Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
📧 Nem kapsz E-mailt a Supporttól? Mi lehet a baj? 📧

Sziasztok
Rengetegen irtak, hogy nem kapnak E-mailt a Supporttól. Ez sokszor azért lehetséges, mert a levelezésben a szűrő beállítása nem engedi megnyitni ezeket.
Uriel
Rengetegen irtak, hogy nem kapnak E-mailt a Supporttól. Ez sokszor azért lehetséges, mert a levelezésben a szűrő beállítása nem engedi megnyitni ezeket.
Uriel
Post edited by BM Rot on
0
Sign In to comment.
Nagyobb gondom az, hogy az ügyfél-szolgálatnak nem tudok írni, mert se németül, se angolul nem tudok.
Ez sajnálatos mód tév hit
Igaz drága jó öreg elvtársunk nem a TI problémáitokkal van elfoglalva sokal fontosabb neki, a pöcegödőr felásása
- A játék szabály szerint tilos másokkalmegosztani a belépési adatokat. tilos más játékosok kastélyába bejárkálni.
Magyarán ha TE belépsz másik játékos társadhoz védeni, toborozni, etetni, eventezni vagy csak a füvet lekaszálni akkor már vétesz a játék szabály ellen és ugyanúgy tiltást kapsz mintha multiznál.
Nyilván ezt is rá lehet fogni a Szakaszra, nyilván ennek is a Szakasz az oka. Ezt majd az elvtárs megmondja csak még amig elég mélyre ássa magát a szennyvízben addig kitalálja még, hogyan is foghatná ezt is a Szakaszra.
De nem kell félteni az elvtársunkat majd a "kedves vezető" kiadja neki utasitásba, hogy találjon ki erre is valami bődületesen nagy hazugsághalmazt amivel majd utána minden topicott ismét végig fröcsöghett....
Kérlek segíts freemail-re regisztráltam régen :-( ide soha semmilyen levél nem érkezik a GGE-től.
Mi a megoldás?
Már írtam a supportnak hogy szeretném megváltoztatni az e-mail címet de eddig semmi.
előre is köszönettel:neo
Erről nyitottam ezt a bejegyzést.
Sajnos többet én sem tudok tenni, csak is a Support foglalkozik ilyenekkel.
Uriel
Szeretném megváltoztatni a mailcimemet, hogy kell irni a supportnak,mert csak az angol verziót találom.
Ez azért van, mert nincs magyar verzió. Csak angolul, vagy németül tudnak segíteni. Sajnálom, de ez nem magyar játék, s én is csak önkéntesen csinálom itt a fordításokat, híreket, s tanácsot adok, ha tudok.
Uriel
Pff.. régebben pedig volt magyar support
és válaszoltak kérdésekre, ha kellett.
Biztosan van, aki tud neked segíteni. Én a tanácsokat és lehetőségeket tudom ide leírni. Érdemben segíteni nem tudok, nincs hozzáférésem semmihez, csak a fórum szövegével foglalkozok. Sokszor azért kell várni egy válaszra, mert rengeteg levelet kapnak, s mindre válaszolni sok időbe telik. Legyél türelemmel, vagy küldj minden nap egy levelet a Supportnak. Szerintem választ is fogsz kapni.
Uriel
Ha van ird le hogy lehet.
Hogy szójak hogy a családban többen játszanak és kinek?
!!! felfügesztették a karakterem !!!
A semmiért!!! Hagya mindenki abba ezt a lüke játékot!!!!
Nem tudom, hogy ez mit jelent. A családban, ha többen is játszanak, nem hinném, hogy probléma lehetne. Gondolom nem 15-en vagytok. Ha úgy érzed, hogy szerinted sokan játszotok, akkor a Supportnak kell egy levelet írni, amiben szám szerint és családi kapcsolatokkal jelented, hogy mennyien játszotok.
Uriel
!!! felfügesztették a karakterem !!!
A semmiért!!! Hagya mindenki abba ezt a lüke játékot!!!!
Akkor természetesen létezik ilyen. Volt már , akit visszatettek a játékba. Mint írtam, a Supportnak kell levelet küldeni.
Uriel
Nagyon sajnálom, ami történt, de ebben az esetben valóban csak a Support tud segíteni. Én a fórumot moderálom, s tanácsokat tudok adni, de intézkedni azt sajnos nem tudok. A játék azonban nem magyar, ezért nincs magyar Support sem.
Mást nem tudok ajánlani, csak azt hogy továbbra is küldj levelet a Supportnak, ez rájuk tartozik.
Uriel
A tavoli vilag versenybe a top 10.000 be vegeztem az elelem termeleot es a disztargyat meg kaptam de az epitkezesi zsetonokat nem es a fejleszteshez valot sem.