Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

VÉGTELEN TÖRTÉNET

Bryll (HU2)Bryll (HU2) HU2 Bejegyzések: 32
Sziasztok!

Mivel a fórumon több olyan bejegyzés is született, amely  , a - szerver háborúként  emlegetett - jelenleg is zajló eseménysorozatok pillanatnyi állását taglalja , szükségét érezzük némi helyreigazításnak és az álláspontunk fórumon történő közlésének.

Nem, nem kerestünk meg békét kérve senkit, ellenben helyt adtunk, a minket megkereső, jelenleg velünk  hadban álló szövetségekhez tartozó játékosok kérésének, / egyre nagyobb számban kapunk ilyen megkereséseket/ miszerint szeretnék mielőbb lezárni ezt az értelmetlen háborút!

Ennek okán,  beleegyeztünk abba,hogy ez ügyben egy korrekt  tárgyalássorozat megszervezésébe belekezdjenek, ezzel is jelezvén, hogy nem igazak azon  feltételezések, melyek szerint, nem engednénk senkit el ,aki  némiképp meggondolatlanul , pirosat nyomott ránk:) 
Két egymástól független tárgyalást sikerült ennek nyomán lebonyolítani. 

A háborút ,mint az köztudott nem mi indítottuk, békét ebben a helyzetben csak vesztes fél kérne, tehát mi biztosan nem fogunk!

Sok vád ért már minket, mondhatni a "nagyság" átka, mert ugye nehéz egy háborús játékban nálunk erősebb ellenfelet találni, ha mi vagyunk a legerősebbek,  így valóban igaz  ránk, hogy "hatalomra kerülésünk óta" mindig a gyengébbeket ütöttük,ha háborúzni szerettünk volna.
Márpedig ez egy háborús játék, de játék  amit mi mindig annak kezeltünk.

Mielőtt bárki ismét átkokat szórna ránk jelzem ,hogy a pillanatnyilag  velünk hadban álló szövetségek mindegyikével  álltunk már többször háborúban .
/  Kivéve a Rendet. Ők , csak köszönettel tartoznak nekünk, lépésük bár taktikai szempontból egy érthető paradoxon, de árulásból ismét jeles, már nem először  ennek a szövetségnek a történetében!/

Ha valóban visszaéltünk volna az erőfölényünkkel , az Ellenállás még mindig galamb alatt ülne, már az a pár ember aki nem hagyta volna abba mostanra a játékot.
A Hollók szintén hasonló sorsra jutottak volna.
Pirosban velünk, csak olyan szövetségek ragadtak hosszútávon, akik nem tudták tagjaikat kezelni és beszüntettetni velük az irányunkba küldött ellenséges megmozdulásokat, avagy nem mutattak  komoly hajlandóságot a béketárgyalások megkezdésére!

A háború további kiváltó okaként , az abszolutisztikus uralomra törésünk megakadályozása lett  említve, mint cél.
Az előbbiekben leírtak alapján, ha ez lett volna a törekvésünk, az Ellenállás és a Fehér Hollók már csak emlék lenne ,sok más valaha velünk hadban álló szövetséggel egyetemben.
Ez esetben ,a Rend  Ellenállás háborúban tönkrevert Rend vezetőitől , elfogadtuk volna a nekünk felajánlott  kiemelt épületeiket
 / fővárosok , kereskedelmi központok, tornyok /, melyeket elkeseredésükben nekünk ajánlottak fel  , mert ellenfeleiknek  /Ellenállás / semmiképpen nem kívánták átengedni!
Nem fogadtuk el !!!
Ezzel szemben, ellenfeleink fórumon történő diktátumait olvasva , fura ,hogy minket vádol bárki is azzal amit ő szeretne megtenni, ha tudna.
Ugyan már... mi megtehettük volna, volt rá lehetőségünk,amivel nem kívántunk élni.
Úgyhogy a szerveruralomra törő,  mindent és mindenkit elsöprő "mumus" szerepét ,kéretik másra aggatni!:)

Ami a jelenlegi helyzetet illeti...

Háborúban Edződött Hadi Szövetség!
Ez áll a szövetségi leírásunkban  és ez az ami elsősorban megkülönböztet minket ,sok más szövetségtől.
Vívtunk már nagy háborúkat, igaz az nem mostanában volt,de a mentalitás változatlan.
Nem ragaszkodunk semmilyen a játékban megszerezhető javunkhoz, nem zavar, ha égünk és bár nem vagyunk a totális háború hívei, meglépjük, ha kell!

Ennek a háborúnak, ha eddig fajul , nem lesz győztese és ha valamikor, valaki egyszer ,mégis le fogja zárni ezt a never ending háborút, az  az összes ,velünk még mindig hadban álló szövetség romjai felett fogja tenni...

Éppen ezért, mi  bár harcias ,mégis a játékot helyén kezelő és játéknak tartó szövetség, még mindig nyitottak vagyunk a tárgyalásra.
Nem célunk tönkretenni  rengeteg ember játékát.

Ha mégis ez lesz a vége , hát .... "Lavabo inter innocentes manus meas"!

Bryll  / Szakasz, helyettes /
Bryll @ hu 2

Hozzászólások

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Sziasztok!
  Glad 1414 hozzászólósát törölnöm kellett meg nem engedett szavak használata miatt., kapott egy figyelmeztetést, a következőnél le kell tiltanom.
  Uriel
 • Glad1414 (HU2)Glad1414 (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  Uriel mondta:
  Sziasztok!
  Glad 1414 hozzászólósát törölnöm kellett meg nem engedett szavak használata miatt., kapott egy figyelmeztetést, a következőnél le kell tiltanom.
  Uriel
  Akkor most mégegyszer leirom "szép" szavakkal....
 • ValidID (HU2)ValidID (HU2) HU2 Bejegyzések: 11
  szerkesztette ezt: 20.11.2017
  .
 • ValidID (HU2)ValidID (HU2) HU2 Bejegyzések: 11
  szerkesztette ezt: 20.11.2017
  .
 • Glad1414 (HU2)Glad1414 (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  Kedves Bryll. Akkor téged is félretájákoztatott a saját vezetőtársad :)

  Rat keresett meg tőlünk több embert telefonon, szegény Nikát nap mint nap próbálja ijesztegetni, hogy gyorsan beszélje rá a szövetségeinket, hogy kieszközölje a békét, mert itt aztán valami nagyon véres játék lesz. Ezt halljuk már 2 hete. Azóta több Szakasz erőd esett le, közte már Jujunak sincs egyetlen erődje sem, persze azokat ő dobta le, gondolom pont így viselkedik egy olyan szövetség egyik vezetője, aki győztesnek érzi a szövetségét.

  Szóval kedves Bryll, Rat keresett meg sok sok vezetőt tőlünk, hogy mondjuk azt, hogy mi kérünk békét, mert ő nem tudja vállalni a tagsága előtt, hogy ti kérnétek.

  Szóval ezek szerint előtted sem merte felvállalni.

  Nyugodj meg, mi győztes helyzetben, ahol a szövetségeteknek lassan a fele galamb alatt van és a 90% védelemre pontozott, a vezetőiteknek 70% abbahagyta a játékot, nem túl valószínű, hogy keresgetni fogunk titeket békekéréssel.

  Ajánlatot adtunk, ha már megkerestetek minket. Ha újabb megkeresés érkezik, akkor megint adunk egy új ajánlatot. Egyelőre félrebeszéléssel lettünk megkeresve, ettől még adtunk ajánlatot. A béke kapuja nyitva áll, mert nem mi akarjuk a Szakaszt végérvényesen elpusztítani, hanem a Szakasz vezetősége megy el a végsőkig, ahogy látjuk, mire nem marad a Szakaszból semmi.

  Számunkra mind a két megoldás elfogadható.   Mondja ezt a tűzkáros vp bajnok a szerveren....DD

  Miért nem húzol már el "Hawai"-ra nyaralni...?

  Miért erőlteted ezt az "ostobaságot " a megmaradt 3 szöviben ( Ellenállás , Rend , Fehér Hollók ) játszani szeretni játékosok-ra akaratuk ellenére...

  Ami Juju-t illeti én is lefogom dobni erődeimet...azért hogy tudjak újakat foglalni...

  A Te erődeid IQ bajnok nem érdekelnek.. "mert a kiskutyám játéka is jobban tetszik számomra a játékod-tól "remélem ez az IQ dolog miatt nem törli kedves Uriel ismét bejegyzésem...de igen azok az erődök nagyon is érdekelnek , akik szeretnének még ezzel a játékkal játszani...pl. Hollós játékosok...

  Ez egy hadi szövetség  ...vannak páran nálunk galambosak...vannak akik abba fogják hagyni a játékot a háború után...mindkét oldalon...de vannak itt köztünk  végsők-ig elszánt emberek is!!!! Akik itt lesznek 2 év múlva is !!!

  Ami engem illet személy szerint...

  Van pénzem a játék-hoz , értek a játék-hoz...., és itt tudok ülni 5 millió betartalékolt szamu zsetonnal 48 órát is...

  Tirerama , Kathleen , El Nino...mellétek költöztem zöldön..ezt szeretnétek??

  Nem kell erre a "nagy tudású " emberre feltétlen hallgatni...

   Ti döntötök....Legyetek okosak!!!

  További jó játékot és Szép estét mindenkinek!
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Ennyi? Azt hittem valami érdemleges hozzászólás lesz.

  Szerintem Uriel, akár ezt a hsz-ét is törölheted :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Glad1414 (HU2)Glad1414 (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  Ennyi? Azt hittem valami érdemleges hozzászólás lesz.

  Szerintem Uriel, akár ezt a hsz-ét is törölheted :)
  Nem fogja...és olvasni fogják azok az emberek is ...akiket nem szeretnéd hogy elolvassák...
 • Glad1414 (HU2)Glad1414 (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  Tőlem bárki olvashatja, csak magadat égeted. Fenyegetőzöl, mint egy sarokbaszorított kisegér.

  Odaköltözöl másokhoz? :) Húha. Már két hete megy a szöveg, hogy mostaztán nagyon odaköltöztök.

  Elismerni, hogy vesztettetek, az már nem megy. Ezért érdemlitek meg a sorsotokat. Az a sok játkos, aki nálatok abba fogja hagyni, mind a nagy egódnak köszönheti a játékának tönkretételét.

  A pénzeddel meg elmehetsz nagyvázsonyba. :)
  Vesztettünk?  Mit ? pár erődöt? 

  Játékosokat? Igen vesztettünk...de mindenki!!!  Még mielőtt megcáfolnád ezt a mondatomat , tudod a 6 hetes zsákmánylista mindent elárul !!

  Volt esélyetek ezt a háborút megnyerni júniusban , mikor pirosat nyomtatok ránk 5-en.. Most már nincs.... Nem lesz győztes...!!! Ezt vésd az agyadba !!! • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  Boccs Glad, de csak ismétled önmagad. Tudom, mint a gyaloggaloppban: egyezzünk ki döntetlenbe. :)

  Ha nem lesz győztese, akkor ringasd magad ebben a hitben, bár már te is látod mi lesz a vége, ezért próbálsz meg pár társaddal, akik még mozognak a szövitekben fenyegetőzéssel és egyéb nagyon átlátszó módszerrel békét kérni :)

  Ha felelősen viselkednétek, akkor újraépülhetne a szövetségetek. Most meg naponta hullanak az erődeitek, elmennek a játékosaitok, galambozódik a többség.

  De te csak fújod, hogy jól álltok :)

  Akkor hajrá.

  Tudod a tettek beszéljenek. Korábban nem irogattatok a forumra, hogy nem lesz győztes, hanem támadtatok. 

  Kicsit megváltozott a helyzet, ha ott nem tudtok eredményt elérni, akkor talán a pszichomanipuláció :)

  Hát az a baj, hogy ezen az oldalon nem kisgyerekek vannak, tudják, hogy miről szól a történet és látják a Szakasz haláltusáját és a vergődésedet, hogy valahogy kieszközöld a békét, mert rottyan az a pár tag, aki még ide oda beugrál nálatok az elhagyott karakterekbe.

  Gyerünk Glad, akkor legyen végjáték. Hamarosan újabb kihívással kell szembenéznetek.

  De ha akarod, akkor írogathatunk itt is plusszban, ha ez téged szórakoztat.


  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • Glad1414 (HU2)Glad1414 (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  Boccs Glad, de csak ismétled önmagad. Tudom, mint a gyaloggaloppban: egyezzünk ki döntetlenbe. :)

  Ha nem lesz győztese, akkor ringasd magad ebben a hitben, bár már te is látod mi lesz a vége, ezért próbálsz meg pár társaddal, akik még mozognak a szövitekben fenyegetőzéssel és egyéb nagyon átlátszó módszerrel békét kérni :)

  Ha felelősen viselkednétek, akkor újraépülhetne a szövetségetek. Most meg naponta hullanak az erődeitek, elmennek a játékosaitok, galambozódik a többség.

  De te csak fújod, hogy jól álltok :)

  Akkor hajrá.

  Tudod a tettek beszéljenek. Korábban nem irogattatok a forumra, hogy nem lesz győztes, hanem támadtatok. 

  Kicsit megváltozott a helyzet, ha ott nem tudtok eredményt elérni, akkor talán a pszichomanipuláció :)

  Hát az a baj, hogy ezen az oldalon nem kisgyerekek vannak, tudják, hogy miről szól a történet és látják a Szakasz haláltusáját és a vergődésedet, hogy valahogy kieszközöld a békét, mert rottyan az a pár tag, aki még ide oda beugrál nálatok az elhagyott karakterekbe.

  Gyerünk Glad, akkor legyen végjáték. Hamarosan újabb kihívással kell szembenéznetek.

  De ha akarod, akkor írogathatunk itt is plusszban, ha ez téged szórakoztat.


  Én nem fenyegetőzöm... amit irok..mondok azt be is fogom tartani...Én személy szerint abba fogom hagnyi ezt a játékot...

  De...

  Be is fogom fejeztetni másik 30 játékossal is a játékot...ha ezt akarják...!!!

  Bocsi de nincs időm csevegésre... szamu bónusz van...kell Tirerama erődje...
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  A fenyegetőzés és a megvalósítás között egy a különbség: Az egyiket mondom, a másikat csinálom. Aki mondja, az kétségbe van esve. Ez az, ami süt a szövegeitekből. Persze a jelenlegi helyzetben ez teljesen érthető.

  A feltételeket megkaptátok, nem életetek vele. Az összes többi szöveg értelmetlen.

  Mivel te abbahagyod a játékot, ezért nem érdekel téged a társaid játéka. Utánad a tűzözön.

  Elég világos.
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes
 • kiskiráy (HU2)kiskiráy (HU2) HU2 Bejegyzések: 9
  jaj de szeretem a chet karatét  :)  :)
  Kiskiráy.
 • trumballino (HU2)trumballino (HU2) HU2 Bejegyzések: 48
  Hát végre eljött ez is! A Szakasz békéért kuncsorog! Nagy elégtétel ez azoknak a gyengébb szöviknek akiket éveken át terrorizáltak és fosztogattak, sarcoltak. Valahogy a végén mindig fordul a kocka.
  Az eddigi főterrorizálók Bryll, Glad és még néhányan hetek óta szabira szöktek. Persze, amikor kemény legényekkel kellett harcolni az már nem ment, csak a gyengéket tudták terrorizálni. Szégyen, hogy ilyen emberek vannak ebben a játékban.
  Kisebbségi komplexussal küzdők, akiknek az volt a játék, hogy 10 kastival multizva tönkretették mások játékát.
  Ennek most 'hál Istennek vége. Csak nem tudom hová teszik a nagy egójukat most, amikor lehajtott fejjel kuncsorognak a békéért? Hogy is van ez kedves Bryll? Már nem akkora a szánk, igaz? Most ugyebár nem ti fogjátok a gyengébbek raktárait kiüríteni.  Vége a szakaszos korszaknak. Mentek oda, ahová valók vagytok! 
  trumballino @ hu 2
 • trumballino (HU2)trumballino (HU2) HU2 Bejegyzések: 48

  Bryll (HU2) mondta:
  Sziasztok!

  Mivel a fórumon több olyan bejegyzés is született, amely  , a - szerver háborúként  emlegetett - jelenleg is zajló eseménysorozatok pillanatnyi állását taglalja , szükségét érezzük némi helyreigazításnak és az álláspontunk fórumon történő közlésének.

  Nem, nem kerestünk meg békét kérve senkit, ellenben helyt adtunk, a minket megkereső, jelenleg velünk  hadban álló szövetségekhez tartozó játékosok kérésének, / egyre nagyobb számban kapunk ilyen megkereséseket/ miszerint szeretnék mielőbb lezárni ezt az értelmetlen háborút!

  Ennek okán,  beleegyeztünk abba,hogy ez ügyben egy korrekt  tárgyalássorozat megszervezésébe belekezdjenek, ezzel is jelezvén, hogy nem igazak azon  feltételezések, melyek szerint, nem engednénk senkit el ,aki  némiképp meggondolatlanul , pirosat nyomott ránk:) 
  Két egymástól független tárgyalást sikerült ennek nyomán lebonyolítani. 

  A háborút ,mint az köztudott nem mi indítottuk, békét ebben a helyzetben csak vesztes fél kérne, tehát mi biztosan nem fogunk!

  Sok vád ért már minket, mondhatni a "nagyság" átka, mert ugye nehéz egy háborús játékban nálunk erősebb ellenfelet találni, ha mi vagyunk a legerősebbek,  így valóban igaz  ránk, hogy "hatalomra kerülésünk óta" mindig a gyengébbeket ütöttük,ha háborúzni szerettünk volna.
  Márpedig ez egy háborús játék, de játék  amit mi mindig annak kezeltünk.

  Mielőtt bárki ismét átkokat szórna ránk jelzem ,hogy a pillanatnyilag  velünk hadban álló szövetségek mindegyikével  álltunk már többször háborúban .
  /  Kivéve a Rendet. Ők , csak köszönettel tartoznak nekünk, lépésük bár taktikai szempontból egy érthető paradoxon, de árulásból ismét jeles, már nem először  ennek a szövetségnek a történetében!/

  Ha valóban visszaéltünk volna az erőfölényünkkel , az Ellenállás még mindig galamb alatt ülne, már az a pár ember aki nem hagyta volna abba mostanra a játékot.
  A Hollók szintén hasonló sorsra jutottak volna.
  Pirosban velünk, csak olyan szövetségek ragadtak hosszútávon, akik nem tudták tagjaikat kezelni és beszüntettetni velük az irányunkba küldött ellenséges megmozdulásokat, avagy nem mutattak  komoly hajlandóságot a béketárgyalások megkezdésére!

  A háború további kiváltó okaként , az abszolutisztikus uralomra törésünk megakadályozása lett  említve, mint cél.
  Az előbbiekben leírtak alapján, ha ez lett volna a törekvésünk, az Ellenállás és a Fehér Hollók már csak emlék lenne ,sok más valaha velünk hadban álló szövetséggel egyetemben.
  Ez esetben ,a Rend  Ellenállás háborúban tönkrevert Rend vezetőitől , elfogadtuk volna a nekünk felajánlott  kiemelt épületeiket
   / fővárosok , kereskedelmi központok, tornyok /, melyeket elkeseredésükben nekünk ajánlottak fel  , mert ellenfeleiknek  /Ellenállás / semmiképpen nem kívánták átengedni!
  Nem fogadtuk el !!!
  Ezzel szemben, ellenfeleink fórumon történő diktátumait olvasva , fura ,hogy minket vádol bárki is azzal amit ő szeretne megtenni, ha tudna.
  Ugyan már... mi megtehettük volna, volt rá lehetőségünk,amivel nem kívántunk élni.
  Úgyhogy a szerveruralomra törő,  mindent és mindenkit elsöprő "mumus" szerepét ,kéretik másra aggatni!:)

  Ami a jelenlegi helyzetet illeti...

  Háborúban Edződött Hadi Szövetség!
  Ez áll a szövetségi leírásunkban  és ez az ami elsősorban megkülönböztet minket ,sok más szövetségtől.
  Vívtunk már nagy háborúkat, igaz az nem mostanában volt,de a mentalitás változatlan.
  Nem ragaszkodunk semmilyen a játékban megszerezhető javunkhoz, nem zavar, ha égünk és bár nem vagyunk a totális háború hívei, meglépjük, ha kell!

  Ennek a háborúnak, ha eddig fajul , nem lesz győztese és ha valamikor, valaki egyszer ,mégis le fogja zárni ezt a never ending háborút, az  az összes ,velünk még mindig hadban álló szövetség romjai felett fogja tenni...

  Éppen ezért, mi  bár harcias ,mégis a játékot helyén kezelő és játéknak tartó szövetség, még mindig nyitottak vagyunk a tárgyalásra.
  Nem célunk tönkretenni  rengeteg ember játékát.

  Ha mégis ez lesz a vége , hát .... "Lavabo inter innocentes manus meas"!

  Bryll  / Szakasz, helyettes /
  A végén mégiscsak jött a kuncsorgás! Sikerült kisírnotok egy béketárgyalást holnapra! Kuncsorogjatok csak!
  trumballino @ hu 2
 • trumballino (HU2)trumballino (HU2) HU2 Bejegyzések: 48
  Ma ünnep van! A Szakasz már két órája kuncsorog a békéért a tárgyalásokon. Ezt mindenkinek hallani kellene! 
  trumballino @ hu 2
 • csaba doki (HU2)csaba doki (HU2) HU2 Bejegyzések: 751
  szerkesztette ezt: 15.01.2018
  Glad1414

  "Volt esélyetek ezt a háborút megnyerni júniusban , mikor pirosat nyomtatok ránk 5-en.. Most már nincs.... Nem lesz győztes...!!! Ezt vésd az agyadba !!!
  "

  :) Még szerencse, hogy nem véstem be :)
  Csaba doki
  Rendellenes szövetség
  Helyettes

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt