Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Esetleg valak ibe tud most lépni tesztre? , mert nekem ne mengedi
aki tudna segíteni
légyszi:)
Köszönöm a második mondatot. Szeretném megtartani az Uriel nevet, mint moderátor.
jozsó
Nem gondolkoznak még egy erőd bevetésén, és nem gondolkoznak azon sem, hogy ingyen lehessen átvinni a dísztárgyakat, sem azt hogy megnöveljék a területet.
A közrend növelő dísztárgyakat el lehet adni aranyért.
Uriel
Az ötlet nem rossz.
Kérdések merülnek fel, mint például az, hogy egyszerre szórnák le az új erődöket, vagy el kellene foglalni valakitől, s persze nem mindegy, hogy milyenek. Ez kicsit bonyolultabbá teszi ezt az egyszerű dolgot. Lenne egy kis adok-kapok ebből, ami persze lehet jó is, de a kevésbé szerencsések, itt is vesztenének jó nagyot. Nagy keletje lenne a teljesen felhúzott erődöknek, hiszen az erődfoglalást nem lehet megszüntetni, mint rendszert. Mindig egy kicsit belegondolok abba, amit írtok, és keresem a jó lehetőségeket, de van ezeknek több oldala, amiket érdemes meggondolni.
Uriel
viszont ahogy akarjátok szerintem lenne sok bevétel is:) mindenki huzná a pékséget, istálót stb-t:)
Sajnos nem mindenki húzná a pékséget, és a többi dolgot. Lennének olyanok, aki elvennék azt, ami már teljesen fel van húzva. Akkor már nem is olyan jó ötlet , főleg, ha a Tiédet szemelnék ki, mert csilis kajás 8 darab 100%-os termelővel, vagy mondjuk az enyémet. Aztán elfoglalhatna az ember egy üreset, amihez a jelenlegi időátugrás csökkenésével, évek kellenének, mire kicsinosítod. Akinek meg rubinos felállású a játéka, annak hipp-hopp meglenne ez is, 30 as csűrökkel kb 1 hónap alatt. Akkora szakadék keletkezne, hogy szinte behozhatatlan lenne a lemaradás. Pörögne az XP néhol, máshol meg lelassulna minden, és akkor az lenne a baj. Gondolom, nem ezt szeretnéd.
Uriel
Akkor ha ez megvan pörögjön végig a lemez hogy a negyedik erődjét esetleg Tőled szedné el mert 8 kajás és sokat már nem kell húznia rajta. Ebben az esetben is támogatná mindenki? Te játszanál 2 erőddel jobb esetben a top játékosok meg 4 erőddel.
Részemről még mehetne is mert a szomszédaimat nézve én játszanék 4 erőddel és valaki pedig 2 erőddel, de gondoljunk itt a maradék 4ezer játékkosra akik megszívnák.
Nekem az eladhatóság tökélesen jó lenne, nem is kell hogy sokat érjen, csak lehessen őket eltüntetni:)
Gyik
Jön pár időzíttet szép nagy támadás az erődjeimre kicsapva a bent lévő katonáim. Amire beér a foglalás már csak polgárok vannak (igaz ennek is van módja hogy kerüld el de azt nem osztom meg)
Bent a foglalás szuper tele nyomják védővel s egy maxos szövi se tudja kicsapni csak nagy veszteség árán.... de hogy miért azt neked kell kitalálni.
Nos hol jogos az hogy ilyen kiskapuk vannak a játékban ??? Miért nem lehet egy szintet bele írni hogy a 70-esek erődjeit 70es szint alatti csak akkor tudja elfoglalni ha az rommá válik ?S így tovább lefelé. Így lenne fair nem ?::)
vagy az ezekből kialakult hábikra nagy szükség van ? Mert azok akikkel így kibabrálnak 10ből 5ször befejezik a játékot.
Inkább ezeket a kis hibákat kellene kiokoskodni mint azt hogy faluból ne üthessek be senkit -.- de még sárkányt s erődöt se....
Mint azt már leírtam, a dísztárgyakat el lehet adni, némelyik elég szép aranyat ad. A raktárban rámész a dísztárgyra, s alul egy kis pénz ikon van, arra katt.
Uriel
Nem lehet minden dísztárgyat eladni sajnos. Ebben igazatok van, mert az eventek helyezéseiért kapott darabok nem eladhatóak. Személy szerint azokat a darabokat, amik 245 morál alatt vannak, azokat eleve valamelyik világba teszem le. Persze, ha lehet. Sajnos erre is figyelni kell. Elég sok dolog van, amit fontos állandóan figyelni. A felszerelés raktár, hogy ne legyen tele, az élelem, hogy ne fogyjon el, ha a szövi sok katonát hoz össze az éjjel, a szezonális pontnövelő ne éjjel menjen, amikor semmi értelme, és még jó pár dolog. Nem tudom, hogy mi legyen az eladhatatlan díszekkel, de megkérdezem hétfőn, amikor bent lesznek a moderátorok.
Uriel
Szerencsére Uriel nem beszólt, hanem pontosított, amit értékelek. Köszi.