Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Ezért kell egy MAGYAR SUPPORT is !!!!!!!!!
Tetszenek érteni:-)
Pok
Szia Pok!
Megértem, hogy szükségesnek érzed, hiszen a legtöbb ember kizárólag a saját nyelvén képes kifejezni önmagát. De nem azért szűnt meg a magyar nyelvű támogatás, mert nem kérte senki közületek, hanem ez egy nagyon nehéz döntés végeredménye lett. A GGS tavaly nagyon sok dolgozójától megvált, mert fenn kell tartani a céget. Sajnos a kisebb szerverek ügyfélszolgálatai is ennek estek áldozatul. Ami itt nekünk (remélhetőleg) kikapcsolódás, az nekik a mindennapi megélhetésük forrása.
Bele lehet menni, mit kellene vagy kellett volna tegyen a GGS. De úgy gondolom, felesleges ezt jobban forszírozni. Mi innen nem látjuk át úgy a helyzetet, mint ők onnan. Mi játékos szemmel nézzük, hiszen játékosok vagyunk. Azonban ez komplexebb.
További nagyon jó szórakozást és fórumozást kívánok Neked!
Tündérkeresztanya
Ajven
Szia!
Ez így van. Lehet nekik magyarul írni, de FELESLEGES. Vissza fognak írni, hogy a választható nyelvek valamelyikén ismételjétek meg. Tehát még mielőtt elindulna egy fals információ itt a fórumon, amit utána tovább vinnétek a játékos társaitoknak, szeretném, ha tisztán látnátok.
Tündérkeresztanya
Szia!
Egy kicsit többet árulok el a dolgok működéséről, hátha ebből jobban megértitek, sajnos miért kell azt mondanom erre a kérdésedre, hogy nem. Megpróbálom rövidre fogni.
A GGS-nél egy közös csatornát használunk mi moderátorok, a CM-ek, a fejlesztők és a qa csoport tagjai is. Azonban azt tudni kell, minden játéknak megvan ezen a csatornán belül a saját csoportja, saját fejlesztőkkel, stb. Azt tudjátok már rólam, hogy én egy másik GGS játék moderátora vagyok, nem pedig Empire játéké. Engem csak felkért az egyik Empire CM, hogy segítsek be bizonyos körülmények miatt. A CM-ek átjárnak egyik csoportból a másikba, mert nekik egymást is helyettesíteni kell alkalomadtán, ha a helyzet megkívánja. De mi moderátorok csak a saját játékunk csoportjában vagyunk benne.
Az Empire csoportba én nem látok bele. Nem látom a napi történéseket, a napi hibabejelentéseket, a napi megbeszéléseket, amiben a qa csoport és a fejlesztők is közreműködnek. A hibák között is különbséget kell tenni. Körbe kell először járni, hogy az adott játékosnál az miért fordulhatott elő. Magát a játékot sem ismerem, tehát ha a fejlesztő olyan kérdést tesz fel, még csak válaszolni sem tudnék neki. Ezek mind-mind plusz kommunikáció a játékos és a GGS szakemberei között, ahol nekem kellene közvetítenem. Erre pedig sem lehetőségem, sem plusz időm nincs. Nekem is van családom...két gyerekem.
Nagyon sajnálom, de ebben nem tudok segíteni.
Tündérkeresztanya
Jól értem,hogy a két szerveren nincs annyi haszon"$$$$" ?
Pok
Nem az lett mondva hogy nem folyik be a magyar szerverekről pénz, pusztán csak annyi hogy a kisebb szerverek supportosai lettek elengedve.
Lehet hogy innen is ugyanannyi pénz folyik be mint egy szintén egyedülálló nyelvet beszélő országból csak épp háromszor több játékossal rendelkezik azon ország szervere. Így nagyobb az esélye hogy inkább kevesebb játékost érintő szerverről fogják elvenni a könnyebb kommunikáció előnyét.
De szerencsére a szerencsétlenségben, az angol nyelvű supportosok többsége igen segítőkész és türelmes
Nyugodtan lehet nekik írni egy olyan levelet is mely épp google fordítóval van lefordítva. Még ha esetenként nehezen is de megértik a levél tartalmát, ahol pedig homályos részt látnának vagy épp a nyelvükön egy picikét is sántit hogy valóban azt szeretted volna leírni természetesen küldenek egy levelet melyre egy újabb választ várnak lehetőleg kicsit másképp megfogalmazva hogy 100%-ig érthető és tiszta legyen a közlendő probléma.
Tesztelve lett hónapokkal ezelőtt a support fele rengeteg probléma bejelentés és más téma google fordítóval lett közölve és olyan 90%os sikerrel, meg teljes türelemmel a support részéről működik a dolog így is.
Ha valakinek szüksége van a support segítségére az a pár kattintás megéri épp csak a fordítóba kell leírnod a mondanivalód majd a lefordított szöveget átmásolva elküldöd
Erről beszélnék!
Tessék figyelni,mert csalok!
A dátum jól látható remélem.
Úgy érzem teljesen mindegy milyen nyelvű a support!!!!!
Pok
Szia!
Jelentkeztek néhányan, de csak kettő olyan személy volt, aki szóba is jöhet.
Tündérkeresztanya
Itt nem arról van szó, hogy kevés a bevételük csupán a kiadásukat csökkentik..
Ugyan akkor hónapokat várhatsz a válaszra már ha egyáltalán érkezik..
Nem bántásnak szánom! Akinek gondot okoz a helyesírás, hiszen külföldön tanult, más országból játszik ezen a szerveren, illetve külföldi de most Magyarországon él, annak érdemes használni előtte egy fogalmazó programot ami javítja a helyesírási hibákat, esetleg a szórendeket is. Az aláhúzott szavakat javítja, szórendet cserél, vagy írásjelet keres már is hibátlan lesz az ő levele is. Ha ezt fordítja le fordítóval, akkor már biztos a siker.