Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Aki még nem látta (vagy már látta) nézze meg és gondolkodjon el!!!
JJ egyik erődje mellé költöztél (azt hittem tisztában vagy ezzel) és sikerült beütnöd, amikor mi tettünk hasonlót úgy megijedtél, hogy feladtad mind a három erődödet. Nyugodtan leírhatod az ilyesmit nem fogjuk cáfolni. A többi támadásod alatt pedig vígan szundikáltunk/ más elfoglaltságunk volt. Nagyon szép ütések voltak, persze pár apró tényező kicsit ront az értékén. Például, hogy csak ezért képes voltál katonát levásárolni, nem kis értékben és bár ezzel a támadással nem dicsekszel. fényképeid közé sem töltöd fel, de állításod szerint 6e Ft-ért(szerintünk 10ért) levásároltál 1 akciót és szintén 2 egységről támadtál és lettél megfogva középen. 6(10) e Ft a semmiért, és ez csak 1 akciód. A JJ-s még egyszer ennyi, a reggeli pár pedig még drágább buli volt. Mindezt egy várból amibe egy kocsi ára belement.
Tovább rontja az összképet, hogy körülbelül 200 ajándék katona szükségeltetett/kastély, hogy a "védelmedet"(ami főként vásárolt démon/halál egységekből állt) leamortizáljuk, a napszak szinte mind1 volt. Ezek a jelentések is hiányoznak fentről, pedig 3-5ezer démonok hullottak váranként többször is...A fenti jelentésekben kb 600 szamurájos katona képviselt értéket, a többi királyőr illetve gyártott katona volt.
Kitértél az érdempontra is. Az érdempont egy csodás dolog és ahányszor háborúban vagyunk lemondunk róla, mivel sok esetben értelmetlen védeni. Az egyetlen előny a dicspont bónusz amit ad, az pedig csak idegenekhez kell, amit pl én már nem nagyon erőltetek.
Szóval összeségébén nem mondom, hogy nem ért meglepetten a dolog amikor géphez jutottam, mert nem mostanság volt amikor utoljára beütöttek és most is megvolt minden nálam és a többieknél is ahhoz, hogy könnyedén védve legyen a támadásod, de minden szövinél akadnak holtidők(pláne ha esetleg akad egy kis segítséged is:)) amikor lehet ütni pár mókásabbat. Ugyanakkor napi szinten képesek vagyunk ilyeneket ütni, online játékoson is, mindenféle sértettség és bosszúvágy nélkül és a kastélyunkat sem töröljük utána egy méretes hiszti közepette, majd járunk vissza írogatni és köpködni álnéven, multi accokból:)
Leveleztünk is, ahol megírtam, hogy mindenki a saját játékáért felelős, mikor vádaskodtál. Te elrontottad a sajátod és jelenleg páran ugyanezt csinálják. Mindenki égett már ebben a játékban, én is lángoltam 100%on mindenhol, de veled ellentétben igyekeztem ügyesebb lenni és olyanokat keresni csapattársnak akik hasonló játékos felfogásúak. A te utad is járható, hogy visszajársz és 2 társaddal végiglépegetsz a rátok hagyott várakon aztán küldöd a szabotázsokat időt és energiát nem sajnálva, de maximum annyit ér, hogy értetlenül állunk a dolog logikátlansága előtt, hiszen pár épület eloltásával(100as csürök) minimalizálni lehet a kárt amit okoztok és közben a kő és fa ami ehhez kell, a ti kastélyaitokból jön ingyen, kiegészítve egy kevés királyi nyersivel:) Persze néha útban van pár támadó, de ez nem nekünk probléma. Olvastam felül, hogy elkeseredtek is vagyunk és rengeteg rubint ölünk ebbe a háborúba, ehhez pedig csak annyit írnék, hogy elkeseredettségünkben nyertünk egy nomádot, a rubinköltséget meg írjátok össze kedves Hubertusos emberkék a két oldalon és legyetek szívesek kalkulálni az ajándék dolgokkal is, mert az esetek nagytöbbségében eszköz nélkül megyünk és számításaim szerint ha napi 1 sivis erődnyi költsége van egy embernek nálunk akkor lehet sokat mondok, miközben nálatok leesni nincs ideje az ajándék katonának és tonnaszám bukjátok a védelmi eszközöket, a tagság pedig -25-főnél jár amit 30e erőpontos várakkal pótoltok, eventezni nem tudtok, építkezni sem, semmit sem...Mindenesetre a kár amit okoztok 1 hét alatt, azt a jelen játékban 2 óra leforgása alatt el lehet oltani teljesen egy nomád alatt az amúgy kárba vesző gyorsítók segítségével, már ha a kastély tulaját érdekli ennyire a dolog.
Mindenesetre további sok sikert a folytatáshoz, körülbelül 2 esetleg 3 embert zavarnak is a szabotázsok nálunk, remélhetőleg őket is hozzásegítitek ahhoz, hogy a későbbiekben jobban viseljék az ilyesféle tevékenységeket, mert biztos még lesz olyan 65 fős a szövetség akik ahelyett, hogy megtanulnának összerakni egy védelmi stratégiát, felpakolni a támadást, inkább a gondolkodást nem igénylő, de kis hatékonyságú szabotázshoz és a sajátjaik manipulálásához nyúlnak, mint eszköz. Engem továbbra is csak 2 dolog zavar csupán, az hogy ezzel rontjátok az alkupoziciótokat és egyre több kárt okoztok a nálatok játszó játékosoknak, a másik, hogy egyre gyakrabban küldötök kémkedést a szabotázsok helyett, ami azért zavaró, mert ha már csináltok valamit, legalább csináljátok jól!:)
További jó játékot mindenkinek!
ui: vitafit egy lelkes és hiperaktív srác, ha hiszitek ha nem, nem multiaccount:) Sok beszari "felnőttel" ellentétben akik 26os várakból illetve hullavárakból írnak, ő felvállalja esetlegesen nem túl populáris véleményét. Írja ezt úgy, hogy nem vettük fel ide:) Ahogy régebben és fentebb is megírtuk, Szakasszal kapcsolatos dologra, csak Szakaszos várból fogunk reagálni és csak olyanoknak akik vállalják a nevüket itt, illetve a fáradtságot, hogy tájékozodjanak mielőtt írkálnak.
Szt. Hubertus
Szt. Hubertus
Szt. Hubertus
Szóval, igen én lennék az aki megunta ezt az egészet és adja fel a játékot!
Mielőtt még a "kis hatékonyságú, gondolkodást nem igénylő" szabotázshoz folyamodtam volna, háromszor megfogtam/megfogtuk Lord Schofield társatokat. Ezt nem tudtátok lenyelni, így küldtetek rám egy 6 hullámos emberkét.
Nem kell mondanom milyen végeredménnyel. Sajnos vagy nem sajnos én nem ülök napi 24 órát a számítógép előtt, hogy toborozzak és újra beleálljak a támadásba, amit simán kiütne egy legendás 800-as.
Így hát áthelyeztem a váram RAT barátom mellé, és szoros "kapcsolatot" ápolok vele.
Van néhány jófej tag nálatok, de velük is azért volt "baráti" beszélgetés, mert úgy álltam hozzájuk és válaszoltam a leveleikre. Mint a képeken is láthatjátok 7 szabotázs miatt, némelyiknek eléggé elgurult a gyógyszer.
Én szinte mindenhol 100%-on égek, erődök és falvak nélkül, mégsem sírok.
Igen, ők tényleg nagyon emberségesek és nagyon rendes emberek!
Hajrá Szakasz, csak így tovább!!!!
Szt. Hubertus
Fentebb már volt írva, hogy okot és okozatot illik együtt kirakni, mivel te gyakran igyekszel szolgáltatni okot az ilyesmire pimasz leveleiddel. Például azt a leveledet is kirakhatod ahol megfenyegetted törékeny lelkű vezérünket, hogy eltörlöd a térképről(azóta is várja). Hiányzik a levelek közül sanya6222 pár aranyköpése is, az egyiket még fejből is tudom idézni: "Mi van köcs...?".
Mi ezekkel nem szoktunk foglalkozni, mert lehetnek egy rossz nap következményei egy bal lábbal kelt embertől, de ha már így divatba jött a magánlevelezések kiposztolgatása akkor itt van egy a sok a közül ami a ti oldalatokról jött egy tagunknak az elmúlt pár percben reakcióként a következő támadásra:
Akció:
http://kepkezelo.com/images/oce71ad35po4w9jefqww.jpg
Reakció:
http://kepkezelo.com/images/hyj1871dnc12emstq7xp.jpg
Természetesen, mindenezektől függetlenül mi sem tűrjük az ilyen jellegű levelezést, ezért már tegnap ki lett osztva pár dorgálás, mivel attól, hogy provokálod a tagjainkat egyfolytában még nem szükséges felvenni veled a kesztyűt...
További szép estét!
Legalább a nevemet tudnád leírni. Ezt úgy nevezik, hogy irónia...
Én nem mondtam a gazdádnak, hogy megkeresem a való életben, és csúnya dolgokat teszek vele.
Persze szurkálódtam, de ennyi, nem illettem trágár szavakkal egyik társadat sem, ha mégis, kérlek cáfolj meg.
Én itt befejeztem a fórumhuszárkodást. Leírtam a véleményemet és ennyi.
A többiek, hogy mit írtak az engem hidegen hagy. Mindenki jobban teszi, ha a saját dolgával törődik.
Szt. Hubertus
Szövetség: Szakasz
Rang: Örmester
mobo @ hu 2
Ez jó volt mobo (y) De attól még utállak!
Szt. Hubertus
Nem állítottam, hogy a való életben fenyegetted meg, olvasd újra. Gazdád meg maximum neked van, néha meg is etethetne, meg rablózhatna helyetted. A nap egészét szabotázzsal töltöd, szóval ne állítsd, hogy nincs időd. A többire meg nehéz reagálni, mivel sem támadni sem védeni nem igazán tudsz...még 2 egységre sem vagy veszélyes:)
Szt. Hubertus
Mivel folyamatosan vertek, így támadókat sem tudok tartani és már nem is akarok.
Mint mondottam, nem érdekel már ez az egész...
Na pááá
Szt. Hubertus
És ne terjessz baromságokat a szövimről,inkább mond meg mi a valós neved hu1-n,hogy beverhesselek.
Szint:70+950
Szövi: Kerecsensólyom