Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Azóta, kedves Berminyák, ennek a csapatnak is több, mint a fele (sőt mondanám, inkább a 2/3a) egyben van, néha emberek, akik már abba hagyták a játékot visszajönnek játszani, vagy olyanok, mint én, akik nem érezték jól magukat a Deresben, bekéredzkednek és olyanok, akik elfáradtak az indőnkénti háborúkban, kicsit leülnek a pihenőbe 1-2-3 hónapra pihenni...De a 'Rendellenes' alapcsapat nagyjából 2 éve van együtt,azóta, amióta megalakult a szövi:DDD
Aztán meg Berminyak, ahogy itt az én kedves játszós barátaim írják, az is igen lényeges különbség, hogy mi mind felvállaljuk magunkat, és vállaljuk azt is, hogy amit írunk, az nem tetszik mindenkinek. Égtem én nem is olyan régen, mert egyik-másik játékostársad besértődött rám rendesen:DDD
Azt még érteném, ha egy kisebb kari, mondjuk egy 1 millió erőpontos, ami kis szöviben van, esetleg nem meri magát vállalni, de Te Berminyák, ott a Deresben, mi a fityfenéért nem mered felvállalni magadat, még most se, hogy elszóltad magad, és beismerted, bizony nem Berminyak vagy, hanem egy más bőrébe bújt deres legény/leány.
Jó lenne már tőled is egy eredeti névre szóló bátor comming out...mert így mostmár tényleg semmi hitele annak, amit mondsz.
Hiányolom, hogy nem minősítette eddig Yoda és verasztó helyesírási hibáit:))
nahát....ritka bátor ember vagy:)))
Verasztó, hidd el, ott és itt is van idejük játszani és élvezik:))
pár nap vagy 1-2 hét és mentek a levesbe, de ha élvezitek hogy több éves játékotokat lehúzzátok e retyón....gratulálok.
Ja, vagy arra gondoltál, hogy azzal, hogy költöztetek, ezt nekem köszönheti a Holló? És hogy most aztán itt nagy baj lesz nekik ebből? Nemár. Szunyogcsípést ne állítsunk már be pestisnek.
Na ugye kibujik a szög a zsákból magatokat áruljátok el.!Itt senki nem írhatja le a véleményét következmények nélkül!))Stimt
de biztos lehet még sorolni, de felesleges példálózni.
vagy megkell beszélni normális keretek közt vagy hagyni a fenébe az egészet és a süllyesztőbe végezni, ez is egy opció ,mindenki maga dönti el majd
Szép próbálkozás
Ha már a kast költözgetős akciótok felsűlt
Egyelőre ennyi, de privátban mindenkinek küldök még szívesen akik rámírnak. És költöznöm s kellett hozzájuk... Rajmund0404Play üzeneteit meg szívesen elküldöm neked Belfegor ha akarod. nehogy azt hidd ti bármennyivel is többek lennétek. Maradtatok volna inkább a Borsban és támadtatok volna onnan. Nehéz helyzetben hagytátok a szövetségeteket...
A feltett képet sajnos törölnöm kellet a levél tartalma miatt.
Ha úgy érzed hogy zavar, akkor a supportnak kell jelenteni az ilyen leveleket, mellékelve a képernyő képet is.
Köszönöm megértésed.
Szánt szándékkal üresen hagyott kastélyt beutni nagy munka vagy 2egységről..... Pacsi barátom nagy dicsőség.... Amúgy sürün azért tettem fel hogy mutogassam hogy milyen ügyes vagyok..... Ha így értetted akkor félreértetted kedves barátom.......
Bár én csak eggyet nem értek játszátok itt hogy mekkora emberek vagytok Odaköltöztetek 4en meg minden aztán még úgy sem értetek el semmit.... Ott csücsütök úgy hogy még 12 nap van vissza a kövi koltozésig Plussz még egy valamit nem értek, Inkább elmenekultok mint hogy békét kérjetek, de hát ugye a büszkeség nagy úr. Fotozgathatod a kastom hogy ég és akkor mi van? Én nem vagyok gyáva hogy nyissak
UDV:
Sárkii Imi
Mivel régi szövetségről van szó, nem szeretnénk, hogy maga a szövetség örökre eltűnjön, amilyen úton pedig most halad.
Javasoljuk, hogy rakják ki azokat, akiknek köszönhetik ezt az irányt és nevezzenek ki maguk közül valami értelmes vezetőt, aki belátja, hogy nem ez az út, amit az utóbbi időben követtek.
Ha lesz egy értelmes vezetőjük, aki keresi a megegyezést és jól használható megoldásokkal keresi meg a Hollót és minket, akkor mi szívesen támogatjuk a tiszta lappal való indulásukat. Ehhez az kell, hogy megoldást találjanak a kilépett és költözött tagjaikkal kapcsolatban is természetesen.
és mi már ha vagyunk is sértő nektek.