Főoldal Hungarian Javaslatok, dicséret és kritika

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

pénz

nagyon pénzéhes ez a játék de tőlem nem látnak egy petákot sem

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  sityu1 (HU2) mondta:
  nagyon pénzéhes ez a játék de tőlem nem látnak egy petákot sem

  Szia!
  Remek hozzáállás. Azonban gondolj bele, hogy valakiknek valamiből fent kell tartani a jelenleg 27 szerveren, kb 3 és fél millió játékost. Szerencsére nem mindenki így gondolkodik, mert akkor nem is lehetne ez a játék. Bizony és sajnos is, ezt a játékot a rubint vásárlók tartják életeben. Szép dolog az ingyen játék, de ami ennyire bonyolult, és ilyen komolyan kidolgozott eseményekből áll, az nem egy filléres tákolmány. Nem védem a GGE-t, mert valóban arra megy minden új dolog, hogy minél többen vásároljanak rubint, de mivel ez egy jelenleg elterjedt módja az online játékoknak, ezért meg is értem őket.
  Uriel
 • tomika1972 (HU2)tomika1972 (HU2) Bejegyzések: 3
  Kedves sityu1!
  hogy te mennyi pénzt raksz a játékba, az csak te határozod meg!ezt nem kell közölni velünk a forumon !
  főleg azért, mert az ilyen hozzászólásokat követik a Hvim nevű, vagy hozzá hasonló játékostársaink igen rövid, de sokat mondó bejegyzései!
   

 • Macilacee (HU2)Macilacee (HU2) HU2 Bejegyzések: 200
  A kispajtás kifejtette a véleményét, igaz kissé nyers formában, de akkor is vélemény... Joga van hozzá.  Vagy amennyiben valaki kissé nyers modorban teszi közzé méltatlankodását, azt már azonnal le kell nyomni?  Csak a Ferenc Jóskák véleményezhetnek?  A játék tömve van hibákkal.... Mindenki mondhatná a magáét, de csak kevesen veszik a fáradtságot és adnak hangot véleményüknek rövidebb, vagy bővebb formában... Részben igaza is van a kispajtinak, mert néha már nagyon úgy fest a dolog, hogy a GGE szinte rákényszeríti a játékosait, hogy rubint vásároljanak.  - Már aki megteheti -  Most ne menjünk bele, hogy a nyugati és fejletteb országokban, a bérek jóval a magyar kereset fölött vannak és nem jelent gondot a rubinok vásárlása...    Egyébként  én sem tudhatok mindent és nem tudom, hogy mi is az a Hvim?    Valami újfajta vírus?
 • John1979 (HU2)John1979 (HU2) HU2 Bejegyzések: 65
  Sziasztok

  Szerintem mindenki magán ügye, hogy költ vagy nem költ esetleg mennyit költ a játékra.
  Ha úgy gondolja, hogy nem csinál titkot belőle lelke rajta....
  Ha meg választani lehet inkább az e fajta stílus smint az a fajta ami stílusban nekem sokszor írnak vagy amiket egyébként is itt fel lehet lelni némelyik topicban....
  Mellesleg szerintem nem pénz függő ez a játék csak tudni kell, hogy pénz nélkül meddig tud el menni valaki és azon a határon belül mozogni.
  Ha valakinek több ideje van nyilván nem költ vagy kevesebbet költ a játékra akinek kevesebb ideje van nyilván többet kénytelen költeni a játékra persze csak ha haladni szeretne és feljebb szeretne kerülni.
  De kisebb szinten vagy akár még közép szinten meg ragadva és ott elégedetten játszani ahoz se pénz se idő nem kell szerintem.
  Tegyük hozzá minden frissítés alapja és lényege, hogy a GGE minnél több rubint értékestisen..
  Főleg most ugye, hogy eladta részesedését és már nekik is úgy kell produkálni a bevételt ahogy azt elvárják és előirják nekik.
  Persze ez mind nem mentség arra, hogy amit a játékos kap a pénzéjért bug-ok tönk elege, hiba - hiba hátán, egyre másra játszhatatlanabb eventek a folytonos félbeszakítás és egyéb problémák miatt nincs össze összhangban azzal, hogy az elvárt bevétellel.
  Ha lenne értelme és látszata nyilván többet vénének rubint. De amíg csak Orci téri gagyit árulnak addig mindenki meg próbálja a lehető legkevesebből vagy akár ingyen kihozni a napi játék élményt(?)...
  A GGE sokkal jobban járna ha a hibák javítására fordítana több időt illetve a játék élményt pozitívabb formába terelné és ki tudja még az is elő fordulhatna, hogy egyszer még gazdaságosan működnének.... Talán nem ártana meg halhatni és oda figyelni a játékosok véleményére és nem csak úgy mond látszat párbeszédet fojtatnának ami az egyik fülükön be a másikon meg Kamcsatkába....

  J.

  Zs.P.
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  szerkesztette ezt: 29.03.2018
  Sziasztok!
  Hiba van! Persze hogy van, mindig is volt, mert ez egy nagyon bonyolult játék, s sokszor egy frissítés után derül csak ki a hiba. Akkor idő kell a javításhoz, de az emberek türelmetlenek, s mindenhova bejegyzik az amúgy mindenki által észlelt hibát. Hirtelen mindenki tudja, hogy ügyetlenek a GGE fejlesztői, milyen sokáig húznak egy dolgot. 
  Nem tudom, hogy olyan hiba van-e, amit sosem javítottak még ki? Szerintetek avval, hogy itt ócsároljátok a játékot, avval gyorsabban kijavítják a hibákat? Akinek nem tetszik az "orczy teres" cucc, az nem megy az Orczy térre vásárolni. Ti ezt máshogy csináljátok, mert van aki kijelenti, hogy márpedig ő sosem vesz rubint, s aztán kiakad a különbségeken és egyenlőtlenségről beszél. Itt többnyire az orczy teres játék megy, rubin nélkül elégedetlenül, szapulva az ingyen játék rossz működését, de azt hogy miből is javítanák ki a hibát, ha senki sem vesz rubint, na ez nem kérdés sosem. Játsszunk ingyen szabjuk meg mi a feltételeket, azonnal javítsanak minden hibát 5 percen belül ingyen, válaszoljanak nekünk a leveleinkre azonnal és persze magyarul, és legyen itt egy 24 órás felügyelet, ha valami baj lenne. Mindezt az ingyen játékon belül. Talán el kellene ezen gondolkodni.
  Uriel
 • Swifty (HU2)Swifty (HU2) HU2 Bejegyzések: 202
  Már ne haragudj meg, de az ingyen játékosoknak szerintem ugyan úgy lehet véleménye, és felháborodhat. Ha csak azok maradnának akik rubint vesznek akkor meg több mint a fél szerver eltűnne, az jobb lenne?
   Minek költsenek rá az emberek ha ggs tojik a játékosok véleményére, és fél évbe telik 1-1 bugot kijavítani?  Lehet jönni ezzel a monológ szöveggel, hogy ingyenes és fogd be a szádat innentől kezdve, de ez nem így működik. :) Senki nem kezdi ezt a játékot úgy, hogy játszik vele 3 napja és már tolja bele a pénzt.. Az idővel kialakul, hogy elégedett-e a szolgáltatással és a játék élménnyel, de ha csak az ajánlatokat tolja a pofájába cserébe meg kap 3 bugot érte, akkor a továbbiakban miért támogatná? Ha igazak a hírek akkor az új játékosok nem húzzák sokáig, gyorsan feladják a játékot.. Inkább erre koncentrálna a kedves ggs ahelyett, hogy azon gondolkodnak folyton, hogy lehetne még több pénzt kihúzni az emberek zsebéből... már akik még itt vannak.
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Sziasztok!
  Ezt a bejegyzést XelysaX -tól ollóztam:

  Szeretnék én is panaszkodni... azaz szörnyű és gyalázatos hogy 50-60-70-80%-os rubinakciók vannak épületekre/ eszközökre és egyéb dolgokra... Kérem szüntessék meg... mindent csak eredeti teljes áron lehessen megvenni... szörnyű egyszerűen hihetetlen, hogy olcsóbb...  főleg az épületek... én megvettem teljes rubináron adják vissza D D 

  Nem mellesleg hihetetlenül gyalázatos az is hogy ennyi event van és ennyi ajándék jár hozzá... hozzák vissza hogy csak topp20 szöviig legyen ajándék és a dísztárgyakat csak a topp5 kapja meg  (na ebbe mi sem tartoznánk bele szóval) smiley 

  És végül panasszal szeretnék élni hogy nem tudok panaszkodni az én szeretett nyelvemen  szörnyű világban élünk mi az hogy a külföldiek nem tudnak magyarul...vicc... 

  Gondolom értitek a viccet, ami igen is komoly.
  Uriel
 • tirerama. (HU1)tirerama. (HU1) HU1 Bejegyzések: 131
  Kedves Uriel

  Míg a játék az azt játszó emberek pénzéből él, addig szerintem mindenki panaszkodhat, dicsérhet kedve szerint.
  Ja és még valami  erre a mondatra reagálnék:

  "És végül panasszal szeretnék élni hogy nem tudok panaszkodni az én szeretett nyelvemen  szörnyű világban élünk mi az hogy a külföldiek nem tudnak magyarul...vicc... "

  Ez a játék magyar nyelven is elérhető, magyar emberek számára, ahol magyar forintal lehet fizetni, vagyis lehet nem elrugaszkodott dolog olyat elvárni hogy valaki magyarul ügyintézhesen!(a játék magyarországi indulásától erre évekig lehetőség is volt, amit lazán megszüntettek, és ezzel a magyar fizető játékosok fejére csínáltak finoman szólva)

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Szia Pubika!
  Nyugodtan lehet panaszkodni, sokszor van is miért. Dicsérhetnétek is, de azt vagy nincs miért, vagy nem olyan fontos.
  A magyar felügyeletet azért szüntették meg, mert nem volt rá elég felhasználó. Azaz, a magyar szerveren egyre kevesebben lettek, ezért nem tudtak erre egy külön munkatársat szerződtetni. Ezért volt sokáig moderátor nélkül a magyar fórum. Vagyis ez a dolog kétélű. Mivel a magyar szerveren játszók nem vesznek túl sok rubint, ezért erre a szerverre kevesebb költséget tudnak fordítani. Valóban ki kell "húzni" a pénzt az emberekből, s ezt a különböző frissítések, eventek, és versenyek bevezetésével szeretnék elérni. Azt azonban mindenki láthatja, hogy van sok ajándék, sok lehetőség a jobb parancsnokok elérésére, és komolyabb dísztárgyakra, csak erről nem mond senki véleményt.
  Uriel
 • Swifty (HU2)Swifty (HU2) HU2 Bejegyzések: 202
  Uriel mondta:
  Szia Pubika!
  Nyugodtan lehet panaszkodni, sokszor van is miért. Dicsérhetnétek is, de azt vagy nincs miért, vagy nem olyan fontos.
  A magyar felügyeletet azért szüntették meg, mert nem volt rá elég felhasználó. Azaz, a magyar szerveren egyre kevesebben lettek, ezért nem tudtak erre egy külön munkatársat szerződtetni. Ezért volt sokáig moderátor nélkül a magyar fórum. Vagyis ez a dolog kétélű. Mivel a magyar szerveren játszók nem vesznek túl sok rubint, ezért erre a szerverre kevesebb költséget tudnak fordítani. Valóban ki kell "húzni" a pénzt az emberekből, s ezt a különböző frissítések, eventek, és versenyek bevezetésével szeretnék elérni. Azt azonban mindenki láthatja, hogy van sok ajándék, sok lehetőség a jobb parancsnokok elérésére, és komolyabb dísztárgyakra, csak erről nem mond senki véleményt.
  Uriel
  Szerintem ez viccesebb mint XelysaX írása :)
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Swifty (HU2) mondta:
  Uriel mondta:
  Szia Pubika!
  Nyugodtan lehet panaszkodni, sokszor van is miért. Dicsérhetnétek is, de azt vagy nincs miért, vagy nem olyan fontos.
  A magyar felügyeletet azért szüntették meg, mert nem volt rá elég felhasználó. Azaz, a magyar szerveren egyre kevesebben lettek, ezért nem tudtak erre egy külön munkatársat szerződtetni. Ezért volt sokáig moderátor nélkül a magyar fórum. Vagyis ez a dolog kétélű. Mivel a magyar szerveren játszók nem vesznek túl sok rubint, ezért erre a szerverre kevesebb költséget tudnak fordítani. Valóban ki kell "húzni" a pénzt az emberekből, s ezt a különböző frissítések, eventek, és versenyek bevezetésével szeretnék elérni. Azt azonban mindenki láthatja, hogy van sok ajándék, sok lehetőség a jobb parancsnokok elérésére, és komolyabb dísztárgyakra, csak erről nem mond senki véleményt.
  Uriel
  Szerintem ez viccesebb mint XelysaX írása :)
