Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
"Ez az út a sittre vagy a diliházba vezet"
Én most ezt hozzátűzném:
NEKTEK!!!!!!!!
Csak annyit szeretnék hozzáfűzni ehhez az egész helyzethez hogy mindannak ellenére hogy nem vagyok Rendellen párti elítélem az elkövetőket és Cesterciust is (aki egyébként egy otthagyott arma hullakast érdekes módon eddig pihenőben tárolták). Remélem nem lesz ennek is a vége egy háborúnak már nem nevezhető dobálózás a két fél részéről....
Sajnálattal értesültem az eseményekről de ez feltételezhetően ez nem Hackelés vagy kód feltörés volt.
Aki kicsit is ért az informatikához az tudja.
Jelnetette Rot a fejlesztőknek és én is csak azt tudom mondani: Le cserélni a jelszavakat - nem ki adni másnak ! és jelenteni kell a supportnak lehetőleg képeket is mellékelve.
Végtelenül sajnálom a Hollósokat és kitartát kivánok nekik.
Az ellenfeleknek azt üzenném, hogy valóban az lenne a helyes ha tűzszünetet kötnétek a volt Hollósokkal.
Vádaskodni nincs semmi értelme ameddig konkrét bizonyítékot nem tudtok felmutatni.
Probáljon mindkét fél le higgadni és emberi méltosággal meg szólalni a fórumon.
Értelmetlen arra gondolni, hogy ezt a saját oldal csinálta.
Teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenféltől valaki. Ez nem vádaskodás. Azért ha látom valamiről, hogy piros, akkor ne kelljen már azt bizonygatni.
Ha van egy kis szerencsénk, akkor a supprt letiltja az illetőt, aki belépett ezekbe a kastokba és kap egy 2000 napos galambot. Abba a pillanatba világos lesz az elkövető.
Lehet, hogy ez hiu ábránd. Ha nem derül ki és lesz aki feltételezi, hogy nem az Arma vagy a Derestől volt valaki, akkor hitegesse csak magát. Engem nem érdekelnek már ezek a játszmák. Mindennek van határa.
Én arra értettem, hogy nem hackelés vagy kódtőrés volt mert az ilyen tettek ellen le van védve a Gge.
A kódfeltörést csak úgy lehet csinálni, hogy sorozatosan generálja a kódokat egy program és próbál be jelentkezni.
Bizonyos sikertelen bejelentkezés után tiltva lessz a karakter és csak igazolva tud be lépni a tulajdonosa (email, ip ...).
Én arra gondoltam, hogy valaki hozzá fért egy belépő vagy több belépőhöz.(elég lehet egy belépőt meg tudni, főleg ha leveles ládában ott vannak a társak belépői).
Tehát nem arra értettem, hogy készakarva csinálta volna a Hollóbol valaki, megtévesztésnek vagy más okból kifolyólag mint azt fentebb írta valameik "okostojás"
Reméllem sikerül a supportnak meg oldani ezt a kényes kérdést és mielöbb talpra tud állni a Holló
üdv
Lucifer
Ha valóban feltörésről van szó, akkor az elkövető biztos kap majd tiltást. Viszont nem árt tisztázni, hogy mit is jelent a feltörés, ugyanis ez lényegesen eltér attól az esettől, mikor valaki a jelszavak megosztása által tud belépni valakihez/valakikhez. Amíg az első megtörténtéért elsősorban a goodgame lenne a felelős, a másodikért az, aki kiadja a jelszavát. Az a tapasztalat, hogy az esetek többségében az utóbbi szokott történni. Egy kastélyt ténylegesen feltörni úgy, hogy annak semmi nyoma ne maradjon, amely utalna az elkövető kilétére, nem lehet. Az esetek többségében csupán arról van szó, hogy a játékosok vagy túl egyszerű jelszót találnak ki (jelen esetben nem valószínű, hogy erről van szó, hiszen több kastélynál is megtörtént) vagy a játékosok kiadják másoknak a jelszavakat. És ezt most nem azért írom, mert szeretnék igazságot tenni, de szerintem hamarabb megtaláljátok a tettest, ha ezen a vonalon indultok el. Megvizsgálva, hogy kinek kihez lehetett belépője és mi az a szál ami a szerencsétlenül járt játékosok esetében közös. Az is lehet, hogy az egyik várba, aminek a jelszava eljutott valakihez, le volt mentve egy levél, amiben volt valaki máshoz egy jelszó és így tovább. Ezt ti tudjátok a legpontosabban felderíteni, ha átgondoljátok, hogy ki lehet az, aki hozzáférhetett ezekhez a kastélyokhoz.
És szeretném én is még egyszer kihangsúlyozni a jelszó változtatás fontosságát. Te biztos vagy benne, hogy az ellenfeleitek között van a tettes, de én azért óvatosabb lennék. Mint írtam, szinte az esetek 100%-ában a jelszómegosztás a kiváltó ok. Nem csak a Holló tagjainak javasolom a jelszó változtatást, hanem a rendellenes szövetség tagjainak is és a háborúban résztvevő vagy ahhoz csak vékony szálon kötődő többi szövetségnek is. Valószínű egy olyan valaki az elkövető, aki hozzáfért a Holló jelszavaihoz, de mégis neheztel rájuk, így mindkét oldalra veszélyes lehet, hiszen valójában nem azon az oldalon áll, akikkel mégis olyan kapcsolatba került, hogy megszerezhetett jelszavakat.
Többet ehhez nem tudok hozzáfűzni, ha mindenáron szeretnétek kideríteni, hogy ki az elkövető, akkor én ezen a vonalon indulnék el a helyetekben. A supportnak emellett továbbítsatok minden lényeges információt. Amennyiben ők azt látják, hogy hackelés történt, a kárt valahogy meg kell téríteniük, de ha az az eredmény, hogy valaki egyszerűen belépett a jelszavakkal, akkor az elvesztett javak tekintetében nem tudnak tenni semmit, legfeljebb annyit csinálnak, hogy az elkövetőt letiltják a goodgame minden platformjáról.
Nekünk nem tisztünk ezekkel foglalkozni, te is ugyanúgy le tudod jelenteni, mint bárki más. Bár nem hiszem, hogy IP egyezés miatt tiltanának játékosokat manapság, sokan bajba lennének, ha ez így működne.
Az IP cím egy hálózati azonosító, ami alapján elvileg be lehet azonosítani egy számítógép helyét és tulajdonosát, szóval elsősorban arról ad információt, hogy az a gép hol van és kié. Ez sok mindenre jó, de arra, hogy a multizásra a goodgame ezt bizonyítékként kezelje, nem.