Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Egymás mellé költözés

csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
Sziasztok!

Szeretnék egy állásfoglalást tenni KÖLTÖZÉS témában.

A lényeg, hogy amit korábban is írtam, hogy mindenki, aki más mellé költözik, a másik játékának ellehetetlenítése érdekében, az a játékos feketelistára kerül és a játékának onnantól vége lesz ezen a szerveren. Ha egy szövetség beveszi, akkor pirosat kap, és a tag addig lesz ütve, ameddig csak játszik.

Ezt most azért írom le újra, mert hallottam olyan hangokat, hogy a mi oldalunkon lévő tagok is emlegetik, hogy költözni fognak, ha ez és ez lesz. Ami fontos, bárki, aki költözik, arra ugyanazok a szabályok érvényesek, mindegy, hogy kinek az oldaláról költöznek.

Sajnos a GG nem védekezik a költözéssel szemben, így muszáj nekünk kitalálni egy ellenlépést, hogy senkinek ne jusson eszébe, hogy ezzel akarjon valamilyen konfliktust megoldani. Ha ez elterjed, akkor sok ember abbahagyná a játékot, így kérem a nagy szövetségeket, hogy kövessék a példánkat és keményen lépjünk fel ezzel a módszerrel szemben együttesen, hogy kiírtsuk a gondolatát is a fejekből.

A költözés egyetlen esetben járható út, ha egy szövetség több pirosat kap egyszerre, hogy a szövetséget megpróbálják elpusztítani. Minden más esetben vannak módok az ellehetetlenítés megakadályozására, békekérés, diplomácia, stb.

Ha az adminisztrátorok tudnak esetleg tenni a dolog érdekében a GG felé, akkor jó lenne egy olyan megoldás, hogy legyen egy minimális, mondjuk 15 perces támadási idő, függetlenül a távolságtól, mert akkor értelmetelnné válna a költözés, ahol most 2 perces támadások is indíthatóak.

Tehát megint kiemelném, ha akár a Rendellenes, vagy akár a Holló tagja kilép a szövetségből és költözik valaki mellé, akkor speciel nálam ugyanabba a kategóriába kerül, mintha a másik oldalról költözött volna valaki. Ezért kérek mindenkit, hogy felejtse el ezt a "megoldást", max akkor tegye meg, ha már nem akar többet játszani ezen a szerveren.
«1

• gomes111 (HU2)gomes111 (HU2) HU2 Bejegyzések: 142
    A megnyílvánulásban itt a top 5-10 szövetségre gondolsz?
  • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
    Hát akár top 10
    De bárki csatlakozhat, csak gondoltam, hogy a kisebb szövetségek nem szívesen vállalnak ezekben szerepet, ha igen, az is jó hír.
  • gomes111 (HU2)gomes111 (HU2) HU2 Bejegyzések: 142
    szerkesztette ezt: 08.03.2020
    A Kőltözéses dolgohoz maximum annyi hozzászólásom lenne!

Itt az érintettek maximum a top10-n belüli szövik lehetnek!

Ott vannak olyan tagok akik érezhetnek magukban annyi 'erőt' hogy ők ezt a fajta játék modort választják bizonyos sérelem meg torlására!
    A top10-n kivül pedig meghuzzuk magunkat próbálunk idomulni a szerver szabályokhoz!
    A szövink nevében mi is csak annyit tudunk mondani hogy el ítéljük a kőltözést!

Az eltörölt szerver szabályzatnak örültünk volna ha megszületik akár módositásokkal is!
    Sajnáljuk hogy ennyien ellenezték!

Ha lesz ez ügyben bármilyen egyeztetés és kell cselekedni azt csak is Krisztáék egyeztetése után tudunk!(mivel Akadémia vagyunk :) )
  • BM RotBM Rot Moderator Bejegyzések: 1,611

Ha az adminisztrátorok tudnak esetleg tenni a dolog érdekében a GG felé, akkor jó lenne egy olyan megoldás, hogy legyen egy minimális, mondjuk 15 perces támadási idő, függetlenül a távolságtól, mert akkor értelmetelnné válna a költözés, ahol most 2 perces támadások is indíthatóak.
    Szia!

Javaslatként meg tudjuk említeni, hogy találjanak valami megoldást erre, bár ez már sokadszorra felmerülő kérdés és szerintem már léptek volna az ügyben, ha szerettek volna.

Rot
  • msk2 (HU2)msk2 (HU2) HU2 Bejegyzések: 3
    Sziasztok!

A lényeg, hogy amit korábban is írtam, hogy mindenki, aki más mellé költözik, a másik játékának ellehetetlenítése érdekében, az a játékos feketelistára kerül és a játékának onnantól vége lesz ezen a szerveren. Ha egy szövetség beveszi, akkor pirosat kap, és a tag addig lesz ütve, ameddig csak játszik.

Ezt most azért írom le újra, mert hallottam olyan hangokat, hogy a mi oldalunkon lévő tagok is emlegetik, hogy költözni fognak, ha ez és ez lesz. Ami fontos, bárki, aki költözik, arra ugyanazok a szabályok érvényesek, mindegy, hogy kinek az oldaláról költöznek.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Meddig elfogadnánk a szabályt amit ti mindig be tartottatok mióta világ a világ pár dolgot kérdezhetek?
    Szerverháború alatt  nem költöztetek?
    Nem törtetek fel karaktereket ? tönkre tettétek mások több honapos/éves munkáját?
    Közbe annyi volt a bünük hogy abba az adott szövetségbe játsztottak.
    Igy volt vagy nem?
    Én nem tudhatom,nem voltam ott csak amit hallottam mástól,igazat akarok csak..

szerkesztette ezt: 08.03.2020
    Rot-nak:

Köszi szépen, hátha

Verasztónak:

Saját játékotokat tettétek tönkre, a költözéssel erre rátettetek egy lapáttal. Az, hogy szövetségeket ne lehessen tönkretenni, ezzel kapcsolatban megtettük a lépéseket, amin ti is ott voltatok, csak nektek az is tönkretétel, amibe akkoriba beleegyeztetetk. Azaz az 1 hónapos mnt. Ezt megadtuk. Tudom, hogy van egy teljesen egyedi nyílvántartásotok, de ez a valóság. 1 hónapos pihenő időt megadtuk a Hollóval közösen. A játékotok tönkremenetelét meg te és Belfegor okos vitézkedésének köszönhetitek. Amikor költöztél számolnod kellett azzal, hogy feketelistás leszel, mivel ott voltál a megbeszélésen, amikor ezzel mindenki egyetértett, ti is. Engem nem érdekel, hogy ki mellé akarsz költözni, de te már itt normális játékot nem fogsz játszani. Részemről biztosan. És minden költözősre ugyanez érvényes. 

Ha elengedted a gyeplőt, úgy, hogy pontosan tudtad mivel fog járni, akkor mostmár ne akarj magadnak egyéb eljárást. Nem kellett volna költözni, hanem békét kérni a Hollótól. Tehát megint csak magadnak köszönheted.

Pumpa költözése után Armageddonosok is költöztek. Pontosan ezek miatt alakítottuk ki a költözéssel kapolcsatos egységes álláspontot. Te már ez után költöztél.

msk2 nem tudom ki vagy:

Ha olvastad, amit írtam, ha nem normál keretek között megy a játék, azaz többen egyre, vagy szerverháború, mert az is többen egyre, arra nem vonatkozik a szabály, mert ott minden szövetség a fennmaradásáért küzddött. Mind a két oldalról durva eszközök voltak bevetve. Szerverháborúban beszélgethetünk szabályokról, mindenki magasan tenni fog rá.

És igen, a szerverháborúban tönkretettük mások játékát, akik addig megtették a miénkkel azzal, hogy pl. 4 szövetség jött ránk és az erődeinket akarták elvenni. Van még kérdés?
  • Kristofia665 (HU2)Kristofia665 (HU2) HU2 Bejegyzések: 279
    Az ELLENÁLLÁS szövetség teljes felelőssége tudatában költözött, holott tudta mivel fog ez járni. Innentől kezdve szerintem nincs miről beszélnünk... Az az ötlet tetszik hogy legyen egy minimális korlátozás a kürtöket illetően. Pl. 10-es őrtoronnyal és hadseregészlelős várparival legyen meg a 15 perces kürt legalább. Akinek meg nincs őrtornya vagy megfelelő parancsnoka az meg magára vessen. Az eddig is 4 perces kürtöket kapott 500 egységről is...

Szerintem nem csak a költözést kéne bevenni a "szabályzatba". Ugyan úgy vonatkozzon azokra is akik valaki mellett olyan céllal foglalnak erődöt hogy majd onnan püföljék a másikat. Igaz, az erőd ellen lehet tenni könnyedén, nagyjából 30 perc alatt ki lehet iktatni egy mellettünk lévő erődöt, de a költözéshez hasonlóan én ezt ugyan úgy büntetném, és büntetem jelenleg is.
    Igen, jogos, az erőd ugyanaz a téma.
    20 évig játszom, nem leszek a te szinteden? :) Na látod kb. ennyi az objektivitásod ehhez az egész játékhoz. Az meg hogy tönkretetted a saját és a szövetséged játékát, annak mi köze lenne ahhoz, hogy milyen szinten vagy? De már semmin nem csodálkozom, össze vissza beszélsz.

Hogy mi hova fogunk támadni az meg megint egy teljesen felesleges téma. Tereled a dolgokat másokra. A nagy megbeszélésen pont ezeket beszéltük meg, amiből nem kértek a kicsik, tehát a rájuk vonatkozó rész törölve lett. Akárkit támadhatunk, ha ehhez van kedvünk. De ennek mi köze hozzátok??? Ti vagytok tele 300 alatti szintűekkel? :)))

Na ezért mondom, hogy összevissza beszélsz.

Ha nem voltál ott a megbeszélésen, akkor a többi vezetőn kérd számon, hogy miért nem tájékoztattak titeket :) Gondolom ez nem a mi dolgunk lett volna.

Szerinted nem tettétek tönkre a Bors játékát? Akkor rendben. Rajtatok kívül mindenki látja, de persze nem tartanátok itt, ha azt láttátok volna, ami van.

Mindegy, ti már engem nem érdekeltek. Amit írtam azoknak szólt, akik költözni akarnak. Akik még menthetőek. Veled már felesleges beszélgetni. Csináld az értelmetlen, elcsesszentyűzött "játékodat". Mutass példát, hogy hogyan érdemes valakinek kiírnia magát a szerverről.
  • verasztó (HU2)verasztó (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
    szövetségem ? nem tudom melyik szövetségemről beszélsz de biztos igazad van ,és itt irod hogy nincsen szabályzat akor mirről is regélsz hol is van leirva hogy nem lehet költözni pont ott ahol nem lehet 800 asnak 300 ast támadni de keverheted kavarhatod a dolgot :-) de ha akora játékosnak hiszed magad én itt mindenki előtt irom gyere ki a prérire és játszunk kapsz előnyt ledobbálom a kis erődőket is még meléd se költözök és addig csináljuk  mig a másik el nem ismeri a másikat. ja elfelejtettem neked csak az irkállás megy  
    Persze, nekem csak az irkálás megy. Csak ennyit tettem, mióta a játékban vagyok :))))

Költözz mellém nyugodtan. Nem megyek veled prérire, mert te nekem már senki vagy ebben a játékban. A szabályok meg téged már valóban nem érintenek, ahogyan szövetséged sincs már. Igazad van. A többit bízd ránk, mi még értelmes játékot játszunk. Te meg azt csinálsz, amit akarsz. Ezért nem is értem minek írogatsz ebbe a témába.
    Ez már nem a te ügyed.
  • Macilacee (HU2)Macilacee (HU2) HU2 Bejegyzések: 200
    szerkesztette ezt: 10.03.2020
    Sziasztok!

Sajnos a GG nem védekezik a költözéssel szemben, így muszáj nekünk kitalálni egy ellenlépést, hogy senkinek ne jusson eszébe, hogy ezzel akarjon valamilyen konfliktust megoldani. Ha ez elterjed, akkor sok ember abbahagyná a játékot, így kérem a nagy szövetségeket, hogy kövessék a példánkat és keményen lépjünk fel ezzel a módszerrel szemben együttesen, hogy kiírtsuk a gondolatát is a fejekből.

A költözés egyetlen esetben járható út, ha egy szövetség több pirosat kap egyszerre, hogy a szövetséget megpróbálják elpusztítani. Minden más esetben vannak módok az ellehetetlenítés megakadályozására, békekérés, diplomácia, stb.

Tehát megint kiemelném, ha akár a Rendellenes, vagy akár a Holló tagja kilép a szövetségből és költözik valaki mellé, akkor speciel nálam ugyanabba a kategóriába kerül, mintha a másik oldalról költözött volna valaki. Ezért kérek mindenkit, hogy felejtse el ezt a "megoldást", max akkor tegye meg, ha már nem akar többet játszani ezen a szerveren.
    ...
    Post edited by Macilacee (HU2) on
    A Hiénákat ütöttük két héten keresztül???? AZ fura lenne. Szerintem itt valami kavarodás van.

Kiskastokat szerverháborúban költöztetünk erőd elvételre. Sima kis háborúban teljesen felesleges lenne, mivel nem élünk az erőd elvétellel.

Sajnos vannak tagok, akik csinálnak kiskastokat elrettentés képpen. Mi bár ezt magunknál tiltjuk, de sajnos lehetnek renitens tagok, akik nem közlik, hogy ezt teszik és kinyomozhatatlan, hogy kié. De a kiskast nem is veszélyes, mert nincs benne értelmes parancsnok, nincs benne csarnok, így egy onnan indított támadás semmi.

A gond a nagykastokkal van. Nálam is van Ratnak egy kiskastja, Sicclovag néven és szépen cseperedik felfele. Különösebben nem érdekel, mert engem elég nehéz kicsinálni közelről. Az ilyen meccseket én szoktam nyerni, mert én sok más emberrel szemben élvezem az adok kapokot, mivel egy közeli neki is közel van, nem csak nekem. Csináltam már Gladék ellen, akik ugye rengeteg pénzt tudnak beletenni mégsem sikerült különösebb problémát okozniuk.

Szóval a kiskasttól nem kell tartani, ártalmatlan.

De a Hiénákra mi egész biztosan nem nyomtunk két hétig pirosat. Vagy nem ebben a szöviben voltál.
  • lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 98
    Sziasztok, a költözéssel kapcsolatban lenne nekem is egy javaslatom, akár azt is megoldhatná a gg, hogy egy kastély maximum 3-szor tudjon költözni összesen és akkor is meggondolná mindenki, hogy hova költözik. 

üdv
    Lucifer
  • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 481
    szerkesztette ezt: 10.03.2020
    A Hiénákat ütöttük két héten keresztül???? AZ fura lenne. Szerintem itt valami kavarodás van.

Kiskastokat szerverháborúban költöztetünk erőd elvételre. Sima kis háborúban teljesen felesleges lenne, mivel nem élünk az erőd elvétellel.

Sajnos vannak tagok, akik csinálnak kiskastokat elrettentés képpen. Mi bár ezt magunknál tiltjuk, de sajnos lehetnek renitens tagok, akik nem közlik, hogy ezt teszik és kinyomozhatatlan, hogy kié. De a kiskast nem is veszélyes, mert nincs benne értelmes parancsnok, nincs benne csarnok, így egy onnan indított támadás semmi.

A gond a nagykastokkal van. Nálam is van Ratnak egy kiskastja, Sicclovag néven és szépen cseperedik felfele. Különösebben nem érdekel, mert engem elég nehéz kicsinálni közelről. Az ilyen meccseket én szoktam nyerni, mert én sok más emberrel szemben élvezem az adok kapokot, mivel egy közeli neki is közel van, nem csak nekem. Csináltam már Gladék ellen, akik ugye rengeteg pénzt tudnak beletenni mégsem sikerült különösebb problémát okozniuk.

Szóval a kiskasttól nem kell tartani, ártalmatlan.

De a Hiénákra mi egész biztosan nem nyomtunk két hétig pirosat. Vagy nem ebben a szöviben voltál.
    Hát nekem is van kiskastos sztorim...majd pont nekem ne lenne:DDD
    Úgy egy fél éve egy tőlem 450re lévő majdnem 70es kiskast foglalt kies lakom közelében (3 egységre tőle) egy fás erődöt. Nem csinált benne semmit, aztán pár hét múlva elkezdett szabózni. Egy ideig szabózott, gondolom elfogyott a pénze, abbahagyta, A kast is elromosodott, hát kiütöttem a fás erődöt. De mit ád Isten, a kiskast feléledt, és foglalt mellettem ezúttal egy köves erődöt. Nagy naivan ráírtam, minek neki a kastjától 450-re egy köves erőd, amikor tőle 4-8 egységen belül szabad nagykajások és nagyfások meg nagykövesek is vannak?
    Nem kellett volna firkálnom, mert visszaírás helyett megszabózott.
    Aztán megint rommá lett.
    Kiütöttem az erődöt.
    Úgy egy hét múlva ezúttal az egyik erődöm mellett talált napsütötte réten fás táblás erdöt. No bevallom, ezen a ponton a kitartóssága miatt az a gonosz gondolat szökkent agyamban szárba,  hogy mivel a Deres annyira nem szeret, biztos ők játszódnak velem ilyen csintalanul...haj, de meg kell a Derest követnem, a kósza agyviharért, mert amikor vettem a fáradságot, hogy megnézzem, mekkora is ez a kis kast, meg hol is van pontosan,  akkor derült ki, hogy van ám neki egy másik fás erődje is, az meg tőle 350re, ígyenest a Deres egyik  igen aktív játékosának, Adának a kastija mellett.
    Hát azóta csak várom, kiderüljön, ki az, aki engem is és Adát is egyformán szeret:DDD
    Mer ez nehéz dolog.
    Ha engem szeret, Adát nem szeretheti.
    Ha Adát szereti, engem nem.
    Szóval majd kifúrja oldalamat a kíváncsiság, mi végre ez a fura erődfoglalásos szomszédolás.
    Egyszer egy okos ember azt mondta a szövimben (Nem Csaba doki volt, bár ő is mondhatta volna), hogy az oviban a fiúk mindig annak a lánynak a haját húzkodják, aki tetszik nekik. Innen üzenem az én (és Ada) hódolójának, ne a hajamat húzkodja, hanem hozzon virágot, meg csokit. A virágtól tüsszögni fogok, a csokitól elálmosodok és úgy könnyebb lesz neki 32 katijával beütnie a 32 ezer védőmet:DDD
    Macilacee én a kezdetek óta vagyok itt :)

Konkrétan a Rendellen a Rend és az Ellenállásból alakult a szerverháború után. Akkor raktuk össze.

Hát ha agyonvágtok, én akkor sem emlékszem erre a két hétre. De esetleg lehet akkor voltam pont inaktív? Mert volt pár hónap valamikor, amikor eléggé el voltam tűnve. Én tuti nem ütöttelek titeket, mert arra emlékeznék.

Erődelvételről meg mégannyira nem tudok. De akkor most már rákérdezek. Fura. Szerverháborún kívül nem veszünk el erődöt, illetve kivétel a költözősök.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt