különleges ajánlatok

Sziasztok az a problémám hogy nem tudok oltatlan meszet venni lassan kifogyok.
a kis kastimban látom meg mások is mondják nekik jönnek 12 óránként a különleges ajánlatok ahol lehet venni rubinért oltatlan meszet
nekem a falkapacitást elemet ajánlgat meg más drága cuccot  folyamatosan 
mit lehet tenni hogy én is kapjak olyan ajánlatot ahol oltatlan meszet  meg kompozit védőket kapok?

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,426Moderator
  Szia!
  Nem tudom, hogy mi lehet a baj. Talán valamit meg kellene venned, hogy tovább lépjen az ajánlat sor. Talán már túl sokszor vettél már ilyent. Vagyis pontosan nem tudom, de hétfőn megkérdezem a moderátoroknál.
  Uriel
 • zolkodog (HU2)zolkodog (HU2) Bejegyzések: 2HU2
  Köszihogy foglakozol vele. Megjelenést,falkapacitást vettem már,oltatalan meszet még egyszer sem.Mondjuk benne van a nevében hogy ritka ajánlat  majd csak kapok én is egyszer? 
 • podu88 (HU2)podu88 (HU2) Bejegyzések: 2HU2
  üdv!nekem az volna a problémám hogy  ezeket a különleges ajánlatokat nem lehetne visszább venni minden nap ha belépek jön 4-5- ma reggel 12 db ajánlat jött! nem is lenne baj ha lehetne törölni megnyitás nélkül ha vásárolni szeretnék azt majd én magamnak kikeresem hogy hol mikor és mit nem szeretnék ajánlatokat kapni. Kinek lehetne ezért írnom!! előre is köszönöm üdv
  podu88 @ hu 2
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,426Moderator
  Szia!
  Ez egy régóta jelenlévő probléma. amire eddig semmilyen megoldást nem találtak. Hetente, minden moderátor jelenti, hogy nagyon bosszantóak ezek. Nem tudok mást tenni, csak ismételten jelenteni, minden alkalommal.
  Uriel
 • podu88 (HU2)podu88 (HU2) Bejegyzések: 2HU2
  rendben köszönöm válaszod!!!üdv
  podu88 @ hu 2
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,426Moderator
  Sziasztok!
  A most hétfői jelentésemben is megírtam a felugró reklámablakokokról szóló véleményeteket, azt is hogy hogyan lenne jobb. Valahol lent kellene lenniük, és aki szeretné használni vagy megtekinteni, azok rákattintva előhívhatnák az ajánlatokat. Megírtam, hogy jó lenne, ha a jelentésekben sem jelennének meg.
  Uriel
 • Mab (HU2)Mab (HU2) Bejegyzések: 704HU2
  Köszi @Uriel
 • Kristofia665 (HU2)Kristofia665 (HU2) Bejegyzések: 19HU2
  szerkesztette ezt: 26.08.2019
  Sziasztok!

  Eleinte engem is zavartak a felugró ajánlatok meg a beérkező különleges ajánlatok, de látom hasznukat is. Nehezebb scriptet készíteni így hogy óránként különböző méretű ablakok ugranak fel (persze, tudom aki akarja az így is megoldja valahogy, de legalább nehezebb dolguk van). Meg van hogy nagyon jól jön az akció, amit lehet nem vennék észre ha csak valahol nagyon pici ikonban jelenne meg. Szerintem nem olyan nagy gond.

  Viszont egy hibát észrevettem. Van hogy a játék hirtelen nagyon belassul. Elkezd akadni és kínszenvedés mozgatni a térképet. Ilyenkor rendre újratöltöm a játékot és akkor érkeznek meg a különleges ajánlatok. Azt figyeltem meg hogy ezek a levelek az okai a játék lassulásának. Nem komoly probléma, mert pár kattintás újra belépni, de gondoltam szólok erről a kis hibáról(?). :)
  Azt mondjuk hozzáteszem hogy Adobe standalone verziójáról futtatom a játékot, lehet ehhez van köze

  További jó fórumozást!
  Kristóf
Sign In to comment.