Főoldal Hungarian Javaslatok, dicséret és kritika

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Bolt

Sziasztok!

A mai nap folyamán új csomagok jelentek meg a boltban. Egy bajom van ezzel:
A legnagyobb (20 ezer forintos) ajánlat tele van felesleges dolgokkal. Szerintem akik kerekeztek, azoknak már mind megvannak a 20-as fal elemek, 15-ös kajatároló elemek stb. Miért venné meg bárki is tehát azokat az ajánlatokat? Jelen esetben én ha megvenném (amit nem fogok) akkor a következő dolgokat kukáznám ki:
- 2 darab 20-as falkapacitás elem
- 3 darab 15-ös élelmiszerraktár elem
- 3 darab 10-es relikvia élelmiszerraktár elem
- 3 darab 10-es relikvia élelemtermelős elem
- 20 darab 3 aranycsillagos várparancsnok felszerelés

Maradnának a kövek, katalizátorok, 2 1000-es közrendű dísz és 2 darab 20-as kajatermelős elem. Ezért fizessenek az emberek 20 ezret.
Persze, valakinek megéri, de szerintem pont azok nem fogják megvenni ezeket az ajánlatokat, akiket céloznak velük. A viszonylag aktívan/sokat költőknek már feleslegessé váltak ezek a dolgok amiket drága pénzért kínál a bolt. Véleményem szerint jobban járnának ha jegyeket tennének be a boltba, mivel abban mégis csak van egy kis izgalom hogy "vajon mit pörgetek?" és talán hasznosabb nyereményeket is szerezhet az ember. A mostani esetben meg fixen látja mindenki hogy mi lesz a "jutalma" ha költ, és mindenki egyből látja hogy miért NEM  éri meg megvenni ezeket az ajánlatokat. Véleményem szerint ez egy hiba a GGE részéről, és nem gondolom hogy sok pénzt leakasztanának ezzel (legalábbis annyit biztos nem, mint amennyit esetleg bőségjegyekkel tennének).

Hozzászólások

 • rotkiv (HU2)rotkiv (HU2) HU2 Bejegyzések: 569
  Az egész üzletpolitikája úgy rossz a goodgamenek, ahogy van. Mi értelme van annak, hogy megvegye valaki ezeket a dolgokat? Nem ez lenne pont a játék lényege, hogy ezeket megszerezd, hogy aztán mindenkinél erősebb legyél? Ha helyből megveszi őket valaki, akkor hol marad a játék öröme? Kb. mintha egy hackelt program ellen sakkozna valaki. Nyer majd, de minek, teljesen örül majd a győzelemnek? Nem értem... Ez legfeljebb egy bizonyos kor alatt tud örömet okozni, de ők meg nem fognak vásárolni. :D 

  Olyan ajánlatok kellenének, amelyek csak segítenek a haladásban, amelyek segítenek abban, hogy könnyebben megszerezd pl. azokat, amelyeket most egy ajánlatban odaadnak.

  Amúgy csak szerintem van egy kicsit ilyen kiárusítás hangulata ennek? :D:D:D 

                                 Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

                                                Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
  És még sok más útmutató...
 • Dolor (HU2)Dolor (HU2) HU2 Bejegyzések: 7
  a 20 000 forintos csomag nem semmi

  Gyakorlatilag pár kattintással mindent megvehet az aki nem sajnálja az a pénzt rá
  De mi ebbena  kihívás?
  Ne is beszéljük arról hogy akik nem veszik meg ezeket az "ajánlatokat" azok nem kicsit hátrányban vannak azokkal szemben akik megveszik.

  Jövő hónaptól lesz olyan hogy 500 ezerért Chuch Norris is beáll a seregedbe...
  Ő meg aztán legyőzhetetlen, eventben mindenben:D

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt