Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
mai bug

Ma szerettem volna a kapcsolatot felvenni a szupporttal,de hibát jelez vissza és hogy próbáljam később,már 2szer próbáltam de sehol semmi,
Ma a szamurájoknál technikai probléma lépett fel az eszközöket amit vittem ugy tünteti fel mintha nem lennének ott,de a jelentés belsejét megnyitva láthatóak.Emiatt elhalálozott egy csomó katonám,mit tehetek ez ügyben?
Ma a szamurájoknál technikai probléma lépett fel az eszközöket amit vittem ugy tünteti fel mintha nem lennének ott,de a jelentés belsejét megnyitva láthatóak.Emiatt elhalálozott egy csomó katonám,mit tehetek ez ügyben?

0
Legjobb válasz
-
zürlény (HU2) HU2 Bejegyzések: 348
ps1971 (HU1) mondta:Ma szerettem volna a kapcsolatot felvenni a szupporttal,de hibát jelez vissza és hogy próbáljam később,már 2szer próbáltam de sehol semmi,
nálam már jó, neked még mindig nem jó?
5
Válaszok
nálam már jó, neked még mindig nem jó?