Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Az eventek nem abban sorrendben következnek ahogy a Tavaszi Éjjelek fesztiválban mutassa - random mód teszik be őket épp ezért nincs előre meg adva az eventek sorrendje.
Ez nem uj kelletü dolog , már elég rég csak az event napján mondják meg, hogy épp melyik event fog következni aznap.
GY.I.K.
Support
DISCORD
Arrol nem adtak tájékoztatást, hogy miért nem lehet előre ütemezni az eventeket, hogy mindenki tudjon időben készülni.
A felmérésekkel kapcsolatban:
A mostani felmérést emelném ki ami a Html -vel kapcsolatos mert az mindenkinek jól jönne.
A fejlesztők látnák mik a panaszok-gondok ,
A játékosoknak nagyobb esélyük lenne a hibák javítására ha ki töltené mindenki.
GY.I.K.
Support
DISCORD
Elnézést kérnek a fejlesztők a kellemetlenségek miatt.
Ajánlott a Support -hoz fordulni a veszteségek miatt(ezt maguk a fejlesztők ajánlották).
GY.I.K.
Support
DISCORD
Sziasztok, más is tapasztal olyat, hogy fúziónál azt írja ki, nincs elég királyi nyersi a művelethez,( szén, olaj stb), holott tele a raktár? Egy ideje csinál ilyet.
Nekem az lenne a kérdésem hogy ezt miért csinálja, a fő birodalomba is csinálja általában óránként, de mikkor van egy horizont túli esemény akkor 2 percente, és nem tudom hogy miért amióta játszok a játékkal azóta csinálja ezt, és nagyon idegesítő és az se tudom hogy miért, meg néztem az információban mindent meg is csináltam de semmi változás, van valami tippetek hogy mi lehet a gond?? és az új frissítést is megcsináltam a chromeba teljesen tanácstalan vagyok.
Mivel a játék ram igénye elég nagy, különösen így, hogy már csak a HTML5 verzió használható, lehetséges, hogy ramhiány a probléma. Próbáld meg úgy, hogy csak ez legyen megnyitva és a böngészőben is tiltsd le a nem használatos böngészőket, talán ez segíthet, ha minimalizálod a futó programokat. Illetve, ami még megoldás lehet, ha a böngésző ikonján jobb gombbal kattintva kiválasztod a "kompatibilitási problémák megoldása" funkciót és kipróbálod a javasolt beállításokat.
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Tudnak erről a hibáról már, azokra a helyekre nem lehet támogatást küldeni, ahol van kémjelentés. Reméljük hamarosan megoldódik.
Rot
nem tudom kikapcsolni a zenét ,hiába teszem rá a jelet a beállitásokban és ez elég zavaró.
másik a szamurájoknál nekem nem jelenik meg a demio ez miért van?köszönöm ha segit valaki