Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
A support tudtával rengetegen visznek több kastit. Ez nem is érdekelne különösebben. Viszont azt jó lenne, ha megmagyarázná a tisztelt illetékes, hogy akkor engem ugyan ezen oknál fogva miért is tiltottak többször?! Ráadásul háború ideje alatt, bár ez a lényegen nem változtat a másik oldal szemszögéből. Ha lehet több kastit is vinni legálisan, akkor kárpótoljatok, ha nem akkor meg hogy lehet az, hogy itt még tanácsokkal is elláttok embereket ez ügyben?!
Üdv: Bloose
Arany birodalom
diplomata
Letöltöttem androidra, és bár nem kértem, bedobott egy új várba, (an) szerveren, nem is értem?!...mindegy, szerver váltásnál azt írja már játszom, fiókot váltani meg nem enged, mert akkor meg kitalálja, hogy nem jó a jelszó, szeretném tudni miért, ha már foglalja a helyet a tableten, hogy mégis mit kellene tennem, és hogyan, milyen sorrendben, mire ügyelve, hogy sikerüljön?
szia, lehet hogy csak véletlen botoztál
üdv
Ajánlom a Puffin Browsert, azon keresztül tudod a rendes kastod vinni, csak élményben nincs olyan jó mint gépen.
Bár nem témába tartozik, de a szövetségetek játékstílusával, amit főleg Kristen képvisel, csak annyit fogtok elérni, hogy idővel még kevesebb játékos lesz az 1es szerveren. Kb marad vagy 5-6 aktív szövi, a többiek inkább abbahagyják a játékot vagy inkább szervert váltanak.
Sajnálom, ami történt, ha valóban semmit sem követtél el. Az E-mailt lehet, hogy azért nem kaptad meg, mert valamilyen szűrő nem engedi . Ezt a levelezésben be lehet állítani. Írtam erről is egy hivatalos bejegyzést.
További információk miatt fordulj az ügyfél szolgálathoz. Ez itt nem az. Ez a fórum, ahol meg tudjuk beszélni, hogy mit lehetne tenni.
Nézd meg a levelezési beállításoknál a szűrőt, hogy engedélyezze a GGE felől érkező levelek fogadását.
Uriel
Olyan problémám lenne hogy már 2 napja nem kapom meg a bejelentkezési jutalmat.Ma már elő se ugrott az ablak mikor beléptem.Sajnos nem vagyok ezzel egyedül,több szövetségesem ís így járt.Szeretnénk ha mihamarabb kijavítanátok a hibát.
Köszi.