Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Egymás mellé költözés

2»

• csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
    szerkesztette ezt: 10.03.2020
    Igen Luci, ez is jó ötlet. Mondjuk a 15 perces minimum támadás még arra is jó lenne, hogy ha háborúban közel van két kast, akkor ez ellen is ellenszer lenne, mert szerintem a 2 perces támadás elég inkorrekt ebben a játékban. Persze én kihasználom háborúban (oda vissza mind a két félnek ugyanannyira gáz), ha már így van, de érdemes lenne ezt kizárni.
  • Macilacee (HU2)Macilacee (HU2) HU2 Bejegyzések: 200
    Szia Csabi!  Hagyd,... engedd el, ami volt,... volt,... Vége van és megyünk tovább. 
  • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
    Mivel te , ti kívülállók lettetek, és akik szándékosan szeretnék mások játékát ellehetetleníteni, így ha mellétek költözik bárki is, azokra nem vonatkozik az a megállapodás, ti kivontátok magatokat minden olyan megállapodás alól,amely védett volna benneteket, így   számon kérni sincs alapotok, hogy azok akik benneteket akarnak hasonló módon boldogítani, milyen szankciót alkalmaz velük szemben bármelyik szövetség.

• csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
    Ahogy Diamondstar írta :)

Így legyen ötösöm a lottón, hogy lesz annyi eszed Verasztó, hogy szóvá teszed, hogy költözött kast mellé költözik valaki :)))))

Hihetetlenek vagytok :))))

Melyik szabály érvényes még rád szerinted? Segítek. Semelyik. Vagy adjunk nektek költözötteknek békét majd? Vagy nem falkázhatunk titeket? Vagy nem vehetjük el az erődeidet? :)))

Nem vagy ám semmi.
  • Tom6G4mer (HU2)Tom6G4mer (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
    Ahogy Diamondstar írta :)

Így legyen ötösöm a lottón, hogy lesz annyi eszed Verasztó, hogy szóvá teszed, hogy költözött kast mellé költözik valaki :)))))

Hihetetlenek vagytok :))))

Melyik szabály érvényes még rád szerinted? Segítek. Semelyik. Vagy adjunk nektek költözötteknek békét majd? Vagy nem falkázhatunk titeket? Vagy nem vehetjük el az erődeidet? :)))

Nem vagy ám semmi.

• Tom6G4mer (HU2)Tom6G4mer (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
    Lenne egy nagyon érdekes úgy védik egymást ezek a szövik fhúú te :) mint egy igazi szövi,másikat szitkozódjuk ezaazz elfeljtjük ami megtörtént nehogy már igazat adjunk emezeknek háát szétverjük őkeet :) ugye-ugye :)
    Egyszer majd ennek is vége lesz akkor meg jön az hogy én anno ezt csináltam stb :)) Várom :)
  • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
    Nem kellett volna leírnod mivel foglalkozol, szándékosan nem írok hivatást,mert nem biztos hogy "Szolgálsz és Védsz, ha igen...elkeserítő...
  • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
    Úgyis kaptam 20e rubint, beköltözök mondjuk egy pihis mellé :DDD
  • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 477
    És amúgy igaza volt bmrotnak, ha akarnának tenni valamit, megtették volna, de sztem azért nem teszik, mert rubint költenek az emberek költözéskor :D

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt