Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!

ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

🚫 Kitiltások , bannolások, letiltások 🚫

124»

• timcsi1218 (HU2)timcsi1218 (HU2) HU2 Bejegyzések: 46
    UGRIN (HU2) mondta:
    icka (HU2) mondta:
    UGRIN (HU2) mondta:
    Uriel mondta:
    Sziasztok!
    Szerintem nem arról van szó, hogy nem léphet be senki egy másik kastélyba. A lényeg, hogy az egy helyen működő gépről játszó emberek, jelentsék azt, hogy a családban többen is játszanak ugyan arról a címről. Evvel elejét veszik a problémának. Ezt természetesen a Supportnak kell megírni, fényképet csatolni, amin látszanak a gépek, s fénymásolatot a család tagjainak igazolványairól, akik együtt játszanak. Bonyolult dolog, de ez a hivatalos módja.
    Uriel
    Kedves Uriel!
    Ez vicc remélem!
    Kimásoltam magamnak!!!
    Dr.UUUUUUUgrin:-)))
               ügyvéd
    Ez halálosan komoly!
    Nekem már egyszer be kellett szkennelnem a személyim és lakcímkártyám, hogy valóban én vagyok! Még azzal is meggyanúsítottak, hogy csalok! Tehát ez komoly dolog! :)
    Legyen már egy kis eszetek!
    Idézet a GG adatvédelmi szabályzatából 

Az online ajánlatainkhoz elvileg a személyes adatai felfedése nélkül is hozzáférhet. Minden esetben Ön dönti el, hogy megosztja-e velünk a személyes adatait. Azért gyűjtünk adatokat Öntől, hogy teljesíteni tudjuk az Önnel kötött felhasználói szerződést. A felhasználási feltételek és a játékok szabályai betartásának figyelemmel kísérése mellett fontos ide tartozó elem a befizetések megfelelő kezelése.
    Dr.UUUUUUgrin:-))))
             ügyvéd

Elvileg...

A zárolást elkerülendö írtam az akkor még létezö magyar suppnak, hogy a családból többen is játszunk egyazon ip-címröl. Onnan jött egy levél amiben kérték a családtag megjelölését, a vár nevét, és az adatainkat, az ezeket igazoló okmányok bemásolásával... Na itt hagytam abba ezt a cécót, ha zárolnak csak mert a gyerek is játszik akkor ez van, de az iratainkat, adatainkat nem vagyok hajlandó kiadni egy állítólag névtelenül játszható valamiért....

timcsi
  • Bakker101 (HU2)Bakker101 (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
    Szép estét!
    Másolok ide egy levelet, okulásul! Ma érkezett!
    Szia!
    Elnézést ha zavarlak csak egy fontos ügyben irtam neked.
    Most ebben a perceb találtam a goodgame studios oldalán egy olyan ,,fült,, ahol azt irják hogy most karácsonyi ajándékokat lehet szerezzni.
    Persze ezek olyanok hogy kapsz egy csomó rubint,pénzt,nyersit meg ilyenek.
    Ehez hogy megkapd csak annyit kell tenned hogy a jelszavadat 123455 re kell megváltozztatnod és utánna én beirom neked a nevedet meg a jelszavadat ami MOST a jelszód oda az oldalra rányomok hogy CONFIRM és utánna pár perc alatt max.10 perc alatt megcsinálja neked és majd utánna visszalépsz a játékba akkor majd kiirja hogy megkaptad a karácsonyi ajándékokat és hogy rákell nyomnod az igenre és utánna el is fogadtad.
    És mehet is .
    Persze ha nem tetszik akkor csak szolsz nekem és le is szedem az accontodról ezt.
    De ez kinek nem tetszene.
    Remélem benne vagy.
    Nagyon jól járnál.
    ( Leszeretném szövegzzni hogy felnőtt vagyok csak most csináltam egy másik várat a másik nevem Kopasz49 csak most gondoltam mivel karácsony van miért ne lehetne ezt valakinek megadni
    És miért neked? Mivel te nagyon jól álsz és neked éri meg.
    Hidd el NEM vagyok várlopó mert nem vagyok érzéketlen tapló és felteszem a nagykarimat hogy nem veszem el a váradat.
    Lehetne ? 
    Mas
    Bakker101 @ hu 2
  • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
    Szép estét!
    Szia!
    Most ebben a perceb találtam a goodgame studios oldalán egy olyan ,,fült,, ahol azt irják hogy most karácsonyi ajándékokat lehet szerezzni.
    Ehez hogy megkapd csak annyit kell tenned hogy a jelszavadat 123455 re kell megváltozztatnod és utánna én beirom neked a nevedet meg a jelszavadat ami MOST a jelszód oda az oldalra rányomok hogy CONFIRM és utánna pár perc alatt max.10 perc alatt megcsinálja neked és majd utánna visszalépsz a játékba akkor majd kiirja hogy megkaptad a karácsonyi ajándékokat és hogy rákell nyomnod az igenre és utánna el is fogadtad.
    És mehet is .
    Persze ha nem tetszik akkor csak szolsz nekem és le is szedem az accontodról ezt.
    Remélem benne vagy.
    Nagyon jól járnál.
    ( Leszeretném szövegzzni hogy felnőtt vagyok csak most csináltam egy másik várat a másik nevem Kopasz49 csak most gondoltam mivel karácsony van miért ne lehetne ezt valakinek megadni
    Hidd el NEM vagyok várlopó mert nem vagyok érzéketlen tapló és felteszem a nagykarimat hogy nem veszem el a váradat.
    Lehetne ? 
    Mas
    Szia!
    Ez egyáltalán nem hivatalos dolog. Én semmiképpen sem válaszolnák rá, s nem tenném. Ehhez a GGE-nek semmi köze.
    Uriel
  • ValidID (HU2)ValidID (HU2) HU2 Bejegyzések: 11
    szerkesztette ezt: 30.12.2017
    Szép estét!
    Szia!
    És mehet is .
    Remélem benne vagy.
    Nagyon jól járnál.
    Lehetne ? 
    Mas
    Kíváncsi lennék, hogy melyiknek vagy a multiaccountja. Szedd össze magad fiú, mert ez így még kevés lesz!
    Post edited by Uriel on
  • Roni35 (HU1)Roni35 (HU1) Bejegyzések: 1
    Sziasztok!

Karaktert hogyan lehet törölni????

Roni35
    Roni35 (HU1) mondta:
    Sziasztok!

Karaktert hogyan lehet törölni????

Roni35
    Szia!
    Mostanában nem szoktak törölni. Meg kell várni, míg rom lesz, az kb 3 hónap. Addig nem szabad hozzányúlni.
    Uriel
  • UGRIN (HU2)UGRIN (HU2) HU2 Bejegyzések: 19
    Sziasztok
    Írjál az ügyfelesnek "leiratkozás" címen.Név szerver email cím legyen benne.

Dr.UUUUUUUUUUgrin
  • Aninuscsalas (HU1)Aninuscsalas (HU1) Bejegyzések: 14
    Sajnos nem tudom hogy hol jelendsem a testvérem is játsza az empiet ebgem meg letiltottak  :'( mit tegyek?

NINCS mostmár semmin!!!!
    !!! felfügesztették a karakterem !!!
      A semmiért!!! Hagya mindenki abba ezt a lüke játékot!!!!

• Aninuscsalas (HU1)Aninuscsalas (HU1) Bejegyzések: 14
    letiltotak mit tegyek??
    33 szintükari nyekk
    NINCS mostmár semmin!!!!
    !!! felfügesztették a karakterem !!!
      A semmiért!!! Hagya mindenki abba ezt a lüke játékot!!!!

• Nymeria (HU2)Nymeria (HU2) HU2 Bejegyzések: 9
    Sziasztok!
    A mai nap vettem szövetségi előfizetést, ahogy megvettem a játék letiltott és most egy olyan kép fogad, hogy a "fiókodat felfüggesztettük"... meg szeretném kérdezni, hogy ki tudna nekem ebben segíteni? Hogy mi történhetett?

Azt is írja, hogy bővebben majd e-mailben tájékoztat, azonban e-mail nincs, nem kaptam e-mailt. Nem vett vagy kapott kastélyom van, hanem saját, saját e-maillel!

Megköszönném, ha segítenétek :(
    Sziasztok!
    A mai nap vettem szövetségi előfizetést, ahogy megvettem a játék letiltott és most egy olyan kép fogad, hogy a "fiókodat felfüggesztettük"... meg szeretném kérdezni, hogy ki tudna nekem ebben segíteni? Hogy mi történhetett?

Azt is írja, hogy bővebben majd e-mailben tájékoztat, azonban e-mail nincs, nem kaptam e-mailt. Nem vett vagy kapott kastélyom van, hanem saját, saját e-maillel!

Megköszönném, ha segítenétek :(
    Szia!
    Sajnos nem Te vagy az egyetlen, akivel ez történt. Kaptál E-mailt, csak a böngészőben be kell állítani a GGE felől érkező levelek engedélyezését. Egyébként jelentettem már, hogy ez más játékosokkal is megesett. Várom a választ, csak az a baj, hogy hétvége van, s ilyenkor senki sincs bent a kezelők közül, csak ügyelet van.
    Uriel
  • Jozsó01 (HU2)Jozsó01 (HU2) HU2 Bejegyzések: 104
    jó azoknak aki tud venni.. szövetségi  vagy egyéni előfizetést.. sajnos én egyiket sem tudok venni.. addig enged még meglátom hogy mi mennyibe kerül.. de mikor rányomok a 1000 ft / szövetségi előfizetésre/ semmit nem csinál.. 
    DarkJózsefistva @ hu 2
    jó azoknak aki tud venni.. szövetségi  vagy egyéni előfizetést.. sajnos én egyiket sem tudok venni.. addig enged még meglátom hogy mi mennyibe kerül.. de mikor rányomok a 1000 ft / szövetségi előfizetésre/ semmit nem csinál.. 
    Szia!
    Fizetési problémákkal, meg nem kapott dolgokkal, vásárlással a Support foglalkozik. Sajnos én erre nem tudok megoldást.
    Uriel
  • Raymund (HU2)Raymund (HU2) HU2 Bejegyzések: 145
    Sziasztok

Egyszerű a falu téma.(na nem mindenkinél).Rengeteg rom van,mely inaktiv,de a szövetségek úgymond életben tartják,gondolok itt az erődökre.Nagyon sok fullon van falukból.Na már most,meg kell szüntetni a rom accontokat,és jut egy kevéske levegő a nem multizós és nem 800-as játékosoknak.Az,hogy ki mennyi ideje játszik,nem játszik,mennyit invesztált a játékába,egyéni szoc problem.Amennyiben törlik őket,már pedig miért ne lehetne,megoldódott egy szitu.Két pont között a legrövidebb az .........! Gondolom pár szövinél érvágás lenne,! Emlitsd meg Uriel a legközelebbi konferencián.
  • Arn_The_Gothia (HU2)Arn_The_Gothia (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
    Sziasztok nekem van egy régi karakteren azt szeretném törölni mert kezdtem egy újat amiben remélhetőleg nem követem el ugyanazokat a hibákat

• Arn_The_Gothia (HU2)Arn_The_Gothia (HU2) HU2 Bejegyzések: 6
    de nemtudom hol lehet törölni
    illetve ha egy ip cimről vagyok azt nyílván látják ha nyersanyagot és katonát nem küldök akkor nem fognak kicsapni?

de nemtudom hol lehet törölni
    illetve ha egy ip cimről vagyok azt nyílván látják ha nyersanyagot és katonát nem küldök akkor nem fognak kicsapni?

Szia!
    Valójában az lenne a legjobb, ha írnál a Supportnak. Azonban, amit mondasz az nem olyan komoly, hogy emiatt kitiltanának. A régi kastélyt nem törlik, csak megvárják amíg rom lesz (kb 1-3 hónap). Egy családban többen is játszhatnak, bár ezt régebben jelenteni kellett, de szerintem nem ilyen szigorúak a kezelők.
    Uriel 

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt