Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Szakasz-Odin vs Ellenállás-Rend-Fehér-Holló. A végjáték

11217

Hozzászólások

 • tirerama. (HU1)tirerama. (HU1) HU1 Bejegyzések: 131
  szerkesztette ezt: 01.01.2018
  Az lehet hogy az odin-ban, kezdik érteni a normálisabb emberek hogy a szakasz miatt szívnak, és ők valószínű nem akarnak a szakasz miatt szívni.
  Ezért aki korrekt nyugodt játékra vágyik elmegy onnan.

  Jóslás:(igen ezzel is foglalkozom) B)

  Az odin szét fog esni, és a maradék emberek ott akik szeretik RAT ot be fognak olvadnia  szakaszba, illetve hülyítéssel majd átcsábítja őket a szakasz.
  Csak így mi lesz a sons of odinal?
  Lehet békét kéne kérni?
  Jaaa, hogy a szent esti  után lehet nem adnák meg?
  Lehet :*
  Post edited by Uriel on
 • Kic lovag (HU2)Kic lovag (HU2) HU2 Bejegyzések: 35
  Üdv Fórumozó,

  A Szövetségeseink és az Ellenállás tagjai nevében kívánunk Boldog, Sikerekben gazdag Új Évet minden jóérzésű Barátainknak és a Szerver játékosainak!

  A többit :) várjuk szeretettel a korábbi hős Szentesti cselekedeteik megismétlésére.

  BUÉK!
  kic
 • John1979 (HU2)John1979 (HU2) HU2 Bejegyzések: 65
  szerkesztette ezt: 01.01.2018
  Üdv. Néktek

  2 félle ember létezik.
  az egyik mindenféle jó kikivágott közre tud adni jó szándékkal, jó indulattal minden ember társának. Szurkálódás és egyéb fricskák mellőzése nélkül. Ezek az emberek jó indulatúak és morális tekintetben z EMBERT előbőre tudja helyezni mint mondjuk egy játékot vagy politikai eseményt stb.....

  A másik típusra jellemző, hogy még egy - egy jó kívánságnak tűnő akármibe is képes bele csempészni némi hátsó szándékot. Ezt általában el rejtik és úgy fogalmazzák meg szövegüket, hogy direkt mód ez a hátsó szándék, kétes mondanivaló ne jöjjön elő mert ellenkező esetben az ellenérzést, un szimpátiát válthat ki. 
  Persze vannak emberek akik  mondanivalójuk következményeire fittyet hányva nyíltan ki freccsentik magukból a ganét. Ezek azok az emberek akiknem tisztelik azokat az embereket és azon emberek véleményét akik majdan olvasni fogják, meg fogják hallgatni (már ha van gusztusuk végig olvasni, végig hallgatni) mert akibe szorult némi emberség, jó indulat vagy esetleg jó szándék az bizony gyorsan tovább lép és próbálja ezt mielőbb el feledni.

  Nah de persze mit várjon az ember olyantól, olyanoktól akiknek  szüleik dolgoznak éjt nappal át téve, hogy gyermekük tudjon némi rubint venni és aztán onthassa magából a különféle kétes "jó" kívánságokat?? Sajnos ezen emberek még a megfogalmazásra sem adnak, még titkot sem csinálnak abból, hogy a jóindulat halvány szikrája nem is aludt ki bennük mivel még csak fel sem izzott az. bennük.

  Az ilyesféle emberek hirdetik itt az "igét és a "megváltást" nap mint nap. Mintha ők akár egy cseppnyivel is jobbak lenének bárkinél is. De tényleg jobbak ? Ezek az "emberek" tényleg jobbak nálam, Nálad vagy bárkinél akiről azt hirdetik, hogy a "szerver" megrontói? 

  De lásuk csak miért is durcás a kedves ellen oldal 
  Elindítottak két háborút egy időben. Nagyon nagy erőfölénnyel.De, hogy biztosra is menjenek olyankor indították ezt a háborút amikor tudták jól, hogy jön a nyár és a legtöbb ember ilyenkor ki megy a szabadba, nyaralni megy, pihenni megy a családjával tölt sok időt és nem kíván gép előtt kockúlni bezárkózva mint ahogy azt többen eszik mikor beköszönt a rossz idő. Úgy voltak vele, hogy gyorsan letudják az egészet hisz mindenki le jobban le van építve katonailag hisz ha készül az ember a nyára nem fog maximális hadi készenlétbe ücsörögni csak annyit tart, hogy védeni tudjon egy - egy kósza bejövőt meg eventezgetni tudjon az ember. 
  Telt múlt az idő a háború meg mint a rágó gumi csak húzódott és húzódott míg nem elkezdett egyre inkább közeledni a karácsony. Jobb híján egy mondvacsinált látszat "fegyver szünet" kérelem szerűséget  be biggyesztetek ide mint ahogyan a Spar-ban szokás a kosár bepakoló pultnál kitenni, hogy Carlos eladja rég nem használt fog selyemét. Mondván, hogy ők micsoda emberek, milyen jó indulat is van bennük, hogy meg engedik, sőt meg követelik a fegyverszünetet mert máskülönben irgum-burgum  hadd el hadd.....
  Mivel hivatalos érdemben tárgyalható megkeresés viszont nem született így a Szakasz fogta smint háborús esetben szokott támadott. Mikor is? Karácsony szent este. De várjunk csak... Hm... Karácsony meg szent este meg mi van ???????
  Miért is ne lehetne? Mi van akkor ? Még az Rtl klubb is adott műsort.... Valaki esetleg nem volt otthon ? Nem volt net közelben ? Hát amikor a kedves ellen oldal benyomkodta a háborúkat hajnal 3 körül persze semmit nem bízva a véletlenre csapódás előtt pár perccel hisz a túl erős sem garancia egy seregekkel le épített Szakasz Odin ellen. Kell, hogy tuttira menjenek. Akkor érdekes mód nem igen szóltak egy rossz szót sem.
  Persze amikor valami nem jön össze akkor rögtön hárítani kell és a lehető leg gusztustalanabb módszerektől se elriadva kell a másikat hibáztatni. 
  Nem mondom ezt a karácsonyi hisztit jól le sakkozták előre. Hisz ha bejön a gagyi szünet nyertek mert pihizhetnek. Ha meg Szakasz mégis támad (ahogy azt tette is) megint lehet majd rá mutogatni, hogy "Látjátok az a csúnya Szakasz".

  Lehet mutogatósdit játszani. Lehet különféle propagandákkal elárasztani a jó népet. Lehet itt híreket terjeszteni, hogy a Szakasz ezt kereset meg vagy azt kereset meg ezért vagy azért. Persze amíg név nélkül megy addig azt és olyan infókat lökhet be bárki amit akar és amit nem szégyell csak az arcán lévő bőr vastagsága szab határt a gusztustalanabbnál, gusztustalanabb irkálmányokkal. Hisz mindig lesz egy réteg amelyik ezt "benyeli" és hinni fog ezeknek.
  Persze azért kellenek ehhez a jó elvtársak is akik persze valós kilétüket ügyesen elfedve még szitják is a tűzet. Azon elvtársak akikről még maguk se tudják kifélék vagy mifélék. Olyan elvtársak akik ontják magukból, hogy "bátor vagy mert nem mered fel fedni magadat". Mondják ezt azok akik ugyanúgy egy álarc mögé bújva (saját maguk) irtásait mint egy dics himnuszt nemesítik vagy mindenesetre próbálkoznak ezzel kicsit primitív, kicsit bugyuta módon sőt sokszor még saját magukat lejáratva is próbálják nyalogatni azt ami jobb helyeken csak kijáratul szolgál.

  Most kéne Boldog újévet meg még a szokásos valamiket kirángatnom nekem is.
  Nem fogom tenni. Miét nem ???  Mert nem vagyok álszent és csak azért ki ontsak valamit magamból amit illik vagy amit szokás esetleg megszokás nem látom értelmét. Soroljanak ahová akarnak e végett a közvéleményre bízom.

  DE amit a jövőt illeti remélem, hogy némi emberség szorul végre a szerver játékosaiba és rájönnek, hogy ez csak egy játék amit EMBEREK játszanak. Ahol nincsenek ellenségek csak ellenfelek akik egy - egy háború után kezet fognak majd játszanak tovább. Lehet elég negatív példát látni az életben, hogy mi lesz abból ha emberek nem képesek a saját sérelmeiken túllépni és hadják, hogy az fel falja őket, hogy nekem személy szerint a játékban ez már nem hiányzik és nem kell. Ha meg valakiből tényleg ennyire komoly lelki sérültet csinált egy játék és ennyi személyes sérelme gyüremlett fel egy játék miatt az keressen fel valakit  pár ezer forintért bizton el fogja vállalni a delikvenst a csak neki nincs szüksége egy kolléga segítségére ez ügyben.

