Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
🤝 Szövetség keresés 🤝

Sziasztok! 
KIZÁRÓLAG olyan játékosok posztoljanak ide, akik szövetséget KERESnek! A szövetségek bemutatkozásait NE ide írjátok!
Köszönöm.

KIZÁRÓLAG olyan játékosok posztoljanak ide, akik szövetséget KERESnek! A szövetségek bemutatkozásait NE ide írjátok!
Köszönöm.

Post edited by BM Rot on
0
Sign In to comment.
Költözést nem vállalok!!!
Szövit keresek, ahol meg tudom állni a helyem, és nem raknak ki 24 óra elteltével minden ok nélkül!
A kastiról érdemes tudni, hogy nagyon gyenge, mert sehol nem kaptam megfelelő információt arra vonatkozóan hogyan tudnék védekezni és támadni!
Aktiv játékos vagyok, 30 éves felnőtt csajszi! A botrányokat kerülöm, ám a problémákat diplomatiksu módon tudom kezelni, ezáltal sok barátra tettem szert a 4 évem alatt!
Van olyan szövi ami szivesen látna tagjai között?
Koordim: 441:900
Hozzám közeli szövetséget keresek, nem 500-600 egységnyire tőlem!
Köszönettel, Zandagort
A nyugis játékos
Valami jó kis pihenő szövetséget keresnék vagy egy akadémiát, ahol nem kell szinte semmit se csinálni, de nem látogatják mások. Néha betámadok egy-egy nomádot/szamurájt.
Nincs már nagy kedvem játszani, de a kastélyt sajnálom otthagyni és egyszer hátha megint belekezdek.
Farmkastély nem lesz belőle, olyan ajánlatot nem kérek.
A játékban vagy itt írhatnak nekem.
HALál.
-Accelerator
Main accom: Accelerator01 (Hu1)
Sövetséget keresek fejlődéshez tippeket tanácsokat szívesen fogadnék.
Napi szinten bejelentkezek de nem vagyok onlinne egész nap.
607:695 Grnpc
Keresd az akadémiánkat: Kentaúrok és irj Joebacsi -nak.
Vagy nekem is irhatssz a meghívó miatt.
Természetesen ha még érvényes a kérésed.
- Biby -
Szövetséget keresek Magyar 2-es szerveren.
18 éves vagyok, naponta 7-8 órát tudok lenni, hétvégén többet is.
160e erőpontom van, 3 kajás erődöm. Inkább az eventeket csináltam, de nem áll messze tőlem a háború sem. Nevem a játékban: BMester. Jelentkezni lehet itt is és a játékban is. Kisebb szövetségbe NEM megyek, mint ahol most vagyok.
UI: Kedden tudok csak menni, mert addig nincs netem
Kastélyomhoz közeli szövetséget keresek, melynek aktív, hűséges tagja lehetek. Minden nap felmegyek egy órácskát munka után, sokat eventezek.
Arról érdeklődnék hogy van-e magyar közösség a nemzetközi 3-as szerveren?
Szövetséget keresek
A játékban írjatok, ott hamarabb látom..
Tapasztalatom van, költeni is tudok a játékra, ha szükséges.
I feel so much pressure that I'm gonna get the bends
And I'm rolling and controlling in your vicinity
That's why everybody calls me Mr. Infinity