Főoldal Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

DERES-Sárkányölők háború

tj27 (HU2)tj27 (HU2) HU2 Bejegyzések: 94
Sziasztok!

Nem vagyok fórum huszár, de az amit a NAGY DERES tett, amellett már nem tudok elmenni szó nélkül, és szeretném ha a szerver társadalma is értesülne a történtekről!

1 napja a harmincad rangú Sárkányölők szövi a szerver vezető szövijétől a derestől pirosat kapott! Az egész ügy pumpa77 miatt indult, aki egy dereses tagot Zolikát előző éjjel beütötte! Nem védem pumpát mert ismerjük és megvédi magát, de többszöri levélváltást követően szánta el magát erre a cselekedetre! Azóta a deres folyamatosan támad minket, ami az erőnkből telik azt megteszünk a hábiban! Nem kértünk békét, nem nyavogtunk, egy levél sem ment ki a piros miatt!Játszunk!

Viszont ha a szerver tagsága elolvassa a kiírásunkat, mindenki tisztában van vele, hogy az egyik társunkat Józsit (csillagvár44) múlt hét végén elveszítettük, nem várt hirtelenséggel elhalálozott! A szövink jelenleg is gyászolja, emlékét őrizzük! 
Ezzel kapcsolatban van a nagy gond! A nagy deres tagjai és annak vezetése samakkal és okttal karöltve vagy nem tudnak olvasni, vagy a lila ködben annyira lenéz minket,hogy még annyit sem tett meg, hogy ezt a kastélyt ne támadja!A deresből sky 1 gyilkosa tag volt az az ember, aki eme szégyenletes és számunkra, illetve józan gondolkodású emberek számára kegyeletsértő támadásokat véghezvitte! Gratulálni nem tudok neki, szégyelje magát ugyanúgy, mint az egész deres vezérkara! Tovább megyek, szégyelje magát azon szövetségek is, akik a nagy összefogás nevű szappanoperában a deres mellett a történteket követően továbbra is kiáll!!

Végül a deres szövi életében Gyuri vezetése alatt ilyen dolog még véletlenül sem történhetett volna meg, ezért samak-okt duó ezek után gyakoroljatok önkritikát, szégyeljétek magatokat, nálam és a szövim tagjai előtt leszerepeltetek a támadó tagotokkal egyetemben, és remélem minden józan gondolkodású szerver tag szemében!!

A DERES egy KEGYELETSÉRTŐ SZÖVETSÉG!

Tisztelettel

tj
«1

Hozzászólások

 • hatori (HU1)hatori (HU1) HU1 Bejegyzések: 4
  Ezen a fórumbejegyzésen esküszöm jót nevettem :) Feldobta a napomat :)
  Ez beteges! Egy játékról van szó!
  Kegyeletsértő egy szövetség mert támad egy olyan várat amiben már senki nem játszik?
  Ti halljátok magatokat? Egy pixelkupacról beszélünk ,nem a ravatalon vertek agyon valakit!
  Miért nincs pihenőbe aki nem játszik???  Végül is ki tudja hány hónapja gyászoltok,azt mindenkinek tudnia kell itt a fórumon!
  De ezek szerint pumpa nem gyászol ha beütöget a Deresbe :) Csak ha visszaütögetnek az már kegyeletsértő.

  Az előző fórumbejegyzésben meg azt olvastam kic lovag és szövetsége is kicsi szövit ütöttetek,ezek szerint nem vagytok szentek ti sem :) Hun foglalás ha jól emlékszem...
  Másban a szálkát magatokban a gerendát ugye igy szól a mondás :)
  Végül is mást mindig könnyű megszólni!

  Ha vinnyogva is kértek békét azt nem 1 szövi ellen kérték ha jól rémlik az itt olvasottak alapján hanem 4 szövivel szemben,sztem minden szövi békét akarna ha 4 en támadnák le.

  Nem kicsit nevetséges ez a bejegyzés :)
  Ide mindig érdemes feljönni olvasgatni :) • Bogira (HU2)Bogira (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
  Elég a saját írásod elolvasni, Hatori! Ehhez már nincs mit hozzáfűzni. Ha több éve együtt játszol valakivel, ismered, személyesen is, minden nap a köszönésedre kapsz egy mosoly-jelet. Tudod az életét, már a játék csak másodlagos, mert itt emberi kapcsolatok is vannak. Ugyancsak szegényes vagy, ha még ilyent nem láttál.... Még egy hete sincs, hogy megtudtuk. Még nem dőlt el a vár sorsa. Az egész írásodból kihallik a tudatlanság. 
 • LEILA2004 (HU2)LEILA2004 (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
  szerkesztette ezt: 30.07.2019
  Szia Hatori!

  Most világítottak fel egy volt  társad, hogy  "-or " a nevedből, és megkapom a kastélyodat, ami a Deres szövetség oszlopos tagja!
  Akkor a véleményed a Deres szövetség vélemény is egyben, tekintsük úgy?
  Ez akkor még így sokkal siralmasabb :(
  Post edited by LEILA2004 (HU2) on
 • hatori (HU1)hatori (HU1) HU1 Bejegyzések: 4
  Kedves Bogira!

  Honnan kell tudnia egy kivülálló szövetségnek mikor pirosat nyom egy másikra hogy épp gyászol? Gondolatolvasásból?
  A szöviikirásban gondolom nincs feltüntetve dátum,és itt az 1 es szerveren is vannak ilyen kiirások amik már több mint 1 évesek vagy ugy felejtették! 
  Ennyit a tudatlanságról :)
 • Bogira (HU2)Bogira (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
  T. Hatori! :) 
  Szerintem ne is ragozzad, vagyis ragozzuk tovább a tudatlanságot, mert ebből nem jösz ki jól! Azért a 22. szövi már nem igazán  ottfelejett dologokból áll. Valamint eléggé feltűnő, ha támadáskor látod sorozatban a fekete zászlókat, hiszen piroson kívül is találkozgattunk, ismerjük egymást. Mi már kezdő játékosként is elolvastuk a szövetségi leírásokat, a gondolatolvasás nagyon régen nem működik. :D Nem csak akkor, amikor a pirosat nyomod.

 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) HU2 Bejegyzések: 134
  Uriel törölte az előző bejegyzésem, de bátran gondoljatok bele mindent , halott acc mögé bújó bátor harcosok, legalább  a gondolataitokban:))))legyetek bátrak:)))

  Kicsit finomítom

  A Hatalmas és nagy és óriási összefonás egyik alapító szövetségének , az egyik pihenő szövetségére nyomott pirosat a nagy és rettenetes deres ...az????jaa , az a hatalmas szövetség, nem a mi pihenő és egyéb más farm szövetségünkre ,kedves halott accok mögé bújó bátor harcosok.
  És a téma , bátor döglött acc mögé bújó bátor harcos, harcosok, a hatalmas és brutálisan kemény nagy deres , 20-on akárhányadik szövetségre mert pirosat nyomni EGYEDÜL, hatalmas, és nagyszerű pillanat ,szó:)))))
  Figyelmen kívül hagyva, hogy a nagy kerekasztalhoz tartozik az a szövetség:)na, NAGY Kerekasztal vezetői, szövetségesei,ti a deres szövetség előretolt helyőrsége vagytok, amíg ti harcoltok, ők eventeznek, de ha az egyik alszövitek hibázik, hát repül a piros, MIÉRT NEM VÉDITEK MEG AZT AKI HOZZÁTOK TARTOZIK???:)))))))))
  jaaaa, mert mindenki egyedül van, de nagyon jól hangzik az összefonás:))))
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 499
  Szerintem most megint tanulhatunk valamit, hogy mit is jelent az ellehetetlenítés kiskapuja. Az összefogás témában az lett írva, hogy aki békét kér, az kap. Sarc nélkül. Kíváncsi leszek, hogy minden feltétel nélkül-e. Ha nem, akkor megint van egy kikerülési pont. Meglátjuk, hogy milyen szabályokat tartanak magukra és ezzel persze másra nézve is követendőnek.

  (Részvétem a Sárkányölő szövinek a társatok miatt. Bele se merek gondolni, hogy milyen érzés lenne hasonlót megélni.)


  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Samak (HU2)Samak (HU2) HU2 Bejegyzések: 66
  Üdv mindenkinek!

  Látom, zajlanak az események, mindenféle hátsó szándék nélkül természetesen :)

  Pár szóban leírnám azért én is, hogy mi történt, persze a mi szemszögünkből. Két napja éjjel Pumpa barátunk, aki már hónapokkal korábban odaköltözött a tagunk mellé, gondolt egyet és éjjel 2 óra körül kb. 3 támadással beütötte. Az a Pumpa, aki korábban már tájékoztatott mindenkit, hogy befejezte a játékot, leadta az erődeit, azonban gondolt egyet, és újra játszani kezdett. Amikor megint játszani kezdett, akkor szövit keresett magának és a szövetsége vezetőjével meg is állapodtunk, hogy amint ismét támadni kezdi két egységről a tagunkat, aki mellé költözött, akkor kirakják, mert semmi közük ezen cselekedeteihez és nem értenek egyet ezzel. Ennyit bevezetésként, csak hogy kerek legyen a történet.

  Tegnap dél környékén háborút nyomtunk a Sárkányölők szövetségre, mivel Pumpa nem távozott a szöviből és úgy gondoltuk, hogy ezek szerint egyetértenek a tettével. Este 22:00 órai csapódással pedig támadtuk őket 60-70 sereggel. Ahogy a téma indításában is elismerték, nem kerestek meg minket (azóta sem), nem kértek békét, nem írtak levelet, nem érdeklődtek, hogy miért történt. A miértet tudják, hiszen ez is benne van kezdő bejegyzésben, és úgy látszik nem érdekli őket, mert nem tettek semmilyen lépést a megoldásra. Jönnek támadások tőlük is, ma este 50 körüli bejövőnk volt. Ez is a lényege lenne a játéknak, támadnak-támadunk, erről is szól, nem csak az eventezésről. Ugye, egyes "kedves" hozzászólók? :) Az a baj, hogy eventezik az ember, de az is, ha játékost támad :) Persze csakis kívülállóként, hiszen kibicnek semmi sem drága, ugye? :) Na de hagyjuk is ezt :)

  Kedves Sárkányölők! Társatok elvesztése miatt részvétet kívánok Nektek a teljes Deres szövetség nevében! Én személy szerint nem tudtam erről tegnap, és elnézést azért, amiért az ő várát is támadta a tagunk. Valószínűleg nem olvasta a szövi kiírását nálatok, ezért történt ez, mivel szabadon választott célpontok voltak. A továbbiakban ugyanúgy elérhetőek vagyunk a játékban, ahogy eddig is, amennyiben le kívánjátok zárni a háborút!

  További jó szórakozást mindenkinek! :)


  Samak @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 499
  szerkesztette ezt: 30.07.2019
  Nekem speciel van hátsó szándékom azzal, amit írtam, de ezeket elég egyensen fel is szoktam vállani :)

  A helyzettel kapcsolatban dezsavű érzésem van. Mintha ugyanez a gondunk lett volna az Armageddonnal, az összefogás másik tagjával, csak akkor ő képviselte az itteni Pumpás szövit. :) Érdekes dolgok ezek.

  Egy nagy különbség azért van a kettő között.

  Egyrészt az Arma és az Rendellen között nem volt ekkora szintkülönbség.

  Másrészt mi, mint nagyobb szövi, először megkerestük diplomáciai úton a kisebb szövit a rendezés érdekében. Mivel nagy időhúzás ment és továbbra is jöttek a támadások, ezért ment a piros.

  Ahogy itt olvasom, itt nem kereste meg a Deres a nálánál jóval kisebb szövetséget rendezés szempontjából, hanem azonnal pirosat nyomott.

  Az összefogás tagjaként az "élni és élni hagyni" eszméje érdekes.

  De nincs ezzel gond, ezek az esetek mind nagyon jó példák és tapasztalatok, hogy ki hogyan is gondolkozik az erősebbként egy másik szövivel szemben.

  Ha a béke feltétele lesz, hogy valakinek el kellene hagynia a sárkányölő szövit, akkor köszönjük majd eme módját egy piros lezárhatatlanná tételének a békekérő oldaláról.

  Várjuk a fejleményeket, Ki hogyan gondolja a szerver megregulázását a saját oldaláról. Példaértékú lesz számunkra, ha hasonló helyzet fog fennálni valakivel szemben, aki az összefogás tagja.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Casa303 (HU2)Casa303 (HU2) HU2 Bejegyzések: 126
  Ahogy itt olvasom, itt nem kereste meg a Deres a nálánál jóval kisebb szövetséget rendezés szempontjából, hanem azonnal pirosat nyomott.
  Amúgy nem rosszból, de..

  Samak (HU2) mondta:
  Amikor megint játszani kezdett, akkor szövit keresett magának és a szövetsége vezetőjével meg is állapodtunk, hogy amint ismét támadni kezdi két egységről a tagunkat, aki mellé költözött, akkor kirakják, mert semmi közük ezen cselekedeteihez és nem értenek egyet ezzel. Ennyit bevezetésként, csak hogy kerek legyen a történet.
  [...]
  Tegnap dél környékén háborút nyomtunk a Sárkányölők szövetségre, mivel Pumpa nem távozott a szöviből és úgy gondoltuk, hogy ezek szerint egyetértenek a tettével.

  Teljesen egyéni vélemény, de szerintem egyértelmű. Az, hogy közvetlen előtte beszélek meg valamit, meg az, hogy már jóval előtte letisztáztam egy ügyet, számomra jelen esetben egy és ugyanaz: a szabályok le voltak fektetve az incidens előtt.
  Casa303 @ hu 2
  Armageddon szövetség
  Diplomata
Ez a beszélgetés lezárult..