Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Fehér Holló

1418

Hozzászólások

 • Adraszteia (HU2)Adraszteia (HU2) HU2 Bejegyzések: 19
  szerkesztette ezt: 02.06.2020
  EXIT


  "Aquila non captat muscas."  Post edited by Adraszteia (HU2) on
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Adraszteia ezt te mondtad Csaba dokinak:
  "Ez az út a sittre vagy a diliházba vezet"
  Én most ezt hozzátűzném:
  NEKTEK!!!!!!!!
 • Deathwing17 (HU2)Deathwing17 (HU2) HU2 Bejegyzések: 36

  Csak annyit szeretnék hozzáfűzni ehhez az egész helyzethez hogy mindannak ellenére hogy nem vagyok Rendellen párti elítélem az elkövetőket és Cesterciust is (aki egyébként egy otthagyott arma hullakast érdekes módon eddig pihenőben tárolták). Remélem nem lesz ennek is a vége egy háborúnak már nem nevezhető dobálózás a két fél részéről....

 • Dollodon (HU2)Dollodon (HU2) HU2 Bejegyzések: 31
  Sziasztok! Mint kívülálló játékos....El vagyok keseredve, hogy egy játék ennyire el tudja vinni az embert...Elkeserítő, hogy öröm a másik játékában kárt tenni..

  Bárki is tette, szégyelje magát...Miért és mire jó ez?

  Csak olvasom a hozzászólásokat, és el vagyok szomorodva...Főleg az egyik játékos kastiján!! Borzalmas látvány!

  Ez csak egy játék...Nem vérre megy...

  Kívánom, hogy azok akik kárt szenvedtek SEGÍTSÉGGEL mielőbb talpra álljanak...Azok pedig, akik ezt elkövették a másik fél felé....gondolkodjanak el, megérte e....

  Dollodon...
 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 475
  Sziasztok.
  Sajnálattal értesültem az eseményekről de ez feltételezhetően ez nem Hackelés vagy kód feltörés volt.
  Aki kicsit is ért az informatikához az tudja.
  Jelnetette Rot a fejlesztőknek és én is csak azt tudom mondani: Le cserélni a jelszavakat - nem ki adni másnak ! és jelenteni kell a supportnak lehetőleg képeket is mellékelve.
  Végtelenül sajnálom a Hollósokat és kitartát kivánok nekik.
   Az ellenfeleknek azt üzenném, hogy valóban az lenne a helyes ha tűzszünetet kötnétek a  volt Hollósokkal.
  Vádaskodni nincs semmi értelme ameddig konkrét bizonyítékot nem tudtok felmutatni.
  Probáljon mindkét fél le higgadni és emberi méltosággal meg szólalni a fórumon.

 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Szerintem engedjük el a nem szabad vádaskodni gondolatot.

  Értelmetlen arra gondolni, hogy ezt a saját oldal csinálta.

  Teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenféltől valaki. Ez nem vádaskodás. Azért ha látom valamiről, hogy piros, akkor ne kelljen már azt bizonygatni.

  Ha van egy kis szerencsénk, akkor a supprt letiltja az illetőt, aki belépett ezekbe a kastokba és kap egy 2000 napos galambot. Abba a pillanatba világos lesz az elkövető.

  Lehet, hogy ez hiu ábránd. Ha nem derül ki és lesz aki feltételezi, hogy nem az Arma vagy a Derestől volt valaki, akkor hitegesse csak magát. Engem nem érdekelnek már ezek a játszmák. Mindennek van határa.
 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 475
  Kedves Csaba doki.
  Én arra értettem, hogy nem hackelés vagy kódtőrés volt mert az ilyen tettek ellen le van védve a Gge.
  A kódfeltörést csak úgy lehet csinálni, hogy sorozatosan generálja a kódokat egy program és próbál be jelentkezni.
  Bizonyos sikertelen bejelentkezés után tiltva lessz a karakter és csak igazolva tud be lépni a tulajdonosa (email, ip ...).
  Én arra gondoltam, hogy valaki hozzá fért egy belépő vagy több belépőhöz.(elég lehet egy belépőt meg tudni, főleg ha leveles ládában ott vannak a társak belépői).
  Tehát nem arra értettem, hogy készakarva csinálta volna a Hollóbol valaki, megtévesztésnek vagy más okból kifolyólag mint azt fentebb írta valameik "okostojás"
  Reméllem sikerül a supportnak meg oldani ezt a kényes kérdést és mielöbb talpra tud állni a Holló
 • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 140
  Szerintem meg mielőtt bárki ellen is vádaskodás menne, meg kellene szerezni azokat az ip címeket bizonyítéknak. Utána mehet a sárral hajigálás. Amiben viszont teljesen egyet értek, hogy szánalmas egy lelkivilágú ember lehet az, aki ilyet megtesz. Nem is kell ragozni, csak megvetést érdemel.
 • icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
  Sajnos vannak kódfeltörő hekkerek, a saját kastélyomon tapasztaltam, olyan is előfordult, hogy a hekkert az sem zavarta, hogy bent vagyok a kastiban, a szemem láttára lopkodta el a cuccokat! És semmit nem tehetsz ellene, mert nem tudod ki az! Van egy emberke aki kb 30 lopott kastéllyal rendelkezik! Tehetetlenek vagyunk az ilyenekkel szemben! Meghívó nélküli szövikbe belép és hatalmas károkat okoz! Pl. háborút szít! Nekem ez a tapasztalatom, bár még csak 5 éve játszom!
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 104
  meg kell nézni hogy az ellenállásnak nevezett formáció   mit művel most is.. full seregekkel támadja a kastijainkat.. különleges épületeinket.. minden rejtegetett karikat bele vitt glad... ha kell bemásolom.. vagy inkább  képernyő fotókat kiteszem ide amikor szurvisként be engedtél a kariba..  készítettem... hidde el.. lenne a szerveren meglepetés.. hogy ki és miféle vagy..  igaz tomi0425   /alias glad.. 
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 104
  szólj hozzá glad.. vagy akkor a hallgatásod be ismerés..  hogy a fent említett tomi0425 is te tevénykedsz.. 
 • verasztó (HU2)verasztó (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  na tisztázás étdekében a targi ház nyomot pirosat ránk és semmi féle megkeresés nem történt felénk hogy túzszünet vagy semleges legyen, igy természetesen mennek is támadások mi ebben a meglepő.együt érzünk velük de minket se sajnált senki amikor az erődöket leveték rolunk ezzek az emberek. nem sirtunk itt a forumon .
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 104
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 104
  hát ilyen bújtatott kastikkal... azért jó lenne a moderátorok megadnák ennek a kastinak a kordinátáit a supportnak.. hogy nézzék már meg hogy az íp címet hány kastihoz használják amelyröl ebbe a kastiba lépkednek be.. 
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 104
  akkor ki bukna a ló a zsákból hogy ki mi mennyi karival  játszik.. 
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 104
  szerkesztette ezt: 02.06.2020
  látszik hogy [...] vagy fiam... más erődöt le venni.. meg más szövetséget tönkre tenni.. látszik az érték rendetek.../sima bűncselekmény.. / erődöket a játékosok vissza kapták.. de amit a hollótól el tudtatok venni.. mindet feladtátok..  szóval gagyi a dumád verasztó
 • lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 98
  Szia Verasztó, akkor most mutassátok meg, mennyire korrekt játékosok vagytok. Elküldtük a békekérést, most nálatok pattog a labda.

  üdv

  Lucifer
 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,611
  Szerintem engedjük el a nem szabad vádaskodni gondolatot.

  Értelmetlen arra gondolni, hogy ezt a saját oldal csinálta.

  Teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenféltől valaki. Ez nem vádaskodás. Azért ha látom valamiről, hogy piros, akkor ne kelljen már azt bizonygatni.

  Ha van egy kis szerencsénk, akkor a supprt letiltja az illetőt, aki belépett ezekbe a kastokba és kap egy 2000 napos galambot. Abba a pillanatba világos lesz az elkövető.

  Lehet, hogy ez hiu ábránd. Ha nem derül ki és lesz aki feltételezi, hogy nem az Arma vagy a Derestől volt valaki, akkor hitegesse csak magát. Engem nem érdekelnek már ezek a játszmák. Mindennek van határa.
  Szia!

  Ha valóban feltörésről van szó, akkor az elkövető biztos kap majd tiltást. Viszont nem árt tisztázni, hogy mit is jelent a feltörés, ugyanis ez lényegesen eltér attól az esettől, mikor valaki a jelszavak megosztása által tud belépni valakihez/valakikhez. Amíg az első megtörténtéért elsősorban a goodgame lenne a felelős, a másodikért az, aki kiadja a jelszavát. Az a tapasztalat, hogy az esetek többségében az utóbbi szokott történni. Egy kastélyt ténylegesen feltörni úgy, hogy annak semmi nyoma ne maradjon, amely utalna az elkövető kilétére, nem lehet. Az esetek többségében csupán arról van szó, hogy a játékosok vagy túl egyszerű jelszót találnak ki (jelen esetben nem valószínű, hogy erről van szó, hiszen több kastélynál is megtörtént) vagy a játékosok kiadják másoknak a jelszavakat. És ezt most nem azért írom, mert szeretnék igazságot tenni, de szerintem hamarabb megtaláljátok a tettest, ha ezen a vonalon indultok el. Megvizsgálva, hogy kinek kihez lehetett belépője és mi az a szál ami a szerencsétlenül járt játékosok esetében közös. Az is lehet, hogy az egyik várba, aminek a jelszava eljutott valakihez, le volt mentve egy levél, amiben volt valaki máshoz egy jelszó és így tovább. Ezt ti tudjátok a legpontosabban felderíteni, ha átgondoljátok, hogy ki lehet az, aki hozzáférhetett ezekhez a kastélyokhoz.
  És szeretném én is még egyszer kihangsúlyozni a jelszó változtatás fontosságát. Te biztos vagy benne, hogy az ellenfeleitek között van a tettes, de én azért óvatosabb lennék. Mint írtam, szinte az esetek 100%-ában a jelszómegosztás a kiváltó ok. Nem csak a Holló tagjainak javasolom a jelszó változtatást, hanem a rendellenes szövetség tagjainak is és a háborúban résztvevő vagy ahhoz csak vékony szálon kötődő többi szövetségnek is. Valószínű egy olyan valaki az elkövető, aki hozzáfért a Holló jelszavaihoz, de mégis neheztel rájuk, így mindkét oldalra veszélyes lehet, hiszen valójában nem azon az oldalon áll, akikkel mégis olyan kapcsolatba került, hogy megszerezhetett jelszavakat.

  Többet ehhez nem tudok hozzáfűzni, ha mindenáron szeretnétek kideríteni, hogy ki az elkövető, akkor én ezen a vonalon indulnék el a helyetekben. A supportnak emellett továbbítsatok minden lényeges információt. Amennyiben ők azt látják, hogy hackelés történt, a kárt valahogy meg kell téríteniük, de ha az az eredmény, hogy valaki egyszerűen belépett a jelszavakkal, akkor az elvesztett javak tekintetében nem tudnak tenni semmit, legfeljebb annyit csinálnak, hogy az elkövetőt letiltják a goodgame minden platformjáról.
 • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,611
  szerkesztette ezt: 02.06.2020
  hát ilyen bújtatott kastikkal... azért jó lenne a moderátorok megadnák ennek a kastinak a kordinátáit a supportnak.. hogy nézzék már meg hogy az íp címet hány kastihoz használják amelyröl ebbe a kastiba lépkednek be.. 
  Szia!

  Nekünk nem tisztünk ezekkel foglalkozni, te is ugyanúgy le tudod jelenteni, mint bárki más. Bár nem hiszem, hogy IP egyezés miatt tiltanának játékosokat manapság, sokan bajba lennének, ha ez így működne.
  Az IP cím egy hálózati azonosító, ami alapján elvileg be lehet azonosítani egy számítógép helyét és tulajdonosát, szóval elsősorban arról ad információt, hogy az a gép hol van és kié. Ez sok mindenre jó, de arra, hogy a multizásra a goodgame ezt bizonyítékként kezelje, nem.
 • Tyson (HU2)Tyson (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
  Sajnálattal értesültem az inkorrekt történtekröl! Nem leszek részre hajló senki oldalára! Igaz  a Holló-ban van barát és az én lassan 8 játékban el töltött évem alatt láttam tapasztaltam ilyen és ennél cifrább dolgokat! De valamit el felejtett a rossz akaró a digitális ujj lenyomatot valamint a az eltorzult tudat mely szerint egy játékot a készítön kívül uralhat bárki is! Lehet  milliókat költeni de koma egy játékos maradsz ahogy én is! Az én acc-om ellen is volt tavaly Decemberben atrocitás és láss csodát ki adták az ip címet mert volt bizonyítékom és ennyi! Nekem  meg maradt a kastom neki meg maradt a feljelentés!
  De egy dolgot le szegeznék az éjjel történtek után jobban oda figyelünk egy két emberkére és meg tettük az óvintézkedést a kasi jelszó ügyében!
  Sajnálom barátaim ,hogy ez meg történhetett a Fehér-Holló val és nagyon remélem a GG komolyan veszi ezután a szerveren folyó gerinctelenségeket!

  Tyson

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt