Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
bugg bejelentése

azt a buggot akarom bejelenteni hogy nekem a darum buggos mert ami a második kockában van abból nem megy le az idő!
0
A daru csak abban segít hogy kitudd jelölni a következő épületre a feladatot.
Ha az elsővel végzett utána foglalkozik azzal.
nekem a dics.pontok szerzésével van problémám
ma megtámadtam 780 idegent , telenyomtam kék-arany és piros-arany zászlóval , és kaptam 4800 dics.pontot , pontosan annyit amit zászlók nélkül is megkaptam volna
kérdésem , akkor most lenyúlták simán a zászlóimat ?
üdv. YogoBella
"inter arma silent musae "
"Háborúban hallgatnak a múzsák"
szeretnék választ kapni a kérdésemre
kérem a zászlóimat vissza , vagy az azért járó dics.pontokat
köszi
Nekem azzal van problémám, hogy eddig nekem 45000 fa és 45000 kőbe került az építési udvar, és kb 15 órába telt megépíteni.
Most nekem valamiért csak 450 fa és 450 kő, 4 perc alatt megépítem, és még pluszba ad 110 közrendet is.
Ez miért van? Vagy ez direkt van így?
Válaszokat előre is köszönöm!
nekem aval van problemam vetem egy kiralyi lobogot 4900 rubint ert es nem jelenikmeg a terkepen ?
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2
a supportnál fogok jelentést tenni ha nem rendezik a kárpotlásomat nem kérek többet csak amit elvesztettem azokat irják valahogy jóvá nagyon régen játszom és élvezem is a játékot de sajnos az abba hagyása ezek miatt egyre többször jut az eszembe
A nomád se működik jól. Nem tudom más is találkozott-e a hibával, de a teljesítendő célok között a hatalom táblái feladatnál egy kijelentkezés és visszajelentkezésnél törli az addig megszerzett táblákat.
Ez a játék már tényleg a vicc kategória. Már nincs olyan event illeve funkciója a játéknak ami jól működik. Tényleg megfontolandó egy vásárlási moratórium.Én már kértem a szövitagjaimat hogy ne vegyenek pénzért semmit, de ahoz hogy foganatja legyen többen kell hogy csatlakozzatok.
csak akkor voltam kiakadva eléggé, amikor nem volt beri, meg elment a szövi bajnokság.
Mindenki ott veszi észre a hibákat amelyik eventben játszik.Ez természetes.