Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

ELLENÁLLÁS /A REND

123

Hozzászólások

 • talicska1 (HU2)talicska1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 17
  Ez mutatja ami most tortenik hogy a felelem nagy ur. A javak elvesztesetol valo felelem mit kinem hoz az emberekbol.
 • Jesse James (HU2)Jesse James (HU2) Bejegyzések: 373
  Először is ki kell javítanom magam, mert igazad van, tényleg nem nyertünk szövi bajnokság, csak nyerésre álltunk az egyiknél egy darabig, de végül megnyertétek!

  Ez azonban nem változtat a tényen, hogy pirosat kaptunk érte, amit végül a saját ts-eteken be is ismertetek!
  Igen, tudom, most azt fogod mondani, hogy ilyen nem történt, de azért mert Te nem voltál ott és esetlegesen nem tudsz róla, az még nem jelenti azt, hogy nem is történt meg!
  Azon a tényen sem változtat, hogy nem azt mondtam, hogy az első háború után mindent elvittetek, hanem azt, hogy a kerközpontjaink felét vagyis 3-at kértetek sarcként!
  Ha szeretnéd azt is megmondom, hogy kiét és most épp kinél van! :)

  Tudodmit, abban is igazat adok Neked, hogy attól, hogy házikedvencként hurcoljátok magatokkal Brokit (mielőtt letagadod a múltkor a mi ts-ünkre is Ti hoztátok :)  ), még nem jelenti azt, hogy bármi is van köztetek a Deressel...
  Elhisszük mi, hogy csak a Rendnek akarnak segíteni... :):)

  Azért az ultimátum körül Nálad is akadnak gondok...
  Igen, 1 hónapot mondtunk a Rend háború befejezésére amibe Ti nem mentetek bele és végül 2 hét lett belőle, viszont azt ne mond nekem, hogy le is telt az a 2 hét és csak utána nyomtatok pirosat! :)
  26.-án hívtátok át Andrisékat és közöltétek az ultimátumot, majd 1.-én megérkezett a piros, ez akárhogy is számolom nincs 2 hét! :):)
  Egyébként senki nem mondta, hogy orvul támadtatok le minket, ez már megint csak mellébeszélés ahogy az is amit a +1 pontban említesz! :)
  Nem a mi ts-ünkön jelent meg a Szakasz szelleme, hanem Tőletek jött egy felkérés, hogy menjünk fel hozzátok ts-re, ott hangzott el az állítás miszerint vagy pirosat nyomunk a Rendre, hogy 1v1 legyen, vagy ránk jöttök együtt plusz a paktumosaitok is!
  Nem tudom, hogy ott voltál e, de ha nem, akkor csak ismételni tudom magam, miszerint az, hogy Te nem vagy ott és nem hallod, az nem azt jelenti, hogy nem is történt meg...
  Én örülök annak hogy a pontokba szedett témák közül a legtöbbre már nem is reagáltál, amire meg igen, ott jórészt igazat adtál nekem. Ezek szerint közelítenek az álláspontjaink... az enyémhez. :wink:

  Senki nem vitatta hogy pirosat kaptatok szövibajnokságkor. Miért kéne ezt tagadnom? Az okát is leírom ha már te nem tetted. Közvetlen előtte ért véget veletek egy háborúnk, aminek végén ti azzal az indokkal kértetek békét hogy elfogyott minden katonátok, nincs mivel védeni se támadni, így értelmetlen a további csatározás. Ezek után azt látjuk hogy 30-40ezer védőket pukkantgattok el naponta a bajnokságon. Nocsak, mégis kell akkor legyen valahol katona, valaki sumákolt békekéréskor.

  A központokat sem kérdőjeleztem meg hogy hozzánk kerültek végül, ezt bárki láthatja. Azt állítottam hogy nem volt szándékunkban titeket kisemmizni, ha így lett volna akkor az első háborúban elvehettünk volna mindent. Nem tettük.
  5 háború kellett hozzá, mert az derült ki hogy ti sosem fogtok korrektül csatázni.

  Rendben, az hogy én nem voltam ott és hallottam, még nem jelenti hogy meg se történt. Szögezzük azért le, ez egyáltalán nem érv amellett hogy megtörtént. Illetve végtelen számú példát tudnék ezen az alapon mondani ami "megtörtént" de te nem voltál jelen hogy cáfolhasd. Az Ellenállás úgy hallottam gyűjtést szervez a következő GGE bulin, hogy mindenkinek legyen rubinja galambra karácsonyig. Tegnap feljött Kelemen a ts-ünkre és azt mondta ő játszik ballerzoliban. Kic Lovag azt mondják a fókahere krémlevestől érzi magát ennyire tökösnek. A Szakasz kényszerítette az Ellenállást hogy háborút nyomjon paktumosára, a Rendre. Pumpa felhívott és beismerte hogy a Szakasz a legerősebb szövi a szerveren, az Ellenállás pedig csak farmkastélyokból áll.
  Mindenki döntse el mégha nem is volt ott mikor ezen mondatok állítólag elhangzottak, vajon mennyire lehetnek valósak.
  Jesse o:)
 • -Rodney- (HU2)-Rodney- (HU2) HU2 Bejegyzések: 13
  Azt hiszem, erre már felesleges érdemben válaszolnom, mert csak szócséplés, terelés és feltételezések tömkelege!:)

  "Azok, akik büszkék és nem hajolnak meg, megaláztatnak és porrá lesznek!"


  -Rodney- @ hu 2
 • Hungerik (HU1)Hungerik (HU1) Bejegyzések: 350
  unitee (HU2) mondta:
  Szép estét!:)

  Jó , jó ez a téma , mindenesetre jó hosszú , de már kicsit unalmas olvasni....:) Körbe-körbe megy az anyázás...a fölösleges szájkaraté..:)

  Elszoktam küldeni játékosokat Lucifer faszára lovagolni , lásd legutóbb Trumballino-t , de hazudni nem szoktam ...nincs rá okom.

  Elhangzott itt pár hozzászólás , hogy az Ellenállás 1 vs 1-ben bárkit legyőz , vagy őket nem lehet legyőzni , vagy  hasonló formában.  

  Itt az alkalom...
  Ellenállás "bátor" lovagjai , vegyétek le magatokról a strucc-ot , készüljetek fel és legyen egy Szakasz vs Ellenállás háború 1 vs 1 -ben. Garantálom az 1 vs 1-et és ahogy irtam , nem szoktam hazudni , ha letudjátok győzni a Szakasz-t én személyesen itt nyilvánosan , fórumon  elismerem győzelmeteket.
  Van viszont egy személyes kikötésem.... Egyik fél egyik játékosa sem használhat tűzkáros várparit egy védésnél sem. Tudom nektek abból jó sok van , tapasztaltam az elmúlt 3 háborúban... 

  Ellenállás "bátor"lovagjai   .... ahogy irtam itt az alakalom , április 1-én essünk egymásnak... úgyis akkor van a "bolond"-ok napja...:)

  Ezt a mostani háborút le kell zárni...mert ennek semmi értelme nincs... most már...múltat magunk mögött hagyni és készülni a jövőre...

  Várom a kihivás elfogadását , vagy elutasitását...!!

  Köszönöm

  Glad1414


  Szia Glad, ez szép és vagány hogy ezt irod, de ne ti döntsétek  már el mikor legyen vége egy háborúnak 2 szövi közt, szerintem hagyni kelet volna hogy befejezzük a háborunkat a rendel, sajnálom hogy ismét nem tudot a szövink elégtételt veni rajtuk, de majd máskor, hátha nem áltok mindig meletük, és mentitek meg, azt a halot szövit,  A kihivás nagyon jól hangzik hogy gyertek 1v1 re de nem hiszem hogy lehet hinni nektek, ezt a hábit se engedtétek befejezni, meg jelen állás szerint eséjünk se lenne ellenetek, nyomtunk már 1v1-et ti vagytok a jobbak enyi  nemis firtatta senki,   de ez csak az én véleménym

  Tisztelettel
   kiskiráy

  Szia Kiskiraly

  Én már nem értem tőletek mindenki mást ir .. legalább magatok közt megbeszélhetnétek .. most azt irod hogy revansból mentettek a Rendre mas szerint a Szakasz kényszeritettt rá titeket.. fura mind1 . A másik nem firtatta senki hogy  a Szakasznal jobbak  vagytok 1v1  .. Lehet pumpa társad fejeben gondok vannak mert pár hsz-el korábban ezt irta.. 
  Ez a sárdobálás már gusztustalan ti irtok itt jellem hibákról .. Rólatok mindent leír hogy masok kepeit tötitek fel ide, és persze nem ti vagytok tudjuk.. 
  Ahelyet hogy ide irkaltok a tagsaggal foglalkoznatok mert latom lassan PIKA nak is elveszik az erődjét.

  Udv
  E így is van jobbak vagyunk mindenkinél,ti addig tudtatok lépést tartani míg Otszig,Kopasz,Popi,Nagy Tomi vette a seregeket ti meg mögülük szurkoltatok,de ugye ez most megszűnt,most legalább 40ezerért kellene vásárolni,hogy legyen egy seregük amit majd mi 3000 toborzott védővel megfogunk! De részemről a ti szavatokra már semmit nem adok,és nekem nem diktáltok,ha én lennék a vezető,biztos nem fogadnám el az ajánlatodat 17millió erőpontkülönbséggel és 3 hét felkészülési idővel akarsz háborúzni velünk?plussz még azt is kikötnéd,hogy milyen parancsnokokkal játszhatunk? :DDD Na erről beszélek ti RETTEGTEK tőlünk!! Miért nem szabod meg azt is,hogy csak védőkkel támadhassunk?:DDD Úgy már tuti esélyesek lennétek! Nekünk soha sem fogtok diktálni ebbe jobb ha beletörődsz! Most játszhattok a 30millió erőpontos szövikkel!Egyet bánok azért,hogy Duzu nem reagált a korábbi levelemre mikor szembesítettem a hazugságával!
  Amúgy ahogy nézem hányingerkeltők ezek a kommentek,a képekkel se értek egyet bár viccesek! De látom duzu is galambot vett,meg nem is reagált a szembesítésre,ez nekem már elegendő válasz! Ezt a fórum beszélgetést részemről lezárom mint ahogy RAT007-et és még pár embert letíltottam a levelezésről is mert nem tudnak értelmes ember módjára társalogni sajnos!
  Ezt RAT007 írta nekem:
  nyenyenyenyenye csicska vagy!:)

  Segítsetek mert én ezt tényleg nem értem,biztos öreg vagyok már,így társalognak a mai fiatalok?
  Ezzel csak az a baj,hogy szabadon mászkál az erdőbe ahogy nézem!

  Sziasztok további jó játékot mindenkinek!
  Egyébként azt írta Glad hogy mindkét fél .Ezáltal rájuk is tartozik a korlátozás
 • vikor tomi (HU2)vikor tomi (HU2) Bejegyzések: 1
  en nem vagyok nagy de  olvasgatok itt mar regtol  es tudom foloslegesen idegeskedtek mert  szerintem ugy hogy idot kapjon az ellenallas  hogy hejre tudjon jonni az mar halott mert a szakasz  nem meri meg kockaztatni itt sok a szo meg a hang tuti a szakasz ugyan ugy mint a rend elverezne es megint menne az osszes szovi  az ellenre  pedig ugy emlekszem hogy a szakasznak  azert volt beirva hogy sarcot fizettek a triumnak mert  a rend nem birt magaval  mert ott nem a tempi eroskodott hanem a rend turta ki a friamatot  most persze mindenki el van telve az erejevel  sunyi modon  de aki jatszik meg jatszott tudja az igazsagot  lehet haragoskodni  meg ami tetszik ez csak a velemenye meg a teny  a rend egy kis sunyi szovetseg de tisztelem oket  mert igy is tudnak parancsolni  a szakasznak  ugy hogy ez tiszteletre melto uthettek  azert mert ezt irtam nem erdekel  ez a tiszta igazsag  es kar itt vitazni  mert aki  rendelkezik egy kis esszel  az lassa mi tortenik  ki mit csinal   szo szerint szet volt verve a rend  minden fele keppen ahogy csak lehet azert ez kicsit igazsagtalan hogy eorsebb szovik  ala vannak rendelve  azert  mert vannak jatekosok akik meg a jatekban is rettegnek akkor mik lehetnek az eletben :D  nem tudom de bele gondolni is durva 

 • talicska1 (HU2)talicska1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 17


 • elvarratlanszál (HU2)elvarratlanszál (HU2) Bejegyzések: 5
  szerkesztette ezt: 07.03.2017
  Bocsánat még 1 dolgot szeretnék megemlíteni,miután rengeteg levelet kaptam ezektől a szövetségektől" TOP4-től
  Itt nem a Szakasszal,Deres-sel,az Odin-nal,a Rend-el van a baj,hanem ezen szövetségeket vezető sajnos,ki kell,hogy mondjam:a való életben életképtelen a társadalomba beilleszkedni nem tudó játékosok vezetik,ha tudnátok pl hogy Rat007 egy buta kisfiú aki az igazi életbe is rendőr szeretett volna lenni,csak sajnos hamar kidobta a szervezet...! Sajnos az utóbbi időbe én is több időt szántam a játékra egy balesetem miatt,így tudom milyen gyorsan magával tud szippantani a játék,de most felépültem és folytatódhat a való élet! Visszatérve TOP 4 tagjaival semmi gond! A vezetőkkel van itt a gond akiknek már csak ez a játék tud örömet okozni,hogy itt uralkodhassanak,ha már a valódi életbe nem sikerült! Senkire nem haragszok sőt örülök,hogy ezek a beteg emberek is megtalálták az utat a boldogsághoz nekik ennyi is elég! Bibliai idézet:Boldogok a lelki szegények,mert övüké a Mennyek Országa!

  Pumpa téged egy képpel is lehet jellemezni... xD
  Kérem a téma zárolását a német support-tól....

  Igazmondójuhász...  van baj nem kevés... szellemileg vagy fizikailag , nem tudom , lehet mindkettő...... személy szerint ,
   " hosszú , de nagyon hosszú életet "  kivánok számodra... • Mab (HU2)Mab (HU2) HU2 Bejegyzések: 895
  Úgy látszik elvarratlanszálat elvarrták. 
 • trumballino (HU2)trumballino (HU2) HU2 Bejegyzések: 48
  Bocsánat még 1 dolgot szeretnék megemlíteni,miután rengeteg levelet kaptam ezektől a szövetségektől" TOP4-től
  Itt nem a Szakasszal,Deres-sel,az Odin-nal,a Rend-el van a baj,hanem ezen szövetségeket vezető sajnos,ki kell,hogy mondjam:a való életben életképtelen a társadalomba beilleszkedni nem tudó játékosok vezetik,ha tudnátok pl hogy Rat007 egy buta kisfiú aki az igazi életbe is rendőr szeretett volna lenni,csak sajnos hamar kidobta a szervezet...! Sajnos az utóbbi időbe én is több időt szántam a játékra egy balesetem miatt,így tudom milyen gyorsan magával tud szippantani a játék,de most felépültem és folytatódhat a való élet! Visszatérve TOP 4 tagjaival semmi gond! A vezetőkkel van itt a gond akiknek már csak ez a játék tud örömet okozni,hogy itt uralkodhassanak,ha már a valódi életbe nem sikerült! Senkire nem haragszok sőt örülök,hogy ezek a beteg emberek is megtalálták az utat a boldogsághoz nekik ennyi is elég! Bibliai idézet:Boldogok a lelki szegények,mert övüké a Mennyek Országa!

  Pumpa téged egy képpel is lehet jellemezni... xD
  Kérem a téma zárolását a német support-tól....

