HTML5 problémák jelentése

Sziasztok!
Ebbe a bejegyzésbe írjátok le, ha a HTML5-el bármilyen probléma van.
Külön kellene egy másik bejegyzésbe írni a homályosság és láthatóság hibákat, lesz egy ilyen is nyitva, csak erre a problémára. Kérlek Titeket, hogy ide csak az ezeken ( homályos/elmosódott kép/szöveg ) kívüli hibákat jegyezzetek be.
Uriel
Ebbe a bejegyzésbe írjátok le, ha a HTML5-el bármilyen probléma van.
Külön kellene egy másik bejegyzésbe írni a homályosság és láthatóság hibákat, lesz egy ilyen is nyitva, csak erre a problémára. Kérlek Titeket, hogy ide csak az ezeken ( homályos/elmosódott kép/szöveg ) kívüli hibákat jegyezzetek be.
Uriel
0
Sign In to comment.
tapasztaltam olyan gondot is, hogy mikor ég egy npc celpont eltűnnek róla a lángok, majd véletlenszerűen ujra megjelennek
Rablós tornyokat úgy mutatja, hogy támadható már, és közben támadnám és akkor még oltani kell, ezt akkor tapasztaltam, ha fél óránál kevesebb volt hátra, vagy csak ekkor léptem be, és mindegyik világban volt ilyen.
A játékból nem lehet a fórumra és a supporthoz navigálni a jobb egér gombbal, mint korábban.
A távoli világba átmentem, és a katonák számát, meg a kaját, nyersiket a zöld kastélyra vonatkozóan mutatta, illetve le is fagyott , semmit nem tudtam csinálni.
Üdv.
nyirfa
-amikor bármilyen célpontot támadok, az eszközt próbálom feltölteni, hiába írom be helyesen, hogy 21 darab pajzs, vagy nullát tölt be vagy az elérhető maximumot
-amikor királyságokba próbálok küldeni katonákat nem mindig hajlandó elfogadni a darabszámot, pl. 1000-re mint kerek számra nem reagál, helyette csak 1 darabot tölt fel, h viszont a csúszkával húzom a darabszámot, mégis megy az 1000, csak azon meg nehéz a pontos számot beállítani
-a barakkban valamelyik másik játékos színeiben tűnnek fel a katonáim, nem a sajátomban, kb. fél perc után állnak csak be a valódi színek
a hösieségi pontok meg vannak és mégse
feltöltök két képet
Én ezeken a képeken azt látom, hogy a birodalmi nyilas 10.000 ponttól toborozható, neked pedig 9809 pontod van. Valószínű valamit elszámoltál, s ez semmiképpen sem a HTML5 hibája.
Uriel
akad mindenhol
minimalizálom a játékot
nem vásárolok
amíg ez megmarad
Próbáld meg továbbgörgetni az eszközöket amikor küldeni akarsz, nekem a végén vannak a védelmi eszközök után. Remélem sikerülni fog.
Uriel
A HTML problémám: a világokban például a sárkány, sivatagi erőd, barbár erőd a várakozási idő "állandó értéket mutat és csak a nevek változnak hogy éppen ki ütötte le". Így természetesen támadni sem lehet őket. A szamurájnál is jelentkezett ugyanez a probléma, hogy az óra lefogyott 0-ra, a tábor tovább égett és nem engedte támadni. Jó lenne ha esetleg a fejlesztők megnéznék, hogy hogyan lehetne javítani (más szövetségben lévőknél is tudok ilyen problémáról).
Köszönettel: ninjago2
- Lassú...
- Eventes támadáskor, a katonák és eszközök felpakolásakor gondolkodik, hogy mit is kéne' akkor csinálni?...
- Az egérrel történő kurzor mozgára szakadozott... ( nem folyamatos )
- Belépési problémák...
- Teljesítmény lassulása...
- Grafika (textúra) töredezettsége...
- Hibás, valótlan adatok közlése a játék során...
- Rendszerhibás képi megjelenítés kastélyról erődre, erődről kastélyra stb. váltáskor...
- Másik játékos (pl. szövetségi tag) nevére kattintva nagyon zavaró képi vibrálás
-