HollóvsBors

1911»

Hozzászólások

 • Rajmund0404Play (HU2)Rajmund0404Play (HU2) HU2 Bejegyzések: 70
  Madarat tolláról,embert Barát/ai/járól.Ennyi,
 • Scorpions (HU2)Scorpions (HU2) HU2 Bejegyzések: 23
  Szia Csabi!
  Nem szeretnék bele szolni a témába,csak annyi kérdésem lenne hogy:
  Mi ez a feketelista és ki van/vannak fenn? 
  Ezt csak költözéssel lehet elérni?

  Köszönöm a válaszodat elöre is.

 • Rajmund0404Play (HU2)Rajmund0404Play (HU2) HU2 Bejegyzések: 70
  Csabi, már előre félemlítenéd a szövit.Eddig sem tört meg a szövi,ezután sem fog.Ne te diktáld már az iramot.Parancsolgass a hollóba,úgyis kettős a társaság ott.Nem a kutyáiddal beszélsz more.
  Miért te szabnád a métereket,így piros,úgy piros,ez lesz az lesz! A rend így is besegített a hábiba,már egyre biztosabb az írásodból Is leszűrve,hogy a 3/4 holló azok is ti vagytok.Meg reakciók.Ugyan már ember,melyik bolygón élsz?Az,hogy nem úgy sikerült a hollónak,ahogy terveztétek,előfordul.
  ui: Ki jön,jöhet vissza,azt majd a vezetők tudják.
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 205
  Kedves Scorpi!
  Csabi majd nyilván válaszol neked, de hogy ne maradj info nélkül,leírom, amit tudok a dologról:
  9 szövetség, köztük a Bors is tavaly év vége felé kötött egy 'Megállapodást'. Ez a Megállapodás még él, az én szövim legalábbis betartja a szabályait, amíg az aláírók fel nem mondják.
  Ennek a megállapodásnak volt része, hogy bizonyos a megállapodásban tiltott dolgok megcselekvése esetén játékosok a 'megállapodáson kívül' kerülnek, a nép nyelv ezt hívja 'fekete listának'. Ilyen a költözés is pl. Aki kívül kerül a megállapodáson, azt bárki bárhogyan támadhatja, békeidőben is, nincs korlátozás, továbbá a Megállapodás tartalmaz valamit arról, hogy a szövik nem vehetik őket fel. Gondolom, erre gondolt Csabi a válaszában:DDD Hogy pontosan milyen magatartások miatt kerülhet valaki 'megállapodáson kívül', azt akkor tudod meg, ha elolvasod a szöveget, javaslom írj az Armageddon diplomatájának, nála nyilván ott a szöveg, hisz közzé is ők tették, mivel ők voltak, akik kezdeményezték a létrehozást...
  Amúgy a 9 szövetség dolga lett volna, hogy amikor 'észlelték', hogy néhány játékos az egyezményt súlyosan megszegő magatartást tanúsít, közösen fellépjenek ellene.
  Hát én nem emlékszem, hogy bárki (az én szövimet kivéve) cselekedett volna azok közül, akik aláírták, ami azért erősen elgondolkodtató. 
 • Scorpions (HU2)Scorpions (HU2) HU2 Bejegyzések: 23
  Köszönöm már értem nagyjából.
  Ez a listába most per pillanat kik szerepelnek?
  Tudhatom vagy hadi titok?
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 51
  szerkesztette ezt: 26.02.2020
  Mikor teszitek ki azt a sok másodkastot a hollóból ahova a rendellenesek jártak be ütni minket??
  A janzsoedit várat is amivel pont olyan mintha mellém költöztek volna..ja az tudom nektek nem baj))De annak a várnak meghalt a tulaja  azaz a férje aki utóljára használta .Sejtem ki adta az ötletet és kik jártak be onnan támadni...majd ha az is el lesz itélve akkor és ki lesznek  dobva akik bejártak majd akkor  szónokolhatok!
  az ellehetlenítés is benne van a 9 ek egyezményébe sajnos az sem lett számonkérve azt sem tartotátok be!
  Ja ,hogy ti csak másokkal  tartanátok be a szabályokat de rátok nem vonatkozik???
  Hát én nem értem az a gerenda ennyire átlátszó???

  julcsi1973 @ hu 2
 • lucifer1 (HU2)lucifer1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 30
  Szia Wandares, nem értem honnan vetted, hogy ki akarunk bármit is zsarolni a Borsból, már előre feltételezel és ítélkezel, anélkül, hogy tudnád mik lennének a szándékaink azon a megbeszélésen. Elárulom neked és minden vádaskodó félnek, hogy csak normálisan szeretnénk lezárni ezt a háborút és ennyi lenne számunkra a dolog.

  Szia Julcsi, neked annyit írnék csak, hogy a te és a mi szövetségünk ma este "asztalhoz fog ülni" és rendezni fogjuk a vitás kérdéseket, legalábbis reményeink szerint. 

  üdv
  Lucifer
  lucifer1
  Fehér - Holló (HU2)
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 394
  szerkesztette ezt: 26.02.2020
  A feketelista annyit jelent, hogy valaki költözött. Az első listások a most költözöttek, mivel ők voltak, akik a megbeszélés óta ezt megtették.

  Verasztó, Csibi, Hádész20, Belfegorplayer, serby24. Ők már biztosan. Tulajdonképpen az Ellenállás nevü szövi úgy,ahogy van, mivel ők erre jöttek létre. + Csibi.

  Raymi neked meg annyit, hogy bizony azt diktálni fogjuk, hogy miért kaptok pirosat, még mielőtt megint menne a panaszkodás,  hogy ugye ti megmondtátok. Azért írtam le előre, hogy tisztába legyen vele mindenki, hogy nincs szegény Bors, aki megint minden ok nélkül kapja.

  Ha visszamennek hozzátok a költözöttek, akkor kapjátok. Egyébként nem tervezzük. Persze a stílusotok, Julcsival közösen, már előrevetíti, hogy megint lesznek olyan túlkapások tőletek, amikre lehet menni fog a piros.

  Veheted fenyegetésnek, de inkább csak szóltam előre. Játszatok normálisan, mégha láthatóan ez nektek egy nehéz fogalom és akkor ugyanúgy fogunk mi is viselkedni veletek, mint a többi értelmes szövivel. De most is, hogy békét kértek, már láthatóan ugyanazzal a gizdásokodó stílussal teszitek, ami pont nem egy békekérő szövetség viselkedése.

  Amikor megy a sírás, hogy miért kapjátok a sok rosszat, akkor ezeket kéne látnotok magatokban, bár nem fogjátok. Még békekérőként is azt hiszitek, hogy ti fogtok diktálni a békefeltételbe. Ezekkel van a gond. 
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Scorpions (HU2)Scorpions (HU2) HU2 Bejegyzések: 23
  Értem,köszönöm!!
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 51
  szerkesztette ezt: 26.02.2020
  ......
  Post edited by julcsi1973 (HU2) on
  julcsi1973 @ hu 2
Sign In to comment.