Összefogás

124

Hozzászólások

 • DarkJózsefistva (HU2)DarkJózsefistva (HU2) Bejegyzések: 63HU2
  ja és még 1 gondolat... de tényleg ám.... nos akkor a deres szövit megkérem.. a kis szövik támogatása céljából.. szövi ranglistán válaszonak ki pl a 200. ranghelytöl lefelé.. egy szövit... nem frissen alakult.. és a következő nomád első helyét adják oda nekik.. az összefogást támogató szövik közreműködésével.... nosza.. lássunk csodát.. igaz e amit írkáltok .. 


    jozsó
  DarkJózsefistva @ hu 2
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) Bejegyzések: 70HU2
  sicc,látom nem sikerült elkúsznod egy orvosig,javíthatatlan és gyógyíthatatlan vagy.
  És ha már barátom-ozol, mutatkozzál be légyszíves,jaaaa.....nem mered...az odúdban kell leélned célok nélküli  kis vacak életed,sajnálom.
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) Bejegyzések: 70HU2
  szerkesztette ezt: 02.06.2019
  tirerama

  Ezek szerint nem ismersz:)))Soha nem voltam szakaszos,és az egy kezemen meg tudom számolni,hány szövetségben voltam az elmúlt közel 6-7 évben:)))És mindenhol szívesen láttak, látnak, ahol eddig voltam:)))
  Mint ahogy azt sem,hogy a deres2-ben játszottunk évekig,és a szakaszal mi voltunk 70-es szint alatti szövi,amikor még nem volt legendás szint, értsd Deres alszövi , akik háborúztunk hetekig kb. 6-7 alszövetségükkel,egyedül,és nem mi kértünk békét:)))De a nagy Deres magunkra hagyott:))))Akik már akkor is a top 5-ben voltak:))És a szakasz csak nyitogatta még akkor a szárnyát,de az erőszakossága miatt , sokan össze rottyantották magukat.
  És ez csak az első tapasztalat volt,volt még utána,de te biztos tudod:)))Tehát nem újdonsült számomra , hogyan állnak hozzá bármihez is:))és mennyire lehet hinni embereknek,ebbe te is bele tartozol,annyi kultúra szorult és ismeret, beléd,mint egy döglött hangyába
  Te nem ismerhetsz senkit,és engem főleg nem:))).
  Ha nem ismersz valakit,akkor ne ezekkel a nagyon jól ismerek mindenkit szöveggel hívd fel magadra a figyelmet.
  És ha nem bírod az italt,ne igyál,mert csak ilyen badarságokat írkálsz itt.
  És játssz,ahogy írtad,téged ez ne feszítsen.

  DiamondStar1972 @ hu 2
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) Bejegyzések: 173HU2
  Samak (HU2) mondta:
  Huh, látom néhány ember csak habzó szájjal, gúnyolódva és a saját óriási szellemi fölényét hangoztatva tud csak írni, természetesen a másik felet nem ismerve. Nektek nem gond, hogy ilyen stílusban írtok? Tényleg ez kell nektek, így élitek a napjaitokat is? Mi lenne, ha nem a rosszindulat lenne a hozzászólásaitok alapja? A kezdő bejegyzés összefoglalta, hogy mi az, amit közösen gondolunk, és nincs mögötte semmi hátsó szándék. Aki ebben rosszat lát, teóriákat gyárt, az téved, nincs semmilyen további terv. Ez csak egy kezdeményezés volt, a további részleteket, a felmerült kérdéseket közösen szeretnénk megvitatni, mindenkinek ugyanannyi jogot és lehetőséget biztosítva, aki el szeretné mondani a véleményét. Nincs eldöntve semmi, nincsenek kőbevésett szabályok, ahogy nem is lehetnek, mivel még egy folyamat elején járunk és nem ismerjük a benne részt venni szándékozó szövetségek véleményét, érveit. Ezek a további megbeszélések tárgya lesznek, és közösen szeretnénk meghatározni az alapelveket.

  Csaba doki néhány gondolatára reagálva: Beszéljük meg egy közös ts-en ezeket, az a legegyszerűbb véleményem szerint. Én a melléköltözést elítélem, de azért világos az is számomra, hogy kívülállóként ezt nem tudom kontrollálni, hogy valaki költözik-e vagy sem. A háború minimális időszakát is meg lehetne határozni, ha van rá igény, én ezt a felvetett 3 napot támogatom, ennyit minden szövi ki tud bírni. Ez a saját véleményem, és csak a saját nevemben írok.

  Arra kérnék mindenkit, hogy próbáljunk már kicsit pozitívabban állni hozzá, ne a gyűlölködés és az uszítás menjen. A kezdeményezés nem a háborúk ellen szól, nem más szövetségek játékát kívánja korlátozni, mindenki azt csinál, amit akar. Mindössze egy keretet ad a játéknak, és határt húz, hogy mi az, amit már nem tartunk elfogadhatónak. Közösen, ezt ki is jelentettük és részt vehet benne bárki, aki szeretne! Nem egy-két-öt szövi, ahogy próbálják sugallni egyesek.
  Kedves Samak!
  Szerintem az én szám nem habzott,nem használtam a másikat lealacsonyító kifejezéseket és igyekeztem korrekt stílusban elmondani, amit gondolok. Ellentétben Sicc lovaggal, aki ugye a Ti táborotokat boldogítja.
  Igyekszem most is higgadt lenni. Bár ehhez erősen kell fognom az asztal szélét. Hát fogom.
  A baj ott van, hogy az, hogy ez egy 'nyitott' dolog, most jutott az eszetekbe, miután rájöttetek, hogy nem lehet csak úgy mások torkán lenyomni, azt a diktátumot, ami a Ti szöviteknek előnyt biztosít, másoknak meg hátrányos.
  A korrekt megoldás az lett volna, ha MIELŐTT bármit eldöntötök, megkeresitek az összes gyakran háborúzó szövetséget. Nincs olyan sok belőlük a TOP20ban. Ha ezek a szövetségek 'tárgyalási alapként' kapják meg az összefogás tartalmát, olyanként, ami nincs kőbe vésve, és egyben megjelölitek azt is, milyen szinten és mikor találkoznak azok, akik az egyeztetésben részt kívánnak venni, akkor rendben is lett volna a dolog.
  De nem ez történt.
  Ti öten eldöntöttetek valamit, amivel erősen korlátoztok mindenkit, aki szeret, akar háborúzni, akár röviden, akár hosszan. Az Összefogás szövegét aki átolvassa, ott 'csatlakozási' lehetőséget kínáltok, azt, hogy a tartalmát ujra írjátok, átírjátok, alapelveit megváltoztatjátok, nem. 
  Továbbá a szövegben nem szerepel az sem, hogy kinél és milyen határidővel lehet javaslatot tenni, maga az 'Összefogás' szöveg is egy 6os szintű kastélyból lett feltöltve, ami nincs szöviben. Tehát nem volt olyan szándékotok, hogy komolyan egyeztessetek, mert ha lett volna, nem maradnak el ezek a dolgok. Az azóta eltelt 3 napban sem kerestétek meg más szövik (legalábbis én tudok róla) vezetőit azzal, hogy melyik nap és milyen szinten akarnátok egyeztetni.
  Szóval az elején lett elrontva.
  Már ha elhiszem, hogy itt nem egy új szövetségi rendszer létrehozásáról van szó, amiből azok maradtak ki, akik ellen irányul...
  De lényegtelen, hogy én mit hiszek, gondolok erről az egészről.
  Az a lényeg, hogy az 'Összefogásból' kifelejtett szövik és azok vezetői, tagsága mit gondol.
  Mielőtt félreérted: nem az Összefogásról, hanem a háborúról. Ha ugyanis a számos, erős szövi abban nem részes, akkor tehetitek szépen fel az összefogást a polcra porosodni, vagy mehettek 5 az 1 ellen, ha egy másik szövi egyik vagy másik kérdésben máshogy gondolkodik.
  Ha van igény a tárgyalásra, lehet tárgyalni, egyenlő felekként, önkéntes alapon, és nem úgy, hogy belengetitek, akinek nem tetszik, amit kitaláltatok, azt öten letoljátok a szerverről.
  Mivel postacímet nem adtatok meg, ahová javaslatokat lehet küldeni, egy 6os szintű kiskastról meg nem lehet tudni, ki is kezeli, ezért ide írnék néhány dolgot, amiről kiderül gyorsan, meztelen-e a király( ez nem rád, hanem a helyzetre való utalás).
  Szerintem a józan ész amúgy épp elég lenne, meg a szövik belső szabályai..
  De legyen, a maszatolást nem szeretem.
  A gumiszabályokat sem, amiket valaki fél mondatban odavet, aztán utólag úgy magyaráz majd, ahogy neki előnyös, a gyengébbik fél meg behúzza fülét farkát...
  Tehát kiválasztottam egyet az általatok fél mondatban 'tilalmazott' magatartások közül, és próbáltam azt úgy megfogalmazni, hogy mindkét háborúzó fél számára egyértelmű legyen, milyen magatartást és milyen körülmények között tilt, enged.. Ez a 'minta' a várak ki és behurcolására vonatkozik a háború ideje alatt. Azért e témában, mert láthatóan ez nagyon érzékenyen érint benneteket. (Tudnék más témában is...)Miközben az utolsó háborúban Te magad is, Okt is, Nyírfa is számos alkalommal ki-be ugráltatok a pihenők és a szövitek között. Próbáltam tehát olyan megoldást javasolni, ami mind a hosszabb idejű 'welness-ező' távollétet, mind a pihenőkbe való átugrást és ott friss védőkkel bevédést korlátozza. Így teremtve egyensúlyt két magatartásforma között. Előbbit kifogásoltátok, utóbbit, amit magatok gyakoroltatok sokszor, viszont nem, pedig az esélyegyenlőség nem attól függ, hogy milyen időtartamra ugrik ki és lép vissza valaki, hanem attól, hogy bent vagy sem. (És megjegyezném, a magam részéről szükségtelennek érzem ezt a korlátozást.)
  Ismétlem és hangsúlyozom: csak a magam nevében javaslom. Fogalmam nincs arról, hogy szövim vezetése mit gondolna róla, és mivel a ranglétrán legalul álok, nem is fognak megkérdezni. Tekintsük inkább kísérletnek, hogy kiderüljön, ténylegesen mi is a szándékotok...
  1. Ha valamely fél háborút indít egy másik szövetség ellen, a piros benyomását követő 6 (vagy 12) órában nem kezdhet támadást. Amennyiben a piros benyomására éjjel kerül sor, a 6 (vagy 12) órás határidőt a legközelebbi reggel 6 órától kell számítani.
  2. Ez alól kivétel, ha a háború megindítása különösen kirívó magatartásért kerül sor (pl. ilyen lehet a béke időben az erődök elhódítása, vagy más, a megállapodásban részes felek által konkrétan és jól körülhatároltan felsorolt cselekmények), ilyenkor a háború azonnal megindul.
  3. A 6 (12) órás 'békéltető' időszakban a megtámadott fél lehetőséget kap arra, hogy álláspontját kifejtse.
  4. A 6 (12) órás időtartam alatt bármelyik fél, bárhány játékost, kastélyt cserélhet, kivihet, behozhat, lehetőséget adva azon játékosainak, akik magánéletük, egészségük vagy más okból nem tudnak/akarnak részt venni a háborúban, hogy pihenőbe vagy más szövibe távozzanak. Az azonnal induló háború esetén a megtámadott fél az első becsapódástól (ha az reggel 6 előtt történik, akkor reggel 6tól számítva) 6  (12) órán belül bárhány kastélyt cserélhet, a támadó fél azonban ezzel a lehetőséggel nem élhet.
  5. A háború megindítása után a háborúban álló szövetségek játékosai közül bárki kiléphet szövetségéből, de oda vissza a háború egész időtartama alatt a kilépés időtartamától függetlenül nem térhet, és helye más játékossal sem pótolható.
  6. Fenti szabály alól kivétel, ha erről a háborúzó felek külön megállapodnak, különösen elhúzódó háború esetén, és csak kölcsönösség alapján, 'fegyverszünetet' hirdetve meghatározott időtartamra, ami alatt támadást egyik fél sem indít.
  Kedves Samak!
  Én téged soha nem minősítettelek, se így, se úgy. Játékosként megadtam neked a tiszteletet, bár sok dologban ellentétesen gondolkodunk.
  Ezért arra kérlek, hogy Te se minősíts, ugyanezt a tisztelet add meg.
  Mert a habzó szájak politikája nem visz közelebb minket ahhoz, hogy valami jó történjen.
  Már ha ez a cél.
  Ez a cél?
  Tisztelettel üdvözöl:
  L.R. Sahrazad
 • sahrazad (HU2)sahrazad (HU2) Bejegyzések: 173HU2
  Kedves Samak! Higgadt maradok és nem fogok személyeskedni. De ha már itt a Deres elleni támadásról meg az én Deres általi megsegítésemről kapott mindenki részletekbe menő információt, tegyük helyre a dolgokat. A Deresbe 799-es legendás játékosként igazoltam át, 1.343 ezer erőponttal. Csarnokom ki volt maxolva. Ezért a Deres új játékosokat segítő 'csarnokhúzó' programjából segítséget nem kaptam. A heti fosztásom ekkoriban 45-57 millió között volt (ma 65 millió), azaz a csűrjeim fejlesztéséhez volt elegendő nyersanyagom és minden más egyebem. A Deresnél töltött 5 és fél hónap alatt egyetlen olyan event volt, amikor nem sikerült TOP50et vagy TOP100at csinálnom, szégyellem, elaludtam, 101. lettem csak nomádban... Azaz beletettem bőven a magam részét a Deres eredményes játékába. Tehát az én szememre azt ne hányd, hogy mit kaptam tőletek. Nekem előnyös volt veletek játszani, mert sok jó játékostól tanulhattam a játékról. Ezért csatlakoztam hozzátok, a tanulási lehetőségért, nem másért. Nektek előnyös volt engem a csapatban tudni, mert a szerver háborúból kilépő Deresnek akkor csak 57 tagja volt, az 50 millió körüli fosztásommal a 15 legeredményesebb, legaktívabb játékosotok között voltam. A Deresben mindenki, Te is tudod jól, miért hagytam ott a szövetséget. Egy társatok, aki ma is veletek játszik, arab származású, külföldön élő családomat, mostoha lányomat és két unokámat, fenyegette meg legéppuskázással, elgázosítással az összes többi arabbal együtt. Anélkül, hogy én előtte vele valaha is a köszönésen kívül egy árva mondatot is váltottam volna. Azért akarta családomat kiirtani mert az ő adójából segélyen éltek...Rasa tényleg segélyen élt, amikor menekültként Irakból megérkezett Németországba, Münchenbe. Diplomáját nem használhatta, német nyelvtudása nem volt. Ezért igen, a német államtól kapott segélyt. 6 hónapig. Tellett belőle egy egyszobás lakás bérére, és arra, hogy naponta 2x egyenek. Ez alatt németül tanult. És gyermeksebész létére, hogy a lányoknak legyen vacsorája is, éjszaka mosogatott egy étteremben. Ma már sebészként dolgozik egy magánklinikán. Adó formájában eddig 5x annyit fizetett be a német államnak, mint amit segélyként kapott. És fizet minden hónapban ujra és ujra. Se játékosnak, se szórakoztatónak nem találtam, hogy a családomat, 2 unokámat valaki a származása miatt ki akarja irtani. Azt se találnám szórakoztatónak, ha egy zsidó vagy egy roma embertársamat fenyegetné valaki ezzel, vagy egy kínait, esetleg egy tamilt, szingalézt, pharszit, urdut vagy pirézt(!!!)...amúgy meg a GGE játékszabályzata nagyon-nagyon szigorúan tiltja az ilyen típusú megjegyzések, nézetek terjesztését. Egy vezető, akitől kértem, hogy jelezze az illetőnek semmiféle politikai hittérítésnek, rasszista és fasiszta ideológiák terjesztésének nincs helye egy játékban, azt válaszolta nekem, ha nem tetszik mások rasszista megnyilvánulása, akkor többé ne olvassam a Deres-csetet. Megfogadtam a tanácsát...nem olvasom. Annak a szövinek, amibe ekkor beléptem, és aminek jelenleg is a tagja vagyok, MEG NEM TÁMADÁSI szerződése volt a Deressel. Két nappal később mégis levelet kaptam egy vezetőtöktől, hogy én elárultam a Derest... Nem vagyok jós, hogy meg tudjam jósolni fél évvel vagy egy évvel később háború lesz majd a régi és az új szövetségem között. Amúgy meg egy háborús játékban ezzel nekem nem is kell foglalkoznom. (Zárójel, a Deres szereti elfeledni, hogy az, hogy több szövetség támadt rájuk egyszerre csak a viszonzás volt azért cserébe, hogy ők a Szakasszal és két másik szövetséggel együtt megtámadták, és erődjeik elvételével galamb alá kényszerítették az Ellenállás nevű szövetséget. Tehát amit rajtam Samak számon kérsz, azt Te és társaid sokkal korábban elkövettétek. Ha Ti azt nem teszitek, a számotokra olyan fájó háborúra nem került volna sor és Te meg én nem vitatkoznánk, bár akkor se maradtam volna veletek, mert a rasszizmust nem szenvedhetem, tehát akkor is áruló lennék.) Hűséggel, lojalitással annak a csapatnak tartozok, amelyikben játszok, nem annak, amelyikben egyszer korábban játszottam. A Deresben volt sok olyan játékos, akit akkor is, ma is tisztelek tudásáért, emberségéért. Amikor a kijelölt célpontjaim közé közülük a háború alatt bárki bekerült, kértem, hadd cseréljek célpontot. Volt, hogy volt rá mód és volt, hogy nem volt mód. Ennél többet nem tehettem. Ennél többet nem is kellett tennem. Háború volt. Békeidőben mióta eljöttem a Deresből, én a Deresbe nem támadtam. Egyszer sem. Mivel egyértelművé tetted, hogy bármit mondok, gondolok, az téged nem érdekel, többet e topicba nem írnék. Szövetségem szabályait betartom. Mindig, mindenhol, mindenkivel szemben. Tisztelettel üdvözöllek: Lail Rashad Sahrazad
 • tirerama (HU1)tirerama (HU1) Bejegyzések: 119HU1
  szerkesztette ezt: 03.06.2019
  Szerintem ezeket a dolgokat egymás közt beszéljétek má meg.
  Én se írom le a családfámat egész Árpádig, mert hát gondolom nem igen érdekelné senkit.
  Mi köze ennek a témaindító íráshoz?:D

  Amugy nem vágom hogy tudok ide írni, mikor Uriel már bebörtönzött:D
  Ügyvédet kérek:D
  Hu2 ön is ott vagyok ám

  csak ki vagyok tiltva valamiért amire senki nem tudja a választ:)
 • Kic lovag (HU2)Kic lovag (HU2) Bejegyzések: 32HU2
  szerkesztette ezt: 03.06.2019
  T. Összefogás,

  mivel csatlakoztunk a kezdeményezéshez, szeretném a többi szövetséget felkérni, hogy az Összefogás mielőbb tegyen lépéseket az alábbiak miatt:

  Armageddon, CSIBI kast odaköltözött Papamaki TÁRSUNK MELLÉ ÉS ONNAN ÜTI.

  Úgy emlékszem elítéltük a költözést, így a szankciókat is foganatosítani szíveskedjetek!

  Várom a részleteket, ki hogyan vesz ebben részt.

  Köszönöm.
  Kic
  Post edited by Kic lovag (HU2) on
 • Sicc lovag (HU2)Sicc lovag (HU2) Bejegyzések: 28HU2
  szegény szegény rendellen, valaki megint csak úgy gondolt egyet és melléjük költözött, ok nélkül mint mindig :D Anno a csúnya lidércek is, csak gondoltak egyet és bántani kezdték a hollót :D Amúgy tetszik ez a kommunikáció a két "úgy mond hatalmon" lévő szövetségtől, persze csatlakoztunk, csak a tagjaink folyamatosan írják hogy mennyire nem ér semmit a dolog, közben ők az elsők akik valószínűleg fél információkat megosztva követelik a védelmet... Mondjuk így visszagondolva a holló is nyüszítve szaladgálta körül a szervert hogy valaki segítsen már nekik, persze ők is áldazotok voltak, és ok nélkül bántották őket... 
 • DarkJózsefistva (HU2)DarkJózsefistva (HU2) Bejegyzések: 63HU2
  sicc.. én nem nyüszítettem.. bár mint láthatod a nagy háry vezér itt van mellettem.. verset is írt.. de azt már elfelejtette ki írni hogy dark jozsot csak akkor vertem be mikor a kémek jelentették hogy nem online...  azt is elfelejtette ki írni hogy a szerver első játékosaként/ hisz magáról/ csak nyitott kapuval mer/t támadni.. szóval sicc.. vagy lehet hogy akárki... itt mindenki válalja magát.. gondolom mindenki szeretné tudni hogy ki vagy... lehet hogy glad1414.. vagy bárki más.. ha én ilyen feltételek mellett .. hogy a nagy háry vezér itt van mellettem.. írni merek .. válalva hogy beveri a kastimat.. / mikor nem vagyok gép elött.. akkor tedd meg te is.. vagy ne írogass.. hollók nem futottak.. nem nyüszítettek.. állták.. és ha kell állni is fogják fogjuk a sarat.. 


    saját kezüleg saját magam

        jozsó
  DarkJózsefistva @ hu 2
 • Viper93 (HU2)Viper93 (HU2) Bejegyzések: 7HU2
  Heyhóóóóó

  Nos egy ideje már nem úgy játszom vagy játszuk a játékunkat sokan beleértve jómagamat is ,ahogy anno.
  rögtön felkaptam a fejem erre az összefogás story-ra , kezdtem is örülni ,hogy dejó
  ismét van miért játszani, ismét lehet össze vissza ütni mindenkit akit akarok az én sajátos stílusomban.
  engem hidegen hagy minden ebben az összefogás témában, csak is azért akartam hozzászólni a témához ,mert reménykedem abban ,hátha lesz ebből még valami más is ami egy kicsit engem is szórakoztat aztán jókat háborúzhatunk 0-24 ben hónapokig vagy évekig ahogy eddig is tettük.

   aztán majd aktivizálom már magam amint valami piros lesz , addig meg nyomom az x-et mert itt a  jóidő

  szép estét :) • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 300HU2
  szegény szegény rendellen, valaki megint csak úgy gondolt egyet és melléjük költözött, ok nélkül mint mindig :D Anno a csúnya lidércek is, csak gondoltak egyet és bántani kezdték a hollót :D Amúgy tetszik ez a kommunikáció a két "úgy mond hatalmon" lévő szövetségtől, persze csatlakoztunk, csak a tagjaink folyamatosan írják hogy mennyire nem ér semmit a dolog, közben ők az elsők akik valószínűleg fél információkat megosztva követelik a védelmet... Mondjuk így visszagondolva a holló is nyüszítve szaladgálta körül a szervert hogy valaki segítsen már nekik, persze ők is áldazotok voltak, és ok nélkül bántották őket... 
  Az a jó a hozzászólásaidban, hogy teljesen elfogulatlan :)

  A lidércek tuti okkal költöztek és aki most költözik, az is okkal teszi. Persze ezzel együtt gondolom a Szakasz véletlenül lett kiosztva. Ott szegény szakasz volt. Mert ahogy látom a hozzászólásaidat, szerinted ott is a mi oldalunk volt a hunyő és itt is :)))))))

  Teljesen elfogulatlan vagy és bár neked is félinformációid vannak, de máris tudod, hogy csakis a Rendellen lehet a hibás.

  Tudod ettől leszel teljesen hiteltelen a véleményeiddel.

  Az odaköltözés nem túl szerencsés megoldás, mert a kezdeményező szövi kockáztatja a szövetségének a megsemmisítését. Ahogy látod a lidércek sem értek el vele semmit. Már azóta pontosan tudjuk, hogy nem a Hollóról szólt a történet, hanem a durcás szakaszosok így akartak bosszút állni a vereségük miatt. Ezt a volt kollegáidtól tudjuk :))) Úgyhogy hablatyolhatsz ezekről a témákról, már csak tovább nevet rajtad mindenki. 

  A Lidércek megpróbált kreálni valami szerencsétlen elméletet, hogy miért a Hollót akarja kicsinálni, mi meg elhittük, hogy persze persze ez az ok és ahogy írták is, a Rendellennel semmi gondjuk nincs :) Szóval nem az volt az ultra naív elképzelés, hogy először a Holló, utána a Rendellen. Á dehogy.

  Szóval kispajtás, szerintem próbálj másik szerveren szerencsét, mert ide nagyon gyenge a szöveged. Nem kell nagy zseninek lenni, hogy az ember átlássa a próbálkozásaitokat. Nekem az a legvicesebb, hogy elhiszitek, hogy ezeket bárki beveszi:)
 • Sicc lovag (HU2)Sicc lovag (HU2) Bejegyzések: 28HU2
  jó ez az "elmútnyócév" szöveg, de valahogy nem kaptak választ az olvasók, akkor most van oka vagy nincs hogy valaki most mellétek költözött? :D És hogy is van ez a csatlakozunk közben a tagjaink szídják az egész kezdeményezést? :D 

  Amúgy csak nekem tünt fel hogy Kic lovag stilusa ugyanaz sokszor mint Csaba dokinak? :D Biztosan ez is csak véletlen...  
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 300HU2
  jó ez az "elmútnyócév" szöveg, de valahogy nem kaptak választ az olvasók, akkor most van oka vagy nincs hogy valaki most mellétek költözött? :D És hogy is van ez a csatlakozunk közben a tagjaink szídják az egész kezdeményezést? :D 

  Amúgy csak nekem tünt fel hogy Kic lovag stilusa ugyanaz sokszor mint Csaba dokinak? :D Biztosan ez is csak véletlen...  
  Hát ennyire jó az emberismereted. Kic lovag Kic lovag ez meg én vagyok. Öröm látni, milyen okos vagy :)

  Kérdésedre válaszként: neked mi közöd hozzá?

  Akiket érint, azok már pontosan tudják, hogy mi minek az oka. Szóval minden kérdésedre tudják a választ. Tehát feleslegesen karcolgatsz ide, mennek a dolgok nélküled, neked meg senki nem fog magyarázkodni, mivel egy fantom vagy bátor módon.
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 300HU2
  szerkesztette ezt: 03.06.2019
  A megoldás véleményem szerint egyszerű. Aki odaköltözik máshoz és nem költözik el, sőt onnan ütöget, azt vagy kirakom a szövetségből, vagy megtiltom neki, hogy támadjon.

  Szerintem egyetlen szövetségtől sem elvárható, hogy egy odaköltözéssel az egyik tagjukat éjjeli órákban beütögessék 3-4 bejövővel. Írtam nektek, hogy folyamatosan jönnek onnan a támadások.

  Mi nem fogjuk ezt ölbetett kézzel végignézni. 

  Ha odaköltözött, akkor én nem venném be a szövimbe ameddig nem költözik el.

  Amelyik szövi vállalja, hogy ilyen embert tart, annak vállalnia kell ennek a kövektezményeit is és nem tőlünk várni, hogy nézzük el Csibinek a szemtelenkedését.

  Ameddig ott van és támadgat 2 egységről éjszakánként 3-4 támadással 2 perc 30 másodperces támadásokkal, addig ennek lesz következménye. Szerintem teljesen érthető módon.

  Üdvözlettel, Csaba doki
 • Kic lovag (HU2)Kic lovag (HU2) Bejegyzések: 32HU2
  Várom az Összefogás véleményét!

  Astucio, a hátteret tudom, de nem mentesít senkit a 2 cm-ről éjszakai támadások jönnek tőletek.
  Félreértés ne essék, mi megoldjuk, de akkor minek és ki ellen is van az összefogás...???

  Kic (aki mindig kic és nem sicc aki ratgladbrilljessevagy akárki...)
 • DiamondStar1972 (HU2)DiamondStar1972 (HU2) Bejegyzések: 70HU2
  Mellesleg, Csibi tud költözni:))))6 egységre is van az erődjeitől hely és még  több is:)))
  DiamondStar1972 @ hu 2
 • Sicc lovag (HU2)Sicc lovag (HU2) Bejegyzések: 28HU2
  - Éjfél után nem támadunk, Te se tedd, ha mégis, ne csodálkozz a válaszon!

  Ez a rendellen egyik pontja ezekután rinyálnak azon hogy történt valami ami nekik nem tetszik :D Hát igen ilyenek az ártatlanok :D És gondolom a kisvárhoz sincs semmi közük, mert ők azt se csináltak soha....
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) Bejegyzések: 300HU2
  Csibi ma is támadott 2 és fél egységről. Tudna költözni, de inkább támad.

  Hamarosan piros lesz ebből, mivel az Armageddon nem oldja meg a helyzetet, tehát nekik megéri a háború.

  Mi addig nem fogunk leállni, ameddig Csibi támadgat.

  Tehát életbeléphet az egyik szövetség ellehetleníti a másikat. Ilyenkor vajon mi az álláspont? Az összefogás azt mondja részrehajlóan, hogy viseld el, hogy 1 tag két centiről kiütögeti az egyik tagot katonáit, vagy Armageddon el leszel lehetetlenítve, mert nem oldottad meg a problémát.

  Kíváncsian várjuk az állásfoglalást. Ez a probléma precedens értékű lesz, hogy az összefogás alapítói egymással szemben elfogultan viselkednek-e hiszen akkor világos, hogy a lényege mégsem a szerveren történő tisztább játék a céljuk, mivel ez csak akkor fontos, ha velük teszik, ők más elbírálás alatt állnak.
Ez a beszélgetés lezárult..