Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

HollóvsBors

1611

Hozzászólások

 • Sahrazad (HU2)Sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 481
  ha annyira jól érzik magukat egy szövetségben, miért is mennének el a játékosok?
  Jól játszanak, jó csapatjátékosok,ebben a közegben jól érzik magukat,és maguktól tudják kihozni azt a maximumot ebből a játékból, nem utasításra.
  Mi becsüljük egymást, bármilyen a teljesítménye is, rubinos vagy sem.
  Érted???bárki is vagy a Deresből.","bodyRaw":"Egy a lényeg, azok a játékosok jók, nincs velük semmi baj, nincsenek elvárások az eventekre, nem hajtják őket, nem fenyegetik meg ha elmennének, hogy befejezheti a játékot ha elmegy , mert ugye erre is volt példa a mostani háborúnál, de nyilván írod , hogy nem:)))
  ha annyira jól érzik magukat egy szövetségben, miért is mennének el a játékosok?
  Jól játszanak, jó csapatjátékosok,ebben a közegben jól érzik magukat,és maguktól tudják kihozni azt a maximumot ebből a játékból, nem utasításra.
  Mi becsüljük egymást, bármilyen a teljesítménye is, rubinos vagy sem.
  Érted???bárki is vagy a Deresből.","format":"wysiwyg","dateInserted":"2020-02-14T11:16:42+00:00","insertUser":{"userID":324431,"name":"DiamondStar1972 (HU2)","photoUrl":"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar\/3f9995c61a38a2fb09b0788043961b46\/?default=https%3A%2F%2Fcommunity.goodgamestudios.com%2Fempire%2Fapplications%2Fdashboard%2Fdesign%2Fimages%2Fdefaulticon.png&rating=g&size=200","dateLastActive":"2020-02-15T12:20:35+00:00"},"displayOptions":{"showUserLabel":false,"showCompactUserInfo":true,"showDiscussionLink":false,"showPostLink":false,"showCategoryLink":false,"renderFullContent":false,"expandByDefault":false},"url":"https:\/\/community.goodgamestudios.com\/empire\/hu\/discussion\/comment\/5100251#Comment_5100251","embedType":"quote"}"> https://community.goodgamestudios.com/empire/hu/discussion/comment/5100251#Comment_5100251

  Deresben soha senki nem volt megfenyegtve, ha elmegy, akkor megtoroljuk. Ilyet írsz, nyilván magatokbol indulsz ki.

  Sok játékost támadtatok meg, mikor kilépett tőletek. Deresben ez nem szokás.

  És egy nagy igazság, amit ebből az irásodból le lehet szűrni, hogy a Rendellenesből soha senki nem ment még el, soha senki nem hagyta abba, mert az egy jó szövetség. Illetve a Rendellenes szövetségben mindig mindenki jól érzi, érezte magát.

  Ennyire van igazságtartalma az irásaidnak, mint ennek.

  A Deres tagok több mint fele legalább 3 éve játszik együtt, ti ezt nem mondhatjátok el.

  Hát ez igaz. A Rendellenes szövinek a fele tényleg nem játszik 3 éve együtt. Ugyanis az történt,hogy a Rend, meg az Ellenállás (Nem a mostani, hanem a Régi) egy kőkemény háborút vívott egymással, amibe ti is beszálltatok, kedves Berminyak, bárki is vagy a Deresben:DDD Meg ugye a Szakasz meg az Odin, vót a neve 1. szerverháború, vagy a népi nyelvezeten a 'nagy galambos háború', oszt a hábi után a nagyon nagy ellenfelek, akik ellenfelek voltak,de nem ellenségek, a Rend és az Ellenállás képes volt a lövészárkok felett kezet fogni, félretenni egymással szembeni összes nyűgüket,nyavalyájukat, úgy,ahogy azt az életben normális emberek is teszik, úgy, ahogy ma a Bors (ha már róluk szól ez a Topic) nem képes, és együtt mentek a Szakasz-Deres-Odin-Sacra és még ki tudja hány szövi tengelyhatalmi központja elleni visszavágóra:DDD Ez volt a 2. szerverháború...tartott sok-sok hónapig. A végén az addig külön szöviben háborúzó Rendesek és Ellenállósak fogták és a 2 szövi legjobb játékosaiból csináltak egy nagyon-nagyon jó szövit. Szerintem az egy nagy érték, ha korábban egymás ellen csatározó emberek nem ellenségeskednek, hanem kezet fognak a közös értékrendet felismerve.
  Azóta, kedves Berminyák, ennek a csapatnak is több, mint a fele (sőt mondanám, inkább a 2/3a) egyben van, néha emberek, akik már abba hagyták a játékot visszajönnek játszani, vagy olyanok, mint én, akik nem érezték jól magukat a Deresben, bekéredzkednek és olyanok, akik elfáradtak az indőnkénti háborúkban, kicsit leülnek a pihenőbe 1-2-3 hónapra pihenni...De a 'Rendellenes' alapcsapat nagyjából 2 éve van együtt,azóta, amióta megalakult a szövi:DDD
  Aztán meg Berminyak, ahogy itt az én kedves játszós barátaim írják, az is igen lényeges különbség, hogy mi mind felvállaljuk magunkat, és vállaljuk azt is, hogy amit írunk, az nem tetszik mindenkinek. Égtem én nem is olyan régen, mert egyik-másik játékostársad besértődött rám rendesen:DDD
  Azt még érteném, ha egy kisebb kari, mondjuk egy 1 millió erőpontos, ami kis szöviben van, esetleg nem meri magát vállalni, de Te Berminyák, ott a Deresben, mi a fityfenéért nem mered felvállalni magadat, még most se, hogy elszóltad magad, és beismerted, bizony nem Berminyak vagy, hanem egy más bőrébe bújt deres legény/leány.
  Jó lenne már tőled is egy eredeti névre szóló bátor comming out...mert így mostmár tényleg semmi hitele annak, amit mondsz.

 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
  Furcsa és merész sicc lovag:))
  Hiányolom, hogy nem minősítette eddig Yoda  és verasztó helyesírási hibáit:))
  nahát....ritka bátor ember vagy:)))

  Verasztó, hidd el, ott és itt is van idejük játszani és élvezik:))
  pár nap  vagy 1-2 hét és mentek a levesbe, de ha élvezitek hogy több éves játékotokat lehúzzátok e retyón....gratulálok.
 • verasztó (HU2)verasztó (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  jaj doki,  andris adot tipet :-))) te ezt mind elhiszed amitt irsz :-) ha nekünk köszönheti a bors hogy ott tartanak ahol most akor a hollo meg neked ahol fog .

 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  A Holló nekem köszönheti, ahol fog tartani? Hát én büszke lennék rá, ha így lenne, de maguknak fogják köszönni a sikereiket. Nem fogják nekem adni az érdemet :)))

  Ja, vagy arra gondoltál, hogy azzal, hogy költöztetek, ezt nekem köszönheti a Holló? És hogy most aztán itt nagy baj lesz nekik ebből? Nemár. Szunyogcsípést ne állítsunk már be pestisnek. :)
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 89
  szerkesztette ezt: 15.02.2020
  Na és csodélkoztok,hogy másod accból írkálnak??Hát pont most írtad le ,hogy a véleményem miatt üttitek a szövit!!!
  Na ugye kibujik a szög  a zsákból magatokat áruljátok el.!Itt senki nem írhatja le a véleményét következmények nélkül!))Stimt

 • verasztó (HU2)verasztó (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  ha szunyog csípés semmi gond :-)  de a szunyogok elég szaporák és jönn az esős idöszak 
 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 89

  Nem azért van ütve a bors mert épp erre élveznek sokan ,nem azért mert valaki épp csúnyán nézett a másikra, hanem a viselkedés miatt  leginkább.
  Szia Vipi erre mondanál nekem példát?


 • verasztó (HU2)verasztó (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  vipi le a kalapal ilyem értelmes hozzászolást régen olvastam lehet többet kellet volna beszélgetnünk mi várjuk is az összefogás tagjaitol a pirosat igen áljatok ki amiben megegyeztettek ez igy helyes.
 • Viper93 (HU2)Viper93 (HU2) HU2 Bejegyzések: 12

  Nem azért van ütve a bors mert épp erre élveznek sokan ,nem azért mert valaki épp csúnyán nézett a másikra, hanem a viselkedés miatt  leginkább.
  Szia Vipi erre mondanál nekem példát?


  Egy példa  mikor ment felétek közös, tök mind1 hány vagy hányszor, ha egy békeidőben olyan reakció érkezik mint ami felőletek jött belfegorplayer részéről, ugye azt sem néztem sokáig pontosan 2x amikor benyomtam a pirosat.
  de biztos lehet még sorolni, de felesleges példálózni.
  vagy megkell beszélni normális keretek közt vagy hagyni a fenébe az egészet és a süllyesztőbe végezni, ez is egy opció ,mindenki maga dönti el  majd
 • ~Sárkii Imii~ (HU2)~Sárkii Imii~ (HU2) HU2 Bejegyzések: 49
  Sziasztok :)
  Szép próbálkozás :)
  Ha már a kast költözgetős akciótok felsűlt :pensive:

 • Belfegor. (HU2)Belfegor. (HU2) HU2 Bejegyzések: 156
 • Belfegor. (HU2)Belfegor. (HU2) HU2 Bejegyzések: 156

 • Belfegor. (HU2)Belfegor. (HU2) HU2 Bejegyzések: 156

 • Kristofia665 (HU2)Kristofia665 (HU2) HU2 Bejegyzések: 279
  szerkesztette ezt: 16.02.2020
  Ne kezdjük a jelentés köldözgetést, mert én is tudnék párat beküldeni. Csak pár ízelítő:  Egyelőre ennyi, de privátban mindenkinek küldök még szívesen akik rámírnak. És költöznöm s kellett hozzájuk... Rajmund0404Play üzeneteit meg szívesen elküldöm neked Belfegor ha akarod. nehogy azt hidd ti bármennyivel is többek lennétek. Maradtatok volna inkább a Borsban és támadtatok volna onnan. Nehéz helyzetben hagytátok a szövetségeteket...
  Post edited by BM Rot on
 • Belfegor. (HU2)Belfegor. (HU2) HU2 Bejegyzések: 156
  sárkánynak szóljatok ne tegyen fel képet ha ég minden hol hogy ö milyen ügyes és ha már beszéltek vele arról is szólhatnátok ne édesanyámról írjon. 
 • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 475
  sárkánynak szóljatok ne tegyen fel képet ha ég minden hol hogy ö milyen ügyes és ha már beszéltek vele arról is szólhatnátok ne édesanyámról írjon. 
  Kedves BelfegorPlayer.
  A feltett képet sajnos törölnöm kellet a levél tartalma miatt.
  Ha úgy érzed hogy zavar, akkor a supportnak kell jelenteni az ilyen leveleket, mellékelve a képernyő képet is.
  Köszönöm megértésed.
 • ~Sárkii Imii~ (HU2)~Sárkii Imii~ (HU2) HU2 Bejegyzések: 49
  Kedves Belfegor!
  Szánt szándékkal üresen hagyott kastélyt beutni nagy munka vagy 2egységről..... Pacsi barátom nagy dicsőség.... Amúgy sürün azért tettem fel hogy mutogassam hogy milyen ügyes vagyok..... Ha így értetted akkor félreértetted kedves barátom.......
  Bár én csak eggyet nem értek játszátok itt hogy mekkora emberek vagytok Odaköltöztetek 4en meg minden aztán még úgy sem értetek el semmit.... Ott csücsütök úgy hogy még 12 nap van vissza a kövi koltozésig Plussz még egy valamit nem értek, Inkább elmenekultok mint hogy békét kérjetek, de hát ugye a büszkeség nagy úr.  Fotozgathatod a kastom hogy ég és akkor mi van?  Én nem vagyok gyáva hogy nyissak ;) Maximum - 5ezer termelés de még lehet sokat mondok, ha szeretnéd fotozgatom én is a kastod Meg szívesen megkeresek pár Rajmi féle levelet. Vagy keress egy farm várat amiből még tudsz leszedőt küldeni. 
  UDV:
  Sárkii Imi :dizzy: :winBelfegorPlayer (HU2) mondta:
  sárkánynak szóljatok ne tegyen fel képet ha ég minden hol hogy ö milyen ügyes és ha már beszéltek vele arról is szólhatnátok ne édesanyámról írjon. 

 • julcsi1973 (HU2)julcsi1973 (HU2) HU2 Bejegyzések: 89
  szerkesztette ezt: 16.02.2020
  Vipi nem az a baj,hogy jötettek és amikor nem tetszett,az eredmény gorsan újra pakoltatok de 27 egységre  jötettek akkor meg ketten is ugyanarra a játékosra és ugyan arra az erődre jöttek  és meg volt beszélve hogy 22  után nem jöttök csoportosan .Aspe írt is ,hogy ez 3 szabálytalanság egyszerre de válaszra sem méltatatok bezzeg mikor ezután belfegor  ráment a szomszédjára máris tudtatok írni .Nem visszalés ez az erőtökkel?nektek szabad többször szabályt szegni mert erősebbek vagytok??És ezt többször is leírtuk de mégis úgy csináltok mintha ez meg sem történt volna!Nektek lehet így játszani béke időben?Ja vagy nincs is béke idő már régóta tönkre akarjátok tenni a játékunkat.És ha jól tudom az ellehetetlenítés ellen is fel kell lépni de az nem baj csak a kullancs várak???Mindig csak a ti sérelmeitek a fontosak??na ez a baj ....
  és mi már ha vagyunk is sértő nektek.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt