Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Vélemények az Alakváltó kalandról
Sign In to comment.
Ez így működik, semmi hihetetlen nincsen benne. Olvasd el az erről szóló tájékoztatót, s nem fogsz csodálkozni.
Uriel
A Hazáért! szövetség vezetője
Pontosan ez történik, olvasd el a leírást.
Uriel
Baka80
Név :baka80
Szint : 70-es
Elég nagy kavarodás van ezekből az alakváltókból. Még nem teljesen forrt ki az egész menete. Egyenlőre valóban semmi különleges nincs benne. Ez is egy NPC event, bár valódinak látszik. Nincs dicspont, nincs nyersanyag, s valóban, ha egy komoly támadást felraksz, akkor rengeteg rubinos eszköz kellene, mint egy valódi játékos támadásánál. És valóban az eszközöket elveszted, ennek semmi értelme. ( Javítva lett a leírásban, hogy az eszközöket normál módban is elveszti a támadó. )
Uriel
Anna
Játékos játékos elleni küzdelem ok!
Szeretnék a fejlesztőcsapatba lenni!Ennyit mondanék:vissza kell tenni a bajnokságot!
Régi vágású játékosoknak tetszene ha újra lenne,de nyilván egy kulturált normális szemlélet is kell hozzá!
De úgy emlékszem bajnokság ideje alatt nem szokott gond lenni!
Segítségedet kérem az alakváltó eventtel kapcsolatba.
A totemeket támadtam, háromnál nem is volt semmi baj, de a másik kettőnél a seregek az erődök helyett a kastélyba mentek éjjel vissza, ott aztán 8520 katona élelem hiány miatt elveszett. A megtámadott két totemről még jelentés sem jött, hogy ott mi történt. (A támadások NEM hardcore módban történtek.) Mit tegyek, teljesen tanácstalan vagyok:(
Izgatottam várom válaszod.
Üdvözlettel
Gelibor
Bocs hogy bele szólok, de láttam erre is választ:
Ha a csapatod éjjel a váltás után csapodik vagy uton van, akkor automatikusan a kastélyba kerülnek vissza.
Reméllem érthető volt válaszom:
- Biby -
Meg lehetne oldani, hogy az épületelemekhez hasonlóan, a dekorációkat is egy központi raktárba lehetne helyezni, ahonnan bármelyik erődbe, vagy kastélyba lehetne kirakni?
A Főkastélyban a jó dekorációkat jobbakra lehet most már cserélni, de így ott porosodnak a raktárban, miközben máshol jól jönnének!
Annyit tettek, hogy a Kolosszuson kívül, minden dekorációt el lehet adni. Egyenlőre ez a menet, de reméljük valamit tesznek evvel is, mert sokan jelentették ezeket a problémákat is.
Uriel
Sajnálom, hogy mindig csak azt a választ tudom mondani, hogy : Forduljatok a Supporthoz. Mivel azonban naponta kapnak ezer és ezer levelet, ezért a válaszra elég sokat kell várni. Én itt semmit sem tehetek, ők meg , mint látod, már tudnak a hibáról.
Uriel
Köszönöm, legalább Te válaszra méltattál!
A Support meg csak válaszol valamikor.
Üdv
Gelibor
A Hazáért! szövetség vezetője
Idézhetnék ide még rengeteg hozzászólást...
Mielőtt valamiről véleményt alkotunk talán utána kellene nézni...
Hogy támad és nem kiszámítható... juj-juj-juj... mi lesz most... ez nem NPC hanem igazi játékos általi támdás csak nem jelzi ki a támadót helyette "alakváltó" néven fut... és igazi kastélyt támadsz csak nem tudod kiét... inkább örülni kellene hogy normál módban némi eszköz ráfordítással lehet támadást gyakorolni illetve védekezést is... holnaptól nem lesznek 32-50 katis bejövők mert megszűnt az a bug amiért a többség ilyeneket indított...
De csak azt tudom mondani gondolkozzunk olvassunk és azután írjunk...
Tisztelettel: XelysaX