36

Ne légy morcos!

Verasztó nem tudna egy normális exe-t összerakni nem hogy feltörni a ti karaktereiteket :)

Az lehet, de keménykedni tud, amikor feltörtek egy komplett szövetséget, akkor nem az az első számára, hogy oké, akkor most várjuk meg mi lesz ebből.

Nem, gyertek át és kérjetek békét :)))))

Atyaisten. Van bőr az arcon.
    de szépen tudsz irni doki igy ahogy mondod kiderül a végén csak nehogy rolad derüljön ki ha már vádaskodsz neked volt oda bejárásod nem nekem ,és én valoban annyit értek az ilyenhez mint egy marék szunyog (ezzel téged idéztelek )
    amugy meg ha luciferék komolyan gondolják áttjönnek ha meg nem gondolták komolyan csak itt játszák hogy sajnálja mindenki őket akor meg nem jönnek nekünk nem kell a szinjáték . sajnáljuk őket de tudomásom szerint 4 kastélyrol van szo vagy3 rol nem az egész szöviról amugy meg ellehet menni galamb alá is mig rendeződik .szerintem doki te szinésznek készültél .
    szerkesztette ezt: 02.06.2020
    Húha...:)

Édesanyám büszke lesz megint rám...ilyen hirnevet szerezni  ...:)  pedig biztosan szidjátok őt eleget...:) Ritkán találkozom vele , sajnos a távolság miatt , de napi szinten kapcsolatban vagyok vele :) Amúgy egy nagyon jó asszony , félti a " hülye " fiát , mint minden jó anya , ezért is kérem ,  ha esetleg őt emlegetnétek , ne tegyétek...:)

Irhat mindenki X-et , vagy Y-ot vagy Z-t.... Egyik szemem sir , másik örül... 

Először is ... sajnálom és együtt érzek azokkal a játékosokkal , akiket veszteség ért. Tudom jól milyen csalódott lennék , ha ez velem történne meg  és nem azért , mert elvesztettem pixel kupacokból álló játék elemeket , mégcsak nem is a játékban eltöltött időt ill. befektetett energiát sajnálnám , hanem magát a "büszkeséget". Idézőjelbe tettem ezt az utolsó szót.. mindenkinek lehet saját elgondolása e téren...

A német nyelvtudásom majdnem perfekt , ragozásban nem maxos ... , mivel nincs magyar support , szivesen segitek megfogalmazni , megirni egy levelet a német support felé , amennyiben van rá igény.

Én is irok egyet a support-nak , hiszen annyi rágalmazás ért itt a fórumon , levelekben , igy jogom van tudni ill . szeretném én is tudni ki volt az:))
    Nekem biztosan nem és bátran kimerem jelenteni hogy a Deres szövetségnek semmi köze nincs a történtekhez!!
    Lesz még e téren csalódás !!

A másik szemem örül...?

A Fehér Holló szövetség a Deres ellen a háborút már aznap elvesztette , amikor a Baller Zoltán háborút üzent...!!
    Lett belőle 2vs2  Rendellenes  + Fehér Hollók   vs   Deres   + Armageddon.
    A helyzeten nincs mit szépiteni... Armageddon sok jó játékosból álló szövetség , de gyenge szövetség.
    Az hogy mi , hogyan történt az elmúlt 8 hétben , nem fogom részletezni , "értelmetlen" , mert mindenki a saját javára próbálná forditani a dolgot , az elkövetkezendő 10 újabb hozzászólásban:)
    Számomra és a kicsit is gondolkodó egyéneknek nyilvánvalóvá vállt  , a Rendellenes a Fehér Hollót  "pajzsfalként" használja...
    Részt kell ebben vennetek ? Ti ezt szeretnétek? Jó nektek az , hogy 22 galambos vár van a szöviben , tele pakoljátok hulla várak-al , hogy legyen valami elfogadható szövetségi erőpont ?  Mert az ténleg gáz ha nevezzük ugy Top szövi 10 Kereskedelmi központ-al nem üti meg a 110 millió erőpontot.

Csaba Doki... két évig nem játszottam , ez idő alatt , saját véleményem ... de  szerintem teljesen bele zavarodott a játékba...

Erre is jönni fog legalább 10 hozzászólás a részéről:))

Nem kell feltétlen követni egy  "diktátor" -t , ez a Rendellenes szövetség értelmesebb tagjai-nak is szól...

Nem szeretnék én lenni a következő , ill a Deres szövetség sem azért harcol , mert megakarja szüntetni mások játékot , én hiszem azt , tudunk egy normális , elfogadható játékot játszani itt mindannyian.
    Két éve Kathleen és jó pár  játékost folyamatosan támadtam , a Holló ban voltak ... most a Deres-ben együtt játszunk...))

U.i.  Darkjozsó....Ha "rossz" a helyzet , mindig a Mézga Aladár fiad-al , ill. a Ceglédi biróság-al fenyegetőzöl... inkább rablóznod kellene , mert ez a folyamatos heti 3-10 millió zsákmány , nem jó sem neked , sem nekem...
    Nemsokára lejár a galambod.... Te nem tudsz miből védőt toborozni...én meg nem tudok kin lufizni...:)
    Amennyiben gondolod , küldd el a jelszavad , szivesen rablózok nálad , nem kell féltened a kastélyodat....téged nem lehet leamortizálni...:))

Köszönöm   További Szép estét !      

Glad1414

Te szeretnél normális játékot? :))))

Azt hittem, hogy az egészet te provokáltad ki. Glad mi történt veled? Elment a memória odakint?

Tudom, te csak 6 napon át el akartad támadni a támadóidat :)

Nem vagytok semmik. Ennyi hazug embert egy rakáson régen láttunk. Kit akartok ezekkel a dumákkal megetetni. 

Mi akartunk háborúzni igaz? Ti szegények, egyszercsak a semmiből kaptatok pirosat.

A háború nem lett elveszítve, hanem kinulláztak egy szövetséget azzal, hogy feltörték a kastokat. Gondolom ez azért kellett, mert annyira jól álltatok megint, mint a múltkor :)

Csak szólok, hátha megérted a különbséget.
    Post edited by BM Rot on
    Hihetetlen a humorérzéked. Agyon neveti magát mindenki. Bóhocot reggeliztél?
    Ja és Bryll asszonyod is ennyire örül, hogy Katival együtt játszotok?:)))
    cupp cupp :))
    cupp cupp :)

Ha azt mondod zavartnak tűnök, akkor azt gondolod, hogy mások így fogják gondolni. Nem is vagy naív. Holnaptól ezt fogják mondani: Csaba doki zavart lett :)

De látom sokkal értelmesebb dolgok nem mennek. De örülök, hogy értelmes játékot szerettél volna csak játszani és ezért jöttél vissza 2 év után, amit egyébként nem tudom hogyan számoltál ki :)
    És utána mi lesz? Sarokba állítasz?

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt