Érdekes szabályok

2»

Hozzászólások

 • Casa303 (HU2)Casa303 (HU2) Bejegyzések: 70HU2
  szerkesztette ezt: 11.08.2019
  Kedves Sahrazad!

  Egy élmény minden üzenetváltásunk.
  A számlák kiegyenlítése szerintem a háborúk során megtörtént, hisz ti vagytok hatalmon, ezt senki sem kérdőjelezi meg. Innentől kezdve bármilyen bosszúhadjárat már nem a kiegyenlítés céljából történhet, de nevezd, aminek akarod.

  Ezt a támadássorozatot látom, láttam, és akárhányszor megnyitom ezt a topicot látni is fogom.
  Olyan felől viszont, amiről nincs tudomásom, nehezen ítélkezek. Tessék szépen akkor ezzel szembesíteni engem, hogy ki teszi/tette, mikor, kire, mert ez pusztán pár idevetett szó marad addig, valós tartalom nélkül.

  Ezeket az élettapasztalatból átszőtt példabeszédeket tudod jól, hogy Tőled tanultam el. Elég csak visszamenni bármelyik témára a fórumon, mindegyikben betekintést nyerhettünk életed egy-egy szakaszába.

  Az a legnagyobb baj ezzel, hogy nyilván mindenki szerint az a jó, amit ő csinál. Igen, természetesen ezalól hiszed vagy sem, de magamat sem tartom kivételnek. De senki sem az.
  Ez az egész nem nevezhető vitának, mert sosem lesz belőle közös megegyezés alapján konklúzió, hisz mint láthatod, nem egy harmadik dologról osztjuk meg a nézeteinket, hanem tulajdonképpen egymásról. Márpedig az embert saját magáról nehéz győzködni.

  Túl sokszor ígértem már meg magamnak, hogy nem szólok bele, de valamiért mindig olyan hívogatóak a hozzászólásaid itt minden témában. Mindenesetre ez a topic nem erről szólna elsődlegesen, szóval igyekszem legalább egy rövid ideig hanyagolni a Veled folytatott diskurzust.

  További szép napot!

  C~
  Post edited by Casa303 (HU2) on
  Casa303 @ hu 2
  Armageddon szövetség
  Toborzó rang
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) Bejegyzések: 81HU2
  Kedves Casa303!
  Én többnyire kiszámolom, mielőtt megteszek valamit, hogy milyen következményei lesznek, nem vesztek-e hosszútávon többet, mint amit rövid távon nyerek.
  Nem gyávaságból, játékstratégiából.
  Mert ez egy stratégiai játék.
  Értelmetlen dolog saját hülyeségünkért, hibás helyzetfelismerésünkért utólag, amikor mások válaszlépései rosszul érintenek, bosszút és üldözést kiálltani.
  Akár a sakkban, itt se csak a következő lépést kell nézni, előre kell gondolkodni és nem utólag sírni. 
  Aki nem így tesz, az szerintem hülyeséget csinál.
  De mint a magyar parlament kiváló elnöke, Kövér László mondotta volt egy alkalommal, 'mindenkinek alkotmányos joga hülyének lenni'.
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 243HU2
  szerkesztette ezt: 12.08.2019
  "100 egységen belül nem támadunk
  Erödöt nem támadunk csak háborúba
  Egy szinten levő ellenfelet támadunk
  Nem falkázunk"

  Akkor nézzük sorba:

  "100 egységen belül nem támadunk"
  - Az a 100, az 50

  Erödöt nem támadunk csak háborúba
  - Erődöt simán támadunk, aki kitalálta, hogy nem, az ezer éve találta ki és már ezerszer meg lett beszélve, hogy teljesen értelmetlen gondolat, mivel az erődöt pont ugyanúgy lehet védeni, mint a főkastot.

  Egy szinten levő ellenfelet támadunk
  - Ilyen szabály sosem volt

  Nem falkázunk
  - Na ez az egy jogos. Visziont téged 1 ember támadott, tehát nem volt szó falkáról.

  A sok szócsata elkerülése végett (bár naivitás lenne azt hinni, hogy ez megtörténhet) 
  IGEN, vannak úgymond háborús bűnösök. Ezt a kategóriát még kedves Rat barátunk találta ki és számukra én is az voltam akkoriban, ami annyit jelent, hogy azokra az emberekre nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint másokra.
  Ki mint vet, úgy arat. Persze amikor nincs hatalmon a szövije és kapja amit korábban csinált, akkor már nyaf nyaf megy.

  Vannak szövetségek és vannak tagok, akikre külön szabályok vannak. Legalábbis részünkről. Akik ezeket kapják, a lelkük mélyén pontosan tudják az okát. Ezek azok az emberek, vagy szövetségek, akik amikor megtehették, elég aljas módon játszottak, vagy árultak el másokat. Persze világos, hogy most szeretnék, hogy amikor a másik oldalra kerültek, akkor ugyanazt a bánásmódont kapják, mint akik korrekten játszottak. 

  Az éjszakai támadást is kb 20adszor írjuk le: NINCS éjszakai támadási tilalom. Pusztán érdemes figyelni rá, ha valaki nem akarja, hogy ugyanúgy menjenek vissza rá. 

  Ahogy mi is, aki reggel jön ránk csapatolstul, azt durván megtoroljuk többszörösen. De éjfél után támadni nyugodtan lehet, csak viselni kell a következményeit.

  Scorpions által leírt szabályok sehol sincsenek.
  (úgyhogy ilyen szempontból valóban érdekesek) :)
 • Morgen3 (HU2)Morgen3 (HU2) Bejegyzések: 4HU2
  Az íratlan szabályok csak még unalmasabbá teszik ezt a játékot. Meg azok is, amiket alapvetően enged a játék, de le vannak írva, hogy nem lehet. :) Annak persze pörgős ezekkel együtt is, aki csak aratni jár be. Ők néha termelhetnének popcornt, olykor jól jönne ide a fórumra pár uncsi event között. :)
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) Bejegyzések: 81HU2
  Köszönöm.
  Vajon most ez essen jól nekem vagy sértődjek meg rajta? :) :'(
  Hát, a rejtvényt fejtse meg Casa303.
  Mindenesetre a nyúl finom lesz.
  Rajkin Tigris és nyúl meséjének lemarad videolinkje pedig:
  https://www.youtube.com/watch?v=023QW2GVkYY

 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) Bejegyzések: 81HU2
   Ddraig, küdd má a messzelátó parid receptjét, tudod, azt, emékkel nem csak el lehet látni a HU1ről a HU2re, hanem mások jelszavát is fel lehet törni, be lehet mások kastijába lépni, oszt ott lehet csetfalakat olvasgatni:DDD .
  Azé megnyugodtam, van olyan súlyos bűnöm, amit ellenem Scorpi védelmében fel lehet hozni. Mea culpa, mea maxima culpa:társaim segítségét kértem, ahogy mindenki más is ezt teszi:DDD.
  A másik bűnöm meg, hogy amikor ráérek, mert 2 hónapos szabadságomat töltöm, akkor Fórumozok, amikor meg nem érek rá, akkor nem:DDDD Jaj, szomorú világ lesz itt, 11 nap múlva utazunk haza, kezdődik nálunk a tavasz, Pápá Európa, megyünk vissza a távoli kis szőlőbirtokunkra, én meg kapálgathatok hétszámra, ahelyett hogy itt osztanám az eszet.
  Draig, lécci, lécci, küdd má a messzelátó, jelszófeltörő pari receptjét. Kezdek kifogyni a jó témákból, kéne má kicsi álruhásan szerzett infó amit valami jó kis rosszindulattal kifacsarhatnék, aztán szétfröcsöghetném mindenfelé.
  No, a nyulat megettük.

 • Ddraig (HU1)Ddraig (HU1) Bejegyzések: 118HU1
  szerkesztette ezt: 17.08.2019
  Nem mentem és törögettem :) Még engem is kiosztottál :) Mikor írtam neked a 800+ falas szárnyast :) Majd írtad "Angolon is játszom, ott a legjobbaknak sincs még olyan.." na lekémkedtél már jó pár embert?:) Láttál náluk 800+ katit?:) Igazam volt.. létezik de Te a játékosok mindent tudója "olyan nem létezik.." no mindegy nem ide tartozik :D 
  Lezártam hála égnek Magyar2-t 1-2 lovagnak a közbeavatkozása miatt (Hollósok jelzem..) Csak ezt gondoltam ide rakom :) Mert érdekes..de ennyire megijedni egy halott kasttól.."jaaj a Deres meg a Holló akar eltakarítani..:(" :D Jókat mulattam :)

  Na szuper, elfogyott a nyúl is :D Egészségedre :D  

  D.
  Post edited by Ddraig (HU1) on
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) Bejegyzések: 81HU2
  Örülök, hogy jót mulattál. Ez a játék lényege, mindenki mulasson jól.
  Tény, ami tény, illegálisan voltál bent egy HU2es kastban. 
  Egy olyan szöviben, aminek nem vagy a tagja.
  És amikor megkérdeztük, ki vagy, mert hogy nem a mi társunk, nem az, akié a kast, gyorsan elkotortál.   
  Te, akire saját állítása szerint rászálltak a Hollók:DDD, magyarázd meg nekem, mert nem értem, ha valaki a HU1en játszik, akkor hogy szállhattak rá a Hollók? Biztos van útlevelük a másik szerverre, mint az UFÓknak. Vagy a másik verzió, hogy nem is a HU1en játszol, hanem a HU2-n, csak olyan bátor vagy már megint, hogy nem mered saját névvel vállalni, ki vagy:DDD
  Én én vagyok.
  Hibáimmal, bűneimmel együtt.
  Aki akar, megtalál.
  És Te, ki vagy?:DDD
 • Ddraig (HU1)Ddraig (HU1) Bejegyzések: 118HU1
  szerkesztette ezt: 17.08.2019

  Ujuj illegálisan..ez tény,az hát :D Vállaljam? :) Rendben :)
  Fules1217 voltam húha, tudod akit árulás végett kidobtak Tesókból..árulás..Istenem :D  :) Megkérdezheted a Hollók Jitterét :D Piti dolog miatt el kellett húzzak vagy agyonvernek :( Beleavatkozni mások dolgába..ejjej  :D 
  Nem mondom, de jól tettem eljöttem én mondom :)

  D.
  Post edited by Ddraig (HU1) on
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) Bejegyzések: 81HU2
  Hát igen, kedves Füles, sejdítettem én hogy ki vagy.
  Csak ki akartam ugratni a nyulat a bokorból.
  Te meg bekajáltad, mint nyuszi a répát:DDD.
  Tényleg árulásért dobott ki téged a Testvériség királynője. Ezt jól tudod. :D
  Amúgy jogosan, miután elolvasta azokat a leveleket, amikben egy szövinek lesúgtad, hogy mikor és hányan támadunk rájuk, miközben háborúban álltunk velük. 
  A Tesók amúgy, ezt elfeledted leírni, a Hollókhoz hasonlóan elég dühösek lettek rád, annyira, hogy egész a gyöngyvirágos rétig mentek égetni téged :D Oda, ahonnan jöttél, és ahová visszamentél.
  Füles, bátor comming out volt :D 
  Vajon ha ez az árulás semmi volt, akkor mi lehetett az a 'piti' dolog, amiért a Hollók, sőt Jitteburg rád szált? Ne, jaj, el ne mond, majd kitalálom. Ha nem árultál, akkor kémkedtél?
  No ma sem firkáltam hiába, éjfélre csak előkerült egy kis érdekesség.
  És ha valakit most kicsit összezavart, hogy egy újabb nyúl ('Füles') került elő a kalapból, annak némi fogódzó: a Gyöngyvirág nem is  nyúl, de nem is növény:DDD. 
 • Ddraig (HU1)Ddraig (HU1) Bejegyzések: 118HU1
  szerkesztette ezt: 18.08.2019
  Ooo micsoda komment :) Éjfélre..nagyon egyedi :)
  Wow kiugrattál? :D Mintha nagyon érdekelne + eléggé más az a story amit Te írsz :) Mert 1 emberrel beszéltem akit Ti nem bírtatok mert 1 tagot gallyra tett na mindegy ez múlt..bang..lezárva :) Meg azért kidobni valakit mert írtam neki más témáról? :) Woooooow nice.. :D 
  Másik, miután bementem gyöngybe 1 darab támadás se jött..bang, lezárva :D 
  Másik, Jitterbug más okból jött ami nekem piti nem tudom nekik mennyire az, na ez is múlt bang..lezárva :)
  Ja nekik az meg azt foglalja magába, hogy Ő + egy másik bátor lovag :D nem 1 szövi :) 

  Csak játszani akartam de nem lehetett :) Szereztem egy rossz hírnevet :D Meg is lett az eredménye, hogy visszakényszerítettek ide, Magyaro. 1-re de már nem is bánom :D Kiismertem az ottani légkört, sokat tanultam is :)
   Egy kalandnak elment :D 
  Na mindegy nincs már mit beszélni ezen kiderült ki vagyok..csapdába lettem csalva..ejej :( :D 

  A továbbiakban kivesézhetitek az érdekes étkeket meg szabályokat :D

  失礼しました, hogy más témával bezavartam :D 

  D.

  Post edited by Ddraig (HU1) on
Sign In to comment.