Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Égő Várra Való Támadás

itt: Szövetség hírek
Ma reggel XHEADHUNTER 5X égő váramra támadott,és erődre falumat elvették. Mit tegyek?
0
kuvasszal lopj pár falut tőlük, aztán dobd el...
Vagy valami hasonlót..:D
Hát ezen gondolkozanak el mi is ez , hát nem félrevezetése a szövinek és kitervelt erődlopás? Ezért ,lettek mindenhol beütve ,
A testvér játékban levő neve arash csakhogy mindenki tisztán lássa mi is a tényállás,
Ha ég a várad a program még az idegeneket és a rablóbárókat is rád küldi mindens szívfájdalom nélkül. A veszteség akkor kevés, ha már eleve megölte a katonáid, mert elvette a kajád!
Kezdő vagyok itt.
A nagy tudásúak véleményét kérném.
(A szó szoros és jó értelmében a nagy tudásút. )
33. szinten levertem tegnap reggel egy 60+-os független játékos minden faluját, majd foglaló csapatot küldtem a már égő kajás erődre.
Biztos ami biztos alapon a foglaló csapat beérkezése előtt még végigraboltam ismét az összes várát ne maradjon katonája.
A tag közben belépett egy szövetségbe. Megpróbáltak beállni a foglalásom elé, de nem igazán nagy sikerrel. Most követelik vissza az erődöt, hagyjam abba a foglalást, mert égő erődre támadtam és ez etikátlan itt.
Bármit kérdeztem, az indok csak ennyi volt. Égő erődöt támadtam.
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Jogosan támadnak az égő erőd miatt?
(....,de egy felturbózott 16-os szintű, valószínűleg multi acc.-ból?
Ja még annyit kiegészítésképpen, hogy a 60+-os tag, mihelyt belépett a szövetségbe, megtámadta az egyik tagunkat, Így a két szövetség között élő háború a diplomáciai helyzet.
A szövetség vezére tőlem kérdezte melyik tagjuk miatt robbant ki a háború.
Köszönöm a véleményeket.
Üdv.
Ati
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2
Nem Ő támad, mert nem volt mivel. Illetve annyi volt, hogy kirobbantsa a két szövi között a háborút,
Az új szövetségének egy kicsi, de tapasztalt tagja (16 szint talán valamelyik másik tag multi fiókja), akit ha én támadok alapból becsületpontot veszítek.
Sajnos az erődökben nincs torony, a +18%-os sebesség, és egyéb eszközök miatt csak az utolsó 6-7 percben vesszük észre a támadást, a védelemküldése lehetetlen.
Most az erődjeinket rombolja módszeresen.
Persze a védőim java elment a foglaló csapattal, és amíg konkrét választ nem kapok, nem állok ki a foglalásból.
Kiütötték a foglaló sereget.
Azért a vélemény továbbra is érdekel.
Nem szeretnék fejjel menni a falnak.
főkastélyokat és erődöket is egyaránt falukat lopnak
nagyrészben 70 es szintüek támadnak néha 1-2 60 as is megjelenik
mit csináljunk ? kis csapatról van szó 29 tag hatan vannak 70 es szintüek a többi mind 45 alatt van
védeni egyátalán nem tudunk mert egyszerre támadnak a mindnkit és többen támadnak egy erödöt / kastélyt
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2
Csak eljutottatok a fórumra!
Az okokat is írjátok ki legyetek oly kedvesek ne csak a végeredményt ami idáig vezetett...
XelysaX (Arany Birodalom)