Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Ott van pár aberrált ember aki szereti mások accjait tönkretenni(erödöket feladni, felszereléseket eladni stb....)
És az hogy valakit fenyegetnek, hogy megkeresik őt éés a családját is...
Mit képzel ez a RAT meg a haverjai magukról?
Aki ilyen leveleket kap az mindenképp jelentse a support felé, hátha sikerül az ilyen embereket eltakarítani a játékból.
A szakasz szövetség tagsága is csak jobban járna ha az a pár teljesen nem normális tagjukat eltakarítanák!
A mai nappal a LORD-Mancs szövetség megszünt.
Pok
A szakasz a szokásos módon elkezdte az ellenfelei játékosfiókjainak tönkretételét.
Az odinban is volt ha jól tudom
És az nem semmi ha jól sejtem...
a csicskaszövijükben is kiheréltek 1 játékost hogy ezzel jelezzék hogy rábsznak ha nem az ő oldalukon veretik magukat...
és még vannak akik a szakasz mellett vannak?
sajna a RAT által használt kifejezés(csicskaszövi) tényleg találó
Bár lehet ezen szövik nem csicska szövik, csak a vezetése...
Már írtam, hogy a Lintner kastély kémkastély, de azt hitéttek szórakozok. No most jutott el a hír, hogy bár állítólag az ellenállás és barátai mellett van, tegnap hadat üzent az egyik szövetségesüknek. Akkor most melyik oldalon is áll ???
Felnőttek vagytok ne legyetek már gyerekek
Komolyan mondom **** az a Magyarország 2-es szerver.
Egy szóval jellemzem : Cirkusz
KisKata7 (HU2)
screenshotolni akkor látjuk mikor szokott támadni a szakasz
Elsó hozzászólásom fórumban:D
Nagyon nem akartam, de hát ez van.
Akkor szép sorjában.
Nika akire többször is hivatkozik kiskata, a fehér hollóban ül. Egy szép hajnalon pirosat nyomtak ránk, aminek nem láttuk előjelét, azóta sem adtak magyarázatot, hogy miért, de igazándiból lényegtelen, mert ez a játék lényege, Harcolni, háborúzni, eventezni.
Szóval pirosat nyomtak, mert úgy érezték, együtt erősebbek. Nem sírtunk, ők se tegyék most.
Kiskata és a szövetsége nika farmja volt (ezért kerültek pirosba, mert sima farmszövetség az egész), amit állítólag egy gábor nevű kisiskolás kapott meg nikától. (gondolom hogy most már nem műküdik a szövi fosztás felesleges, az hogy ez sima multizás mindkét oldalon, ebbe ne menjünk bele, nem értem, miért ezt a történetet találta ki)
Az érzelmes sztoriról meg annyit, hogy továbbra is egy sima farm, igazi játékos nincs benne, kedden ugye ne legyen 0 a heti fosztás(vasárnap is ennyi volt), ha minden reggel azzal kezdi, hogy rablózik, hogy fejlődni tudjon:)
Kiskata mindig pár perccel azután ír levelet, hogy nikáék támadnak, kicsit fura, hogy mennyire összehangolódtak a kisiskolásokkal:)
Aranyat továbbra sem tudok sajnos fosztani, de majd még próbálkozom vele.
Tényleg semmi bajom a taggal aki éppen a kiskata kastélyban ül, háború előtt észre sem vettem, hogy van.
Tényleg csak azért támadtam meg, mert pirosban vannak(rossz szövetségben van),jegesen közel van, nekem meg valamilyen nyersi kellett, katonai értéke nem volt a támadásnak, 0 védelem volt bent, sima fosztós parancsnokkal mentem..ezért screenshot sincs róla.
Amúgy meg csak jegesen van közel, szóval nem hiszem, hogy valakinek amiatt lenne vége a játékának, mert 1 helyen beütik rendszeresen...
Ennyi a nagy történet.
Ha valódi játékos szeretne kérdezni, akkor nagyon szívesen válaszolok, de ez a farmkastélyból, halott accokból csúnyát mondok, nem igazán izgis, szóval ezt a témát a továbbiakban hanyagolnám.
teccikérteni?
Hát én még kicsi vagyok, jelenleg 21-es szint, de 17-es szintem óta tapasztalom a mit írtok a nagyokról, ugyanis azóta falkáznak a 70-es szintűek. Ennek ellenére fejlődtem egy 9 tagú kis szöviben. Persze naponta kapok több támadást erődömre és váramra 714 katona jön rám a egyszerre egy támadásban. Ez a nemezis szövi a bátrak mellékszövije, vagy mije, ott van másodváruk ahogy hallottam a többiektől, és onnan aljaskodnak, hogy ne látszodjon a nagyban.. Erősek, így aztán nekik mindent szabad amit a kicsiknek nem. 1 hét után rám rám szól hogy merem megtámadni de hogy ők 70-es szintel hogy jönnek rám 17-esre aaaz nem számít.
Meglehetősen gigászi küzdelem, de annyit már tapasztaltam, hogy az nem az a játék valóban ami írva van, hanem itt is az erőszak uralkodik. Igazságosság? Felejtsd el. Őszinteség? Azt is. Kisebbek segítése óvása? Na azt pláne, a kisebbeket ütik, nem segítik.
Hát ezek a szövik sem a tisztességesekhez tartozik. Megérdemelne 1-2 támadást
sajnálkozz ,hanem nyomd inkább a nomádot! msfél ór a alatt a lótusszal együtt 1500tmadót simán felszedsz ilyen szinten!