Főoldal Hungarian Goodgame Empire – Közösség

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Büntető – Trumballino

245

Hozzászólások

 • ripper (HU1)ripper (HU1) Bejegyzések: 260
  Egyre jobbakat lehet itt olvasni, ebben a témában! :#
 • Katochikkata (HU2)Katochikkata (HU2) Bejegyzések: 10
  Jesse James!

  Üdvözöl, aki "kizárólag 1 egységről képes beütni valakit":)

  Kéri, hogy meséld el ezt a csúfságos eseményt!!
  Hátha többeket érdekel, hogyan kell/lehet beütni 1 egységről a Szakasz büszke játékosát . 


 • Katochikkata (HU2)Katochikkata (HU2) Bejegyzések: 10
  Most kezdődik a Duna Tv-n a Szakasz című film.
  Aki még nem látta (vagy már látta) nézze meg és gondolkodjon el!!!  
 • Black0uTEmpire (HU2)Black0uTEmpire (HU2) HU2 Bejegyzések: 39
  Kedves Kabalaba!

  JJ egyik erődje mellé költöztél (azt hittem tisztában vagy ezzel) és sikerült beütnöd, amikor mi tettünk hasonlót úgy megijedtél, hogy feladtad mind a három erődödet. Nyugodtan leírhatod az ilyesmit nem fogjuk cáfolni. A többi támadásod alatt pedig vígan szundikáltunk/ más elfoglaltságunk volt. Nagyon szép ütések voltak, persze pár apró tényező kicsit ront az értékén. Például, hogy csak ezért képes voltál katonát levásárolni, nem kis értékben és bár ezzel a támadással nem dicsekszel. fényképeid közé sem töltöd fel, de állításod szerint 6e Ft-ért(szerintünk 10ért) levásároltál 1 akciót és szintén 2 egységről támadtál és lettél megfogva középen. 6(10) e Ft a semmiért, és ez csak 1 akciód. A JJ-s még egyszer ennyi, a reggeli pár pedig még drágább buli volt. Mindezt egy várból amibe egy kocsi ára belement.
  Tovább rontja az összképet, hogy körülbelül 200 ajándék katona szükségeltetett/kastély, hogy a "védelmedet"(ami főként vásárolt démon/halál egységekből állt) leamortizáljuk, a napszak szinte mind1 volt. Ezek a jelentések is hiányoznak fentről, pedig 3-5ezer démonok hullottak váranként többször is...A fenti jelentésekben kb 600 szamurájos katona képviselt értéket, a többi királyőr illetve gyártott katona volt.
  Kitértél az érdempontra is. Az érdempont egy csodás dolog és ahányszor háborúban vagyunk lemondunk róla, mivel sok esetben értelmetlen védeni. Az egyetlen előny a dicspont bónusz amit ad, az pedig csak idegenekhez kell, amit pl én már nem nagyon erőltetek.
  Szóval összeségébén nem mondom, hogy nem ért meglepetten a dolog amikor géphez jutottam, mert nem mostanság volt amikor utoljára beütöttek és most is megvolt minden nálam és a többieknél is ahhoz, hogy könnyedén védve legyen a támadásod, de minden szövinél akadnak holtidők(pláne ha esetleg akad egy kis segítséged is:)) amikor lehet ütni pár mókásabbat. Ugyanakkor napi szinten képesek vagyunk ilyeneket ütni, online játékoson is, mindenféle sértettség és bosszúvágy nélkül és a kastélyunkat sem töröljük utána egy méretes hiszti közepette, majd járunk vissza írogatni és köpködni álnéven, multi accokból:)
  Leveleztünk is, ahol megírtam, hogy mindenki a saját játékáért felelős, mikor vádaskodtál. Te elrontottad a sajátod és jelenleg páran ugyanezt csinálják. Mindenki égett már ebben a játékban, én is lángoltam 100%on mindenhol, de veled ellentétben igyekeztem ügyesebb lenni és olyanokat keresni csapattársnak akik hasonló játékos felfogásúak. A te utad is járható, hogy visszajársz és 2 társaddal végiglépegetsz a rátok hagyott várakon aztán küldöd a szabotázsokat időt és energiát nem sajnálva, de maximum annyit ér, hogy értetlenül állunk a dolog logikátlansága előtt, hiszen pár épület eloltásával(100as csürök) minimalizálni lehet a kárt amit okoztok és közben a kő és fa ami ehhez kell, a ti kastélyaitokból jön ingyen, kiegészítve egy kevés királyi nyersivel:) Persze néha útban van pár támadó, de ez nem nekünk probléma. Olvastam felül, hogy elkeseredtek is vagyunk és rengeteg rubint ölünk ebbe a háborúba, ehhez pedig csak annyit írnék, hogy elkeseredettségünkben nyertünk egy nomádot, a rubinköltséget meg írjátok össze kedves Hubertusos emberkék a két oldalon és legyetek szívesek kalkulálni az ajándék dolgokkal is, mert az esetek nagytöbbségében eszköz nélkül megyünk és számításaim szerint ha napi 1 sivis erődnyi költsége van egy embernek nálunk akkor lehet sokat mondok, miközben nálatok leesni nincs ideje az ajándék katonának és tonnaszám bukjátok a védelmi eszközöket, a tagság pedig -25-főnél jár amit 30e erőpontos várakkal pótoltok, eventezni nem tudtok, építkezni sem, semmit sem...Mindenesetre a kár amit okoztok 1 hét alatt, azt a jelen játékban 2 óra leforgása alatt el lehet oltani teljesen egy nomád alatt az amúgy kárba vesző gyorsítók segítségével, már ha a kastély tulaját érdekli ennyire a dolog.
  Mindenesetre további sok sikert a folytatáshoz, körülbelül 2 esetleg 3 embert zavarnak is a szabotázsok nálunk, remélhetőleg őket is hozzásegítitek ahhoz, hogy a későbbiekben jobban viseljék az ilyesféle tevékenységeket, mert biztos még lesz olyan 65 fős a szövetség akik ahelyett, hogy megtanulnának összerakni egy védelmi stratégiát, felpakolni a támadást, inkább a gondolkodást nem igénylő, de kis hatékonyságú szabotázshoz és a sajátjaik manipulálásához nyúlnak, mint eszköz. Engem továbbra is csak 2 dolog zavar csupán, az hogy ezzel rontjátok az alkupoziciótokat és egyre több kárt okoztok a nálatok játszó játékosoknak, a másik, hogy egyre gyakrabban küldötök kémkedést a szabotázsok helyett, ami azért zavaró, mert ha már csináltok valamit, legalább csináljátok jól!:)

  További jó játékot mindenkinek!

  ui: vitafit egy lelkes és hiperaktív srác, ha hiszitek ha nem, nem multiaccount:) Sok beszari "felnőttel" ellentétben akik 26os várakból illetve hullavárakból írnak, ő felvállalja esetlegesen nem túl populáris véleményét. Írja ezt úgy, hogy nem vettük fel ide:) Ahogy régebben és fentebb is megírtuk, Szakasszal kapcsolatos dologra, csak Szakaszos várból fogunk reagálni és csak olyanoknak akik vállalják a nevüket itt, illetve a fáradtságot, hogy tájékozodjanak mielőtt írkálnak.
  Black0uTEmpire @ hu 2
 • Czifra (HU2)Czifra (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
       Czifra
     Szt. Hubertus

 • Czifra (HU2)Czifra (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
       Czifra
     Szt. Hubertus

 • Czifra (HU2)Czifra (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
       Czifra
     Szt. Hubertus

 • Czifra (HU2)Czifra (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
  szerkesztette ezt: 09.04.2016
  Üdv!

  Szóval, igen én lennék az aki megunta ezt az egészet és adja fel a játékot!
  Mielőtt még a "kis hatékonyságú, gondolkodást nem igénylő" szabotázshoz folyamodtam volna, háromszor megfogtam/megfogtuk Lord Schofield társatokat. Ezt nem tudtátok lenyelni, így küldtetek rám egy 6 hullámos emberkét.
  Nem kell mondanom milyen végeredménnyel. Sajnos vagy nem sajnos én nem ülök napi 24 órát a számítógép előtt, hogy toborozzak és újra beleálljak a támadásba, amit simán kiütne egy legendás 800-as. 
  Így hát áthelyeztem a váram RAT barátom mellé, és szoros "kapcsolatot" ápolok vele.
  Van néhány jófej tag nálatok, de velük is azért volt "baráti" beszélgetés, mert úgy álltam hozzájuk és válaszoltam a leveleikre. Mint a képeken is láthatjátok 7 szabotázs miatt, némelyiknek eléggé elgurult a gyógyszer.
  Én szinte mindenhol 100%-on égek, erődök és falvak nélkül, mégsem sírok.
  Igen, ők tényleg nagyon emberségesek és nagyon rendes emberek!

  Hajrá Szakasz, csak így tovább!!!!  :s

       Czifra
     Szt. Hubertus

 • Black0uTEmpire (HU2)Black0uTEmpire (HU2) HU2 Bejegyzések: 39
  Kedves Cifra!

  Fentebb már volt írva, hogy okot és okozatot illik együtt kirakni, mivel te gyakran igyekszel szolgáltatni okot az ilyesmire pimasz leveleiddel. Például azt a leveledet is kirakhatod ahol megfenyegetted törékeny lelkű vezérünket, hogy eltörlöd a térképről(azóta is várja). Hiányzik a levelek közül sanya6222 pár aranyköpése is, az egyiket még fejből is tudom idézni: "Mi van köcs...?".
  Mi ezekkel nem szoktunk foglalkozni, mert lehetnek egy rossz nap következményei egy bal lábbal kelt embertől, de ha már így divatba jött a magánlevelezések kiposztolgatása akkor itt van egy a sok a közül ami a ti oldalatokról jött egy tagunknak az elmúlt pár percben reakcióként a következő támadásra:
  Akció:
  http://kepkezelo.com/images/oce71ad35po4w9jefqww.jpg
  Reakció:
  http://kepkezelo.com/images/hyj1871dnc12emstq7xp.jpg

  Természetesen, mindenezektől függetlenül mi sem tűrjük az ilyen jellegű levelezést, ezért már tegnap ki lett osztva pár dorgálás, mivel attól, hogy provokálod a tagjainkat egyfolytában még nem szükséges felvenni veled a kesztyűt...

  További szép estét!

  Black0uTEmpire @ hu 2
 • szakasz008 (HU1)szakasz008 (HU1) Bejegyzések: 140
  A kurva életbe abba.Balhé van oszt nem szólnátok nekem.Chh....Csak faeszközt kaptok ajándékbe majd hanukára.Na de térjünk a tárgyra.A győkérség csak úgy sugárzik a magyar2-es szerverről.De ezért nem őket hanem a Magyar1-es Phalanx szövetséget és a gyökér kefe főnöküket Dinelkét kell hibáztatni.Nem csak a Szakasz-ba vannak köcsögök.Vegyük például a csipet-csapatot.49-en tönkre vágták a 49-es kastélyomat.És ez a magyar2-ön történt.Milyen ironikus nem igaz?Na de eltértem a tárgytól.Az előbb spyon76-ról beszéltem.Visszatérve a témára.Dinel a Kakaó nevű accjával ellopta és átnevezte a Reapers nevű szövetséget.Tönkre tette Krisztina.Fodor szövetségét.Most meg hadat üzentek a szerver két urának.Megint úgy fognak járni,mint az Enigmával és aztán új szövetség kerül a porondra.Na de wz hogy kapcsolódik a magyar2-es storyhoz?Úgy,hogy a Szakasz vezetőségében ott van Dinelke.Milyen összeesküvések derülnek ki?Ha....Na mentem vissza csajozni.Ha bármi kérdésetek van a játékba tegyétek fel.
 • Czifra (HU2)Czifra (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
  Kedves Black0uTEmpire!

  Legalább a nevemet tudnád leírni. Ezt úgy nevezik, hogy irónia... B)
  Én nem mondtam a gazdádnak, hogy megkeresem a való életben, és csúnya dolgokat teszek vele.
  Persze szurkálódtam, de ennyi, nem illettem trágár szavakkal egyik társadat sem, ha mégis, kérlek cáfolj meg.
  Én itt befejeztem a fórumhuszárkodást. Leírtam a véleményemet és ennyi.
  A többiek, hogy mit írtak az engem hidegen hagy. Mindenki jobban teszi, ha a saját dolgával törődik.       Czifra
     Szt. Hubertus

 • Katochikkata (HU2)Katochikkata (HU2) Bejegyzések: 10
  Kezdődik!!!
 • szakasz008 (HU1)szakasz008 (HU1) Bejegyzések: 140
  Kezdődik!!!Te ki is vagy pontosan?
  nem látom a karidat egy szerveren se
 • mobo (HU2)mobo (HU2) Bejegyzések: 65
  Kezdődik!!!


  Szint:70
  Szövetség: Szakasz
  Rang: Örmester
  mobo @ hu 2
 • Czifra (HU2)Czifra (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
  hahahahahaha :"):"):"):")
  Ez jó volt mobo (y) De attól még utállak! :smiley:  :p
       Czifra
     Szt. Hubertus

 • Black0uTEmpire (HU2)Black0uTEmpire (HU2) HU2 Bejegyzések: 39
  Czifra (HU2) mondta:
  Kedves Black0uTEmpire!

  Legalább a nevemet tudnád leírni. Ezt úgy nevezik, hogy irónia... B)
  Én nem mondtam a gazdádnak, hogy megkeresem a való életben, és csúnya dolgokat teszek vele.
  Persze szurkálódtam, de ennyi, nem illettem trágár szavakkal egyik társadat sem, ha mégis, kérlek cáfolj meg.
  Én itt befejeztem a fórumhuszárkodást. Leírtam a véleményemet és ennyi.
  A többiek, hogy mit írtak az engem hidegen hagy. Mindenki jobban teszi, ha a saját dolgával törődik.  Kedves Czifra az irónia nagymestere!:)

  Nem állítottam, hogy a való életben fenyegetted meg, olvasd újra. Gazdád meg maximum neked van, néha meg is etethetne, meg rablózhatna helyetted. A nap egészét szabotázzsal töltöd, szóval ne állítsd, hogy nincs időd. A többire meg nehéz reagálni, mivel sem támadni sem védeni nem igazán tudsz...még 2 egységre sem vagy veszélyes:)
  Black0uTEmpire @ hu 2
 • Czifra (HU2)Czifra (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
       Czifra
     Szt. Hubertus

 • Czifra (HU2)Czifra (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
  50-es szinten már 8 milkát hoztam.
  Mivel folyamatosan vertek, így támadókat sem tudok tartani és már nem is akarok.
  Mint mondottam, nem érdekel már ez az egész...
  Na pááá :)
       Czifra
     Szt. Hubertus

 • máté3245 (HU1)máté3245 (HU1) HU1 Bejegyzések: 403
  szerkesztette ezt: 10.04.2016
  A kurva életbe abba.Balhé van oszt nem szólnátok nekem.Chh....Csak faeszközt kaptok ajándékbe majd hanukára.Na de térjünk a tárgyra.A győkérség csak úgy sugárzik a magyar2-es szerverről.De ezért nem őket hanem a Magyar1-es Phalanx szövetséget és a gyökér kefe főnöküket Dinelkét kell hibáztatni.Nem csak a Szakasz-ba vannak köcsögök.Vegyük például a csipet-csapatot.49-en tönkre vágták a 49-es kastélyomat.És ez a magyar2-ön történt.Milyen ironikus nem igaz?Na de eltértem a tárgytól.Az előbb spyon76-ról beszéltem.Visszatérve a témára.Dinel a Kakaó nevű accjával ellopta és átnevezte a Reapers nevű szövetséget.Tönkre tette Krisztina.Fodor szövetségét.Most meg hadat üzentek a szerver két urának.Megint úgy fognak járni,mint az Enigmával és aztán új szövetség kerül a porondra.Na de wz hogy kapcsolódik a magyar2-es storyhoz?Úgy,hogy a Szakasz vezetőségében ott van Dinelke.Milyen összeesküvések derülnek ki?Ha....Na mentem vissza csajozni.Ha bármi kérdésetek van a játékba tegyétek fel.
  Erre inkább nem mondok semmit.
  És ne terjessz  baromságokat a szövimről,inkább mond meg mi a valós neved hu1-n,hogy beverhesselek.
  Hu1
  Szint:70+950
  Szövi: Kerecsensólyom
 • szakasz008 (HU1)szakasz008 (HU1) Bejegyzések: 140
  A kurva életbe abba.Balhé van oszt nem szólnátok nekem.Chh....Csak faeszközt kaptok ajándékbe majd hanukára.Na de térjünk a tárgyra.A győkérség csak úgy sugárzik a magyar2-es szerverről.De ezért nem őket hanem a Magyar1-es Phalanx szövetséget és a gyökér kefe főnöküket Dinelkét kell hibáztatni.Nem csak a Szakasz-ba vannak köcsögök.Vegyük például a csipet-csapatot.49-en tönkre vágták a 49-es kastélyomat.És ez a magyar2-ön történt.Milyen ironikus nem igaz?Na de eltértem a tárgytól.Az előbb spyon76-ról beszéltem.Visszatérve a témára.Dinel a Kakaó nevű accjával ellopta és átnevezte a Reapers nevű szövetséget.Tönkre tette Krisztina.Fodor szövetségét.Most meg hadat üzentek a szerver két urának.Megint úgy fognak járni,mint az Enigmával és aztán új szövetség kerül a porondra.Na de wz hogy kapcsolódik a magyar2-es storyhoz?Úgy,hogy a Szakasz vezetőségében ott van Dinelke.Milyen összeesküvések derülnek ki?Ha....Na mentem vissza csajozni.Ha bármi kérdésetek van a játékba tegyétek fel.
  Erre inkább nem mondok semmit.
  És ne terjessz  baromságokat a szövimről,inkább mond meg mi a valós neved hu1-n,hogy beverhesselek.  Miért nem igazak?Nem rég még Reapers volt a szövid neve és Krisztina Fodor vezette.Kakaó és bandája egyszűren ellopta tőle.Most meg tönkre is teszik,mert a Vengeur keresztbe lefog titeket nyelni.Én spyon76 vagyok a Sötét nagyúr.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt