Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Fehér Holló

Torda10 (HU2)Torda10 (HU2) HU2 Bejegyzések: 18
Sziasztok!

Ma éjjel a hajnali 3-4:00 felé a Fehér-Holló szövetség vezetőinek accountját feltörték. Dísztárgyakat, parancsnokokat eladták. KK-k és Fővárosok feladását elkezdték.
Jelenleg a kárfelmérés folyik, 4 feltört accountról tudunk.
Elindítottuk a support felé a kérést, hogy állítsák vissza a kastélyokat.

Most erről többet nem szeretnénk mondani - Torda
«1318

Hozzászólások

 • lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 98
  Sziasztok, csak annyival egészíteném ki, amit Torda10 írt, hogy gratulálnék az ellenfeleinknek ehhez a remek húzáshoz. Tisztességes háborúban nem tudtatok minket legyőzni és ilyen eszközökhöz kellett nyúlnotok, ahhoz, hogy a Fehér - Holló szövetséget szétverjétek. GRATULÁLOK NEKTEK!!! A többi szövetségnek csak annyit írnék, mint egy figyelmeztetésként, hogy vigyázzanak, mert mindenki járhat így, mint mi. Eddig azt hittem van egy határ, amit a másik két szövetség nem lép át, - neveket nem írok hiszen mindenki tudja melyik két szövetséggel háborúztunk. - tévedtem.

  lucifer1
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Mi lett a Fehér-Hollóval? Feloszlottak? 
 • ~Sárkii Imii~ (HU2)~Sárkii Imii~ (HU2) HU2 Bejegyzések: 49
  Mi lett a Fehér-Hollóval? Feloszlottak? 
  nem oszlottunk fel csak vezetőségi accountokat törtek fel és igy szétszedték belűlről a hollót, kidobtak mindenkit eladták a kasi tartalmát ilyenek....
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  És mi lesz ez után?
 • egy játékos (HU2)egy játékos (HU2) HU2 Bejegyzések: 128
  szerkesztette ezt: 05.06.2020
  Hááát ez nagyon nem jó dolog:(

  Amugy nem feltörték a  kodot szerintem

  Valami olyan került  abba  a körbe akiknek megadtátok a  kodokat...

