Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
A zárolást elkerülendö írtam az akkor még létezö magyar suppnak, hogy a családból többen is játszunk egyazon ip-címröl. Onnan jött egy levél amiben kérték a családtag megjelölését, a vár nevét, és az adatainkat, az ezeket igazoló okmányok bemásolásával... Na itt hagytam abba ezt a cécót, ha zárolnak csak mert a gyerek is játszik akkor ez van, de az iratainkat, adatainkat nem vagyok hajlandó kiadni egy állítólag névtelenül játszható valamiért....
Másolok ide egy levelet, okulásul! Ma érkezett!
Szia!
Ez egyáltalán nem hivatalos dolog. Én semmiképpen sem válaszolnák rá, s nem tenném. Ehhez a GGE-nek semmi köze.
Uriel
Karaktert hogyan lehet törölni????
Roni35
Mostanában nem szoktak törölni. Meg kell várni, míg rom lesz, az kb 3 hónap. Addig nem szabad hozzányúlni.
Uriel
Írjál az ügyfelesnek "leiratkozás" címen.Név szerver email cím legyen benne.
Dr.UUUUUUUUUUgrin
!!! felfügesztették a karakterem !!!
A semmiért!!! Hagya mindenki abba ezt a lüke játékot!!!!
33 szintükari nyekk
!!! felfügesztették a karakterem !!!
A semmiért!!! Hagya mindenki abba ezt a lüke játékot!!!!
A mai nap vettem szövetségi előfizetést, ahogy megvettem a játék letiltott és most egy olyan kép fogad, hogy a "fiókodat felfüggesztettük"... meg szeretném kérdezni, hogy ki tudna nekem ebben segíteni? Hogy mi történhetett?
Azt is írja, hogy bővebben majd e-mailben tájékoztat, azonban e-mail nincs, nem kaptam e-mailt. Nem vett vagy kapott kastélyom van, hanem saját, saját e-maillel!
Megköszönném, ha segítenétek
Sajnos nem Te vagy az egyetlen, akivel ez történt. Kaptál E-mailt, csak a böngészőben be kell állítani a GGE felől érkező levelek engedélyezését. Egyébként jelentettem már, hogy ez más játékosokkal is megesett. Várom a választ, csak az a baj, hogy hétvége van, s ilyenkor senki sincs bent a kezelők közül, csak ügyelet van.
Uriel
Fizetési problémákkal, meg nem kapott dolgokkal, vásárlással a Support foglalkozik. Sajnos én erre nem tudok megoldást.
Uriel
Egyszerű a falu téma.(na nem mindenkinél).Rengeteg rom van,mely inaktiv,de a szövetségek úgymond életben tartják,gondolok itt az erődökre.Nagyon sok fullon van falukból.Na már most,meg kell szüntetni a rom accontokat,és jut egy kevéske levegő a nem multizós és nem 800-as játékosoknak.Az,hogy ki mennyi ideje játszik,nem játszik,mennyit invesztált a játékába,egyéni szoc problem.Amennyiben törlik őket,már pedig miért ne lehetne,megoldódott egy szitu.Két pont között a legrövidebb az .........! Gondolom pár szövinél érvágás lenne,! Emlitsd meg Uriel a legközelebbi konferencián.
illetve ha egy ip cimről vagyok azt nyílván látják ha nyersanyagot és katonát nem küldök akkor nem fognak kicsapni?
Valójában az lenne a legjobb, ha írnál a Supportnak. Azonban, amit mondasz az nem olyan komoly, hogy emiatt kitiltanának. A régi kastélyt nem törlik, csak megvárják amíg rom lesz (kb 1-3 hónap). Egy családban többen is játszhatnak, bár ezt régebben jelenteni kellett, de szerintem nem ilyen szigorúak a kezelők.
Uriel