Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Ryan6 és csapata

itt: Szövetség hírek
Sziasztok
Kérem véleményezzétek a képet,mi ez ha nem aljas dolog!Több éves munka ellopása!Indokolatlan háború!?
Kérem véleményezzétek a képet,mi ez ha nem aljas dolog!Több éves munka ellopása!Indokolatlan háború!?

3
Még 17 napig galamb alatt vagyok utána valószínűleg elköszönök tőletek,mert nem fog hagyni játszani sem engem sem azokat akik még megmaradtak a szövetségemben!
Armageddon szövetség
Először is, azt mesélted, hogy műemléket loptatok, és megkaptuk a választ, mikor visszakértük, hogy "tőletek lehet"?
Vagy esetleg azt, hogy 65 ember a 29. helyen az 53 milla erőpontjával nem tudja magát megvédeni 2 darab játékos ellen?
Papoltok a becsületről, miközben, mikor benyomtuk a pirosat, egy darabot nem támadtunk, ti meg jöttetek, több napon át, akár 300 bejövővel. Nagyrészt az aktuális játékosnál jóval kisebb szintűekre. Akkor nem volt baj, senki nem panaszkodott. Amint elindultunk ketten, meg nektek állt feljebb. Mi a támadások előtt "számtalan lehetőséget kaptatok a megadásra, de ti következetesen visszautasítottátok." (Arthas) A sarc pedig.... Mondtuk 50-es kell, erre küldtetek 10-t. Persze, hogy visszaküldjük a maradék 40-el. De ha az a 4 millió fa és kő, amit sarccal kaptunk, több év munkája, akkor rég gond van. Javítsatok ki, ha tévedek.
Ha jól tudom, Ryan már csak azért játszik, hogy akit nem kedvel, azt szét üsse.
Ez egy játék!
70/10
Reloaded
"Figyelj, nem fogok vissza menni
Nézd mit csináltam
Nézd mit tettél
Azt hiszem jól választottam
Mikor belevágtam
A dzsungelba
Figyelj, nem fogok vissza menni
Nézd mit csináltam
Nézd mit tettél
Azt hiszem jól választottam
Mikor belevágtam
annyira eldurvult a dolog hogy ez már cseppet sem játék ahogy azt fentebb már emlitették és kicsit semm vicces akár normális játékszerető és jó játékosok hagyhatják abba egy ilyen szövetség miatt amit elszomorító dolognak tartok!