Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Ritkán szólalunk meg a fórumon (és tudjuk hogy sok értelme nincs sajnos), de ez azért már túlmegy minden határon. A rengeteg mocskolódás,esztelen gyűlölködés ami a fórumon történik, tényleg visszataszító. Sajnáljuk ami történt, de NINCS KÖZÜNK HOZZÁ!!! Remélem hamar tisztázódik hogy ki volt.
Manitu, Koncz,Lucifer gondolkodjatok már! Mi egyáltalán nem álltunk rosszul ebben a háborúban. Nem is mi kezdtük. Nem mi nyilvánítottuk ki hogy addig megy a háború amíg szét nem veritek a Derest (szabályszegés miatt... ez is vicces volt, nem mi szegjük meg folyamatosan a szabályokat, de mindenért mi vagyunk okolva, még az ózonlyuk miatt is). Nem mi vontuk be az Armageddont. Nem mi verünk szét szándékosan szöviket. Nem nálunk vannak a fővárosok és a Kereskedelmi Központok és vigyázunk rájuk betegesen, mert nincs rájuk szükségünk (ha támadjuk is akkor is csak azért mert van benne katona,vagy eszköz) . Nem tudom ki etet titeket hülyeségekkel (bár van sejtésem), de gondoljátok hogy hónapokig (Március elején nyomtatok pirosat ránk) harcolunk veletek ha ilyet meg tudna valaki tőlünk csinálni? Tőletek alig volt már aktívan háborúzó tag, tisztelet a kivételnek. Folyamatosan esett az erőpontotok, és léptek ki tőletek a játékosok akik nem akartak ebben részt venni. Jó lenne ha inkább magatokba néznétek , mert ebből a háborúból csak rosszul jöhettetek volna ki mindenképpen. Nekünk ez nem volt érdekünk ami történt, nem is csinálnánk ilyet. Ráadásul nem csak egy várral történt ahogy látjuk, hanem többel is, ezt csak vezetőségi tag tehette.
Évek óta itt játszom aktívan (és nincsenek hullavárak nálunk, ezt is nem tudom honnan szedtétek, de egy baromság), NEM élünk ilyen eszközökkel. Tiszteljük az ellenfelet és a játékosokat.
Lucifer,és Sah a legtöbb támadás és hódítás már sokkal régebben elindult tőlünk, és ilyen volt sokszor eddig is (hosszú leszedő és hódító kűrt (legtöbbször 32-36 emberrel,amit lehet visszahívunk,és lesz ami később fog csapódni), tőletek is volt sokszor, azért azt nem gondoljátok komolyan hogy ilyen seregeket indítanánk ha tényleg el akarunk venni valamit, ne etessétek már a fórumot ezzel a hülyeséggel.
Manitu pl. az Ellenállás szövi azokból a játékosokból alakult akit ti vertetek szét (Bors).... Vicces hogy mint mindent ezt is ránk akarjátok kenni.
Remélem ki fog derülni hogy mi történt, DE hangsúlyozom NINCS KÖZÜNK HOZZÁ.És kitartást nektek, remélem vissza tudják állítani a dolgokat a supportnál.
Üdvözlettel,
Gyurma
Nektek nem volt érdeketek????
Hagyjad már a hülyeségedet. Mi csináltuk belülről?
Te azt mondod semmi közötök hozzá
Mindegy, szégyen, hogy ez megtörténhet. Nem tudom, hogy a GG olyan lépéseket fog-e tenni, hogy kiderül az elkövető, de abban biztosak lehettek, hogy nagyon büszkék lehettek erre a lépésetekre.
Most megint sokan láthatták, hogy milyen emberek is vagytok.
Nem álltatok rosszul mi? A szövetségetek 90% védelem alatt, 10 galambos, az Arma a süllyesztőbe, csak az erőpont buggolással néz ki valahogy, tele kiskastokkal, amiket bevittek, hogy úgy tűnjön, hogy nem fogyatkoznak.
Nem álltatok rosszul
Ja és persze megint a süket szöveg, hogy mi kezdtük a háborút.
Mindegy is, ilyen emberekkel teljesen felesleges beszélni bármiről is.
Legyetek büszkék az eredményeitekre. Mert lehettek
Bár túl sok mindent én nem tudok tenni ilyen ügyekben, amit lehetett, azt megtettem, jelentettem az esetet. Az érintett játékosok mindenképp változtassák meg a jelszavukat és ne adják ki senkinek, valamint írjanak ezzel kapcsolatban a supportnak. Jelenleg ez a két leghasznosabb dolog, amit tehettek.
Megértem, hogy indulatok dúlnak bennetek az eset miatt, viszont itt a fórumon sokat nem tudunk tenni ezzel kapcsolatban, az elkövetőket itt nem fogjuk megtalálni, másokra mutogatni pedig nincs értelme, amíg ezek csak találgatások.
Kedves Gyurma 1974!
Ez szép is, jó is, csak azóta is mennek a támadások, és nem éjjel indított támadásokról beszélünk, hanem már reggel, miután mindenki tudta már, mi történt. És nem 32-es leszedőkről van szó! Talán kérdezd meg társaidat! Mondjuk Balalajkát.
A többire nem mondanék semmit, mert hogy a Hollók nyerésre vagy vesztésre állnak, az nem az én dolgom, hanem az Övék, meg az is az övék, hogy miért nyomtak pirosat...aki visszaolvassa a moderátorok által a háborús tájékoztatáshoz nyitott topicot, az ezt ott pontosan elolvashatja.
Most elmúlt 10 óra, és még mindig nem olvastam itt a Deres bármelyik vezetőjének azt a közleményét, hogy sajnálják, ami történt, nem tartják elfogadhatónak mások kastélyainak bármilyen módszerrel történő feltörését és egy egész szövetség megszüntetését. Pedig Verrasztó már megtette az Ellenállásból (amúgy ez elég korrekt volt tőle).
És amíg ez nem történik meg, addig üres és súlytalan, amit leírsz.
Én egyike vagyok azoknak, akik éjjel játszottak, szemtanúja volt, amikor a paktumos kastélyok sárgája 'átváltozott'.
Kicsit többet láttam abból, ami történt, mint Te.
Mintha Godot-ra várnék, úgy várok arra, hogy valaki a Deres vezetéséből megszólaljon. Mondjuk nem lenne rossz emberségből legalább annyit mondani, hogy tekintettel a helyzetetekre, nem támadunk benneteket, amíg össze nem szeditek magatokat, ha Ti se támadtok minket.
De aki ismeri a darabot, tudja, Godot végül nem jön el...
Sami majd megszólal ha feljön és akar. Sah, Sami nem a te elvárásodhoz igazítja az életét.
Doki, igen szégyen hogy ilyen megtörtént, de ilyen már volt a mi pihenő szövinkkel is 3 éve, emlékszel? És azt pl. ti csináltátok, el is ismertétek.
És igen, jól állunk, nem nálunk vannak hulla várak, hanem nálatok és a Hollóban, jobban megnézhetnéd hány galambos várunk van, és hogy az Arma süllyesztőben van e. Semmit sem értetek el eddig, jó lenne ha elgondolkoznál inkább.
Más, pl. nekem is van olyan hódításom vagy leszedőm ami még tegnap vagy tegnapelőtt indult el, és csak 8 óra múlva ér be, de háború van, reggel még sokan nem is tudták mi történt. Majd a vezetők ezt letisztázzák, de nem te és nem én.
Az hogy a Holló hogy áll, az igenis a te dolgod is, mert ti vettétek rá őket (vagy a vezetőt) a háborúra. Az hogy mi szerepel a topic-okban az többnyire a te és társaid és szócsőként használt kiskastélyok "igazsága" aminek legtöbbször köze nincs a valósághoz, általában mi nem szólalunk meg mert nincs értelme. És te sem tudod mi történt, én sem tudnám, hiába lettem volna fent.
További szép napot! Részemről befejeztem.
Üdv,
Gyurma
A Deres szövetség nevében elítéljük a történteket, és teljes mértékben elhatárolódunk tőle! Elítéljük, ami történt és reméljük, hogy sikerül helyreállítani mindent!
Sami
A Deres most egy dolgot tehet, semmilyen aktivitást nem tesz a Holló irányába, ameddig nem lesz visszaállítva a tegnapi állapot.
Ez a minimum, ami egy vezető részéről elvárható.
Alapjában érted félre a dolgokat.
Amikor Deres vezetőről írtam, nem Samakra gondoltam. Felőlem ő úgy osztja be az idejét, ahogy akarja, engem már rég nem érdekel. Azóta nem, amióta itt a Fórumon le bírta írni, hogy egy megkötött megállapodást, aminek betartására a szavát adta, nem kell betartani, ha a másik fél az egyezményszegést 'elbírja'...
Szóval én arra vártam volna, hogy szimplán egyszerűen valaki a Deres vezetéséből azt mondja, sajnáljuk...
És hát a galambokat is összeszámolhatjuk, meg azt is, hányan vannak védelemre pontozva a Deresben. De inkább ne szám-háborúzzunk most...meg arről se beszélgessünk, hogy az Armageddon, amelyik szerinted nincs megroppanva, tegnap 3 támadás nyomán csekélyke másfél perc alatt hogyan vesztett 13 milliót az erőpontjából.
Ne számháborúzzunk, segítsünk azoknak, akik most nehéz helyzetbe kerültek a szövijük kiüresítése miatt.
Legyünk kicsit emberségesek.
Ha nincs közötök ahhoz, ami történt, holnap esetleg veletek is megtörténhet ugyanez...itt és most ígérem, ha a Deres hasonló helyzetbe kerül, és az egész szövijét megszünteti egy imposztor egyetlen éjszaka alatt, nem fogok egyetlen bajba kerülő játékost se támadni, amíg az nem indul el ellenem.
Én ezt az ígéretet teszem.
Mert tőlem, egyszerű játékostól ennyi telik.
Én ennyire vagyok ember.
És Te Gyurma?
És Adraszteia?
És Nyírfa?
És Samak?
És Vasgyuri?
És Brokenheart?
És Glad?
Tőlük mennyi telik?
Sziasztok!
Aki ismer tudja, hogy elitelem az ilyen tetteket, hisz ha tudtam korábban hasonló esetekben - acc lopás pl. - igyekeztem segíteni, ha kérték.
Az Armageddon szövetségnek semmi köze ahhoz ami történt és teljes mértékben el is ítéljük az ilyen dolgokat.
Az Armaban reggel, értesülve a helyzetről támadási tilalmat rendeltem el a Holló tagjai irányába.
Kb. 1,5 - 2 héttel ezelőttig elég sok furcsaság történt nálunk is. Tagok voltak online amikor gép közelben sem voltak, összecserélődtek parancsnoki felszerelések, eltűntek komplett parancsnok, rubin, arany...
Olyan tagoknal is, akik kódját max a kulcsosok ismerték. Jeleztem a supportnak, hogy acc feltörésekre gyanakszunk és megirtam a veszteségeket is. Nem segítettek :( azt a választ kaptam, hogy tuti kikerültek a kódok, mert feltörni csak úgy nem lehet az accokat.
Jelszót váltottunk, és reménykedünk, hogy nem lesz folytatása...
Remélem komolyan gondoljátok a rendőrségi feljelentést, és végre történik valami ezzel kapcsolatban. Ideje lenne.
Ha kell plusz megerősítés szívesen megtámogatom dolgokkal, amik nálunk történtek.
Remélem sikerül helyreállitani a dolgokat minél előbb nálatok.
Bárhol is van aki feltörte ,kiadta, kidobta eladta.......csak egy rossz ember...aki most sunyin lapít és röhög a markába....
Talán még öröme is van....bár remélem ez a legnagyobb....
A másik oldalon harcolók ehhez való hozzáállása is megmutatja, hogy akkor mit is érdemes ezután tenni.
A háborút minden egyéb híreszteléssel szemben azért kezdeményezte a Holló, mert a Deres Gladék vezette tagjai nem adtak más lehetőséget a folyamatosn támadásaikkal. Azóta felmerült a részükről, hogy nem gondolták, hogy emiatt ez alakul ki. Akkor most be tudják bizonyítani, hogy valóban komolyan gondolják, hogy nem ez volt a szándékuk, mivel most pár napig nem lesz tudható, hogy mi lesz a felállás, így ebben az időszakban tett lépések megmutatják, hogy kinek mi is volt és mi is a szándéka.
Szóval a tisztázódás idejéig tűzszünetet kéne kötni miden fél irányában. Ahogy kiderül, hogy mi lesz ezután a Holló sorsa, után meg eldöntjük minden résztvevő oldaláról, hogy mi legyen.
Gondolom aki kicsit és belegondol, annak elég egyértelmű, hogy a mi oldalunknak nem volt motivációja a legkomolyabb akkok felszereléseinek az eladása és a vezetők akkjainak teljes kipucolása. Nem kevés munkájuk pénzük volt benne. Szóval az ilyen irányú szövegeket jó lenne, ha teljesen elfelejtenénk.
[...] vagy te is, aki fedezékből ugat mert nem meri vállalni szavai súlyát...