DERES-Sárkányölők háború

2»

Hozzászólások

 • Samak (HU2)Samak (HU2) Bejegyzések: 40HU2
  Érdekes dolgok, csak éppen az Arma leírta, hogy mi volt és nem éppen ez :) Kissé most lábon lőtted magad, de van ez így. Annak mintha lett volna előzménye, és voltak is tárgyalások miatta, nemde? És milyen fura, hogy végül az a megoldás született részetekről, hogy piros nélkül mentetek először 100 támadással, majd később 300 felettivel az Armageddonra emiatt az ember miatt. Majd ugye költöznie kellett az illetőnek is, vagy rosszul emlékszem, ha már felhoztad a példát? Segíts már légyszi a pirosban, hogy mikor nyomtátok az Armára?

  Persze ez a normális menete a dolgoknak, amiben nincs semmi kivetnivaló. Ahogy abban sem, hogy folyamatosan támadjátok és támadtátok az akadémiájukat, a Hun-foglalást, vagy a pihenő szövijüket. És az sem, hogy több közöst mentetek már a Kicsi a Bors szövetségre, amely évekig a paktumosotok volt és végigharcolt nem egy nagy háborút mellettetek, ellenetek viszont nem tettek soha. Érdekes dolgok, tényleg. Ez a Ti játékotok, nem véletlen, hogy ide jutottatok, ahol vagytok jelenleg! Tessék itt vannak a példák és a tapasztalatok, el lehetne gondolkozni az embereknek nálatok, és mindenkinek, hogy ez így jó-e és ezt akarták-e. Erősen kétlem, hogy tetszik nekik, ahogy mindent leromboltok magatok körül, de csak tessék, ki vagyok én, hogy ebbe beleszóljak? Biztosan úgy van, hogy mindenki más látja rosszul a dolgokat, csak ti nem. 

  Szerintem ne fárasszunk ezzel senkit, a szájkaratét meghagyom neked, ha nem gond, oké? :) A fórumbejegyzés két szövetség közötti konfliktusról szól, nem szeretném teleoffolni ide nem illő témákkal.
  Samak @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 373HU2
  szerkesztette ezt: 30.07.2019
  Kedves Casa!

  Na ez elkerülte a figyelmemet. Így jogosabb :) Bár azért lehetett volna megkeresni őket. Azért azt valljuk be őszintén, hogy nagy szövinél nem a piros lett volba az első, hanem a tárgyalás.

  Arra érdemes figyelni, hogy előbb utóbb minden a visszájára fordul, Ahogy látszik, minden ismétlődik, csak fordítva.

  De persze mindenki azt csinál, amit jónak lát. A következmények meg aszerint alakulnak. 
 • Samak (HU2)Samak (HU2) Bejegyzések: 40HU2
  Megoszlottak a vélemények, hogy mi legyen, ez igaz. Én személy szerint úgy gondoltam, hogy elég egy figyelemfelkeltő piros, amire lehet reagálni, ha akarnak. Volt rá lehetőség, 10 órájuk volt rá az első közös támadásig, nem éltek vele mostanáig sem. Lehet nem a legjobb döntés volt, de ismersz, meg a Derest is, hogy nem mindig sikerül meghozni a legjobb döntést :) Legközelebb másképp próbáljuk, mi is tanulunk folyamatosan :)

  Ezt nem lehetett tudni előre, de nem történt visszafordíthatatlan esemény szerintem :) Mi is kaptunk ma este egy közöst, köszönjük is szépen, férfimunka volt a részükről, így kell ezt csinálni :)
  Samak @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 373HU2
  szerkesztette ezt: 30.07.2019
  Kedves Samak. 

  Nem igazán szoktam magamat lábon lőni, mert szerencsére kicsit követekezetesebben játszunk, mint ti, ahogy látom.

  Az, hogy az Arma hogyan mesélte, nem biztos, hogy a valóságot tükrözi. A piros nem nyomásba igazad lehet, bár elég részletkérdés. Piros nélkül támadtunk. A második támadás a reggeli undormányos támadásuk miatt volt, nem azért, mert szegénykék így meg úgy. :) Látom megint elfogultan nézed az eseményeket.

  A Bors példája meg nagyon meghatóan hangzik :) Főleg, hogy kifelejetted, hogy finoman odasorolt hozzátok, akik ellen nemrég még küzdött a szakasz ellen, akik a vesztúket akarták, veletek egyetemben :) Ennyit arról, hogy a Bors miért kap. Nem azért, mert sokáig támogatott minket, hanem mert finoman elárulta a szvetségeseit, amikor meg kellett volna védenie a társát.

