Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

HIVATALOS KIHÍVÁS!!!

2»

Hozzászólások

 • zürlény (HU2)zürlény (HU2) HU2 Bejegyzések: 348
  Duzu (HU2) mondta:
  Uriel!

  jól emlékszem, hogy levelet sem másolhatok be?
  bár nem uriel vagyok, de én úgy tudom hogy belehet másolni , csak kikell satirozni a nevet.
 • dundun (HU2)dundun (HU2) Bejegyzések: 63
  Duzu (HU2) mondta:
  Azt írod, dundun, hogy sokaknak nincs 10 ezer forintja...., remélem nem így van, de fogadjuk el...akkor ezek a játékosok nem érdemelnek meg díszt csak ha egy olyan szövetséghez tartoznak aki egyedül is meg tudja nyerni?
  és mi van, ha nem ért annak a szövetségnek az elveivel, akkor sosem lehet neki?

  szerintem nem szabad összekeverni egy több szövetség összecsapása story, egy szövetség event nyerési szándékával.

  ha elfogadjuk a játék elveit, akkor nyilván nem véletlenül hoztak létre paktum vagy akár mnt lehetőségeket, magyarul, építsd fel a legerősebb kastot, szövit, szövetségi rendszert..., de ez nem kötelez arrra, hogy visszaélj a hatalmával
  alapvetően az volt nálunk az elv, ha egy szövi támad ránk akkor vívjuk 1 vs 1, de ha több, akkor behívjuk mi is a paktumosainkat

  az event nyerést ha szerver szinten igazságossá akarjuk tenni, akkor engedni kell, hogy kisebb szövetségek az event elején összeállhassanak, de közben már ne változtathassanak, így kiegyenlítődnek az esélyek és  valóban az nyer aki ügyesebb

  itt jön a játék egy érdekes része amiért igazából van értelme játszani, ami többé teszi egy szimpla gomb nyomkodásnál, komunikálni kell, hiszen ha hasonlóak az elvek akkor paktumok alakíthatóak ki és legyőzhetők az addig legyőzhetetlennek hittek is, haverságok, eset barátságok alakuhatnak ki akár személyesen is ééés, így talán lesz egy kis értelme is az itt töltött ídőnek..

  anno a rendben simán elfogadták azon tagok akik nem tudtak aktívan részt venni egy eventben, hogy a helyükre hívunk vendégeket és kihasználva az általunk alkotott szabályokat megnyerünk egy evente, itt egy dolog számított...ki tud jobb csapatot összehozni..., kinek jobb a kapcsolatrendszere..., mert több munkát fektet a játékba mint a többiek...., és ezt nem lehet pénzen megvenni...  Itt a lényeg KISEBB  szövetségek összeállhassanak! Tegyék. De akkor mondjuk a top 15 maradjon ki.

  Nem ért eggyet annak a szövetségnek az elveivel, amikor nyernek akkor eggyetért:)
  És igen engem valahol zavar hogy amiért nekem éveken át kellett küzdeni, azt most fele annyi játékkal és tudással elérheti bárki, ráadásul nagyon tenni se kell érte hiszen, ebben a formában összeállunk nyerünk szétmegyünk, lojalítás, összetartás hol van olyankor? 100.000 fosztással ( 10 szami)  ide írni hogy igen had nyerjek én is mert kicsi vagyok, neee ne nyerj!
  Tedd oda magad légy a toppban! küzdj, építs szövit!
  Én 3 évig nem nyertem szövi szinten eventet, de nem mentünk máshová segítségért! Nem sírtunk itt a fórumon hogy nem nyerünk, addig harcoltam amég olyan szintet értem el hogy aktív hasznos tagja legyek olyan szövinek aki ezt kiérdemelte.
  De ez az én véleményem csak vélemény!
  Az lenne a legjobb ha évente egyszer lehetne csak szövit váltani! Na akkor kiderülne melyek azok a szövik akik kitartanak és megérdemlik hogy toppon legyenek!!


   

  karüb @ hu 2
 • Duzu (HU2)Duzu (HU2) HU2 Bejegyzések: 55
  Rendben, egy véleményt már tudunk, illetve kettőt az enyémmel együtt:)

  Nem másolom be a levelet, de a lényeg annyi, hogy nem áll ki a tábornok asszony csatázni a Deresböl.

  jah, és el ne felejtsem, hogy több evetet is megnyert egyéniben..., ezúton elnézését kérem, hogy nem volt tudomásom róla. Gratulálok hozzá:)  illetve Pubi haverom figyelmét is felhívnám rá, hogy szerencsére van pénz rubinra....D

  De, ez nem jogosít fel senkit, hogy akaratát úgy érvényesítse, hogy a kicsiket támadja az helyet akivel a valódi problémája van. Megtámadott volna, esetleg ha nagyon van pazarolni támadóm, akkor beleküldöm Én is a Deres 100 ezer védőjébe, ahol egy védelmes csarnok vár...D  Elkezdődik egy diskurzus ahol vagy dűlőre jutunk vagy csatázunk és nincs gond.

