Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
- Novemberben a Bors kijelenti: kár, hogy a Deres üzent hadat a Hollónak, mert ők akarják szétverni ezt a gyenge szövit.
- Egy héttel a Deres hábi után elkezdtük támadni ezt az erős szövit, napi 10-20 támadás (néha 50).
- 3 nap után ultimátumot kaptunk, istennek se bánthassuk őket (Deres, Arma).
- Belementünk, én figyelmeztettem az Armát egy közös megbeszélésen, hogy ez nem lesz mindig így.
- Másfél hónapig nem ment ki támadás, ezalatt annyira felépültek, hogy 3 tagjuk átment háborúzni a Deresbe.
- Egyik nap kaptak 16 támadást - Az Arma azonnal MNT-t bontot. Majd a további támadások hatására érkezett a szokásos fenyegetés (Arma, Survi, Deres)
- Felhagytunk a támadással.
- Két napon belül a Bors kisebb szöviket kezdett támadni (el voltak lehetetlenítve).
- Több mint egy hete értesítettük a nekünk Ultimátumot adó szöviket, hogy innentől semmire se számíthatnak.
A harmadik sorban szereplő gondolatodra kérdeztem rá, hogy ez mikor történt? Mert ez nem ugyanaz az eset, mint amikor elküldtük a levelet. Hiszen te is írod, hogy másfél hónapig nem ment rájuk támadás tőletek, majd ezután jött a fenyegetés tőlünk. Ami ugye nem fenyegetés volt, csak szabályt szegtetek, és ezért ment a levél.
Szóval a kérdés továbbra is az, hogy milyen ultimátum volt tőlünk felétek? Tőlem egy levél ment, amit írtam is, hogy mikor és miért. Előtte, amikor támadtátok a Borsot (ahogy írtad, kb. másfél hónappal előtte), nem volt semmiféle kapcsolatfelvétel veletek a részünkről. Erre vonatkozott a kérdés, és ez az, ami nem valós az írásodban. Remélem így már érthető volt, hogy mire vonatkozik a kérdésem: A Deres- Holló háború lezárását követően, ami tavaly év végén volt, milyen ultimátumot kaptatok tőlünk a Bors támadása miatt?
Kedves Samak!
Lehet, hogy tévedtem, mert akkor nem ti írtatok levelet. A fenyegetéseket mindig az összefogás nevében kaptuk. Javasolom legyen az összefogásnak egy hivatalos diplomatája és akkor nem lesz félreértés.
Köszönöm a válaszodat, ez így korrekt! A fenyegetések meg remélhetőleg meg fognak szűnni a jövőben, én erre fogok törekedni.
Ha valaki azt kéri, hogy teljesen szét van verve ezért senki ne támadja, az utána hadgyakorlatot vezet valakire. Ez szerinted rendben van?
Szerintünk nem.
És mivel én azt írtam le, hogy a Holló részéről mi vezetett a háborúhoz - ez az állítás áll.
Bejöhetünk e még a várainkba ,hogy ne kössetek belénk??
Már bocs ha azt kérjük hagyjatok már minket békén mert hónapok óta ellehetetlenítitek a játékunkat akkor mi már nem is játszhatunk?Levegőt vehetünk -e még?
A kisebbek nem tudtak fejlődni vagy elmenekültek a folyamatos csesztetésetek miatt!Ha pirosat nyomtatok nem hiszem,hogy kérhettük volna ,hogy kit üthettek és kit ne.Vagy tévedek?
Nektek úgy látom mindegy mit csinálunk úgyis belénk köttök .Hiába megy az uszítás ezerrel ellenünk.
Vártátok ,hogy csináljunk valamit amibe gyorsan beleállhatok? Mert gondolom ki lett adva,hogy amig a rendellen -Armázik addig minket is foglaljatok le...Jó ez a közös ts.de kicsit már átlátszó ez az állandó rossz fát tettünk a tűzre dolog.
Nem értem miért ez a sok sár dobálás egyik szövi részéről a másik szövire.
Eddig az érintett felek vezetői vagy helyetesei szinte kivétel nélkül meg szólaltak kivéve egy szövi vezetőségét.
Ha jól értem az egéssz témát, akkor ez a top4 és top20 szövik magán ügye.
Akkor tisztelettel fel kérném eme két szövetség vezetőjét, hogy üljenek le és tárgyalják meg.
Attol hogy itt fenyegetőznek és mocskolják egymást(eggyes tagok), vagy másod - harmad karakterekböl írogatnak, nem lessz meg oldva semmi.
Egy szövetséget ne két , három , öt játékos miatt ítéljetek meg !
Akinek valós sérelmei vannak (fenyegető-trágár levelek, élet fenyegetések, játék abbahagyására felszólító levelek ...) az jelentse a Support felé, mellékelt képernyőfelvétellel amin jól látszik a fennyegtő levél tartalma és küldője.
Ui:
Tudom egy újabb "okos tojás" ossza az észt, akinek semmi köze az egésszhez:
Én csak azt szeretném ha le zárulna a fölösleges vita , vádaskodás a forumon.
A forum azért van hogy mindenki valós időben meg kapja a játékkal kapcsolatos információkat, meg beszéljük a hibákat-észrevételeket(a játékkal kapcsolatban), segítséget nyujtsunk egymásnak, beszélgessünk kulturáltan, szórakozzunk.
Persze tájékoztatni is lehet a szerver játékosait eggyes háborukról, de csak a tényekre szoritkozva és nem vádaskodva fölöslegesen.
üdv
Lucifer
üdvözlettel:
Lucifer
A Holló és a Rednellen imádja egymást
És mivel imádjuk egymást, így sok mindent egyeztetünk, néhány dolgot mindenki önállóan végez.
Tudom, hogy nektek a Paktuk annyit jelent, hogy titeket védjenek, nekünk meg együttműködést.
A leszólás, meg hasonló béna szövegeitek nem érik el a céljukat, mert ez nálunk mellérendelt szerep és nem aláfelé.
Mondogassátok, hogy legalább ti elhiggyétek, aztán mehet a panaszkodás, hogy bántanak minket, pedig mi olyan korrektül leszóljuk a Hollót
Igaz? Mi okunk is van azt a jóhiszemű, rendes, aranyos Borsot ütni, amikor ő csupa jóindulat és megegyezőskészség felsőiskolása.
Kedves Verasztó. Magadnak és Belfegor barátodnak köszönd, hogy ki vagyunk már rátok hegyezve. Gőgösen reagáltatok mindenre. Nektek két véglet van, benyalás, vagy gőgösség. Hát ez az ok.
De nem gond, mert most Julcsi folytatja, amit tanítottatok neki, és vereti tovább szét a Borsot.
Ügyes brigád vagytok.
Ja és azt is tegyük már tisztába, amit említeni szoktatok, mert a mártírkodás második epizódja, hogy ti éveken keresztül támogattatok minket.
Na nézzük, hogy ez hogyan is volt pontosan:
Nem támogattatok minket, hanem közösen mentünk a Szakszékra. Ki az, aki mindig elsőnek lépett ki a tudomásunk nélkül ezekből a "támogatott" harcokból? A Bors.
Mi meg küzdöttünk tovább helyettetek és nélkületek, mert ti közben megállapodtatok a Szakasszal, hogy kiléptek.
Ez volt a nagy támogatás.
El kell felejteni a mártírkodást. Közösen mentünk, mert mindannyiunknak bajunk volt a Szakasszal. Ti nem azért jöttetek, mert aranyosak voltatok velünk és önzetlenek, hanem azért, mert titeket is aláztak. Ezért nem volt túl korrekt, hogy minket meg otthagytatok, amikor úgy éreztétek, hogy neketek ez már sok.
A Szerverháború után titeket senki nem mert támadni, mert ki volt írva egymásunk falára, hogy paktumosok vagyunk.
Szóval bőven kamatoztatok az együttműködésből, még ha most nagyon szeretnétek beállítani, hogy ti mindig önzetlenül támogattatok és közben mi meg hálátlanok vagyunk.
Ja és inkább akkor fizessétek ti ki azt, amit mi páran ráköltöttünk a szerverháborúra, ami után ti biztonságban voltatok. Mert ti már kiléptetek addigra.
Ott változott a szitu, amikor nagy arccal átálltatok a másik oldalra, mert nem füllöt a fogatok a paktumosotok védésére. Persze, hogy utána kicsit ütögettétek őket, mert Andris adott nektek egy tippet, hogy hogyan tudnátok névlegesen kimaradni, mivel ehhez már nem volt bátorságotok.
De szerintem ezek is zseniális döntések voltak, mert így legalább jól meg tudtatok erősödni.
Legközelebb legyetek korrekt paktumosok, ha valakivel azok lesztek. Akkor lehet másképp sülnek el a dolgok.
Másokat hibáztatni a saját sínylődésetekért a legyszerűbb és a legnagyobb vesztes hozzáállás.
Kedves Yoda jót nevettem a leveleden már előre várod a mocskolódást)))sajnálom(