Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Mese az Ellenállásról

itt: Szövetség hírek
Történt nem régiben, hogy az Ellenállás háborúba keveredett. Aztán hogy ne legyen még több a vesztesége, galamb alá menekült. Ez idő alatt - állítólag - elveszített sok falut.
Itt jegyzem meg, hogy ha nem bújik galamb alá, akkor talán eltudott volna menni értük, hogy vissza vegye.
Egy kis eventezö szövi 63-as szintü tagja hónapokkal ezelőtt bóklászás közben a jegesen talált egy üres falut. Szépen, az előírtak szerint elfoglalta. Senki nem szólt rá.
Az ellenállás egyik hölgy tagja minap elvette töle, hogy ez az ö faluja volt!
Ezt ugyan semmivel se tudta igazolni, Hisze4n amikor a kissrác elvette ezt az üres falut, ha az övé lett volna, már akkor ir neki arról, hogy mi a helyzet és háboru után kéri vissza. De se jelentés, se levélben ilyen jellegő tájékoztatás hónapokkal ezelött nem történt. Csak mondogatta az Ellenállás belső szabályzatait, amihez a kis szövinek és a 63-as szintü játékosnak semmi köze. Szólva lett a vezetésnek is, hogy ez bizony az íratlan étiket szerint jogtalan.
Hiszen mondva csinált, igazolni jelentéssel nem tudó indokkal vette el a kis ssráctól a teljesen jogosan megszerzett falut. Természetesen tudva azt, hogy se a szövi, se a vár tulajdonosa nem tud vissza menni érte a szintjükböl adódóan, hiszen nem rendelkeznek még az 5-6 hullámos támadással. Meg kis szövi hogyan menjen az Ellenállásra annélkül, hogy teljesen le ne gyalázzák?
El is gondolkodtam azon, hogyha abban a faluban történetesen Szakasztól van valaki, akkor is ilyen vehemenciával veszi el a kis hölgy?
Szégyelje magát az olyan nagy szövi, mint az Ellenállás, hogy ilyen jellemtelenül engedi játszani a tagjait, csak azért mert nagy szövi van a hátuk mögött.
Itt jegyzem meg, hogy ha nem bújik galamb alá, akkor talán eltudott volna menni értük, hogy vissza vegye.
Egy kis eventezö szövi 63-as szintü tagja hónapokkal ezelőtt bóklászás közben a jegesen talált egy üres falut. Szépen, az előírtak szerint elfoglalta. Senki nem szólt rá.
Az ellenállás egyik hölgy tagja minap elvette töle, hogy ez az ö faluja volt!
Ezt ugyan semmivel se tudta igazolni, Hisze4n amikor a kissrác elvette ezt az üres falut, ha az övé lett volna, már akkor ir neki arról, hogy mi a helyzet és háboru után kéri vissza. De se jelentés, se levélben ilyen jellegő tájékoztatás hónapokkal ezelött nem történt. Csak mondogatta az Ellenállás belső szabályzatait, amihez a kis szövinek és a 63-as szintü játékosnak semmi köze. Szólva lett a vezetésnek is, hogy ez bizony az íratlan étiket szerint jogtalan.
Hiszen mondva csinált, igazolni jelentéssel nem tudó indokkal vette el a kis ssráctól a teljesen jogosan megszerzett falut. Természetesen tudva azt, hogy se a szövi, se a vár tulajdonosa nem tud vissza menni érte a szintjükböl adódóan, hiszen nem rendelkeznek még az 5-6 hullámos támadással. Meg kis szövi hogyan menjen az Ellenállásra annélkül, hogy teljesen le ne gyalázzák?
El is gondolkodtam azon, hogyha abban a faluban történetesen Szakasztól van valaki, akkor is ilyen vehemenciával veszi el a kis hölgy?
Szégyelje magát az olyan nagy szövi, mint az Ellenállás, hogy ilyen jellemtelenül engedi játszani a tagjait, csak azért mert nagy szövi van a hátuk mögött.
pube1954 @ hu 2
2
Ez a beszélgetés lezárult..
Én valóban régen játszom, de a 63-as vár nem. S még csak a közelébe se lakik a falunak. Tehát tényleg bóklászott és semmi oka nem volt rá, hogy az üres falut ne foglalja el. A farkastörvény meg szerintem a farkasoknak való és nem emberi játékra-kapcsolatra. Igaz, hogy amit az életben ezek az emberek nem tudnak elérni, azt agresszióval itt próbálják kompenzálni. Azért kiváncsi lettem volna még mindig, hogy a Szakasszal szemben is müködik-e a farkas törvény.?
Galamb alá menekült meg ne kérje vissza azt amit még igazolni se tud, hogy az övé volt.
Ha nagy szövi lennénk, tuti, hogy ezt nem teszi meg falujának állitólagos elvesztése után hónapokkal késöbb. Tehát ez egy gerinctelen húzás agressziv szövi játékostól. A kicsitöl lenyuljuk a naggyal szemben sunnyogunk. Olyan Pál utcai fiúk történetében a vörösingesek ......
2. Milyen hónapokkal? Az egész hábi talán másfél hónapig tartott.
"A kicsitől lenyúljuk" Ha tőlem valaki elemeli a pénztárcámat, aztán eldobja Te meg felveszed akkor a tiéd a tárca vagy az enyém????? Jól besérültetek ezen az ügyön mi? A kis biztonságos, otthonos játékmenetetekbe betolakodott az erőszak. Elárulom neked biztos hogy még be is fog, akár elfogadod, akár nem. Senki sem kívülálló, ennek a rendszernek tagja, része, miként az itt zajló eseményeknek is. Ezért elég érdekes duma hogy téged nem érdekel ki-kivel háborúzik.
Pár kérdésem lenne. Ha teszem fel valaki árnyékzsoldosokkal kiüti a falud védelmét, azaz szabad falu lesz belőle, akkor aki elfoglalja azé lesz a te elméleted alapján? Ha több szövetség háborúzik, akkor az elvesztett faluk, ami háborús zsákmány is lehet, azokat a szöviket illeti meg, akik nem vettek részt a háborúban?
1. Nem az én világom az a szint, amit a vezető szövik képviselnek.
2. Sosem kívánkoztam giga szövibe.
3. Nagyon jól érzem magam a jelenlegi társaimmal.
4. Veled ellentétben én tökéletesen tisztában vagyok a helyzetemmel és a korlátaimmal a játékban.
Csak annyit tennék hozzá, hogy egy normális hangvételű levél, ELŐTTE teljesen ingyen van.
Ennyi!
Itt a vége.