  De mindegy is, ezeket te sosem fogod megérteni, mert nem érdeked :)

  Köszönöm, hogy meghagyod nekem a szájkaratét. Szeretm az ilyen sítlust, magáért beszél :)

  A fórum bizony nem csak két szövetségről szól. Bár szeretnétek. Ez bizony a jövő építése. Ki mint vet alapon.
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 373HU2
  szerkesztette ezt: 30.07.2019
  Ja és én örülök, hogy most már melletetek vannak olyan szövetségek, akik helyezkednek és nehéz helyzetben inkább kihátrálnak. Mi inkább olyanokkal szövetkezünk, akik korrektek. :)

   Majd meglátja mindenki, hogy kiben lehet bízni. Mint ahogyan ti most a szövetségesetek alszövijére nyomtok pirosat :)

  Remélem sosem lesznek ilyen szövetségeseim.
 • Bogira (HU2)Bogira (HU2) Bejegyzések: 3HU2
  Ez tényleg egyedi szemszögből van. Hazugsággal megtoldva. Mi nem tudunk semmiféle megegyezésről Pumpával kapcsolatban! Az nem a Sárkányölőkkel történhetett. .... jött Pumpa jelentése ... kérdeztük, ez meg mi volt, itt nem szokás ... pár levélváltás, sértegetés, hát bevertem érte - volt a válasz. Na, jó, hát meglátjuk kérdőre vonnak-e minket, legalább tudjuk a választ. ... .. opsz, pirosat kaptunk ... Ha komoly baj lenne, előbb láttuk volna a 80 kürtöt, mint a pirosat. Vártunk mi lesz, levelet a Deres sem mellékelt!  Ha kaptunk egy pirosat mi nem sírunk azonnal a békéért. Egy kis mozgatás jól is jött már, ne unatkozzunk. Pár oltás belefér. Csak azt a 2-3 tagunkat sajnáltam, akik folyamatosan 1 perces bejövőket kaptak a Dereses szomszédjuktól.... De legény a talpán minden Sárkányölő és állta a pofonokat. Csak az utólag Csillag beverése nem esett jól. De természetesen a bocsánatkérés elfogadva. Nálunk ezek tények. 
 • Samak (HU2)Samak (HU2) Bejegyzések: 40HU2
  Kedves Csabi!

  Kérlek a mesemondást fejezd be. Értem én, hogy akik nincsenek tisztában a tényekkel, azoknak ez jól hangzik, de mindenki más tudja, hogy mi történt. Ti támadtátok az Armát közel 100 támadással, piros nélkül, mert Csibi nem költözött el, holott már hetekkel azelőtt tárgyalás volt miatta, nem volt ez újdonság. Utána meg 300-al, mert vissza mertek menni rátok, és nem akkor, amikor ti úgy gondoltátok, hogy megfelelő. A Bors hová sorolt? Sehová, és mi nem akartuk korábban sem az ő vesztüket, ahogy más szövijét sem :) Ellenben tudok olyat mutatni, aki ezt akarta, nem kell messzire menni :) Minden második mondatodat ki kellene igazítani, mert féligazságokat írsz, de most ebbe menjek bele? Mi értelme? Úgyis tagadsz, és olyan érveket hozol fel, ami nem állja meg a helyét, max. annak, aki el akarja hinni.

  Ti háború nélkül támadtok pihenőket, akadémiákat és volt paktumost folyamatosan, mi legalább pirosat nyomtunk és úgy mentünk, és ennek is volt oka. 


  Samak @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 373HU2
  szerkesztette ezt: 31.07.2019
  Samak ne tréfálj!

  Azért mert pirosat nyomtok egy nálatok fele akkora szövire, ez a korrekt? Ugye te is érzed, hogy hablatyolás megy?

  Ha mi a veszteteket akartuk volna, akkor már nem lenne Deres. Látom gyorsan felejtessz. Heteken keresztül kaptam a telefonokat, hogy milyen módja lenne, hogy kienegedjünk titeket. Egy dolog miatt történt ez meg, mert mi valóban nem a másik szövi elpusztításában gondolkoztunk, nem úgy, mint egyesek korábban. Szóval csak egyensen és korrektül, hamár irogatunk.

  Ahogy írod, pontosan így volt: Arma hetek óta nem intézte el a Csibi ügyet. Ti meg ahogy írja itt a Sárkányölők szövi, szó nélkül pirosat nyomtatok azonnal. Megbeszélés nélkül.

  :))))

  Ki beszél itt féligazságokról? :)))

  És nem akkor jöttek vissza, amikor mi úgy gondoltuk? Majd megnézlek titeket, amikor reggel 6-kor fogtok kapni 300-as kürtöt. :) Fincsi lesz hidd el. Utána ők sem tudtak vele mit kezdeni, de jól megalapozták, hogy az összes összefogásos szövetségre innentől ez lesz a módi támadási idő. Magatoknak köszönhetitek. Javaslom a reggeli őrséget :)

  És örülök, hogy szerinted a Bors nem sorolt sehová :))))) Én írok féligazságokat :))))) • tj27 (HU2)tj27 (HU2) Bejegyzések: 94HU2
  Sziasztok!

  Az topik alap témájától jól eltávolodtunk!
  A sérelmezett dolog részünkről samak elnézést kérésével, és részvét nyilvánításával megoldódott, ahogyan ezt Bogira is leírta! Köszönjük! Társunk Józsi emlékét megőrizzük!

  Viszont, mivel itt egy olyan komment háború indult el, amit sem Én sem szövetségem nem támogat, így részemről ezt a topicot lezárnám!

  Kérlek Uriel zárold a topikot és ezt a témát!

  Köszönettel

  tj
Ez a beszélgetés lezárult..