Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Szövi: Kerecsensólyom
Az új frissítéshez járó ajándékok nem jelentek meg a kastélyom raktárában. Legyetek szívesek orvosolni a problémát! Előre is köszönöm!
Az alábbi linken találod meg őket:
https://support.goodgamestudios.com/
Szint:70+950
Sziasztok!
Nem tudom, hogy azon tagoknak is feltűnt, akik már a 70. (Legendás) szinten játszanak, hogy a főkastély előtti táborban nem jelenik meg egyszer sem az alkusz és az alkimista sem. Az utóbbi miatt gyakorlatilag nem teljesíthető az eredmények között szereplő, különböző főzetek használatáról szóló kihívások. Esetleg eme észrevételt a fejlesztők orvosolhatnák.
Sajnos kivették őket a játékból,de ez van:(
Szint:70+950
http://kepfeltoltes.hu/view/161009/any_tok_www.kepfeltoltes.hu_.png
Az szép,hogy segítetek a hibák megoldásában,de rangsorolást kicsit furának tartom.Igaz adott hibák,ahogy olvastam nem mindenkinél jelennek meg,de akkor az én,és velem hasonló problémákkal küzdő estlegesen kevesebb játékos problémái mikor lesznek orvosolva?Nekem például a dics.pontjaim vesztek el egy eventen /idegenek/ belül már másodszor,amit mondanom sem kell két szint emelkedést is hozhatott volna.Lassan így már semmi értelmét nem látom az eventezésnek,hisz most még a Berimond is eltűnt!
Kérlek segítsetek,hisz szeretem ezt a játékot,és nem szeretném a hitemet veszíteni benne.
üdvözlettel:Szabó Zé.
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2