Főoldal Hungarian Szövetség hírek

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

ELLENÁLLÁS /A REND

11924

Hozzászólások

 • Hungerik (HU1)Hungerik (HU1) Bejegyzések: 350
  Mindenhol meglehet ha elég erős vagy:)
 • zoltanbabos (HU2)zoltanbabos (HU2) HU2 Bejegyzések: 23
  Csak azt te nem éred meg, hogy erős legyél:)))
  Az egyik ismerősömet azért végezték ki mert 800-as volt! Legalábbis a sokadik kérdésére, hogy miért támadja ugyanaz a szövi, naponta 8-10x, ezt a választ kapta. ( nem volt háború, csak így tartotta kedvük )
  zoltanbabos @ hu 2
 • Hungerik (HU1)Hungerik (HU1) Bejegyzések: 350
  sok minden lehet még:))))))


 • palyi77 (HU2)palyi77 (HU2) Bejegyzések: 2
  itt semmi másról nincs szó csak a szakasz bepánikolt.

  miért is???

  mert az hitték az eleiben hogy a rendnek van esélye. ezért ment bele az 1v1-be. de persze fordult a kocka.
  amikor is a rendre 2 hónap után egyik éjjelén 400-500 kürtőt generáltunk. ebből olyan 80 éles volt de ez nem pontos szám. és ennek a 90%-ával nem tudtak mit kezdeni. ez volt az a pont amikkor a mérleg felénk billent ténylegesen. de 1 ilyen teljesítményhez nem 4 ember kel.gratulálók is a társaimnak :D

  de voltak is előtte is szép tipikus szakaszos beszélgetések. egyszer nekünk drukkoltak máskor a REND-nek.

  tudtuk hogy milyen a szakasz a legkisebb indokba is bele tudnak úgy kötni hogy abból piros lesz. próbáltuk kiküszöbölni minden téren. miközben a rend a bánya várakkal jöttek ránk mi akkor sem mentünk bányából. minden féle levelezés meg volt tiltva kifelé. szóval ténylegesen mindenre próbáltunk oda figyelni. de a szakasz próbálkozást folyamatosan és provokált minket. és a végén csak talált valamit. vagy csak elgondolkoztak hogy ha nálunk lesznek a kereskedelmi központok és jóval több katonánk lesz akkor rájuk mentünk volna?! hát ezt csak a szakasz tudja.

  de a nagy érdekesség szinte minden háborúban. vannak a nagyszájú sunyi játékosok.
  egész háború idegén szinte nem is mernek jönni de ha még 3 szövetég melléjük áll azonnal aktívak lesznek :) ezt nagyon szeretem :)

  1 szónak is 100 a vége amíg világ a világ az ELLENÁLLÁS élni fog ezt a magot már nem lehet szét csapni. 20 mag volt 2 éve ma már 30-35 tagról van szó. és a szakasznak a rendnek,odinak és persze a deresnek. mindig is lesz oka félni. akármennyi erődöt vesztek el vagy falut.

  A REND ellen nyertünk. ez tény. de a háborút még senki nem nyerte meg. és nem most lesz még vége!!!!!!! attól hogy galamb alatt leszünk. :D
 • baka80 (HU2)baka80 (HU2) HU2 Bejegyzések: 117
  2017. január 4.-én a Rend "hadgyakorlatot" hirdetett az Ellenállás ellen. Három hét elteltével, mivel a gyakorlatot nem hagyták abba, pirosat nyomtunk rájuk. Előtte a Szakasz vezetőivel is tárgyalt a vezérkar, akik elmondták, nem szoktak beleszólni az 1v1 küzdelmekbe.

  A Rend rosszul teljesített, hamarosan elvesztette 2 híján az összes tornyát, február 28.-ra virradóra pedig igen koncentrált támadást szenvedtek el,  

  Ma, március elsején pedig a Szakasz, az Odin és a Deres, a tönkrevert Renddel karöltve lerohant minket. Ez a történet.

  Az nyilvánvaló, hogy ezáltal kiállíttatott a Rend szegénységi bizonyítványa. Az is nyilvánvaló, hogy a Szakasz a hangzatos lózungjait csak addig ismételgeti, amíg a saját érdekei ezt diktálják. 2016 őszén éppen itt a fórumon tartott erkölcsi prédikációt BlackOutEmire arról, hogy milyen csúnya dolog nem 1v1-ben háborúzni. Meg is büntettek minket, minden tornyunkat és kk-nkat elszedték. Úgy látszik, azóta átírták saját morális szabályaikat, s 4-en, az első négyből hárommal jönnek ránk. (Ami egyúttal annak is jele, hogy a Szakasz még önmagát sem tartotta elég erősnek, további két szövetséget is fontosnak tartott bevonni, holott mi immár két hónapja háborúzunk.)

  Az Odin a tavalyi háborúban még a mi oldalunkon állt, pontosabban közben árult el. Ezt sem árt tudnia mindenkinek.

  A Deres pedig 5 éve szünet nélkül hangoztatott semlegességét adta fel a szervercsendőr parancsára.

  Nos ilyen körülmények között természetesen bárkit ki lehet "végezni", de nem árt ha tudja a szerver, kiknek a szava mennyit ér valójában.
  Sziasztok!

  Az ismertségem okán az a megtisztelés jutott, hogy a forumon diplomatáskodhatok ebben a kérdésben.

  Kedves Giacomo! Az írásod már már bulvári magasságokban jár, de simán le lehet érte hazugozni, mert a teljesség igénye nélkül készült, és csak a szövetséged szempontjait tartalmazza, sok információ mellőzésével.
  Bár isteni írástechnikád nyomába se érek igyekszem kiegészíteni .

  A falukölcsönzési technikátok imádnivaló <3 : Elvesz, majd támad belőle, Eldob.
  Olyan sikeres ,hogy már korábban is volt fórumtéma.
  Nem csodálkoznék, ha ezzel a falukölcsönzési technikával sokunk utálatát vívtátok ki.

  Pucekli diplomata társad isteni levelezési technikáján, csak ámultunk.
  Olyan jól sikerült TSmeeting lett belőle.
  Itt elhangzott a nem épp kedves véleményetek, mit gondoltok a Deres szövetség játékosairól, 
  Sőt übereltve is lett, azzal, ha belépünk EBBE a háborúba olyan lesz nektek, mint ha semmi se történt volna.

  Kértétek, megkaptátok a pirosat, o:)
  Nem értem miért reklamáltok ? >:)

  Mivel öregszem, és szenilisedek, csak remélhetem nem hagytam ki semmit.
  Köszönöm a figyelmet!

  Baka80


  baka80 @ hu 2

  Név :baka80
  Szint : 70-es

 • Hungerik (HU1)Hungerik (HU1) Bejegyzések: 350
  [...]
  Ennek a 3 szövi tagjainak a való életben is hasonló lehet a mentalitása. Érték nélküli élet, bravó!

  [...]

  többin nincs mit vitatni, viszont azzal azért nem értek feltétlenül eggyet hogy tegyük fel az ODIN vagy hogy ne legyen enyiszer ő lebacva DERES minden tagja olyan mentalitású-e amilyen. 
  Lehet hogy szegény Kis Ábelnek nem volt beleszólása és csak nézte a fejleményeket mint a Tényeket (tv2-borzalmas hírt nem közlő műsor)... ,Átáltunk ellenfél oldal . ÜTni ellenség. ---->Attól még nem feltétlenül Áruló mentalitású Kis Ábel a való életben is  ,
  Ez alatt azt értem hogy 20tag "mentalitása" miatt nem kell azt mondani hogy mind a 65 fő az mert bizony sértő lehet ...... 
 • Kic lovag (HU2)Kic lovag (HU2) HU2 Bejegyzések: 35
  Hungerik:
  lehet választani, erre gondoltam. Aki ott marad, az meghasonul a történésekkel.
  Én tuti kiléptem volna onnan!

  Baka:
  blabla... :)
  Tényleg egyenes és őszinte lépés mellé állni annak aki terrorizálja a szövetségeteket. Ez a makacs tény és ezt mindenki tudja. Bravó és gratula :)
 • IgazmondóJuhász (HU1)IgazmondóJuhász (HU1) Bejegyzések: 12
  szerkesztette ezt: 03.03.2017
  "A Pályi által írt 4-500 kürt volt az 1200-1400 is, ezt biztos forrásból tudom. Csak magam indítottam 3 fősereget meg 50 leszedőt... :)"

  Biztos forrásból hallottam... persze persze :D
  Nem lehet hogy volt aki csak bemondta nálatok, hogy megy ,küldi,csinálja mert nem érezte magáénak ezt a pár megbukott tempis és az amúgy is agyhalott dilettáns embereid által generált háborút? xD
  Amúgy meg kár ,hogy te nem is játszol kb :dizzy: mert nincs időd rá ,de kürtöket számolni volt időd ezek szerint 2 nyitás között xD Bár a robot kinyitja azt igaz-e ? :D Kettős haszon nem csökken az erőpont,nem megy a drága saját időd se :D
 • Belfegor. (HU2)Belfegor. (HU2) HU2 Bejegyzések: 156
  BelfegorPlayer @ hu 2
 • baka80 (HU2)baka80 (HU2) HU2 Bejegyzések: 117
  szerkesztette ezt: 03.03.2017
  Hungerik:
  lehet választani, erre gondoltam. Aki ott marad, az meghasonul a történésekkel.
  Én tuti kiléptem volna onnan!

  Baka:
  blabla... :)
  Tényleg egyenes és őszinte lépés mellé állni annak aki terrorizálja a szövetségeteket. Ez a makacs tény és ezt mindenki tudja. Bravó és gratula :)
  Szia András !

  Van két oldal ami közül lehet választani, és ha belebetegedtek, se lesz a tiétek szimpatikus, ráadásul tettetek azért, hogy így legyen. B)
  Vagy nem te mondtad, ha beszállunk a háborúba ellenetek az olyan, mintha nem történne semmi? ;)

  Baka80      
  baka80 @ hu 2

  Név :baka80
  Szint : 70-es

 • Üdv Mindenkinek,

  köszönjük a méltató szavakat. Jól esik és örülök, hogy nem csak mi látjuk így a dolgokat! Belülről még izgalmasabb a szitu. A Pályi által írt 4-500 kürt volt az 1200-1400 is, ezt biztos forrásból tudom. Csak magam indítottam 3 fősereget meg 50 leszedőt... :)
  Szóval Giacomo Tibi Úr összefoglalója precíz és helytálló, nem is tennék hozzá semmit. Lényeg, hogy agyonvertük a Rendet, ez elvitathatatlan!!!
  A Szakasz megint meghazuttolta magát, mert váltig állította hogy hagyják az 1V1-et, de tudtuk hogy nem lesz így , de Rat-tal és a többi szakaszos tábival legalább 5x kimondattam, hogy nem szólnak bele. Így lehet adni a szavuknak. Ezek ilyenek és ezt tudjuk is...
  Ami a legfincsibb, hogy az eventhuszár Deres és az ÁRULÓ odin hatalmas elánnal (legalább 10-10 sereg) :D jött ránk a piros nyomkodásuk után.

  Az a Deres akiket a szakasz folyamatosan szétvert és legutóbb 2 napi szakasz piros után ledobták a láncot és bődületes sarcot fizettek... hihi, jó kis meghasonulás. NEM LENNÉK DERES JÁTÉKOS...!

  Az az odin akik mint paktumosok nem voltak hajlandóak beállni mellénk amikor szükség lett volna rájuk, inkább átálltak az ellenséghez! Mi ez, ha nem égbekiálltó ÁRULÁS! Odin játékosként azokkal harcolni akiket nem szeretek???? Milyen erkölcsi normátok van, 'kedves' ODINOSOK??? SEMMILYEN? ja tényleg. :)

  Ennek a 3 szövi tagjainak a való életben is hasonló lehet a mentalitása. Érték nélküli élet, bravó!


  Mi vagyunk az ELLENÁLLÁS! Nem fogunk eltűnni, nem fogjuk feladni. Vagyunk és leszünk! Fogunk még meglepetést okozni! ;)

  Hajrá ELLENÁLLÁS!
  A.
  Csaba doktor úr! Magát kiengedték a gyógyintézetből ?Azt hittem magát még mindig kezeltetik a skizofréniájával. Jobban van már!?Önnön magához se felejtsen el néha benézni, a sok személyisége közül biztos nehéz választani!:) Meleg baráti üdvözlettem az ön egy korábbi páciense! <3
 • Áhhh nem rossz nem rossz!
  De ez a kedvenc zenéjük én azt hallottam! Biztos forrásból!!!!! 1000% hogy így spannolják fel magukat
   
 • Talán oldani kellene ezt a nagy feszültséget. Javaslom szavazzunk az év galambjára!

  http://www.mgksz.hu/az-ev-galambfajtai.html

  Az Év Galambfajtái


   budapesti magasröptű keringő
  ballerzoltan
  magyar óriás begyes
  palyi77
  bácskai keringő
  cestercius
  alföldi-(kőrösi) keringő
  sotnal
  szegedi magasszálló keringő
  arthas
  debreceni pergő
  giacomo1
  komáromi bukó
  lever68
  kiskunfélegyházi keringő
  csaba doki
  budapesti rövidcsőrű
  chili
  székesfehérvári bukó
  tubi
  alföldi buga és alföldi parasztgatyás
  kelementális
  egri kék

  A valósággal való bármiféle hasonlóság/egyezés kizárólag a véletlen műve.

  Azt a rohadt bááááááátttya,nincs egy cigid véletlen!? :D Kurva nagy LIKEEEE TESÓÓÓ 
  Megy a pacsi ez nagyon ott van xD
  Év hozzászólása 4EVER:smile:
  Leszel a barátom? :D
 • Akoska7 (HU2)Akoska7 (HU2) HU2 Bejegyzések: 5

  Sziasztok!

  Gratulálok az ELLENÁLLÁS tagjainak a rend elleni háború megnyeréséhez! 2 hónapig tartott, de minden pillanatát élveztem. Különös örömöt okozott, amikor egy-egy régi tagot, vagy éppen a vezetőt bírtuk távozásra :)

  Ezután a rend rinyálása és szétesésének hírésre a 4 társaságot összefújta a szél és félelemből összeált, de tudjuk, hogy összenő, ami össze tartozik. Nagyon illusztris társaságba került most a deres és az odin, büszkék lehetnek magukra és a teljesítményükre is :) A lelkiismeretem nekem tiszta :D

  Az emberi jellemekből kaptunk ismét leckét :)

  Engem is felírhattok a galamb listára.

  További jó játékot!

 • tirerama. (HU1)tirerama. (HU1) HU1 Bejegyzések: 131
  Most arra büszkék egyesek itt a forumon hogy 4 szövi lealázott 1 et?
  Gratulálok nekik.
  Gondolom fordított helyzetben nem lennének ennyire elszállva maguktól.
  Ez a dolog meg hogy az erödöket veszik el meg egyenesen mocsok dolog.
  Hagyni kéne őket újra szerveződni.
  Meg ezek után kivel fognak háborús játékot játszani?
  Más erös szövi nincs.
  Csak az a bizonyos 4 amelyik most összefogott.
  A deres meg az odin nem akarja észrevenni hogy nagyon ki vannak használva.
  A Templomosok is ezt csínálták régen, más szövetségek harcoltak helyettük, akik mind valamiféle ármánykodás miatt aztán meggyengültek.
  Szerintem a deres meg az odin is így fog járni.
  A szakasz  jól keveri a kártyát, és  mindíg vannak akik bekajálják!
 • Duzu (HU2)Duzu (HU2) HU2 Bejegyzések: 55
  Sziasztok!

  Tegyük sorban helyre a tényeket.

  1. Semmiféle hadgyakorlat nem volt a háborút megelőzőleg. Sir Sir, Kic és Pumpa farokméregetésből indult a konfliktus, komunikáció zéró.
  2. Giacomo1 szava hihetősége erősen kétséges.Többen is emlékezhetnek rá amikor a Templomosok ellen ment a csata és a Relo hozta a szokásos formáját, azaz igyekezett úgy lavirozni, hogy véletlenül se kerüljön háborúba. A Relo paktumban volt velünk és a Templomossal is. Valamiért úgy érezték, gondolom Baller Z nyomására, hogy a Szakaszt kell zaklatniuk, persze pirosat nem mertek nyomni. Ekkor a még eredeti Holováczal és talán Sanyika1985-el átmentünk a Relo ts-re és megbeszéltük Giacomoval és pár vezérükkel, hogy kapnak egy kk-t, ha kimaradnak a történetből. A szavukat adták!. Másnap Baller z nyomására mégis elkezdték magukat feltoborozni, hogy beszállnak ellenünk a hábiba. No ennyire szava hihető Giacomo! Még egy tény van ami miatt eléggé ireleváns Giacomo véleménye. Szidja a Derest, hogy háború kerülő, de Ő maga évekig lavirozott hasonlóképpen a Reloval. Pont.
  3. A háború 1 hónapig tartott ez idáig, nem kettő. Busora másnap lett galamb véve, ahogy megkaptuk a pirosat, 60 napos, tehát lehet számolni. 
  4. Kic szeret túlozni, mondhatjuk, hogy hazudozni, illetve megvan ama remek tulajdonsága, hogy a háta mögött szidja az embert. Innentől az Ő véleménye lényegtelen!
  5. 1400-1500 vagy 10 000 kürt...D Nem egyetlen csatában nyered meg a háborút! Valószinűleg ez azért nem esik le az Ellenállásnak, mert a leghosszabb csatájuk eddig ez az 1 hónap volt. Mi nem adtuk volna fel, akár hiszik, akár nem. Elvenni nem tudtak semmit, még akkor se tudtak volna, ha nem megyünk bele az adok-kapokba, hanem csak védegetünk. Amit Ők elsöprő győzelemként éltek meg egyetlen offenzíva során, azaz kiszedtek tőlünk sok-sok védőt a világokban, azt Mi már rég megtettük velük gerillázásaink során.Én elismerem, hogy egy nagyon motivál, erős csapat az Ellenállás és azt is, hogy nálunk sokan belekényelmesedtek a hatalmi poziciónkba, de azt tudni kell, hogy 1 vs 1-ben nem igazán lehet központot elvenni, túl sok obijektumot kéne védeni, amire nem képes egyetlen szövetség. Magyarul sosem jutottak volna tovább mint a végtelenségig tartó egymás gyepálása.
  6. A szövetségi rendszert azért hozzák létre, hogy szükség esetén a saját akaratukat tudják érvényesíteni az érintettek, ezt nem értem miért kell elmagyarázni egy Baller vezette brigádnak, aki mindig is roppant büszke volt arra, hogy 3.5 évig uralta a szervert a főként általa létrehozott triumvirátus, sok esetben 4-5 szövetséggel karöltve lezúzva egy szövetséget.
  7. Az Ellenállás galambos hisztije sok mindent elmond a játékhoz való hozzáállásukról! A Szakasz anno ugyebár évekig küzdött a hatalomra jutásért és kitartóan meg is találták a módját. Lehet fikázni Őket, de Ők nem vettek galambot és sértődtek meg a Ts-en történő megalázó dumák miatt, amivel egyébként jó magam sem értek egyet.
  8. Az Ellenállásnak szerintem nem csak önmaga erősitésével kellene foglalkoznia, hanem egy olyan szövetségi rendszer felépítésén ami képes ütőképesen fellépni a jelenlegi uralkodó rendszer ellen. Ez évekbe is telhet és tök felesleges két havonta kivagyiságból hábiba keveredni, mert akkor nem halad a fejlődés az igazán nagy szerver háború szintű történet felé, ahol valós esély is lehet a központok elvételére.

  Véleményem szerint csak normális komunikáció útján lehetne rendezni a helyzetet!!

  Aztán mindenki fejlődhet tovább, így most sok ember játéka el van rontva pusztán dacból!!

  Ne feledjétek ez egy játék!!!

  U.i: A valós legtöbb kürt szám amit az Ellenállás generált az 360, itt voltam, láttam. Ne feledjük, hogy egy leszedő csak pár perces kürtöt generál, tehát nem egyszerre jelenik meg az összes, ezért lehet ez a vélemény különbség. Kic "biztos" forrása megint csak arra utal, hogy Kic szeret túlozni, füllenteni. A játékban eddig csak ennyi fűzödik a nevéhez, hát próbál ezzel hírhedt lenni D
 • talicska1 (HU2)talicska1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 17
  Azert vicces hogy a forumon nem szolal meg mas csak akik effektive gyoztek a REND ellen.
  Baka80 piciket diplomatasagbol megbukott itt. Jobb lenne ha Deres kiallitana egy konkretumokat tudo, es vitakepes taggal./ Pl aki nyomta a haborut, Brokenheart vagy a masik 2-3 tag aki tamogatta a haborut, mert a szobeszed szerint tobb nem volt:)/ Odinrol nem szolok en emlekszem az utolso haboruban 1x belepett az ELLEN oldalan es ugyanaznap par ora leforgasa alatt kapitulalt is a masik oldalra.

  En csak jo regeneralodast es teljes felepulest kivanok az ELLENALLAS minden tagjanak.
  / utoszokent azt leszogezem az ELLENnek lesz utanpotlasa de a 1 vs 4 utan nem tartom valoszinunek hogy a masik oldalra valaki megy kenyszer nelkul./


Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt