Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Nüx

Kedves játékostársaim. Ha véletlen utatokba akadna Nüx vagy Cooky_ és jelentkezne hozzátok, nagy ívben kerüljétek őket. Hogy miért is? Mint kiderült egy a jelszavuk azaz egy és ugyanazon játékos mindkettő. Amint bekerül egy szövibe, meghúzza magát és talán még eventezik is. Idővel megpróbál a bizalmatokba férkőzni, majd nagyobb kastélyt akar kunyerálni hátha kap, vagy jelszót, hogy majd ő segít mikor nem vagytok fent. Szerencsére mi nem adtunk ki neki jelszót és ma jött a hab a tortán. Fenyegetés több társunk felé, hogy majd jól fel lesznek törve. Mivel mint írtam, nem adta ki senki neki a jelszavát, így ez nem fog megtörténni, de kedvességéért cserébe most addig ütjük míg le nem pusztul mindkét kastélya 

rocker3675 @ hu 2
0
Ez a beszélgetés lezárult..
Engem feltörtek!!nem én írta azt az ocsmány idióta levelt...lén nagyon szerettelek titeket!!
Nüxöt a hugim viszai DarkHope az meg azt se tudom ki!!
Kérlek töröljétek az üzenetet!elnézést hogy ez megtörtént!
Nüxöt a hugim viszai DarkHope az meg azt se tudom ki!!
Kérlek töröljétek az üzenetet!elnézést hogy ez megtörtént!
Ennyit szántam kiegészítésnek.
- Ötletelő -
látjátok???
az sem tudom ki viszi most..
Köszönöm AsinneAsinne (HU2) mondta:
én meg az elfelejtett hugii ??? vagy mi ??
téged csak azért írtalak,mert talánhiszel neekm
Az lehet de enm én viszem!
Én csak ezt viszema Cooky_
Én lopni sose lopok,férjemnek kérek kast mert 2en visszük az egyet!
Lehet ő volt benn mert egészen furán visekedik péntek óta!
Mégegszer sajnálom Netti,Zsolt