  Szia!
  Akkor legalább adtam egy okot a nevetésre. Ez sem lebecsülendő.
  Uriel
 • Macilacee (HU2)Macilacee (HU2) HU2 Bejegyzések: 200
  Szia Pubika!
  Nyugodtan lehet panaszkodni, sokszor van is miért. Dicsérhetnétek is, de azt vagy nincs miért, vagy nem olyan fontos.
  A magyar felügyeletet azért szüntették meg, mert nem volt rá elég felhasználó. Azaz, a magyar szerveren egyre kevesebben lettek, ezért nem tudtak erre egy külön munkatársat szerződtetni. Ezért volt sokáig moderátor nélkül a magyar fórum. Vagyis ez a dolog kétélű. Mivel a magyar szerveren játszók nem vesznek túl sok rubint, ezért erre a szerverre kevesebb költséget tudnak fordítani. Valóban ki kell "húzni" a pénzt az emberekből, s ezt a különböző frissítések, eventek, és versenyek bevezetésével szeretnék elérni. Azt azonban mindenki láthatja, hogy van sok ajándék, sok lehetőség a jobb parancsnokok elérésére, és komolyabb dísztárgyakra, csak erről nem mond senki véleményt.
  Uriel
 • Macilacee (HU2)Macilacee (HU2) HU2 Bejegyzések: 200
  Azt azonban mindenki láthatja, hogy van sok ajándék, sok lehetőség a jobb parancsnokok elérésére,...  ( idézet a fenti kommentből )... nos, igen, van sok ajándék,....  egy lényeges ajándékot máris ki is emelnék a tömérdek 'orczy' cuccosok közzül, amit John1979  tökéletesen megfogalmazott...  Itt van mindjárt a mostani vérvarjak háborúja.... és amikor megláttam azt a csodálatos "rejtélyes jogar" ajándékot, nevethetnékem támadt... talán kínomban is... :-D  Ez már hanyadik  megszálló készlet cuccos is?  Nagyon sokadik! Ennek örüljünk? Hmmm?  .... - amikor a rendszeres játékosoknak már van belőle 8-10, vagy ennél több darab?  Nekem is sok van már belőle.... a megszálló teljes készletét beleértve! Mihez kezdjek vele?  Max. eladni tudom már, De akkor hol van a motiváció, az ösztönzés?  Hol van a küzdeni akarás, miképpen érdemes érte küzdeni és hajtani!  Akkor miről is beszélünk?  Miért kell állandóan ugyanazt az ajándékot betenni?  Idegeneknél és vérvarjaknál ugyanaz a felhozatal ajándék szempontjából ami enyhén fogalmazva is már nagyon unalmas.... Akkor nem jogosan elégedetlenek a játékosok? De tényleg... Ahelyett, hogy a GGE erre a sok ócskaságra fordítaná a bevételt, inkább az évek óta ugyanazon meglévő grafikán kellene fejleszteni! Mert ez sem volt már évek óta fejlesztve, csak zúdítják a képünkbe a sok bizsu cuccost!  Ezen is el lehet gondolkodni! Meg azon, hogy a játék élménye egyre inkább ellaposodik! Nem belekapaszkodva  egy-két pozitív kritikába és azt pajzsként a GGE elé tartva  próbálni kikozmetikázni azt, amit nem lehet kikozmetikázni!
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Sziasztok!
  És ejnye már!! Hihetetlen, hogy mennyi rossz van ebben a játékban és mégis játszotok. Unalmas, lapos, bizsu cuccos, orczy teres, ócskaság. Én ilyent nem játszanék, és valószínű más a véleményünk, de szerencsére vannak sokan , akiknek jó ez. El sem tudod képzelni, hogy vannak olyanok, akiknek ez a varjak/ idegenek alatt megszerezhető parancsnok egy álom. Van aki erre hajt már mióta, s nincs neki egy sem teljes. Pontosan emiatt van ez a rengeteg féle parancsnok, mert választani lehet, hogy melyik lenne személy szerint a legjobb. A grafikát fejleszteni szerintem a legutolsó dolog, ami fontos lenne. Én a gördülékeny hibamentes játékot szeretném, teljesen mindegy, hogy piros vagy zöld 3D-s sapkája van-e a parancsnokomnak, és oldalazva halad, vagy csak egy csík mutatja. Ezek nagyon mellékes dolgok, míg a hibák és kellemetlenségek kijavítása sokkal fontosabb.
  Uriel
 • Macilacee (HU2)Macilacee (HU2) HU2 Bejegyzések: 200

  Köszönöm a választ,....  ez is egy féle nézőpont...   Valószínűleg kevesen támogatnák...  A grafikai fejlesztést illetően nehogy már jobb legyen és dobjon egy nagyot a játék színvonalán... jó az a "parasztnak"  ugye?  ... csak fizessenek!   Ne haragudj meg, de állandóan ezt az ingyen játékot szajkózod rendíthetetlenűl!  Kinek ingyenes? Annak biztos nem aki pénzt áldoz a játékra....  Akkor miért is ingyenes? Itt némi fogalomzavart tapasztalok nállad... :-)   Másik...  Tudod miért nem élnek a vásárlási lehetőséggel?  Nagyon is jól tudod, de mégegyszer el kell mondanom, hogy téged azért alkalmaznak, hogy kikozmetikázs a sok randaságot'  fuja-fuja'  :-)  -  nos... miért is vásárolnának, hsz lár elpocsékolni a 400-500 kastélyokra!  Mert amit a GGE  tol a képünkbe ajándékzászló címszó alatt, azzal 100%, hogy nem viszi végig az eventet a játékos és! nagyon is tökéletesen fogalmazol, hogy a játékos számára egy álom....... - és az is marad, mert nem fogja tudni megszerezni!  Mondom tovább!  Ha a GGE a helyzet magaslatán lenne és megfelelő ember lenne a megfelelő helyen, akkor nem a hibák tömkelegének újabb és újabb kijavítására kellene fordítani! Akkor lenne csenta grafikára!  De nem kell a mellébeszélés, meg a hátulgombolós szöveg arról, hogy mit miért, vagy mit miért nem... Mert ezzel a fars 'dumával' Uriel.... csak hülyének nézel engem. (is)... Könyörgöm,  legalább hagyd komment nélkűl, mert a válaszaid egyértelműen a GGE malmára hajtja a vizet!  Nem azért  verem itt a nyálamat elégedetlenségemben, hogy feltétlenűl válaszolnod kellene neked, vagy bárkinek, de itt legalább kiadhatom magamból a 'dühömet' és elégedetlenségemet!

 • Macilacee (HU2)Macilacee (HU2) HU2 Bejegyzések: 200
  Uriel mondta:
  Sziasztok!
  Ezt a bejegyzést XelysaX -tól ollóztam:

  Szeretnék én is panaszkodni... azaz szörnyű és gyalázatos hogy 50-60-70-80%-os rubinakciók vannak épületekre/ eszközökre és egyéb dolgokra... Kérem szüntessék meg... mindent csak eredeti teljes áron lehessen megvenni... szörnyű egyszerűen hihetetlen, hogy olcsóbb...  főleg az épületek... én megvettem teljes rubináron adják vissza D D 

  Nem mellesleg hihetetlenül gyalázatos az is hogy ennyi event van és ennyi ajándék jár hozzá... hozzák vissza hogy csak topp20 szöviig legyen ajándék és a dísztárgyakat csak a topp5 kapja meg  (na ebbe mi sem tartoznánk bele szóval) smiley 

  És végül panasszal szeretnék élni hogy nem tudok panaszkodni az én szeretett nyelvemen  szörnyű világban élünk mi az hogy a külföldiek nem tudnak magyarul...vicc... 

  Gondolom értitek a viccet, ami igen is komoly.
  Uriel

  Uriel!  Ez nem vicc, hanem egy ripacskodó  kezdetleges szarkazmus, tele gunyorossággal! 
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Uriel mondta:
  Sziasztok!
  Ezt a bejegyzést XelysaX -tól ollóztam:

  Szeretnék én is panaszkodni... azaz szörnyű és gyalázatos hogy 50-60-70-80%-os rubinakciók vannak épületekre/ eszközökre és egyéb dolgokra... Kérem szüntessék meg... mindent csak eredeti teljes áron lehessen megvenni... szörnyű egyszerűen hihetetlen, hogy olcsóbb...  főleg az épületek... én megvettem teljes rubináron adják vissza D D 

  Nem mellesleg hihetetlenül gyalázatos az is hogy ennyi event van és ennyi ajándék jár hozzá... hozzák vissza hogy csak topp20 szöviig legyen ajándék és a dísztárgyakat csak a topp5 kapja meg  (na ebbe mi sem tartoznánk bele szóval) smiley 

  És végül panasszal szeretnék élni hogy nem tudok panaszkodni az én szeretett nyelvemen  szörnyű világban élünk mi az hogy a külföldiek nem tudnak magyarul...vicc... 

  Gondolom értitek a viccet, ami igen is komoly.
  Uriel

  Uriel!  Ez nem vicc, hanem egy ripacskodó  kezdetleges szarkazmus, tele gunyorossággal! 
  Szia! Egyenlőre a Ti állandó problémákat, és hibákat jegyeztek ide. Én nyugtatni szeretnélek Titeket, de főleg téged Macilacee. Úgy tűnik külön Don Quixote harcot vívsz minden szavam ellen. Remélem jó partner vagyok ebben? Állom a szelet.
  Komolyan a grafika a legnagyobb baj itt? Senki egyetlen szót sem ejtett erről a Twitch-en való beszélgetéshez összegyűjtött kérdések közt. Ott kellet volna ezeket felvetni, s ha többen is ezt akarják, akkor lesz változás is. Csak nekem panaszkodtok, pedig meg volt a lehetőség a kérdések elmondására.
  Még egyszer az ingyenes játékról és erről a fogalomról. Aki ingyenesen játszik és semmit sem költ a játékra, az nagyon lassan, nagyon kevés lehetőséggel juthat el egy bizonyos szintre. Ezen a szinten lehet ingyen játékról beszélni. Erre van lehetőség. Minden vásárlás ezen felül egyéni döntés. Senki sem kényszerít senkit, hogy vásároljon rubint. Azonban, ha mégis venne , aki eddig nem akart, az nem a GGE döntése, hanem a személyé. Amiatt beszélni egyenlőtlenségről, mert valaki nem akar költeni, s van aki költ, hát ez nem a lehetőségek egyenlőtlensége, hanem az egyéni döntés eredménye. Aki 500 idegen/varjú-t üt be egy event alatt az nem jön fel ide panaszkodni, hogy milyen kicsik a várak. Az támad és valószínű kap is nagyobb védőseket. Nem a GGE-nek kell ösztönöznie bárkit is a játékban, arra magukat kell többre sarkallni a játékosoknak. A GGE a felületet adja egy fajta szórakozáshoz, s aki nem ezt szereti, az nem is játszik ilyet. Van azonban  örökké elégedetlen egyén is, egyének is, akiknek muszáj valahol elmondani a sérelmeket és bajokat. Javaslatokat, ötleteket is várok, de többnyire panasszal együtt jön. A panaszokra nem tudok mit mondani, de a valós problémákat továbbítom, mert ez a dolgom. Leginkább a hivatalos változások, események, frissítések közzététele miatt vállaltam el a moderátori szerepet. Ügyintézőnek kellett volna jelentkeznem. Panaszfelvételi irodába.  Erre vagyok én itt, s nem a GGE-t védem, hanem magamat.
  Uriel
 • Néró (HU2)Néró (HU2) HU2 Bejegyzések: 26
  Egy nagyon ütős vélemény a végén. Ugyan mégis hogyan is költenénk mi magyarok ha nem képesek ezt a mestro kártya problémát megoldani??? Emelik már ezerszeresére a jutalmat, rakják az új parancsnokokat, ezerszámra az ösztönző reklámokat, ohh igen, adtunk nektek egy rubinduplázót. Jaa. Tele a bolt, nagy akciók. Csak éppen amig a kártya dolog nem működik sajnos ez olyasmi, mintha a bolt ajtó zárva lenne. Előtte meg kint áll tömegével a sok vásárló. És a boltvezető meg nem is érti miért is nincs hónapok óta eladás? Ez nem a te hibád Uriel, mielőtt személyesen sértve érzed magad. Csak most már kikivánkozik belőlem. Ha ennyire nem megy egy probléma megoldása akkor külső segítséget kérnek más cégtől, ahol ez megy ennyire egyszerű. Most már hónapokban mérjük a probléma fenállását. Szóval itt a pénz itt a sok rubinduplázó, tetszenénk az ajánlatok, nem rajtunk múlik, nyissák ki azt a boltajtót. Nem minket kell ócsárolni, hogy ingyenélők vagyunk!

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt