Főoldal Kérdések a játékkal kapcsolatban

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

A holnapi frissítés elhalasztása

Sziasztok Harcosok!

A következő frissítés tesztelése során olyan problémát tapasztaltunk, hogy minden olyan felszerelés, amellyel egy Parancsnokot felszereltek, és fel lett technikusozva, egy óra múlva visszaállt a korábbi állapotába. Mivel így nem adjuk ki a frissítést, ezért nemrég úgy döntöttünk, hogy néhány nappal,  a következő keddig (szeptember 5. ) elhalasztjuk az augusztusi / szeptemberi frissítést.

Ez azt jelenti, hogy a Nomád Invázió & Kán Bosszúja esemény még mindig a hétvégén fut,  a tervezett módosítások nélkül. Ezenkívül az esemény ma este 20:00 -kor kezdődik.
Végül a Kán Bosszúja eseményt a következő Nomád Inváziónál tesszük be, szeptember 18-tól szeptember 22-ig, ezúttal az új mechanikával és beállításokkal. A Vérvarjak háborúja és a Berimond-i csata közvetlenül a frissítés befejezése után kezdődik kedden.

Elnézést kérünk a kellemetlenségekért és köszönjük a támogatást.

Hajrá,

Hozzászólások

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt