Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Tegnap vettem Bőség Jegyet , de nem találom az elképesztő bőségkereket, csak a sima van nekem , mi lehet a gond ?
Lenyulják a pénzem és nem tudok a jegyekkel semmit csinálni :O ?
De nagy valószínűséggel azért nem találod mert nem vagy 70-es szintű.
Költhettem volna másra is akkor
Érdeklödenék van még aki nem kapta meg rajtam kivül a távoliból a zsetonokat?
Kicsit úncsi már az elözöböl is lemaradt.
Lenne egy olyan probléma, hogy megjött a távoli világ, ki is mentem azonnal és vettem rubint. Elkezdtem építkezni, felhúztam jó pár épületet az idöugrók segítségével. Rá kb 10 perccel hipp-hopp megszűnt a távoli világ. Aztán újra visszajött. Kezdhettem elölről az egészet. Rubin eltűnt épületeket építhetem újra, idöugrók eltűntek, ne meg a kimenetelem díja is, mivel újra ki kellett mennem. Írtam a supportnak, de mivel péntek van, tudom ma már reakció kb 0 és szombat vasárnap se lesz semmi. Jó esetbe talán kedden ha reagálnak majd. Azért ez így elég nagy lehúzás és ki..szés az emberrel. Kérlek ha tudsz segíteni valami megköszönném!
Tisztelettel!
Kapronczai Krisztián
Sajnos azok a kezelők, akik ezt meg tudnák oldani, már nincsenek bent. Én megtettem a jelentést, remélem mihamarabb intézkednek.
Uriel
Tisztelettel Kapronczai Krisztián
Azt szeretném kérdzni Idegen eventre nincs semmi akció ? (rubinvásárlásra gondolok, ami mellé lehet katikat , felszereléseket ... kapni)
Nomádra volt event kapcsolatos akció , most miért nincs ?
Válaszokat előre is köszönöm
- Biby -
Sajnos a miért kérdésekre nem nagyon kaptam választ eddig. Gondolom a miértek a GGE üzleti politikájának részei, a bevételről szólnak, s emiatt nem hinném, hogy visszaállítják a régi rendszert. Mivel jelen esetben a rubint és az eszközöket külön kell megvenni, ez dupla bevételt jelent. Minden esetre én jelentettem a problémát.
Uriel
Értem én a GGE. üzleti politikáját azt is tudom, hogy ki vették ezt a "kettő az egyben" funkciót(Katonák, eszközök + rubin) Nem tetszik - nagyon nem tetszik, de ez van
Csakhogy a Nomád eventen a webáruházban volt olyan akció amiben vehettem: katikat, nomádos eszközöket(támadó, védő) és egyéni kántábla valamint kánmedál növelőt EGYBEN.
Az idegenek ellen ilyen nincs, csak a sima katik meg az alapvető eszközök(fal, kapu, árok, pajzs és a katonák + élelem) nincs dicsőségpont növelő eszköz (zászlók) és nincs 2 - 3 ... órára szoló egyéni dicsőségpont növelő.
Tudom külön-külön meg vehetőek úgy a zászlók mint az egyéni dp. növelők és a katonák is , de össze kéne vonjanak a webáruházba esemény szpecifikus ajánlatokat az idegen-varjú ra is.
Ha már költekezek(ünk) akkor kicsit könnyítsék meg a játékosok dolgát. Minden eventre legyen külön akció ami az éppen futó eventre szól. Ezt szeretném ha majd továbítanád a GGE -nek
Én ezt hiányolom erre gondoltam az elöző hozzászólásomnál is - bocs ha rosszul fejeztem ki magam
Köszönettel:
- Biby-
Megteszek minden tőlem telhetőt, de a nagy egészben én csak egy kis magyar moderátor vagyok. A heti jelentéseimben minden Tőletek származó ötletet, véleményt és kritikát tovvábküldök az illetékeseknek. Az hogy ezek miként, mikor kerülnek, vagy nem kerülnek be a játékba, azt sajnos nem tudom, s túl sok információt én sem kapok az újabb dolgokról. Annyit osztok meg Veletek, amit én is megkapok fordításra. Pontosan leírtam a fenti észrevételt és kérést, remélem lesz belőle valami.
Uriel
Az lenne a problémám hogy össze szedtem a relikviákat igaz az utolsót rubinért vettem meg, viszont nem kaptam meg a vándorokat...nem értem mi az oka ennek.
Kérem a hiányossáűg pótlását!
Köszönettel: Ary
Már a másik témában is válaszoltam neked, hogy a supportnak írj ezzel kapcsolatban.
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Nekem az lenne a problémám, hogy a napi feladatokban van az hogy küldjünk nyersanyagot az egyik szomszédunk nak, én küldtem már mindenkinek a közelemben de nem fogadja el.
Valószínű, hogy tele van a raktáruk és amit küldesz, vissza is jön.
Rot
🗓️ Közelgő eventek 🗓️ | 💲 Prime Time-ok 💲 | ⛔ Szerver karbantartások, leállások ⛔ | 🎁 Fórumversenyek fantasztikus nyereményekkel 🎁
Érdeklődnék,szövetségünk 1 tagja nem kapta meg a dicspontot. Természetesen a vele járó jutalmat sem. mai nap folyamán.
Mi lehet az oka?
Üdv Vanek
Esetleg próbálkozzál az erődökkel is Fás-ba követ küldjél, kövesbe pedig fát, illetve ha túl sok kajád van ínségesebb időben (vérvarjú, idegen EVENT alatt) próbálkozhatsz azzal is.
Érdeklődnék, hogy mikorra várható a Szamuráj invázió event.?!
Remélem jó helyre írtam, köszönöm a választ.
RedKy