  Sajnos  vannak emberek akik mindenre képesek.
  Ezért  kell nagyon meggondolni kinek adjuk mega  kodokat.
  Valószínűleg valamelyik váratok lespanolt az ex  szakszosokkkal, azok képesek ilyenre...
  Nem ez lenne az első  eset.
  Nem fog sajna a support  segíteni.
  De azért  ne  adjátok fel.
  Ne kenődjetek el, fel lehet álni innen is
  Már  sokaknak ment...
  Sok sikert(és érdemes  átgondolni, ki lehetett a  beépült  játékos...)
  Post edited by BM Rot on
 • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
  Hát igen... A supportot ez nem érdekli... Még ha német szerveren is lenne talán xddd 
 • aranyliliom (HU2)aranyliliom (HU2) HU2 Bejegyzések: 75
  pár hónapja hasonlóan jártunk mi is legalább8 kastunk kódját szerezték meg. lehet ugyanaz volt mint nálatok.
  a legtöbb vissza lett szerezve és igen talpra lehet állni innen is.
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 104
  szerkesztette ezt: 02.06.2020
   na akkor .. tiszteld deres.. ellenállás.. armageddon.. ismét be bizonyítottátok hogy milyen emberek vagytok.. ezt a húzást senki más nem tehette  csak a 3 szövi valamelyik játékosa..  most beszéltem a fiammal.. informatikus hállózat fejlesztő.. nos ő azt mondta.. hiába lépked be bármilyen védelem alatt valaki más kastikban../ valami proxit emlegetett.. az íp címét akkor is vissza lehet keresni.. ..... szóval.. lehet röhögin.. vigyorogni..  le tilthat  a moderátor.. ezért az írásomért.. [...] másik.. megfogjuk tenni a rendőrségi feljelentést.. és kérni fogom a supportot.. ha kell..  mikor kimegyek németbe  a munkámhoz.. elmegyek a gge központjába németországban.. viszem a fiamat.. és elmondom hogy milyen játékot űztök..  ismét domborítottatok.. de legalább látja a szerver hogy milyik szövi játékosai játszák a szemét [...] kisded játékaikat.. éljen a deres.. armageddon.. bors.. ellenállás... bár ezekben a szövikben.. a szétesett .. [...] szakaszos játékosok viszik a prímet.. akik nemtudják elviselni.. hogy az egész szervert nem tudják rettegésben tartani.. az említett szövikben a többi játékos csak báb.. és sajnálom őket.. hogy nincs saját akaratunk.. más befolyáslja a játékukat.. nem veszik észre hogy ezután az ő játékuk is tönkre megy... ha kell lépéseket fogok tenni a játék betiltására... 1x már bíróságra mentem mikor a családomat megfenyegették e játékban... ott is meglett a tettes az íp cím alapján.. itt is megfogják találni.. és hogy komolyan gondolom...én  nem bújkálva írogatok.. játszom... hanem a saját kastimból.. ha meg valakinek nem tetszik az írásom.... [...] bármikor megkereshet.. aztán egymás szemébe nézünk..  hogy ki a tökös gyerek...  moderátorkám... ha gondolod jöhet a tiltás... bár ezek után.. hogy kastéyokat törnek fel... szöviket tesznek tönkre. 1-2játékos egója végett... nem hiszem hogy ez írás alapján  jogod legyen a velemszembeni kitiltást alkalmazni...  másik.. nyomatékosan felhívom a figyelmedet.. hogy a gge tájékoztasd a magyar 2 szerveren történő  dolgokról.. mert jogi következményei lesznek.. és ha nem teszel semmit.. akár az is felmerülhet a szerveren.. részre hajló vagy.. 


       dark.. 

   ui... ismét értelmet nyert a játékom...  van .. cél.. 
  Post edited by BM Rot on
 • ppegazus1234 (HU2)ppegazus1234 (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
  A volt szakaszosok alszanak csak, beépülve a TOP szövikbe, Akim volt szakaszost melengetnek a berkeikben így fognak járni. A rendellen is retteghet,  vezető helyeken a volt ellenség kastélyai.
  Büszke lehet magára, minden deres, arma és akár ellenállás tag. Erkölcsi morál hol marad ? Sehol, mert Ti is olyanok vagytok akiket követtek, akivel azonosultatok.

  GRAT!!!!!!!!!!!
 • Manitu (HU2)Manitu (HU2) HU2 Bejegyzések: 38
  Szánalmas kis senki aki ilyet csinál.
  Minősíti az egész szövetségét.Akik ilyen szövetségben játszanak ,szemet hunynak az ilyen aljas tettek előtt....azok sem különbek.
  Nyilván aki tette ,magasról lesz...rja ,hogy itt írogatunk. Lelke rajta.....de a többi játékos figyelmét felhívnám ,jól gondolják meg ,ki-kik mellett állnak.
  Ma én....holnap te.....Ha ilyen paraziták útjába kerültök és nem bírnak veletek tisztességes harcban....ez a vége.
  Mindenki tudja honnan fúj a szél ,honnan történtek a feltörések....már nem első esetben.
  Ostoba, tudatlan bűnöző banda :)


 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 104
  szerkesztette ezt: 02.06.2020
  állok elébe.. akinek nem inge nem veszi magára.... na meg akkor találkozni is fogunk személyesen.. címemet tudod.. hisz le írtam.. kéred a Ceglédi bíróság címét is ?? mint mondtam... jogi lépéseket meg fogom tenni..  [...] 1x ü a dolog..  a szövidet engedd vizsgálat alá.. hogy  a íp címet  le ellenőrizzék.. ha nem a te szövidből való a bűnös.. minden jogi következményt  vállalok.. 
  Post edited by BM Rot on
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 104
  egyébként én is mentettem.. az előző írásodat JackPlayer néven.. de hát itt látszik meg.. a gerincesség.. 
 • lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 98
  szerkesztette ezt: 02.06.2020
  Egy apró megjegyzés még, annak ellenére, hogy tisztában van az az oldal a helyzetünkkel továbbra is támadtok minket, ez is egy remek példája annak, hogy mi is nektek a tisztességes játék. Ehhez is csak gratulálni tudok, csak így tovább és jöhetnek a támadások rám tovább, valamint törjétek csak fel megint a kastélyomat. Hajrá nektek, ezzel is csak megmutatjátok a szervernek, hogy milyen [...] gyerekek is vagytok. 

  üdv
  Lucifer
  Post edited by BM Rot on
 • verasztó (HU2)verasztó (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  sziasztok az ilyen dolgot mi is elitéljük teljes mértékben de mielőtt vádaskodtok nézetek szét a saját házatok tályékán ,én több játékost ismerek abbol a csapatbol is aki ilyet megtett régen és ezzel nem megvádolni akartam senkit mélységesen sajnálom hogy ilyen megtörténhetett remélem visszabirjátok állitani de ha feltörték akor miért szövinevet változtattatok kicsit büzlik ez az egész.
 • lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 98
  Szia, nem változtattunk szövi nevet, ide csak beléptünk, mert befogadtak minket. Miután, aki feltörte a kastélyainkat kidobott mindenkit a prérire és a Fehér-Holló szövetséget megszüntette. És igen, van most egy kicsi szövetség ezen a néven, de az egy új kicsi szövetség, amit ma hoztunk létre, így levédve a szövetségünk nevét, hogy ne nyúlja le senki.
  Remélem ezzel megválaszoltam a kérdésedet

  Lucifer
 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 481
  szerkesztette ezt: 02.06.2020
  Azt kell mondjam, kezdem szégyellni, hogy valaha játszottam a Deresben...pedig (van) volt ott jó néhány ember, akiket tiszteltem, ha játékstílusok nekem nem is volt rokonszenves.
  Aranyliliom itt írta fentebb, hogy tavaly velük is hasonló történt...az ő helyzetük kicsit könnyebb volt, nem vívtak éppen 2 frontos háborút, a királyuk ACC-ját nem törték fel, a szövit nem adták fel, nem vált semmivé az összegyűjtött vagyon, nem adták fel a hatalmi épületeiket, 'csak' kifosztottak 8 kastélyt.
  Erre akkor az én szövetségem, a Rendellenes szövetség azzal reagált, hogy arra az időre, amíg a 8 játékos valamennyire rendbe nem szedi magát, támadási moratóriumot hirdettünk meg rájuk. Gondolom ezt Aranyliliom meg tudja erősíteni, talán még emlékszik rá...Vagyis nem támadtuk őket attól a pillanattól, hogy a vezetőjük levelét, és a Fórumon megjelenő írást elolvastuk. Erről szövetségünk vezetése azonnal értesítette őket.
  Én valami hasonlót vártam volna a Deres és az Armageddon vezetésétől. 
  Már amennyiben nincs közük a kastélyfeltörésekhez.
  Persze ha van közük, és ez az egész egy tudatos,  hetek-hónapok óta érlelgetett terv része, akkor érthető, hogy miért támadják a Deres játékosai  hajnal óta a kódfeltörők által kifosztott és feloszlatott szövetség hatalmi épületeit és zöldön, vagy ilyen-olyan menedékben lévő játékosait. 
  Most lenne érdemes visszaolvasni a háborúról szóló, itt a Fórumon közzétett bejegyzését a Derestvezető, Samaknak, és az abban lévő szavakat a ma éjjel és hajnalban, valamint azóta is történő események fényében értelmezni...különösen azokat a szavakat, amik arról szólnak, hogy 'véletlen' támadások voltak az első hatalmi épületek elleni támadások, nem volt szándékuk háborút indítani a Hollók ellen...
  Tudva, hogy a másik milyen helyzetben van, teljes erővel megindulni ellene, na ehhez kell etika, tisztesség, hitelesség és emberség is! 
  Szégyen!
  Mást nem mondhatok!
  Post edited by Sahrazad (HU2) on
 • verasztó (HU2)verasztó (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  Igen meg köszönöm kitartást
 • Torda10 (HU2)Torda10 (HU2) HU2 Bejegyzések: 18
  Sziasztok!

  Pár észrevételem lenne:)
  - Amennyire mi értünk hozzá feltörték és nem ellopták a jelszót.
  - Kérek mindenkit, h ne vádoljunk senkit. Igen valószínüleg egy oldalhoz köthető, sejtjük is kik voltak. 2 hete törték fel Tom kastélyát is, majd gyalázkodó levelet írogattak a fórumra.
  - Hogyan tovább kérdésre sajnos nem ma fogunk válaszolni, de ha lesz válasz akkor megosztjuk veletek, ha érdekel.

  Személyes véleményem szerint az Armába és a Deresbe is vannak tisztességes játékosok akik erről nem tudtak, illetve nem ezekkel az eszközökkel szerettek volna nyerni. És igen, lesznek olyanok is akik épp KK-t foglalnak, vagy boldogok mert ez történt velünk.


 • aranyliliom (HU2)aranyliliom (HU2) HU2 Bejegyzések: 75
  Azt kell mondjam, kezdem szégyellni, hogy valaha játszottam a Deresben...
  Aranyliliom itt írta fentebb, hogy tavaly velük is hasonló történt...az ő helyzetük kicsit könnyebb volt, nem vívtak éppen 2 frontos háborút, a királyuk ACC-ját nem törték fel, a szövit nem adták fel, nem vált semmivé az összegyűjtött vagyon, nem adták fel a hatalmi épületeiket, 'csak' kifosztottak 8 kastélyt.
  Erre akkor az én szövetségem, a Rendellenes szövetség azzal reagált, hogy arra az időre, amíg a 8 játékos valamennyire rendbe nem szedi magát, támadási moratóriumot hirdettünk meg rájuk. Gondolom ezt Aranyliliom meg tudja erősíteni, talán még emlékszik rá...Vagyis nem támadtuk őket attól a pillanattól, hogy a vezetőjük levelét, és a Fórumon megjelenő írást elolvastuk. Erről szövetségünk vezetése azonnal értesítette őket.
  Én valami hasonlót vártam volna a Deres és az Armageddon vezetésétől. 
  Már amennyiben nincs közük a kastélyfeltörésekhez.
  Persze ha van közük, és ez az egész egy tudatos, sok hetek-hónapok óta érlelgetett terv része, akkor érthető, hogy miért támadják a Deres játékosai  hajnal óta megújuló hevességgel a kifosztott és feldúlt szövetség hatalmi épületeit és zöldön, vagy ilyen-olyan menedékben lévő játékosait. És akkor most lenne érdemes visszaolvasni a háborúról szóló, itt a Fórumon közzétett Deres-vezető, Samak-bejegyzéseket, és az abban lévő szavakat ennek fényében értelmezni...különösen azokat a szavakat, amik arról szólnak, hogy 'véletlen' támadások voltak az első hatalmi épületek elleni támadások, nem volt szándékuk háborút indítani a Hollók ellen...kifosztani éjjel, jelszót feltörve, aztán nekimenni azoknak, akik most próbálják összeszedni egyáltalán a tagjaikat egy szövibe, mert mindenki máshol van, ahová a zöldről be tudott lépni, ahová a kódfeltörők kidobták őket.
  No ehhez kell etika, tisztesség, hitelesség és emberség is! 
  Szégyen!
  Mást nem mondhatok!

 • aranyliliom (HU2)aranyliliom (HU2) HU2 Bejegyzések: 75
  Megerősitem valóban így volt és igen valóban a mi helyzetünk azért más volt.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt