Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Vélemény az összefogásról

csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
szerkesztette ezt: 11.06.2019 itt: Szövetség hírek
Sziasztok!

Mivel a témaindítók lezárták a témájukat, így indítanék egy újat, hogy akik még nem tudtak reagálni a felvetésekre, itt mégis legyen lehetőségük.

Az én véleményem az összefogásról:

A téma kezeléséből és lezárásából most már teljesen világos, hogy mire is volt ez hivatott. Persze aki ebben a folyamatban benne van és ismeri a részleteket, annak ez nem is volt kérdés, de hát néha legyünk naívak és jóindulatúak, hátha csak előítéleteink vannak :)

Akkor nézzük kicsit részletesebben.

Az összefogás azért jött létre, hogy a benne szereplő szövetségek (az az 5, akik ezt megbeszélték egymás között) védelmet biztosítsanak maguknak. Ebből számomra egy szövetség esetén lóg ki a lóláb, de lehet, csak nem jól ismertem meg a szövit, az pedig az Ébredés. Az ő motivációjuk számomra nem világos, de vagy meg lettek vezetve, vagy én ismertem félre a szövit.

A Bors és a Survivor korábban a mi paktumosunk volt. Ezeket a paktumokat ezennel bontottuk, hiszen ismételten paktumoshoz méltatlanul viselkedtek. Velünk semmit nem egyeztettek azzal kapcsolatban, hogy ahogy írva is lett, már jó ideje egyeztettek a Deressel és a töbiekkel. Azokkal a szövikkel, akikkel korábban a nagy szerverháborúvban még ellenkező oldalon álltak.

Ezt szokták árulásnak hívni. A semlegesség szöveg természetesen szöveg, hiszen ha a kezdeményezés valóban semleges lenne, akkor ugye meg lettek volna keresve a többi szövetségek is, de hát természetesen csak azok lettek megkeresve, akiket ellenünk lehetett hangolni. Nincs is ezzel gond, mindenki maga dönti el, hogy milyen puha, vagy kemény a gerince.

Aki nem tudná, leírom, hogy a Survivor és a Bors, mint korábbi paktumosunk, most miért is állt át a korábban ellenfél oldalára. 
(Ha valaki nem akarná érteni, hogy mitől volt ellenfél a Deres, akkor leírom, hogy azért, mert a Deres betámogatta a Szakasz szövetséget, aki terrorizálta a szövetségeinket, köztük a Borsot is. Majd később a nagy szerver háborúban a Survivor szétszedésében is aktívan résztvettek). 

Tehát ez a két szövetség gyorsan elfelejtette, hogy kihez is áll be bátor módon mst éppen ellenünk, persze ők nem akarnak így fogalmazni, de hát ez van.

Akkor miért is álltak be a másik oldalra? Biztos mi voltunk a szemetek vellük. Gondolhatná a kívülálló. De akkor leírom a kemény tényeket :)

Azért, mert amikor a volt szakaszosokból vebúválódott Lidércek szövetség szét akarta verni a Hollót az odaköltözéses nyomorult próbálkozásukkal, akkor a paktumosokat arra kértük, hogy álljunk ki egymás mellett.

Hát a Survivornak és a Borsnak ehhez nem füllőt a foga, mert féltek, hogy rájuk is rájuk szállnak.

Ez volt a szakadás oka, mert meg mertük jegyezni, hogy a paktum egymás védelmét kéne, hogy jelentse. Mi vagyunk a csúnyák, mert ezt megemlítettük. Tehát ezeknek a szöviknek a paktum azt jelenti, "megyek, ha úgy gondolom. Nem állok be a paktumosunk védelmére, ha nincs kedvünk hozzá".

Ennyi a nagy történet. És mivel érezték, hogy ez így nem egy életbiztosítás, így inkább beálltak a korábbi ellenfeleik mellé, akik azt a szakaszt támogatták, akik őket is terrorizálták. 

Hm. Játék és jellemek.

A Deres kezdeményezése teljesen érthető, hiszen nemrég még négyen mentünk rájuk. Miért is? Azért, mert korábban ők is négyen jöttek ránk? Igen, ezért. Azzal a különbséggel,  hogy mi most ki is engedtük őket, amikor a szövijük már a szétesés szélén volt. Ezek is csak a tiszta tények. Korábban mi nem lettünk volna kiengedve ha nem találtunk volna ki problémát jelentő játékot a számikra. De hát abba belefáradtak.

Tehát a Deres bebiztosította most magát az áruló korábbi paktumosainkkal és az Armával, meg az Ébredéssel. Semmilyen szerverszintű összefogásról nincs szó hiszen akkor meghívtak volna a megbeszélésekre, de most is csak egymás között egyeztettek és nekünk nagyvonalúan felajánlották, hogy ha akarunk valamit, akkor keressük meg őket :)))) 

És ami a hab a torta tetjén:

A volt bukott szakaszosok továbbra sem dolgozták fel a bukásukat és beépültek az Armageddonba, Deresbe, ide oda, mindenhova. És közben mit hallani? HOgy már szervezkednek és uszítgatják a naív szöviket, ahova beépültek, hogy azok balek módon jöjjenek ránk, mert még mindig nem bírja el a büszekségük, hogy kikaptak. Persze, hogy nem bírják, mert akkor be kéne ismerniük, hogy rosszul csinálták, de ők sose csináltak srosszul semmit.:)

Szóval sok sok ember a gyengesége miatt egymást használja fel a gyengesége miatti helyzet visszafordítására.

Ez a nagy büdi helyzet. De lehetünk naívak, hogy ez egy semleges, játék tisztaságát előremozdító szervezkedés, dehát természetesen nem az.

Nem baj, ettől lesz újra érdekes a játék. Mellékesen egyáltalán nem érdekel sem a Bors, sem aa Survivor esetleges kommentelő magyarázkodása, mert pontosan tudják a tényeket. Úgyhogy lehet ezt kimagyarázni, de a tények makacs dolgok.

Az összefogás egy összepaktumozást jelent azok között, akik tőlünk tartanak. Mi már nem akartunk senkire többen menni, mert nem a stílusunk. Ezért teljesen felesleges lett volba ez ellen védekezni. Persz a Bors és a Survi jogosan tart tőlünk, hiszen tudják, hogy eléggé gerinctelenül viselkedtek a társaikkal.

Végül annyi, hogy minket az összefogás szabályrendeszere innentől nem érdekel, hiszen saját maguknak hozták létre, ahogy leírták, az odaköltözést majd ők döntik el, de az erődelvétel már nem fér bele. Tehát amit ők csinálnak, mármint bizonyos tagjaik, azt majd ők eldöntik, amivel mi nyertünk szerverhábút, na azt nem szabad :)

Szóval innentől nem igazán lényeges, hogy mik a szabályaik, mert teljesen maguk felé hajlik a kezük így nem a szerver védelme a céljuk, csak egy álcázott önvédelmi paktumozás.

Persze majd bizonyíthatják, ha tévednék, hiszen a tettek majd árulkodnak. Az eredeti felvetésekkel egyetértünk, az eljárásokkal és a téma lezárásával természetesen nem, a módjával abszolút nem. De ha majd minket betámadnak többen, akkor majd megnézzük, ahogyan az összefogás a segítségünkre siet, Akkor kiderül, hogy hányas is a kabát.

További jó játékot! :)
Csaba doki
Rendellenes szövetség
Helyettes
«1345

Hozzászólások

 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  szerkesztette ezt: 11.06.2019
  Új infó!

  Az összefogás tagjai reggel 06:20-kor támadható csoportosan. Armageddon éppen ezt teszi.

  Figyeljük a szabályokat, hogy miket is tehetnek meg, azaz velük is mit lehet. :)

  Post edited by csaba doki (HU2) on
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  szerkesztette ezt: 11.06.2019
  Igen Kriszti. Egyeztetések közben Csibi továbbra is támadott. Ő így gondolta, hogy ez oké és nem lett leállítva. 

  Ezeket megbeszéltük már, hogy ezért ment a csoportos. Akkor lett volna 1:1.

  Semmi gond. Tudod a volt szakaszos marsalaitok karácsonykor támadtak nagy háborúban, békében meg hajnalban.

  A dolgok nem változnak :) Sok minden szépen ismétlődik. Ez a világ rendje.

  Nem leszünk tétlenek, mert nem mi kezdtük a probléma generálását. Nekünk csak csendben tűrni kellett volna, hogy valaki mindent megenged magának, mert miért ne.

  Nem maradunk adósok. Szeretjük az egyensúlyt.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • CSIBI (HU2)CSIBI (HU2) HU2 Bejegyzések: 28
  Rendben, az ilyen időpontokhoz fogjuk magunkat tartani :)

  A 100 kürt ugye este 10 kor ment. Mi így támadunk békeidőben, más meg máshogy. Kinek mi a szájíze.

  Csak szólok, Csibi tette meg az első lépést a támadások kiprovokálásra. Tehát most 2:1

  Szép reggeleket :)
  mint  mindig  össze  vissza  irkálsz  csabadoki  véletlenul  nem ti  támadtatok  engem  elösször hajnali 3  kor kor  pontosabban papamaki  amiután  vissza  mentem  rá  reggeli  orákban  és  beutöttem  erre  ö  rám kuldött  5  támadást  ami  lepergett  rolam  és  eközben  a  tarsaimra többi  tagotok  ment  erödre és  före  ugye  nagy  volt  a  tagotok  szaja  kis  5  fös  szövi  ellen  mit  kellett  volna  tenne    várni  hogy  mindenap  oda  látogassatok :D jobbat  választottam  oda  költöztem a  kis  papamakihoz  egyébként  is  elismertétek a  hibáitokat  ezért  költöztem  vissza  a  helyemre  NE  HAZUDGÁLJ és  generálj  valotlan  állitásokat  én  sem  tettem  se  ellened  sem  más  tagotok  ellen  köszönöm  hogy  elolvastad
  ÜDV:CSIBI
  CSIBI @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Ja és Nagy Tamásom, azt írod, hogy miért nem az Armageddonra megyünk inkább :))))

  Te a cseh kettőt nézed? :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  CSIBI (HU2) mondta:
  Rendben, az ilyen időpontokhoz fogjuk magunkat tartani :)

  A 100 kürt ugye este 10 kor ment. Mi így támadunk békeidőben, más meg máshogy. Kinek mi a szájíze.

  Csak szólok, Csibi tette meg az első lépést a támadások kiprovokálásra. Tehát most 2:1

  Szép reggeleket :)
  mint  mindig  össze  vissza  irkálsz  csabadoki  véletlenul  nem ti  támadtatok  engem  elösször hajnali 3  kor kor  pontosabban papamaki  amiután  vissza  mentem  rá  reggeli  orákban  és  beutöttem  erre  ö  rám kuldött  5  támadást  ami  lepergett  rolam  és  eközben  a  tarsaimra többi  tagotok  ment  erödre és  före  ugye  nagy  volt  a  tagotok  szaja  kis  5  fös  szövi  ellen  mit  kellett  volna  tenne    várni  hogy  mindenap  oda  látogassatok :D jobbat  választottam  oda  költöztem a  kis  papamakihoz  egyébként  is  elismertétek a  hibáitokat  ezért  költöztem  vissza  a  helyemre  NE  HAZUDGÁLJ és  generálj  valotlan  állitásokat  én  sem  tettem  se  ellened  sem  más  tagotok  ellen  köszönöm  hogy  elolvastad
  ÜDV:CSIBI
  Amiket leírtam nem valótlanok. Miután tudtad, hogy az Armageddonnak problémája lehet az odaköltözős válaszodból , és a vezetőd éppen miattad tárgyalt itt ott, erre te éjszaka tivább támadtál két egységről.

  Ezek történtek. Hazudgálni nem szokásom, szerencsére nincs rá szükségem :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • tirerama (HU1)tirerama (HU1) HU1 Bejegyzések: 119
  szerkesztette ezt: 11.06.2019
  csabadoki

  Nekema  te véleményed nem számít, mert csak egy manipulátor  vagy.
  Mindenki tudja ki mit tett anno.
  Próbálkozz mások ámításával, nálam nem müködik:D

  Hu2 ön is ott vagyok ám

  csak ki vagyok tiltva valamiért amire senki nem tudja a választ:)
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Remélem tetszik a szó amit kitaláltál :))))

  Igen, mindenki tudja, ebben egyetértünk. Te meg gyorsan felejtesz, ahogy látszik :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) HU2 Bejegyzések: 429
  Amikor az Összefogás topicjában néhány napja leírtam, hogy mire szerveződött ez az egész, Samak nagyon ekézett engem. Mondván, nem tudhatom, hogy az ő fejükben mi van. Ők csupa jó szándékból fognak össze.
  Való igaz, volt egy hadgyakorlat, ami a hajnali támadást megelőzte. Figyelmeztetés volt, amiért az Armageddon egyik tagja az általa kért 30 napos meg nem támadási megállapodást megszegve, 2 egységre költözött az egyik játékosunktól és onnan támadta egy-egy éjjel többször is, összesen, ha jól emlékszem 6 támadás előzte meg a mi hadgyakorlatunkat, és az Armageddont vezetése kapott is mindről jelentést, tudták, hogy játékosuk mit csinál, és támogatták ebben.
  Én magam ezen a hadgyakorlaton 1 sereggel  vettem részt azzal a játékossal szemben, aki az Armageddon ranglistája szerint velem azonos pozícióban volt. Támadtam továbbá a 'renitens' tagot, mindkét esetben kastélyt, erődöt nem.
  Samak gyomrát valószínűleg megfeküdhette, hogy úgy gondolom, az Összefogás nem valamiért, hanem valami (valakik) ellen szerveződött. Nyilván ez lehet az oka, hogyn a ranglétra legalján állva lefalkáztattam. 7 támadást kaptam. Ennyit rajtam kívül csak szövink marsallja kapott, a többieknek kevesebb jutott.
  Hát nagy lehet Samak haragja, még nagyobb  Astucioé, mert amikor itt a Fórumon azt írta, azért nem költözik a tagjuk el a mienk mellől, mert a régi helyét elfoglalták, egy magánlevélben megírtam neki annak a 14 helynek a koordinátáját, ami a zaklató  erődjeihez képest 10 egységnél nincs messzebb. Magánlevélben írtam, nem a Fórumon, nem írtam, hogy hazug az érvelés, jószándékkal tettem, azt gondoltam, nem tud róla, hogy a játékos félrevezeti, miért nem hajlandó költözni...tévedtem, nagyon is tudott róla, ezért kaptam én 7 támadást.
  Már nem emlékszem, 2 napja az Összefogás szövetségei milyen pontos szöveggel hívtak egyeztetésre mindenkit, de az biztosan szerepelt benne, hogy egy nap egy emberre egy támadás hadgyakorlat esetén.
  Értem én Samak matekját, ha ők támadnak, akkor 7=1, ha mi támadunk, akkor az maga  az Armageddon:DDD
  Bárki bármit ír innentől kezdve az Összefogás nevében, az én szememben hiteltelen. A falkázás, békeidőben, piros nélkül egyetlen szöviben se elfogadott.
  De a mai támadások után szerintem nyugodtan mondjuk ki, az Összefogás eredeti szándéka, az, hogy etikus támadási szabályokat adjon a szervernek, összeomlott. A kezdeményezők saját szabályaikat se tartják be. És ilyenkor lehet azt mondani, hogy ez kivétel, csak az elmúlt 10 napban mást se hallunk, mint hogy ez kivétel...kivétel, hogy az Arma egyik tagja költözhet, és zaklathat, de ha mi tesszük, az a szabályok megszegése. Kivétel, hogy a Deres-Szakasz és az Aramageddon-Szakasz tagjainak egy  része saját 'elhasználódott kastélyaikat beviszik a Lidércek szövijébe, és abból lehetetlenítik el barátaink játékát, le is írták, az 'összefogásba', hogy arra az egy szövire nem vonatkozik, viszont ha mások merik csinálni, az ugye ok az Összefogás fellépésére. Aztán kivétel az is, ha valaki hábiban ki be ugrál kastjával, mert az egyedi elbírálás alá esik. Csak ki lesz a bíró? Csak tán nem a mindig kibe ugrálók valamelyike? Ha mi tesszük, ok az újabb támadásra, ha ők teszik, akkor ugye én butuska vagyok, akinek nincsenek gondolatai...
  Kibújt a szög a zsákból.
  Meztelen a király.
  Elválik a tüdő a májtól.
  Jaj, majd elfeledtem, 7 támadást kaptam, hajnalban, az automata beállítás védett, sajna annyi bejövő volt, hogy lefagyott a rendszer, állítani nem tudtam. Bizonyítékként, hogy VOLT falkázás (mert ezt is tagadni fogják), és hogy egyik esetben se buktam el pedig automata védett, csatolom mind a 7 jelit. Teszem ezt azért, mert a falkázók dicső népe a támadások után még kémkedett is, hogy lássa, milyen szépen égek...jelentem, buktak a kémek, nem látszanak lángnyelvek de van bennem a falkázók iránt némi jóindulat,hogy ne kelljen kémeiket ujra küldeni, ide csatolom mind a 7 jelit, bizonyítékként, hogy ki és mikor, kire és mivel továbbá milyen eredménnyel támadott. 
  No akkor lehet kezdeni a félremagyarázást...

  Sahrazad
  'Minden állat egyenlő, de egyesek még egyenlőbbek'.
 • CSIBI (HU2)CSIBI (HU2) HU2 Bejegyzések: 28
  még  anyit  irnék  mielött  az  armagedont  belekevernéd  én  nem  akkor  költöztem  oda  amikor  az  armában  voltam  hanem  joval  elötte  akkor  miért nem  posztoltad  de  kit  is  erdekelt  volna  egyértelmü  bármikor  megteszem  bárki  ellen  ezt a  lépést  ha  a  saját  kiirott  szabályait  nem  tartja  be  és  engem  akar  falkázni amugy  ne  a  szad  járjon  itt  csaba  doki  láttod  épp ezért  mert  te  itt  irogatsz  nem  tudtál  beleállni a  támadásodba  és  nyitnod  kellet  vagy nem  volt  mivel  védeni  én  fermodon   a  hadgyakszitokba  pedig jo  kis  támadásotok  volt vagy  tiz  bele  álltam  egy  párba  
  jah  egy  tanács  ha  már egyszer  jo  iskolába  jártál  és jo  szakmát  tettél  le  akkor  szerintem  azt  is  elmondták  neked    ott  vagy  otthon  fiam  olvass  ertelmezz  cselekedj  vagy  éppen  akkor  se  figyeltél  oda  mint  most a  bejövödnél:D
  CSIBI @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  CSIBI (HU2) mondta:
  még  anyit  irnék  mielött  az  armagedont  belekevernéd  én  nem  akkor  költöztem  oda  amikor  az  armában  voltam  hanem  joval  elötte  akkor  miért nem  posztoltad  de  kit  is  erdekelt  volna  egyértelmü  bármikor  megteszem  bárki  ellen  ezt a  lépést  ha  a  saját  kiirott  szabályait  nem  tartja  be  és  engem  akar  falkázni amugy  ne  a  szad  járjon  itt  csaba  doki  láttod  épp ezért  mert  te  itt  irogatsz  nem  tudtál  beleállni a  támadásodba  és  nyitnod  kellet  vagy nem  volt  mivel  védeni  én  fermodon   a  hadgyakszitokba  pedig jo  kis  támadásotok  volt vagy  tiz  bele  álltam  egy  párba  
  jah  egy  tanács  ha  már egyszer  jo  iskolába  jártál  és jo  szakmát  tettél  le  akkor  szerintem  azt  is  elmondták  neked    ott  vagy  otthon  fiam  olvass  ertelmezz  cselekedj  vagy  éppen  akkor  se  figyeltél  oda  mint  most a  bejövödnél:D
  Látod nekem írod, hogy összevissza írok. Nem kevertem bele az Armageddont, azt te tetted meg, amikor beléptél oda és utána is támadtál odaköltözve.

  Csibikém, bajt hoztál az Armára, ha  tetszik, ha nem. Bár nekik nem fáj és ez rendben is van így. Ettől még mi azt tesszük, amit nekünk kell. Költözgess csak, és majd figyeld az eredményét.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 102
  Háború esetén főkastéllyal való költözést egyedi elbirálás alá vonjuk a háború intenzitásának és mértékének megfelelően... nem szeretnénk konkrétan ebben állást foglalni, mert ez az adott háborútól függ, és ezért a megítélése és elbírálása is egyéni!......... ez volt a összefogás záró beszédének egy része.. :)  érdekes.. elején még a költözést is elitélték.. nos.. szerintem fordítva ültek az alapítok a szamárra.. talán úgy kellett volna csinálni.. hogy az összefogás  megalapulása előtt a 10 élszövit körbe kérdezni.. hogy egy ilyen kezdeményezésröl  mi a véleménye..   majd akit érdekel.. azok egy közös ts megbeszélésen  finomítottak volna a dolgon.. nem  megalapítani az összefogást..  majd 2 hét múlva szétküldeni egy meghívót hogy járuljanak az összefogást alapító szövik elé a csatlakozni kívánó szövik... ez olyan csendőrös nem ??  érdekes mód az összefogást létre hozó szövik .. ki írták hogy a kis szöviket támogatni kell..  írtam hogy akkor a 200 sz lefelé ../ nem új szövi/ válasszanak ki egy kis szövit .  és engedjék nyerni eventet.. ehez képest a deres 3x nyert eventet.. most meg a szamut .. az armageddon nyerte.. .. hát.. akkor ezekután.. felesleges is a z összefogás álltal  megfogalmazottakat .. figyelembe venni.. hisz saját maguk nem tartják be az álltaluk felállított szabályokat :)


    kiváló tisztlettel.. saját kastimban.. saját kezüleg..

                                                                                             jozsó
  DarkJózsefistva @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Tényleg nem álltam bele egybe sem :)))

  Nálatok szelektív a jelentés küldés? Bár gondolom te sem küldözgetted az éjszakai bátor 2 centis támadásaidat.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • CSIBI (HU2)CSIBI (HU2) HU2 Bejegyzések: 28
  én  lezárom  veled  ezt a  beszélgetést  csabadoki  jol  mondjátk a  server  tagjai  te  nem vagy t....a  és  mindenki  nevet rajtad  hogy  a  masikat   akarod  manipulálni de  elvagy  tévedve  egy  meg  lett épp  eszü  embert  nem tudsz  és  itt  sokan  vagyunk ezek  tulajdonságával
  hülyids  a  gyerekeket   és  a hü...t  te  itt  nem a  játékkal  foglalkozol  hanem  itt  akarod  gyakorolni  a szakmádat  amibe  nem  rázkodtál  még  bele  anyi  év  alatt  szerintem  válts  hátha  többet  érsz  el  az  életben  és  nem kell  itt a  játékban gyakorolnod  
  tanács    a  játék  arra  valo  hogy  élvezd ne  feszengj 
  CSIBI @ hu 2
 • CSIBI (HU2)CSIBI (HU2) HU2 Bejegyzések: 28
  jah  hogy  tudd  nekem  minden  jelentést  láttak  és  kuldtem  nem vagyok  sunyi  rosszul  ismersz
  CSIBI @ hu 2
Ez a beszélgetés lezárult..