  Igazmondójuhász...  van baj nem kevés... szellemileg vagy fizikailag , nem tudom , lehet mindkettő...... személy szerint ,
   " hosszú , de nagyon hosszú életet "  kivánok számodra...  Ez a jellemző a szakaszra. Ha valami nem tetszik, jelentgetnek, témazárolást kérnek.
  Brávó Pumpa! Végre valaki megmondta nekik az igazságot. Ezt a szánalmas rendőrsztorit RATkairól már én is hallottam. Amikor elkezdtem őket macerálni, írt adrika, vagyis Brill (az elhízott, komplexusos leányzó), hogy az ő párja Glad, aki mellesleg a Hu2 szerver legnagyobb játékosa (és a szlováktól a németig minden nyelvben járatos), majd jól ki fog engem záratni a játékból. Mert ő akkora ász, hogy ez csak egy szavába kerül. És ezt pont ő, akinek bevallottan többtucat kastija van! És az is igaz, hogy a szakaszban a vezetés a beteg. Számos taggal váltottam levelet közülük, akik maguk is elismerték, hogy Glad egy tapló. Főleg a múltkori levele után, melyben a halálomat kívánta, belekeverve a tragikus buszbalaesetet.Több szakaszos is írt, hogy nem ért ezzel egyet.
  Viszont nem értem, hogy az a néhány értelmes normális ember, hogy tűri ezeknek a koplexusos őrülteknek a főnökösködését?
  Én mindenesetre élvezem - és a szabályokat továbbra is betartva - küzdök ellenük. :)
  u.i.: Ja és kedves Glad, vagy dagiadri, felesleges válaszolnotok, kioktatnotok. Anélkül is mindenki tudja, hogy ti vagytok a szerverek gyönyörűségei. A goodgame rómeó és júliája. :) hehe
  trumballino @ hu 2
 • Mab (HU2)Mab (HU2) HU2 Bejegyzések: 895
  Már bocsi, de elvarratlanszál fényképet tett fel egy játékosról, az engedélye nélkül. Ehhez nincs joga, és teljesen mindegy melyik topszövi játékosáról tette fel. Már írtam itt az egyik hozzászólásomban, hogy aki nem tartja be a való életbeli jogokat, törvényeket, azt megbüntetik. Még szép, hogy a GGS nem fogja hagyni, hogy egy engedély nélküli valós fénykép fent maradjon, mert megbüntetik érte, ehhez nem kell Glad. Ilyen játékosnak, aki jogokat sért, nincs helye sem a fórumon, sem a játékban.

  Ahhoz képest, kedves trumballino, hogy fennen hirdeted, te szabályosan játszol, a fórumbeli személyeskedéseket nem bírod kihagyni, vagy ez is a szabályos kereszteshadjáratodhoz tartozik?

  Ezt a témát már rég törölni kellett volna, mert egyszerűen szörnyű ez a "kié a piros, kis homokozólapát" színvonal. Az külön elgondolkodtató, hogy itt több játékos egy virtuális világban él, és azt hiszi, hogy amit a játékban megtehet, azt megteheti a való életben is.
  A fórum nem játék, a fórumra a valós törvények, (személyiségi) jogok és szabályok vonatkoznak, és jó lenne, ha a játékosok ezeket szem előtt tartanák.

  Felhívnám az itteni játékosközösség szíves figyelmét, hogy a GGS újításokat, szigorításokat vezet be a fórumokkal kapcsolatban, és nem kell hozzá nagy topszövis játékos, hogy valakit bannoljanak, eltiltsanak a fórumtól, vagy akár a játéktól is. 

  Írom mindezt úgy, trumballino, hogy egyik topszövihez sincs közöm.
 • zoltanbabos (HU2)zoltanbabos (HU2) HU2 Bejegyzések: 24
  Igen, nagyon eldurvult ez a játék. És a GGS hagyta, hogy olyan legyen a HU2 szerver, mint amilyen lett. Kíváncsi lennék rá, hogy heti szinten mennyi 70 szintű új játékos lesz. Szerintem egy sem. És teljesen jogosan. Másfél évvel ezelőtt úgy nőttek a 70-es játékosok, mint gomba az eső után.Így ez a játék már nem ad sikerélményt a játszani akaróknak. Kezdődik egy event már borítékolva van ki nyeri meg, mert ha más is szeretné azt gyorsan letámadják ellehetetlenítik a játékát játékosnak vagy szövetségnek.Semmi esély nincs, csak a " tisztességes, gerinces, becsületes, szavahihető" szövetségeknek. Ilyen felfogással a HU2 szerver megássa a saját sírját. Akkor hogyan is van ez?
  Lassan elfogynak a játékosok a szerverről nem marad más, csak a színe-java:D
  zoltanbabos @ hu 2
 • zürlény (HU2)zürlény (HU2) HU2 Bejegyzések: 348
  Igen, nagyon eldurvult ez a játék. És a GGS hagyta, hogy olyan legyen a HU2 szerver, mint amilyen lett. Kíváncsi lennék rá, hogy heti szinten mennyi 70 szintű új játékos lesz. Szerintem egy sem. És teljesen jogosan. Másfél évvel ezelőtt úgy nőttek a 70-es játékosok, mint gomba az eső után.Így ez a játék már nem ad sikerélményt a játszani akaróknak. Kezdődik egy event már borítékolva van ki nyeri meg, mert ha más is szeretné azt gyorsan letámadják ellehetetlenítik a játékát játékosnak vagy szövetségnek.Semmi esély nincs, csak a " tisztességes, gerinces, becsületes, szavahihető" szövetségeknek. Ilyen felfogással a HU2 szerver megássa a saját sírját. Akkor hogyan is van ez?
  Lassan elfogynak a játékosok a szerverről nem marad más, csak a színe-java:D
  Meglehet nyerni egyéniben a nomádot, és szamut, mivel annál nem látják ki az első. ki az 50.-ik stb.
  csupán [email protected]ára nyomni kell érte. pénzt is akár bele kell rakni.

 • zoltanbabos (HU2)zoltanbabos (HU2) HU2 Bejegyzések: 24
  Igen, nagyon eldurvult ez a játék. És a GGS hagyta, hogy olyan legyen a HU2 szerver, mint amilyen lett. Kíváncsi lennék rá, hogy heti szinten mennyi 70 szintű új játékos lesz. Szerintem egy sem. És teljesen jogosan. Másfél évvel ezelőtt úgy nőttek a 70-es játékosok, mint gomba az eső után.Így ez a játék már nem ad sikerélményt a játszani akaróknak. Kezdődik egy event már borítékolva van ki nyeri meg, mert ha más is szeretné azt gyorsan letámadják ellehetetlenítik a játékát játékosnak vagy szövetségnek.Semmi esély nincs, csak a " tisztességes, gerinces, becsületes, szavahihető" szövetségeknek. Ilyen felfogással a HU2 szerver megássa a saját sírját. Akkor hogyan is van ez?
  Lassan elfogynak a játékosok a szerverről nem marad más, csak a színe-java:D
  Meglehet nyerni egyéniben a nomádot, és szamut, mivel annál nem látják ki az első. ki az 50.-ik stb.
  csupán [email protected]ára nyomni kell érte. pénzt is akár bele kell rakni.

  Tényleg! Igazad van. Mekkora szerencsénk van:)
  zoltanbabos @ hu 2
 • elvarratlanszál (HU2)elvarratlanszál (HU2) Bejegyzések: 5
  szerkesztette ezt: 11.03.2017

  123

  ---
  2222
 • frici35 (HU2)frici35 (HU2) Bejegyzések: 2
  szerkesztette ezt: 11.03.2017
  1111
 • Én elvarratlanszál játékos szeretnék elnézést kérni mindenkitöl a képek és kommentek miatt be voltam rúgva csúnyán viselkedtem tetteimre nincs mentség! Most 3 napig nem eszek ezzel vezekelek!

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt