Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Visszajelzés a HTML5 BÉTA hibákról

Bátor harcosok,
Ebben a bejegyzésben visszajelzést adhattok a jelenlegi HTML5 bétaverzióról és továbbítjuk a hibajelentéseket a fejlesztő csapatunknak.
Abban az esetben, ha hiba jelentkezik ebben , kérjük, legyetek olyan kedvesek, hogy az alábbi információkat adjátok hozzá:
A böngésző, amit használtok
Az aktuális verziója a böngészőnek
Lépésről lépésre pontosan leírva a hibát
Amennyiben lehetséges egy "screenshot" mellékelése
A HTML5 BÉTA verzió még nem fut és december 3 tól is csak egy próbafutam lesz. Ezt a bejegyzésben is el tudjátok olvasni.
Uriel
Köszönöm az észrevételed, bár mint látod, nem ehhez a témához tartozik. Jelentettem már többször is ezt a problémát. Túl sok megnyitott böngésző oldal is zavarhatja, a gyorsítótár és böngészőtár kiürítése is segíthet. Nekem a Flashplayer-en fut közvetlen a programból nyitva, nem böngészőn keresztül. Teljesen zökkenőmentes.
Uriel
Szia Uriel!
Természetesen ez az ujjitás sem a te sarad de miért kell megint változtatni igy is egy rakás szerencsétlenség ez a játék lassan mert csak a hibák hibákat halmoznak. Állandóan csak a kötelező dolgokon agyalnak a fejlesztők de az hogy a játékosoknak/Főleg akik nem tömik napi szinten a GGS-t/ azoknak is elérhető lehessen minden a sok újdonság az nem megy csak azoknak kedveznek akik tízezreket költenek egy játékra, Újra ha játszani akarsz lekell töltened egy programot vagy megy a kukába amit eddig összkapirgáltál és akik telefonról játszanak???? Ez a demokrácia és egyenlőség???
Nem tudom, hogy te mit olvastál, de nem kell letölteni semmit, csak másik linkről kell majd belépni. De játszhatsz a régiről is, mindkettő működni fog. Akkor is, ha nem veszel rubint.
A változtatásra pedig azért van szükség, mert a flash nevű katyvaszos bővítmény, ami most működteti a játékot, hamarosan megszűnik, meg egyébként is, nagyban befolyásolja a játékélményt. Az már csak a Goodgamen múlik, hogy élvezhetőbb formában tudja-e összerakni, szerintem rosszabbat nehéz csinálni a jelenlegi stabilságnál.
Szóval nézelődj egy kicsit, mielőtt reagálsz valami olyanra, aminek felét rosszul tudod, másik fele meg nem igaz.
Szabályzat Játék Androidon/IOS-en
Tisztelt Rotkiv! Megtisztelne avval ha nem írogatna olyan dologba ami nem önnek cimzett!!! Ha jol emlékszem és látom nem on a megszólitott
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!
Roktiv!
Ön itt a moderátor???? Tudtommal nem akkor nem öntől várok választ A szavaiban pedig nem hiszek és nem is érdekel
D
Szerintem az meg teljesen mindegy, hogy kitől kapod a választ, a lényegen nem változtat semmit, mert a válasz ugyanez lenne Urieltől is.
Tisztelt Rotkiv!!
Akkor nem tudom milyen nyelven olvasott és az értelmezésével is problémák vannak már többször jeleztem nem öntől kérem a feltett kérdésre a választ nem jogosítja fel semmi .hogy moderátorként járjon itt el és tegye itt az igét főleg olyan dologban amiről semmit nem tud biztosan
Attól még nem leszek moderátor, ha válaszolok valamire, van hozzá jogom, hogy ezt tegyem. Én egyébként is segítségnek szántam a választ, ígérem, többet nem fogok, innentől kezdve azt kezdesz a dologgal, amit akarsz.
A magázódás meg végképp érthetetlen egy olyan játékosfórumon, ahol a tegeződés az elfogadott forma, nemcsak itt, hanem a külföldi fórumokon is, mi több, a nagybetűkkel írt mondat kiabálásnak számít, amit szerintem a fórumszabályzat is tilt, a halmozott írásjelekkel együtt.
Itt nagyon sok játékos van, aki kora és egyéb elismertsége okán kikövetelhetné a magázódást, de nem teszi, mert tisztában van a fórum szokásaival és tudja, hogy tegeződve is tisztelhetjük egymást, míg magázódva is lehet szemtelennek lenni.
A felhasználónevek mögött nem tudni, hogy egy tizenéves gyerek vagy egy hatvan év feletti nagyszülő rejtőzik, így marad ismeretlenül is a tegeződés. A tiszteletet nem a magázódással kell kivívni.
Nagyon kérlek válogasd meg a szavaidat. Trágárul írtál, amit nem enged meg a szabályzat. Most csak töröltem a nem megfelelő szót. Másokat sem sértegethetsz, különösen akkor, ha segítségként válaszolnak neked. Én sem tudnék mást mondani, mint amit rotkiv mondott. Eléggé pontosan leírta a helyzetet, és köszönöm a segítségét, mert én valóban nem tudok minden pillanatban itt lenni.
Uriel
Üdv!!
Bocs engem meg egyáltalán nem érdekel hogy ö mit firkálgat ide főleg amikor személyesen neked szolt a kérdésem!!!
Üdvözlöm Mab
Bocsi de nem rotkivre vagyok kiváncsi főleg ugy mint leirta egy 5 éves gyerek is lehet A tiszteletet meg pontosan magázodással adod meg egy ismeretlen személynek