  Ahhoz, hogy valódi megegyezés szülessen érdemes lenne több véleményt is meghallgatni a szövi váltás eventezés céljából témában,nyitni kéne neki egy új témát ! DE nem itt, ezt a témát zárolnám ha lehet...:)

  u.i: egyet ne feledjünk az tud a legjobban kikészíteni akinek a legkevesebb veszítenie valója van, mindig lehet egy agyament ak úgy gondolja, hogy megunta a játékot mert már mindent elért vagy bármi másért és csak kisérteni jár föl a szomszédból éveken át..., Én már hallottam ilyenről is..:)
 • Duzu (HU2)Duzu (HU2) HU2 Bejegyzések: 55
  uhh, még egy kérdés eszembe jutott..D

  Mi nem vagyunk az első 15 top szövi...tehát ha nálunk áll össze a csapat akkor az rendben van...:?))

  Mert ha igen, akkor köszi dundun a segítséget a tagtoborzásban DDD
 • dundun (HU2)dundun (HU2) Bejegyzések: 63
  Hát igen akár nyithanánk is új topicot, sőt tőllem akár szavazás is lehetne.
  (persze a heti 99-ezer fosztásal rendelkező accokat hagyukk ki belőlle:))


  Viszont ez a kisebbeket üti dolog:)  Már bocsánat de a rend a te vezetésed alatt is sokáig ütött kisebbeket külömböző indokokból,  faluból, erődöt, s.t.b érdem, ez egy ilyen játék, s.t.b.  Akkoriban mégsem olvastam a fórumon hogy ezt felháborítónak találod:)  No de ez a múlt!
  Zárom én is azzal hogy beszéljünk többet! 
  karüb @ hu 2
 • dundun (HU2)dundun (HU2) Bejegyzések: 63
  Duzu (HU2) mondta:
  uhh, még egy kérdés eszembe jutott..D

  Mi nem vagyunk az első 15 top szövi...tehát ha nálunk áll össze a csapat akkor az rendben van...:?))

  Mert ha igen, akkor köszi dundun a segítséget a tagtoborzásban DDD
  Csak egy példa szám volt nem néztem meg, pontosan hogy mi lenne az a szám, ahhoz jobban át kellene nézni a számokat:)
  Viszont hogy ezt írtad felmerült bennem is valami, nem lehet hogy az egész mögött ezek után csak az áll hogy ha egyedül neked, szövidnek nem megy akkor beálltok máshová:))  Hiszen az sem véletlen hogy nem szaladnak a szövidbe emberek .)
  karüb @ hu 2
 • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
  Duzu (HU2) mondta:
  Uriel!

  jól emlékszem, hogy levelet sem másolhatok be?
  Szia!
  Azt sem lehet, jól tudod. Evvel magán levél titkot sértenél meg. Csak a másik fél beleegyezése után, vagy ha olyan a tartalma, ami mindenképpen fontos bizonyíték valamire.
  Uriel
 • Duzu (HU2)Duzu (HU2) HU2 Bejegyzések: 55
  Köszi Uriel:)

  Nem bírtad ki dundun....csak odaszúrtál....DDD miért a Deres mennyi idő alatt épült fel? Nem olyan rég alakultunk és valóban, biztos sokkaban egy rólam kialkult nem feltétlenül pozitív véleménye..., de azt azért tegyük hozzá, hogy akivel nem játszottam egy szöviben az nem ismer igazán..., nyugodtan kérdezd meg Csukót, ha jól látom nálatok tag, hogy háborún kívül nem engedttük a kisebbek bántását, sőt volt, hogy vezetőt fokoztunk le érte...

  illetve ismét fetennék egy költői kérdést, természetesen nem várok választ rá,,,. nálatok nincs olyan tag aki akár sunyiban vagy nyiltan megtámadott nála sokkal kisebb acc-ot?

  itt a probléma még ettöl függetlenül sem változott, azt támad akivel konkrét gondod van, békében.

  No megkérdezem priviben Urielt, hogy miként lehet a témát zárolni, köszönöm a résztvevőknek a diskurzust, persze nem vonom meg senkitöl at utolsó szó jogán lehetőségét és holnap kérem majd:)


 • dundun (HU2)dundun (HU2) Bejegyzések: 63
  Részemről off.
  karüb @ hu 2
Ez a beszélgetés lezárult..