Miért lett jó a játék, és miért rossz? Vélemény

Panzerheki (HU2)Panzerheki (HU2) Bejegyzések: 29HU2
szerkesztette ezt: 15.07.2019 itt: Javaslatok, dicséret és kritika
Szerintem a játék akkor kezdett elcsúszni amikor lecserélték a különleges katonákat (Pl: erdei vadász, erdei harcos, tűzboszorkány.....) az egyhónapos kalandokba elit őrség lovagjára és számszeríjászára! Azután egyre több akciókat és hirdetésekett dobott fel rubinért. És ami a legrosszabb régóta: például ha a pékséget akarom fejleszteni vagy a kórházat rubinért akkor mindig fejlesztése után adja rá az akciót és pedig fele ennyiért is fejleszthettem volna! Ezért lett rossz!

Sokkal több épületet lehet építeni és végre erősebb katonákat is lehet toborozni (pl: relikviafejszés). Lehetnek erős parancsnokaink mint például a kék színű parancsnokok. Sajnos ez kevés, de nekem ennyiben lett jobb a játék.

Személyes véleményem szerint sokkal több katonát lehet veszíteni mint nyerni és ha toborzok is akkor is kevesebb mint amennyi meghal. Jó lenne ha a piaci bódénál lehetne valamennyi fáért mondjuk követ venni ( Pl: 50000 fáért 46000 követ    10.000 arany = 13000 szén).  Jobb lenne ha gyorsabban lehetne eszközöket csinálni. Lehetne erőforrásért is erősebb dísztárgyakat építeni mint a kastélykert. A dísztárgyas ötletemet például úgy is meg lehetne valósítani, hogy időnként az npc kastélyoknál vagy a napi küldinél tervrajzdarabokat kaphatnánk és mondjuk 30tervrajzdarab után összeállna a tervrajza egy dísztárgynak. Lehetne több erőforrásfalu mint mindegyikből 5-5-5 (Vagyis több mint 5 köves, több mint 5 fás, több mint 5 kajás).

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,427Moderator
  Szia!
  Értem én, hogy jó lenne, ha a játék a mi szánk íze szerint lenne megszerkesztve, de sajnos az üzemeltetők viszont a rubinvásárlást erőltetik. A különleges katonákat is a játékosok kérésére egyesítették, mert a túl sok különböző egység zavaró volt.
  A rubinos fejlesztés utáni építési ajánlat pedig inkább kedvez azzal, hogy a következő szintet olcsóbban adja, hiszen a rendszer érzékeli, hogy most van rá szükség.
  A cserepiac ötlete már nem is egyszer lett jelentve, egyenlőre ezzel nem foglalkoztak, de megírom újra.
  A dekorációk fejleszthetősége a fúzós kohóban feleslegessé teszi a nagyon erős morállal bíró dekorációkat. A fúziós kohó minden nap frissül szinte, s ad egy lehetőséget a fejlesztésre. A nem túl erős alapanyagokkal is akár 450-520 közrendet is tudsz csinálni egy dekorációnak.
  A több falut is megemlítem, bár a relikvia üvegházak bevezetésével, s a nagyon magas élelemtermelési épületelemekkel rendkívül nagy termelés és plusz tárolás érhető el.
  A gyorsabb toborzást és eszköz készítést is lehet fejleszteni, ezekre van lehetőség.
  Minden ötletet továbbítok, de vannak olyanok, amikre hiába várunk, mert esetleg nem kedvez a GGE bevételének.
  Uriel
 • 111lewis (HU2)111lewis (HU2) Bejegyzések: 18HU2
  sohe nem volt jo a játék,max elviselhetö.
  régen is csak a rubin vásároltatása volt a lényeg,viszont akkor kaptál is érte valamit.
  most ha vásárol egy keveset akkor sem éri meg,mert vagy nem kapod meg és rohangálj utánna.
  vagy amit adnak az is értéktelené válik 1-2 honap után(parancsnokok-vpk-stb)
  a kárpotlásokrol meg ne is beszéljünk:
  hogy Eric király úgy döntött, hogy minden 100 királyi érmére 1 kovácsinas zsetont ér.
  volt 132k érmém,ami majdnem egy teljes parancsnoki szet volt.
  kiszurták a szemem 1320 zsetonnal,az egy felszerelés ára most.
  ha meg azt nézem hogy régen egy jo parancsnoknak számitot,akkor a mostani jo parancsnokok árát nézve megint kb 100-150k rubinal huztak le.
  csak gratulálni tudok,fizetni nem
Sign In to comment.