  Barátilag: John


  Post edited by Uriel on
  Zs.P.
 • tirerama. (HU1)tirerama. (HU1) HU1 Bejegyzések: 131
  szerkesztette ezt: 01.01.2018
  Én nem olvastam végig bocs

  De mintha Johni azt írta volna már jónéhányszor hogy nincs ideje a játékra, ezért galambos.
  És még az év utolsó napján is itt írkál.
  Berátilag
  Mé nem mész bulizni?
  Galambod van nincs mitől félned
  A szakaszt meg a háborút mindenki ismeri aki odafigyel a játékban zajló eseményekre.
  Tudják milyenek vagytok, nem kell folyamtosan bízonyítanotok ;)mindenki tudja milyen ..... vagytok:)
  Post edited by Uriel on
 • John1979 (HU2)John1979 (HU2) HU2 Bejegyzések: 65
  szerkesztette ezt: 01.01.2018
  pubi (HU1) mondta:
  Én nem olvastam végig bocs

  De mintha Johni fiú azt írta volna már jónéhányszor hogy nincs ideje a játékra, ezért galambos.
  És még az év utolsó napján is itt írkálja a blődségeit.
  Berátilag
  Mé nem mész bulizni?
  Galambod van nincs mitől félned
  A szakaszt meg a háborút mindenki ismeri aki odafigyel a játékban zajló eseményekre.
  Tudják milyenek vagytok, nem kell folyamtosan bízonyítanotok ;)mindenki tudja milyen ..... vagytok:)
  Hát kb-é ilyen az amikor olvasatlanul kritizál valaki valamit amiről azt se tudja mi is az.
  Ilyen az amikor valaki még el is ismeri, hogy úgy mond véleményt valamiről, hogy annak tartalmával, mondani valójával nincs tisztában. (Bár az elvtárs jól tudjuk ha el olvas valamit akkor sincs tisztában azzal, hogy mit is olvasott így nem vesztetünk semmit.)
  Azért van ami már tényleg nem mindegy... De mit is várhatunk valakitől aki inkább elbújik egy álarc mögé csak azért, hogy még véletlen se derűéhesen ki az, hogy ki fórumozgat, irtogat és kritizál az ellen oldalról több acc alól így jól elbeszélgetve és saját magát ön ajnározva.
  Hát ez is a propaganda egy része.....
  Régen  volt ez jól bevett szokás.


  John
  Post edited by Uriel on
  Zs.P.
 • Monic (HU2)Monic (HU2) Bejegyzések: 16
  pubi (HU1) mondta:
  Én nem olvastam végig bocs

  De mintha Johni fiú azt írta volna már jónéhányszor hogy nincs ideje a játékra, ezért galambos.
  És még az év utolsó napján is itt írkálja a blődségeit.
  Berátilag
  Mé nem mész bulizni?
  Galambod van nincs mitől félned
  A szakaszt meg a háborút mindenki ismeri aki odafigyel a játékban zajló eseményekre.
  Tudják milyenek vagytok, nem kell folyamtosan bízonyítanotok ;)mindenki tudja milyen ..... vagytok:)
  Ha mindenki pontosan tudja milyen a Szakasz és a háborút is ismeri, akkor miért kellett ez a topic-ot indítani? :)
  mondjuk én ismerem a többi szövit is  és a háborút is :)
  és el kell mondanom,hogy egyik sem különb a másiknál...:)
  Mindenhol vannak mindenre elszánt tagok,pénz időt,családot nem kímélve itt élik az életüket..
  Akiknek írjátok ezeket a sorokat azok ugyanúgy ahogy a Szakaszt úgy ismerik a A Rend,Ellenállás,Fehér-Hollók szövit is!
  Nem kell a bla bla sem a rizsa de legfőképpen hülyíteni az embereket meg kikelve magunkból sértegetni valakit mert éppen az ellen oldalon játszik....sokan játszottatok már egy szöviben barátként ,most mint ellenségek meg szitjátok egymás ellen a tűzet! Ne feledjétek ez egy virtuális játék ! nem az életetek!!!! 


  Monic @ hu 2
 • Astronaut (HU2)Astronaut (HU2) HU2 Bejegyzések: 9
  szerkesztette ezt: 01.01.2018
  Szerintem most ők jöttek előbb. Most jön az hogy elkezdek álszentkedni,hogy "Megszegték a nem létező fegyver szünetet. Lássátok milyenek?" 

  Pont Szilveszterre csapódik az első leszedő.. (Magyar idő szerint.Szerencse erdélyi vagyok,és itt vagyok)

  Ők kértek a fórumon tűzszünetet karácsony meg szilveszterre. Amint látom saját magukat cáfolták meg :) .
  Néha azt hiszem nem lehet ezt überelni. Nektek mindig sikerül.
  Nem azt mondtátok,hogy az Odin kapja az áldást egy jó ideje,és már csak arra vártok,hogy kilépjenek? Nem úgy látom. Ha hozzánk alig tudtatok összekaparni 100 élest,akkor mi juthatott oda? 100 leszedő 1 éles? Lehet az egész csak kamu volt és nem is ütték az Odint? Lehet hogy hetekig kellett készüljenek,hogy 100 élest összeszedjenek egy közösre? Kitudja...

  Mindenesetre nagyon kemények vagytok!Csak így tovább!  Ui: Arrról miért nem számoltok be,hogy A Rendből akartak foglalni egy Metropoliszt,bele is nyomtak 350k védőt,de mire ment az éles támadás mindet kihívták? Legalább pár támadást meg lehetett volna fogni..
  Post edited by Uriel on
  de Dubois @ hu 2
 • erpapa (HU2)erpapa (HU2) Bejegyzések: 55
  szerkesztette ezt: 01.01.2018
  Ja, hogy full védelemre vagy pakolva? Oké, értek mindent. 4 hullámal én sem legénykednék :)

  én szoktam,tudom nem érted,de akk minek viszel 6 kastit,etelenikol,kelementális,sárgacsibe, csabika?:)Vagytok még 20-an?...:)
  Post edited by Uriel on
 • erpapa (HU2)erpapa (HU2) Bejegyzések: 55
  ez gyenge volt pumpa:)Mindenki levágta a stíled,csak valamiért te örökre ki vagy tiltva a fórumról....:)Hátna:)
 • ValidID (HU2)ValidID (HU2) HU2 Bejegyzések: 11
  Ne viccelj :D  sikerült kikapni pár bent maradt támadót, és akkor azonnal futsz a fórumra posztolni? :D  Szánalom :D

 • erpapa (HU2)erpapa (HU2) Bejegyzések: 55
  Ne viccelj :D  sikerült kikapni pár bent maradt támadót, és akkor azonnal futsz a fórumra posztolni? :D  Szánalom :D

  jah,neked még miért nem sikerült soha?:)

 • erpapa (HU2)erpapa (HU2) Bejegyzések: 55
  Azéért mert az utóbbi 10 év legszánalmasabb beütését szenvedted el:))Lol:) képek fentebb:)

 • erpapa (HU2)erpapa (HU2) Bejegyzések: 55
  18k bakki...én nem reklámoznám,de ha kell teszem újra:)

 • erpapa (HU2)erpapa (HU2) Bejegyzések: 55
  De majd felteszem azt is ,ha egyszer elmész támadni mi lesz:)

 • erpapa (HU2)erpapa (HU2) Bejegyzések: 55
  Na jó mégis csak hogy tudd hol nem vagy:))
 • ValidID (HU2)ValidID (HU2) HU2 Bejegyzések: 11
  szerkesztette ezt: 01.01.2018
  Post edited by Uriel on
 • ValidID (HU2)ValidID (HU2) HU2 Bejegyzések: 11
  szerkesztette ezt: 01.01.2018
  Szedd össze magad fiú, mert ez így még kevés lesz ! Támadókat kicsapni amúgy sem nagy dicsőség, majd egyszer felfogod te is.
 • erpapa (HU2)erpapa (HU2) Bejegyzések: 55
  Nem akarlak túl dícsérni,de méltán ismeretlen tagja vagy a szövetségednek:)
 • erpapa (HU2)erpapa (HU2) Bejegyzések: 55
  Ez a szánalom,kapd ki:)

Ez a beszélgetés lezárult..