Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
itt valaki szóvá tette a szövleirásotokat amivel mélyen egyetértek.
hogy lehet komolyan venni egy olyan szövit akinek ilyen bicskanyitogató stilusa van?
Arany birodalom
diplomata
Mondjuk én már a szövi elnevezését is furcsálom. A "gerousia" szó ógörögül azt jelenti "a vének tanácsa". A szövi neve azonban "gerusia" aminek jelentése "az aggok otthona", vagy másképpen "az öregek háza". Most akkor a szövetség elnevezése tul.kép. szocotthon????
hát ahhoz képest elég jó a beszélőkéje
hú de hátborzongató
Arany birodalom
diplomata
Az alap kérdés igen miért igen, ha nem miért nem?
Lehet azért nem írnak mert egyből bírálod és minősíted azokat akik olyan eszközökkel élnek ebben a játékban amivel te nem. Tehát a másik felet még a megszólalása előtt a becstelen, csaló jelzők illetik meg, így csupán ettől te leszel a rendes, becsületes játékos? Nem gondolom hogy a becsületesség ott kezdődik hogy valaki fosztogat-e egy halott várat a játékban. szerintem te is megteszed, maximum kisebb hatékonysággal.
Csökkenteni kéne ezeket az irreális költségeket...
Hanem hogy CSAL (általános szerződési feltételek ) ,persze vannak kiskapuk és aki eszes ezen keresztül csal hogy ne legyen csalás a csalás.... Miért nem lehet ezeket a nyersiket halot várból vagy ne hogy adjék "kisseb szintű ,védtlen "játékostól ellopni? -mert hogy ezek megengedett dolgok ,de az hogy te csinálj 20 farmkast és azt farmolgasd az nem szabályos ....
Én sem csináltam farmkasokat pedig megtehedtem volna.....helyette sivin tűzön jegesen nézem a védtlen halott várakat és látom hogy halomszámra van bennük az olaj meg a különböző nyersik....kb 2-3 támadással teli töltöm a raktárat egy adott nyersiből , szabályszegés nélkül.
abbahagyja valaki rábizza a társára a szövire akárkire ez inkább jellemző mint hogy ujat kezd csak azért hogy farm legyen belőle.
Arany birodalom
diplomata
Mind1, szóval ezért marad a farmolás. Miért? Azért mert ezzel kevesebb játékos fog égni. Mert így a királyi nyersit nem tőled, tőlem, egymástól vesszük el, hanem halott váraktól. A becsületesség ott kezdődik, h ha már valaki maga köré gyűjti a faluit, legalább ad helyette másikat, hisz a becsületes játékos megdolgozott érte. Ez így-úgy azért működik.
de pl azért mert valaki gyakorlatozik, és éjjel az erődjeidből kikap 20e támadót, védőt vegyesen, no ez számomra már nem tartozik a becsületes játékos megfogalmazásába annak fényében, hogy ezt a játék szabályai nem tiltják.
Tehát, ha arra lennél kíváncsi ki a becsületes, akkor inkább pontokba rendezve talán fel lehetne mérni azokat az ismérveket, jellemzőket, vagy elvárásokat, amiket ezzel szemben személyesen támasztunk.
Korábbi hozzászólásban említésre került, egy ilyen, olyan újabb szövetség. Nem lehet. Mert igen a nagyok elszippantják, vagy... Ez nincs. Mivel mindenki ragaszkodik a saját helyéhez, szövetségéhez. És talán, de nagyon talán 1-2 év után, mikor már látszik, h a térképen csak 10 vár van, az is az xy szövihez tartozik, és játszanak, na akkor már nem lesz ilyen törekvés.
Kisebb tagok. Szép lenne, ha működne, de minimálisan szolgálja a fejlődésüket, ha nagyobb szövetségbe kerülnek? Miért? Mert a jelenlegi helyzetük a szintjükhöz mérten korlátozza őket. Aki becsülettel helyt szeretne állni sem tud, mert én pl. 20e pontot hozok a nomádba, és kiszedek egy komplett felszerelést pl, ő meg szenved, mert neki 100 nomád sem elég. Hiába kap időátugrót, eszközt, katonát. Ezekkel nem tud élni. Mert a kati hamar dezertál, mert nem tud 2-3e démont tartani, eljátszani sem, mert 3-4 támadás mire elküldi, és jobb esetben van egy használható pkja.
Erre lenne jó az akadémia. De az akadémiának is van akadémiája, és annak is van akadémiája, és még pihenője is mindnek, kérdem én ha most kezdte mit pihen?
Sorolhatnám még, h ezért vagy azért. A kicsiknek egy aránylag tapasztalt közepes szintű szövetségben van helye fejlődni, de a kis hülyék annyira türelmetlenek, hogy nekik már 70es vár kell. van annyi mint a szemét a térképen. Csak hogy azért mert 70es vára van, attól még nem tud null bukóval ütni rablót, egy játékos támadásból kihozni 2-300e dpt, nomádból, szamiból kihozni 20e pontot, mert nem tanulta meg.
Én elvből igyekszem már 70eseket felvenni. De még így sem elég az oktatásunk. Mert vagy nem érti, vagy nem érdekli, vagy mit tudom én. Aztán 1-2 hét múlva úgy gondolja, h nem tud lépést tartani, pedig nem elvárás, és megy tovább, ahonnan megint megy tovább, és onnan is tovább. Míg ő is farm nem lesz egy szövetségben.
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2
Mert valószínűleg ez is volt a cél. Reklám. Biztos lesz (van) pár jelentkező a szövetségbe. Más egyéb haszna nemigen lehet, mint hogy bővül a tagság, mert mindig van igény bizonyos szintű demagógiára. Bár ki tudja.